Halsema’s partner officieel verdachte

Screenshot_164

(Door: John van den Heuvel)

HAARLEM – Het Openbaar Ministerie heeft Robert Oey, partner van burgemeester Halsema, officieel aangemerkt als verdachte vanwege het voorhanden hebben van een revolver en inmiddels uitgebreid verhoord. Een woordvoerster van het OM in Haarlem bevestigde dit gisteravond.

De Telegraaf

„Het verhoor met de heer Oey stond gepland voor deze week. Wij hoorden eind vorige week echter dat hij een interview had gegeven aan de NRC en hebben toen het verhoor naar voren gehaald (vóór publicatie van het interview). De heer Oey is daarom afgelopen vrijdag als verdachte gehoord”, aldus de letterlijke verklaring van het OM.

Revolver

In NRC, waarin hij bekende dat de onklaar gemaakte revolver waarmee zijn zoon werd gearresteerd van hem was, zweeg Oey over het verhoor en zijn status als verdachte.

De revolver wordt volgens politiebronnen onderworpen aan een ballistisch onderzoek door politie-experts. Dat houdt grofweg in dat wordt nagegaan hoe het wapen is gebruikt en met welke munitie is geschoten. Ook zoekt de recherche uit of en zo ja in welke films de revolver is gebruikt.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Halsema’s partner officieel verdachte

 1. koosv8 zegt:

  Oei oey, dat is toch ook weer wat, zo correct mogelijk doen met vrouwlief, en toch een wapen in de kast. Maar het maakt de media gekkies pas echt wakker als u RECHTS geweest zou zijn.

  Geliked door 4 people

 2. boorzalf zegt:

  Bonnie en Clyde.

  Geliked door 5 people

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Leuke foto van het criminele duo Bonny en Clyde. Jammer dat hun criminele zoontje Holleeder 2 in voorarrest zit wegens een gewapende overval in groepsverband. Met deze Amsterdamse gangster erbij zou de familiefoto van de urban criminals beter tot zijn recht komen.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Vraag me nog steeds af wat nu precies het werkelijke verhaal is. Nou ja ze was van de week heel monter in de openbaarheid. Het teken dat het voor haar snor zit met politie en justitie. Figuren als Akkerboom en Aaldersberg zorgen er wel voor dat ze zoveel mogelijk uit de wind zullen blijven. Ondergeschikten houden hun mond stijf dicht. Zo niet dan………………………..

  Like

 5. Richard zegt:

  Met zo’n vrouw zou ik ook een wapen willen hebben…

  Geliked door 1 persoon

 6. Corné zegt:

  En die burgemeester heeft als doel gesteld het buitensporig geweld en wapenbezit in Mocrum te gaan aanpakken? Allemaggies, wat een hypocriete troelala. Onaanvaardbaar. Weg ermee! Aftreden! Vandaag nog!

  Like

 7. Jan zegt:

  Een werkend ‘nepwapen’ dus, maar volgens Halsema heeft haaar zoon geen gewapende inbraak gepleegd. ‘Mijn zoon had een (verboden) nepwapen bij zich waarmee hij selfies maakte…’

  https://www.geenstijl.nl/5149062/dit-wordt-een-hele-dag-opvoedingsoorlog-op-internet/

  Een revolver die tegelijk een fototoestel is!

  Halsema, hoofd van de politie is een ziekelijke leugenaar en dus dient zij afgezet te worden

  Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  Het ongeoorloofd voorhanden hebben (bezit) van één of meerdere (onklaargemaakte) maar echt-gelijkende wapens, Airsoft-wapens en replica’s is een groeiend probleem, maar het meest schrijnende aan de kwestie Halsema is het achteloze risico om zelfs hun bloedeigen koters niet te willen beschermen en de illegale handel achter slot en grendel te bewaren…….wát een faalhazen van een opvoeders.

  Like

 9. Harry zegt:

  Is die Oey een Chinees ?
  Die hebben namelijk vreselijk lak aan verboden , die doen ook altijd gewoon wat ze goeddunkt .
  Misschien moet ie nu vier jaar de bak in , dan neemt Halsema zolang wel een grote zwarte dobberneger in huis voor ” hand en spandiensten ” .
  Maar hopelijk draait het er op uit dat ze definitief oprot .
  Hoewel , in die kringen mogen de grootste boeven , de Duivendakjes en zo , gewoon mee blijven draaien , ze houden ze wel een beetje uit zicht , dat wel .

  Geliked door 1 persoon

 10. Hovawart zegt:

  Het is in de stad al vaker voorgekomen dat er een aandachtlijpe koter met een nepwapen voor zijn flikker is geschoten door een agent die vreesde voor zijn leven en dat van de mensen in de omgeving……ik vind dat de Rechtbank te Haarlem een duidelijk voorbeeld moet stellen, zeker met opvoeders met zulke publieke functies……….minderjarigen kun je namelijk niet kwalijk nemen als het ouderlijk toezicht en begeleiding steken laten vallen.

  Like

 11. Jan zegt:

  ‘Man van Femke Halsema: dom, hautain, flapuit, zelfingenomen, macho, puberaal, vulgair’.
  https://www.trouw.nl/opinie/alles-went-behalve-een-vent-als-de-partner-van-femke-halsema~b24863b8/

  Like

 12. Hovawart zegt:

  Wat rechts heeft met steekhoudende argumenten, heeft de linksche Looney Brigade met wapens………

  Like

 13. Jan zegt:

  Halsema blijkt serieleugenaar

  Dossier zoon Femke Halsema pas overgedragen op dag publicatie van TelegraafRobert Oey nu officieel verdacht van wapenbezit

  Het arrondissementsparket in Haarlem heeft het strafdossier over het wapenbezit van de zoon van burgemeester Femke Halsema pas na de publicatie in De Telegraaf ontvangen van het Openbaar Ministerie in Amsterdam. Amsterdamse woordvoerders beweerden dat het strafdossier op dat moment al in handen was van Haarlem. De zaak was volgens hen eerder overgedragen om de schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Ook Halsema zelf schreef in haar brief ’aan alle Amsterdammers’ dat de zaak reeds was overgedragen toen deze krant publiceerde over zorgen bij het opsporingsapparaat over een doofpot. Dat schrijft de krant dinsdag.

  https://tpo.nl/2019/09/17/dossier-zoon-femke-halsema-pas-overgedragen-op-dag-publicatie-van-telegraaf/

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Het dossier werd pas ingestuurd op de dag van verschijnen Telegraaf artikel over arrestatie zoon. Ergo er was wel degelijk sprake van een doofpot in proces.

  Like

 15. oudmarinier zegt:

  Anderen de LES lezen over “HOE-het-moet-allemaal” , maar zelf zo HYPOCRIET als de nacht. En ik durf te wedden dat het overgrote deel van die LINKSEN , wereldwijd zo is. Opdat wanneer de “tijd zgn rijp” is , men de “rechtsen cq de realisten , m.a.w. de GEWONE MAN , van “A” t/m “Z” helemaal kan “CORNEREN” zodat deze helemaal geen kant meer op kunnen. Daar is men overigens al behoorlijk goed mee bezig. PURE zelfzucht (en tegen die tijd , dat ze in hun vuistje lachen over hoe men de rechtsen / realisten / gewone man , hebben genaaid ) .

  Like

 16. oudmarinier zegt:

  * moet

  Like

 17. Tineke zegt:

  Twee gore gluiperds !

  Like

 18. Piet Snot zegt:

  Bij iedere gewone doorsnee Nederlander hadden ze het hele huis van boven tot onder ondersteboven gehaald met een huiszoeking bij een verdenking dat er een wapen verborgen zou kunnen zijn, en om te zoeken of je niet nog ergens wat heb liggen.
  En misschien je auto ook nog, want daar kan je ook van alles in verstoppen.
  Daar zijn ze ook mee weg gekomen, ik lees er nergens iets over dat dat gebeurt zou zijn.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Ze worden dus op hun woord gelooft dat die ene revolver de enige was.
   Ook dat krijgt geen enkele Nederlander voor mekaar, dat ze je op je woord geloven.

   Like

 19. Wachteres zegt:

  T Zou mij niet verbazen als Femke gaat scheiden, mocht de grond haar te heet onder de voeten worden.

  Like

 20. Blaffertje zegt:

  Ze moet de eer aan zich zelf houden en opstappen.
  Die vrouw is toch niet meer geloofwaardig?

  Like

 21. BigLJohn zegt:

  ….Ook zoekt de recherche uit of en zo ja in welke films de revolver is gebruikt….In de gangsterfilm
  Eliot Ness and the Untouchables. Tonight episode; Ma Baker. Femke Halsema in de hoofdrol als Ma Baker die haar (vier) zoon(s) het slechte pad opstuurt.

  Like

 22. Richard zegt:

  Mooie is dat haar functie als burgermeester nu wel heel lastig, zo niet onmogelijk geworden is.
  Als zij verstandig is, wat ik betwijfel, dan treed zij af en gaat net als Rosenmöller ,na de kwalijke uitspraken over Pim, een aantal jaartjes de politieke luwte in. Leuke onopvallende functie ergens, geld binnenharken, en pas je gezicht weer laten zien als de boel vergeten is.

  Like

 23. kampersrene zegt:

  dat koppeltje Halsema en Co blijven lachen zelfs als haar neuker officiee verdacht wordt

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s