Anti-Brexit Liberaal-Democraten juichen Verhofstadt van de EU toe als hij de ‘World Order’ van ‘Empires’ begroet

Screenshot_175

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: “Wachteres”)

Guy Verhofstadt (foto), de vertegenwoordiger van het Europees Parlement in de Brexit-gesprekken, werd op de partijconferentie van de Liberaal-Democraten toegejuicht toen hij het einde van het tijdperk van de natiestaten erkende en een nieuwe “wereldorde” van “(wereld)rijken” begroette.

Breitbart

“De wereldorde van morgen is geen wereldorde gebaseerd op natiestaten, op landen – het is een wereldorde die gebaseerd is op (wereld)rijken”, stelde de voormalige premier van België – dat op zijn beurt een bijzonder onaangename geschiedenis heeft als imperiale mogendheid.

“China is geen natie, het is een beschaving/cultuur/groepering – Han” [Han-Chinezen, de qua omvang grootste etnische groepering van China en van de wereld] ging Verhofstadt verder. “India – u weet het beter dan ik – is geen natie. Er zijn 2000 naties in India; er worden daar 20 verschillende talen gesproken; er zijn vier grote religies…. De VS is ook eerder een rijk dan een natie – misschien spreken ze morgen daar meer Spaans dan Engels, ik weet niet wat er gaat gebeuren – en dan tenslotte, de Russische Federatie”, onderrichtte hij.

“De wereld van morgen is een wereld van (wereld)rijken, waarin wij Europeanen, en u Britten, alleen uw belangen, uw manier van leven kunt verdedigen door het samen te doen, in een Europees kader en in een Europese unie”, riep hij tot slot.

De visie van Verhofstadt op de Europese Unie als een imperium is consistent, met zijn benadering van de Brexit-onderhandelingen, met (het gedrag van) de Britse regering tijdens het premierschap van Theresa May, met zijn team dat opschepte over haar Brexit terugtrekkingsovereenkomst in-naam-alleen: “We hebben [Groot-Brittannië] eindelijk veranderd in een kolonie, en dat was ons plan vanaf het eerste moment”.

Zijn publiek van liberaal-democraten leek echter helemaal niet verontrust door zijn openlijke verklaring over imperiale ambities – en inderdaad werd de toespraak met gejuich en een daverend applaus van de congresgangers begroet.

De conferentie stemde ook om het voorstel van partijleider Jo Swinson goed te keuren om de intrekkingsprocedures van artikel 50 eenvoudig te herroepen en de Brexit zonder meer te ontbinden als daarvoor gekozen zou worden, zonder zelfs de moeite te doen het Britse volk te dwingen om in een direct referendum opnieuw over het onderwerp te stemmen.

Swinson is, eerlijk gezegd, al enkele maanden open over haar minachting voor de wil van het volk voor wat betreft de kwestie van de Europese Unie, zij had al verklaard dat ze zich tegen Brexit zou blijven verzetten, zelfs als het publiek voor de tweede keer Leave zou stemmen.

De toespraak van de Belgische Europarlementariër zorgde er echter voor dat sommigen in het Brexit-kamp een einde wilden maken aan een gemeenschappelijk refrein van Remain ‘diehards’, terwijl zij zich afvroegen of Remainers wisten dat ze stemden om deel uit te maken van een rijk in plaats van een handelsvereniging.

“Goeie genade, in welk deel van deze toespraak wordt er gesproken over internationalisme en wereldwijde samenwerking?” vroeg columnist Dia Chakravarty zich af.  “Het gaat er alleen maar over dat wij onszelf moeten verdedigen tegen de spreekwoordelijke ander, of het nu China, India of de VS is. Ik vraag me echt af hoeveel Remainers in 2016  daadwerkelijk hebben gestemd voor deze afschuwelijke versie van de EU”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, EUSSR, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, New World Order, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

20 reacties op Anti-Brexit Liberaal-Democraten juichen Verhofstadt van de EU toe als hij de ‘World Order’ van ‘Empires’ begroet

 1. Trucker zegt:

  De knettergekke molenwiekende eurofiel Verhofstad is zelfs op foto niet in stilstaand beeld te brengen, we zien armen aan lichtsnelheid bewegingen maken, waarschijnlijk haalt hij uit naar Farage, de enige normale politicus in de krochten van eu HQ brussel.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Verhofstadt is een smerige linkse klootzak die namelijk, en zo zijn wereldheersers altijd al geweest, nog steeds denkt dat wereldrijken eeuwig zullen bestaan! In werkelijkheid zijn het niets anders dan kunstmatige wangedrochten die gewoon door interne verdelingen, armoede, cultuurverschillen en opgedrongen regelzucht alleen maar zichzelf naar de knoppen helpen! En hoezo worden Europese belangen en onze manier van leven verdedigd als hier allerlei allochtoons gespuis wordt binnengelaten dat met links onze hele maatschappij ontwricht?
   Ik hoop dat Verhofstad en Swinson de volgende keer worden uitgescholden door woedende Europeanen, met stront en afval worden bekogeld en met al hun linkse soortgenoten en moslimextremisten worden verjaagd! Want men kan heel snel worden teleurgesteld in leiders waar liefde in haat omslaat zoals dat bij Jezus Christus in Jeruzalem gebeurde ook ging toen hij daar binnentrok! eerst riepen de inwoners “Hosanna! naar Hem en drie dagen later, toen ze in Jezus werden teleurgesteld: “Weg met Jezus en kruisigt Hem!”

   Geliked door 1 persoon

 2. Moet kotsen van die vent.

  Geliked door 2 people

 3. Daan Kranenburg zegt:

  Wat een warrig verhaal van die Montgomery. Geen touw aan vast te knopen.Behalve dat hij die Belgische psychopaat Verhofstadt op een soort voetstuk plaatst. Liberaal-democraten wat zijn dat eigenlijk?>

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Als die fanatieke graaier zo verliefd is op de EU, waarom ‘werkt’ hij dan niet gratis voor dat gedrocht?

  Meneer is daar te hebberig voor.

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Voor de noordelijke landen is de EU een afgrijselijk gedrocht. Die vieze italiaan heeft de rente weer verlaagd. Potjes van de Noordelijke landen verdampen en de zuidelijke landen hebben er baat bij. Verkapt vorm van nivelleren.Zo komt het op mij over. En dat is precies wat de EU voor ogen heeft. Allemaal even arm.

  Geliked door 3 people

 6. Mary zegt:

  Nee de belangen van de Britten en vooral hun manier van leven wordt totaal afgebroken door die duistere NWO/ EU club, en dat geldt voor iedere natiestaat (behalve die natiestaten die hun bevolking beschermen tegen die NWO/EU club zoals Hongarije), reden voor de Britten voor Brexit te stemmen en dat zou ook zeker een Nexit voor Nederland gaan worden ware het niet dat Rutte om die reden een referendum aan alle kanten heeft geblokkeerd.

  Geliked door 2 people

 7. ronjaspers zegt:

  Willen jullie het domme “plebs” en “paupers” en nutteloze uitvreters jullie bek houden.Wij van de nazi bilderberg groep/illuminati willen heel veel belastinggeld van jullie en ook jullie pensioenen,en dat jullie heel snel moeten sterven.

  Geliked door 1 persoon

 8. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Normaal gesproken ben ik een nogal rustig persoon maar op de een of andere manier roept een filmpje of zelfs maar een foto van Verhofstadt een enorme agressie bij me op.
  Denk zelfs dat mocht ik hem onverhoopt ergens tegen zou komen dat de mogelijkheid bestaat dat ik hem zonder er verder woorden aan te verspillen vol op zijn akelige ponem zou timmeren.
  Hij is met afstand de gevaarlijkste man die in de EU zit.

  Geliked door 3 people

 9. Steven zegt:

  Ik heb dit altijd al een MISSELIJK kereltje gevonden…met zijn rare haar

  Like

 10. R van de Kerkhof zegt:

  Als hij morgen dood neervalt gaat bij mij de vlag uit wat een muppet is hij

  Like

 11. verwardeman zegt:

  Als je die kop ziet zou je denken dat wij niet van de apen , maar van de zwijnen afstammen ,
  of is dit een gevalletje inteelt ?
  En als het nou alleen die kop was , was het nog niet zo’n ramp , maar dat gedachtegoed !!!!
  Kutkereltje !

  Geliked door 1 persoon

 12. Wachteres zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/17/farage-the-eu-is-building-an-empire-why-deny-it/

  Farage: The EU Is ‘Building an Empire. Why Deny It?’

  Brexit Party leader Nigel Farage has criticised senior Eurocrat Guy Verhofstadt for praising the new “world order” of “empires”, but said it was time to be straight about Brussels’ intentions to build a new European Empire.

  Farage reageert onmiddellijk op de toespraak van Verhofstadt.

  Waarom zullen we ontkennen wat de EU voor plannen heeft? Ze willen een groot Europees rijk.

  Geliked door 1 persoon

 13. Marc zegt:

  De lul Verhofstadt wil dus terug naar de periode voorafgaand aan 1914, terug naar de 19e eeuwse wereld van imperia, waarvan we niet alleen weten hoe het met ze is afgelopen, maar waarvan we minder goed beseffen dat juist die constellatie van imperia leidde tot ongebreideld gebruik van zeer excessief geweld. Onder invloed van de Industriële Revolutie, en in conjunctie met een onbeperkt kapitalisme, leidde dit gaande de 19e eeuw, maar vooral na 1871 (Duitse eenheid!) tot een totale onderwerping van de koloniën én van alle Europese volken.

  Er waren twee wereldoorlogen voor nodig om aan die waanzin een einde te maken. Maar deze ongelooflijke oetlul wil er weer aan beginnen.

  De EU is de opmaat tot de Derde Wereldoorlog!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s