Frans migrantenkamp ontruimd

Screenshot_167.png

DUINKERKEN – De politie in het Noord-Franse Duinkerken is begonnen met de ontruiming van een migrantenkamp met circa duizend mensen. De actie vindt plaats nadat een rechtbank had bepaald dat de omstandigheden een gevaar vormden voor de volksgezondheid en de veiligheid.

De bewoners worden in bussen naar opvanglocaties in de regio vervoerd. Het kamp stond er sinds december. De burgemeester opende toen een sporthal voor migrantengezinnen wegens de kou. Daarna verschenen rond het pand steeds meer tenten en groeide het aantal asielzoekers – die graag naar Groot-Brittannië willen – rond de hal naar ongeveer duizend.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Azië, Demografie, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Frans migrantenkamp ontruimd

 1. ruud beijer zegt:

  Weer duizend maal een uitkering. Gaat goed.

  Like

 2. Piet Snot zegt:

  Man van 71 jaar dood geschopt door een groep straat tuig omdat hij ze aanspraak over het jatten van een fiets.
  https://www.geenstijl.nl/5149621/man-71-dood-na-mishandeling-door-jongeren/

  Like

 3. Jean zegt:

  Waar denken jullie dat je straks dat gewelddadig vreemd volk gaat tegenkomen?Juist, in onze straten en pleinen en scholen, gezellig.
  Het is me volkomen duidelijk dat ze wapenbezit verbieden, we zouden ons wel eens willen verdedigen in onze eigen woningen…..
  Als de halsemas het mogen dan mogen wij het ook.

  Like

 4. Jules Vismale zegt:

  Wat mij betreft gaat dat tuig daar in dat migrantenkamp inderdaad maar dood aan ziektes, honger en slechte omstandigheden want dat is nou eenmaal de straf als je zo ondankbaar bent naar degenen die je gastvrij hebben binnengehaald en hierna goed met kwaad beloond!

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Die migranten zijn best tevreden …..inplaats van een tent …een dak boven het hoofd…..goed eten…misschien wel Hallal….! alles op kosten van de onozele Franse burger

  Geliked door 1 persoon

 6. men verplaatst slechts het probleem , dit is dus zinloos

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s