Nikaabdraagster op Rotterdam Centraal weigert trein te verlaten

Screenshot_158

(Door: Bas Paternotte)

Update – Mocht na identificatie reis vervolgen, 20 minuten vertraging

Journaliste Theresia Schouten zag op het Centraal Station van Rotterdam iets opmerkelijks gebeuren: het handhaven van het boerkaverbod. Althans, zo leek het. Na identificatie mocht de nikaabdraagster haar reis vervolgen, zegt de politie tegen TPO.

Update 15.25 – Reactie politie: Nikaabdraagster mocht na identificatie reis vervolgen

Een woordvoerder van de Rotterdamse politie laat aan TPO weten dat de nikaabdraagster na zich te hebben geïdentificeerd haar reis mocht vervolgen. Onderstaande ging er aan vooraf.

Lees verder>>>
Post online
(h/t “Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bananenmonarchie Nederland, Hypocrisie, Islamisering, politie, Rotterdam. Bookmark de permalink .

31 reacties op Nikaabdraagster op Rotterdam Centraal weigert trein te verlaten

 1. Pietersen zegt:

  Ik mis meer dan de helft in dit verhaal. a. Boete ? b. Verder reizen met niqab op/aan ?

  Geliked door 4 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   De kwestie is tweeledig.
   Ten eerste heeft de controleur het recht/de plicht om de identiteit van de passagier vast te stellen. Dat is zijn werk en dat heeft hij voorbeeldig uitgevoerd.
   Ten tweede heeft de NS gezegd dat zij het “boerkaverbod” niet gaan handhaven. Dus nadat de identiteit van de vrouw was vastgesteld mocht zij (mét boerka en zónder boete) verder reizen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    U heeft gelijk meneer Köhler, het is alleen jammer dat men haar direct na haar eerste weigering niet eerst even buiten de trein heeft geplaatst, als een trein 20 minuten vertraging oploopt blijft het niet bij die ene trein, dat heeft gevolgen voor de hele rest van de dienstregeling.
    Zo zijn dus een heleboel mensen gedupeerd door één klier die willens en wetens de regels overschrijd (of is er misschien nog iemand die denkt dat ze niet van de regels op de hoogte was?)

    Like

 2. ruud beijer zegt:

  Oppakken en te samen met de gehele familie uitzetten.

  Geliked door 3 people

  • Tineke zegt:

   Niet realistisch Ruud,je weet dat,dat niet gebeurt,

   Geliked door 2 people

   • ruud beijer zegt:

    Tineke daar heb je gelijk in.
    Maar dromen mag. Ik droom vaak dat ik aan het helpen ben met koffers inpakken voor onze islamitische vrienden. Daag tot nooit meer ziens.
    Veel geluk in de woestijn met alla en hoofddoekie. Maar inderdaad verder als dromen kom ik niet. Helaas zie ik de toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen erg donker vol met islam.
    Ik blijf hopen dat de PVV aan de macht komt .

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    @ruud beijer 17 september 2019 om 12:13

    In een C130 is geen ruimte voorzien voor islamieten met bagage…of toch, ze mogen kiezen parachute of koffers, parachute made in China met handleiding in het Chinees.

    Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Gewoon vertrekken was een betere optie geweest om dat gedrocht, als de trein op snelheid was, eruit te schoppen. Klaar, probleem opgelost.

  Geliked door 6 people

  • Jules Vismale zegt:

   @Johannes, de politie heeft daar in Rotterdam gelukkig zich WEL aan het boerkaverbod gehouden en dat moslimkreng uit die trein gesleurd! Opgeruimd staat netjes!

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    GESLEURD ? ? ?
    ik denk het is verzocht met zelfs geen lichte dwang.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Jules je hebt niet altijd het gelijk aan je kant (ik ook niet maar dat is nu niet aan de orde 🙂 dat kreng onder die tent is nikske uit de trein gesleurd (onze vriend uit de Franse bergen verwijsd er ook naar).
    In het geval van die rechtop lopende tent (aka loslopende vuilniszak) betekend dat opgeruimd gewoon onder die RIJDENDE trein gooien, wedden dat ze dan niet breed zou zitten lachen onder die tent.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Trucker, Jules denkt niet dat hij gelijk heeft, maar het loopt bij hem wel eens door elkaar heen wat nou realiteit is/was en zijn fantasie, zo als hij het graag zou willen zien.
    Dan schrijft hij het op alsof het echt gebeurt is.
    Ik denk dat dat niet eens meer bewust gebeurt.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    Ik hoop alleen niet dat jullie opeens partij voor dat snertwijf gaan kiezen want als jullie nou eens daarnaast hadden gezien in die trein dan weet ik wel heel zeker dat jullie graag zagen dat ze uit de trein werd gezet! En volgens de Dagelijkse Standaard is er weer een hoop van dat islamtuig dat de conducteur opeens wil gaan vervolgen om die boerka!

    Like

 4. Rensk. zegt:

  Maar intussen geeft ze overlast aan anderen door vertraging. En zo gaat men steeds meer een pesthekel aan moslims krijgen. Slob gaat ook nog een harde dobber krijgen aan zijn eis dat het bestuur van die school weg moet. Ik denk dat hij niet opgewassen is tegen alle trucs , die dat bestuur uit de kast gaat trekken, Te beginnen met dat Slob het bestuur niet geinformeerd heeft en dat ze het via de krant hebben moeten lezen. Misschien heeft Slob het wel gedaan en liegen ze. Als ie het wel gedaan heeft dan was het slim geweest dat aangetekend te doen. Met dat soort mensen moet je mijlen ver vooruit denken. Net een moslima van die school: dat er niks aan de hand is met die school. Wel, de wijze waarop ze Nederlands spreekt? Tja

  De hele politiek heeft zo lang weggekeken dat ze gewoon niet meer opgewassen zullen zijn tegen dit soort mensen. Lakse houding en dit is de uitkomst en wat er verder nog aan uitkomst aan komt lopen Een ding is zeker, Ze gaan er zelf ook flink last van krijgen, Komen ze nog wel achter.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Rensk,ze blijven een uitzonderingspositie houden.
   Taakstrafjes,enz.
   Das ook de reden dat het hele politiekorps inclusief die bolle Royal aan de iftar zit.
   Resolutie van Straatsburg 1975.
   Olie voor immigratie.

   Geliked door 2 people

   • Rensk. zegt:

    Die uitzonderingspositie idd. Het is 1 grote ergernis zacht gezegd. Overigens niet alle politie is het eens met dat geknuffel van politie met moslims (met name Amsterdam) door naar die Iftars te gaan. Maar ja wat wil je met Akkerboom en Aaldersberg aan de top. Die laatste is volgens mij nog niet in staat over een hekje te klimmen met zn dikke pens en die eerste is een totaal incompetent figuur, die op een klein kantoortje als administrateur een stuk minder kwaad kan. En die twee zijn dan het hoofd van de politie. Triest. Islam niet meer als godsdienst erkennen en de geldstromen in de gaten houden. Maar dat durven ze niet, want bang. Die angst gaat ze gegeven moment goed in de weg zitten voorspel ik. Die gasten houden niet op met hun trucs. Kort houden is de boodschap

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Tineke 16 september 2019 om 19:25

    Olie voor immigratie.

    Precies! Maar als we straks geen benzine meer nodig hebben vanwege die belachelijke elektrische auto’s, stopt de immigratie echt niet.
    Nee, de mohammedaanse ‘asielzoekers’ c.q. ‘vluchtelingen’ c.q. ‘migranten’ blijven op ons parasiteren.
    En op den duur slachten ze ons uiteraard af, want dat moet van ‘allah-hakken-bah’.

    Geliked door 1 persoon

  • Gerrit zegt:

   Ben het helemaal met je eens Rensk.

   Like

 5. Jade zegt:

  Dus de overheid heeft gvd weer gefaald!!!
  Wat is dit voor voorbeeld voor de rest?
  Morgen zitten alle treinen vol met boerka,
  nikaab en jelleba.
  Stelletje slappelingen, had dat mens uit de trein gehaald!

  Geliked door 1 persoon

 6. Trucker zegt:

  Die gore islamieten komen met alles weg.
  Een mens zou zich kunnen afvragen hoe stinken die onder die tenten (en die venten in hun vrouwenjurk idem) maar laat ik eerlijk zijn dat wil ik niet weten omdat islam(ieten) niet horen in de vrije Westerse Wereld.
  Ik vraag me af (retorische vraag), stel ik heb een verwonding aan mijn hoofd en ik doe een verband rond mijn kop als een mummie zouden die schijters ook alleen maar een identificatie doen bij mij en mij vervolgens de reis laten vervolgen.
  Wat een teringzooi is het aan het worden als zelfs de schijters brigade de wet naast zich neerlegt als het een islamiet betreft.
  Lezen jongens en meisjes : vraag een wapenvergunning aan en wordt jager of zegt ik wil als hobby wat paffen met een vuurwapen in één of andere schietclub, pepperspray is rommel en ben je geen uit de kluiten gewassen vent zal je op de (niet zo lange) termijn eens een vogel voor de kat zijn.

  Geliked door 1 persoon

 7. Piet Snot zegt:

  Uiteindelijk heeft ze wel gewonnen en haar punt kunnen maken.
  Trein 30 min. opgehouden, aparte vrouwelijke agent die moet komen opdraven, en verder reizen.
  Want ze weten nou wie het was, na ID controle in aparte ruimte.
  Dus wordt er rekening mee gehouden, en daar ging het om.
  Iedere Nederlander was er allang uit gesmeten door de conducteur en een paar collega’s.
  Je moet wel hele rare dingen gaan doen wil jij een trein een half uur laten wachten.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   En hoe gelijk je daarin hebt.
   Ze is met een zijden, zwarte niqaab handschoen aangepakt.
   Als je met een halsketting- kruisje in een van die ellendige herkomst landen van die idioten als Westerling aankomt, wordt er niet gevraagd.
   Ze rukken ’t zo van je af.
   In NL [ en andere EU-landen ] zijn ze HELEMAAL gestoord. Ze moeten dat provocerende TUIG veel harder aanpakken.
   Wat jij schrijft, ze heeft haar doel bereikt, GEPROVOCEERD.
   En dat is de bedoeling.
   Je kunt ’t in de volgende cartoon samenvatten, ze eisen vrouwelijke fouilleuse.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik denk dat je er een Frans woord tussendoor gooit, fouilleuse.
    Ik kan alleen vinden dat het een Franse gemeente zou moeten zijn, meer niet.

    Like

 8. Tistochwat zegt:

  En maar provoceren met die vodden over hun kop.
  Want… ISLAMagalles

  Geliked door 1 persoon

 9. koplampkapot zegt:

  Zo te zien hoort er een boete bij van € 75: https://www.thebestsocial.media/nl/conducteur-geeft-boete-aan-onherkenbare-zwarte-piet-in-de-trein/# , daarnaast € 240 voor het verstoren/belemmeren van de bedrijfsgang plus de geleden bedrijfsschade plus 2x € 9 administratiekosten, die hier natuurlijk best een paar cijfers meer voor de komma mogen hebben.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen, terug de auto in dan maar?
  https://tpook.nl/2019/09/16/goh-openbaar-vervoer-nergens-in-eu-zo-duur-als-in-nederland-34-boven-eu-gemiddelde/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Goh: openbaar vervoer nergens in EU zo duur als in Nederland, 34% boven EU-gemiddelde.

  “Het Nederlandse openbaar vervoer is het duurste van de hele Europese Unie. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van statistiekbureau Eurostat. In ons land kost het transport 34 procent meer dan het Europese gemiddelde. Bulgarije heeft het goedkoopste openbaar vervoer van de EU.”

  Like

 11. Mary zegt:

  Als het verboden is betekend dat dat ze de trein moet verlaten punt, niks controle en doorreizen met niqab aan, ER UIT!!!!! dat is handhaven.

  Geliked door 4 people

 12. Johan zegt:

  Waarom hebben ze die vuilniszak niet meteen op het perron gedumpt ?

  Geliked door 2 people

 13. Trucker zegt:

  Tja de stilstand van de trein omdat die tent haar tent niet wou afbreken…
  Ik ken een boer die 20.000euro (TWINTIGDUIZEND) mocht betalen, karretje beetje over het spoor stilstand want trein tegen karretje (OP EEN BOERENWEGEL nota bene).
  Politie, ambulances brandweer en dikke patsers van de spoorwegen met (jawel) dikke sigaren in hun bek kwamen op de plek des NIKS onheils.
  De arme man heeft een deel van zijn veestapel ijlings moeten verkopen want de staat heeft geen medelijden.
  Ik lees dat die amoebe onder haar tent een halfuur stilstand heeft veroorzaakt, ik wed mijn rechterwijsvinger dat ze zal gelachen hebben onder die vod, ik had haar gewoon letterlijk van de trein geschopt was ik kaartjesknipper

  Geliked door 5 people

 14. kampersrene zegt:

  je hoort nooit bij dergelijken……. commentaren van bv een Rutte of een Denk of een D66 tenslotte werd een wet overtreden !

  Geliked door 2 people

 15. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Wat hebben wettten nog voor een zin. Organisaties en zeker politie die weigeren de wet uit te voeren beboeten en/of vervolgen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s