Oud-FVD-lid knalt eruit en richt nieuwe partij op: “Al Baudets zetels zijn verloren, je hebt er niks aan!”

Screenshot_170

De Zwijndrechtse ondernemer en rechtse politiek activist Robert van Gemeren gaat een nieuwe partij oprichten, nadat hij eerder al teleurgesteld opstapte bij Forum voor Democratie. In de aangekondigde beweging van Henk Otten gelooft hij niet, dus neemt hij zelf het initiatief: “FvD zit in cordon sanitaire door de gemankeerde Baudet – ze zullen nooit mee mogen doen.” De partij moet tussen VVD/CDA en FvD/PVV ín staan.

MKB-ondernemer en vastgoedverhuurder Robert van Gemeren uit Zwijndrecht wil dat er een nieuwe politieke partij op rechts komt in Nederland. Hij hekelt de graaicultuur waarbij politici zichzelf en hun vriendjes verrijken. FvD beloofde alles anders te doen, maar blijkt slechts een paar jaar later vooral ‘meer van hetzelfde’. Baudet en zijn incrowd deden het per saldo gewoon allemaal voor het geld. Dat en meer zal hij binnenkort onthullen op zijn nieuwe website ‘DefoutenvanFVDbaudet.nl.´Rob is al langere tijd zeer kritisch over Baudet en consorten.

Volgens de Zwijndrechtenaar is overduidelijk te zien dat ‘’FvD een soort PVV 2.0 is geworden, en net zo goed in een politiek isolement zit als Wilders. Baudet heeft het veel te bont gemaakt en denkt dat hij zich van alles kan permitteren. Politiek Den Haag vindt hem echter abject.”

Van Gemeren wijst op een lange lijst uitspraken van de FvD-voorman: ”in al uw beperkingen” tegen een mede-parlementariër, ”jullie met jullie miserabele Drs.-titels, ik ben tenminste Dr.”, ”jullie gaan allemaal vervangen worden”, ”beneden mijn waardigheid”, ”VVD is een kutpartij”, ‘‘links is net als herpes, het komt altijd weer terug”, ”wat vind je van mijn neukhok” als benaming van zijn werkkamer in het parlement, ‘’ik ben de Bef-koning van Amsterdam’’,”pop is enorme kutmuziek”, het ‘’ondoordachte provinciale geklooi’’, en de naaktfoto. “Zo word je totaal niet meer serieus genomen. Al die zetels zijn dus verloren. Je hebt er niks aan.”

De kersverse partij-oprichter vervolgt: ‘’Wil Nederland overeind blijven tegen de EU-moloch, dan moet er een partij komen midden tussen VVD, CDA en FvD/PVV in. Eén die voldoende groot is om VVD en CDA naar rechts te bewegen.”

Een eerste beleidsvoorstel heeft Van Gemeren al: hij bepleit een aparte staatssecretaris ‘Hanze10’. Dit zijn naast Nederland nog 9 Noord-, Midden-, en Oost-Europese landen die het zwaarst getroffen lijken te worden door de ijzeren Frans-Duitse greep op de EU. Maak deals onderling, teneinde echt een vuist te maken tegen Merkel en Macron (‘’we gaan stoppen met jullie hegemonie’’). Zeg bijv. tegen de Poolse regering: ‘’Je krijgt hulp van ons op het gebied van landbouw als jullie ons helpen onze onterechte uitkeringen/fraude aan werkloze Polen te stoppen.’’

Het Hanze10-plan moet dienen als antwoord op de Nexit die door Thierry Baudet wordt bepleit: “Nexit gaat nooit gebeuren; 80% van de Nederlanders wil én durft het niet. Bij de VVD is dat zelfs 96%. FvD haalt dus veel te weinig van de VVD af; Baudets belofte dat hij de VVD ging vernietigen en tot onder de 10 zetels ging brengen, is totaal mislukt. FvD is met zijn Nexit-wens en het denigrerende gedrag van Baudet een stofzuiger die te ver van het CDA en VVD af staat; je zuigt wat zand weg, maar niet de steentjes. Dat moet ánders!”

Initiatiefnemer Van Gemeren maakt zich grote zorgen om Nederland en de Nederlanders. “Er moet echt na 2021 een realistisch rechtse coalitie komen, die dingen gaat herstellen, of het is verloren. FvD zit als de derde keeper op de reservebank te schreeuwen naar het veld dat iedereen het fout doet. Dat werkt niet. Oude Bolkestein-VVD’ers moeten zich verenigen met ontevreden VVD’ers van nu, aangevuld met rechtse christenen van het Lubbers/CDA-tijdperk. Daarbij nog gevoegd de realistische FvD’ers die Baudet ook te veel een megalomane narcist vinden. Op die plek ligt nu het electorale gat.

“Gaan er 4-6 zetels bij de VVD af, 4-6 van het FvD en 2 van het CDA, dan heeft zo een partij al ca.12 zetels en ben je door je dreiging meteen de sleutel. Dan móet de huidige VVD terug naar rechts komen. Dit is cruciaal. Rechtse VVD’ers die zouden overlopen naar mijn initiatief, worden daarom helden. Een nieuwe partij op die plek, die ‘’levert’’, kan zelfs zomaar naar 30 zetels gaan!”

Waarom is die partij er dan nog niet? “Die goede VVD’ers durven zelf het initiatief niet te nemen. Ik ga daarom die partij bouwen en aan de juiste doelgroep geven. Ik ben daar na Henk Ottens aankondiging zelf aan begonnen. Ik heb al 25 interessante mensen die mee willen doen. Influencers, schrijvers, opiniemakers, deskundigen, websitebeheerders en bloggers. Ik zal binnenkort een kantoorruimte en inventaris ter beschikking stellen. Indien nodig stel ik tevens maximaal € 100.000 beschikbaar. Er moet dan een goede nette eerlijke normale familieman of -vrouw komen als partijleider, die er dan echt voor de gewone Nederlandse bevolking is. Voor de midden- én onderklasse. Niet de elite. Probleem-oplossend, maar zonder boreale filosofie.”

Van Gemeren vervolgt: “Een toenemend aantal burgers hebben op dit moment aan het eind van hun salaris nog een stuk maand over. Of zien de teloorgang van onze rechtsstaat, van onze veiligheid, onderwijs, en ga zo maar door. Maar,” zo benadrukt Van Gemeren: “het moet niet extreem. Gewoon normaal rechts. En oprecht.’’

Op de vraag of hij zichzelf daarmee bedoelt, antwoordt hij: “Tien keer liever niet. Laat iemand dat doen die dat kán, de bezieling heeft en dat leuk vindt. Mocht ik mij tóch verkiesbaar stellen voor de Tweede Kamer, dan zal ik in ieder geval afzien van het salaris. Ik wil geen zakkenvuller zijn. Ik zal het weggeven aan acht goede doelen. De leden bepalen via stemming welke.”

Henk Otten maakte na zijn royement bij FvD bij Jinek bekend ook een eigen partij op te willen richten. Van Gemeren ziet daar onvoldoende in: “Otten is misschien te veel ‘besmet’. Hij was lomp en grof tegen medewerkers, gooide alle vrijwilligers eruit, wilde een zo klein mogelijk kader. Met Otten werd FvD niet uitgerold het land in, en was dus alleen een social media partij. En hij had zelf ook geld nodig. Otten is bovendien oud-medewerker van Lehman Brothers, de bank die in 2008 nota bene de crisis veroorzaakt. Ook heeft hij te weinig charisma.”

Wel vindt Van Gemeren dat Otten het “snapt” qua positionering in het politieke spectrum: “Ik ben er oprecht van overtuigd dat Otten drie jaar lang zijn uiterste best gedaan heeft Baudet in dat midden tussen VVD en PVV te houden. Maar Baudet wilde gewoon per sé de alt-right hoek in. Dat vijf uur durende diner met Jared Taylor, zijn held, was tekenend.”

Van Gemeren raakte enigszins bekend toen hij op De Dagelijkse Standaard publiekelijk zijn FvD-lidmaatschap opzegde, en de sites www.defoutenvanVVDrutte.nl bekend maakte en www.defoutenvanCDAbuma.nl. Die scoorden zeer veel likes.

Mensen die meer willen weten over zijn plannen kunnen mailen naar info@OpRechts.nu.

R. v. Gemeren is zelfstandig ondernemer in de detailhandel. Sinds kort is hij ook vastgoedverhuurder. Hij gaat zijn bedrijf afbouwen om zich voor het openbaar bestuur in Nederland te kunnen inzetten. Studeerde in 1987 af aan de HES Den Haag met goede cijfers. Op Twitter is hij bekend onder de naam @OprechtsNu. In 2017 werd hij voor het eerst lid van een politieke partij: Forum voor Democratie, maar raakte door allerlei zaken ernstig teleurgesteld. Hoofdoorzaak: de persoonlijkheid en het gedrag van Thierry Baudet. Een nieuwe partij zoals het vroegere FvD (maar dan zonder Nexit of boreale praat), is volgens hem hard nodig. R. v. Gemeren is zijn schrijver-pseudoniem.

Door:
“Oprechts.nu”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

101 reacties op Oud-FVD-lid knalt eruit en richt nieuwe partij op: “Al Baudets zetels zijn verloren, je hebt er niks aan!”

 1. E.J. Bron zegt:

  Ik promoot uw eventuele nieuwe partij éénmalig. Ik ben vanaf het begin PVV´er in hart en nieren. De enige echte rechtse partij in Nederland met een zéér sociaal gezicht en een zeer duidelijk anti-islam standpunt, wat in uw artikel volledig ontbreekt. Ik zie geen enkele meerwaarde in de oprichting van een, zeg maar, aftreksel van VVD/CDA/FvD. Wat mij betreft meer van hetzelfde. Desalniettemin wens ik u succes.

  Webmaster E.J. Bron

  Geliked door 11 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “De (PVV) enige echte rechtse partij in Nederland…”

   Op sociaal-economische dossiers is de PVV absoluut niet rechts. Integendeel. Over zijn anti-islam standpunt en zijn anti-EU standpunt kun je van mening verschillen of dat links, rechts of neutraal is.
   Links (althans de zich links noemende partijen) is zó pro EU en pro islam, dat er niet over te praten valt. Maar zo’n standpunt te verdedigen met oogkleppen op, zonder discussie, is eerder behoudend, conservatief, dan het standpunt van de PVV, die zich meer baseert op feiten, dan op ideologieën. Kenmerk van links is juist het openstaan voor nieuwe gezichtspunten, nieuwe ideeën. Maar de partijen die zich hier links noemen staan helemaal nergens voor open. Dus zijn ze eerder conservatief dan de PVV.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • Rv Gemert zegt:

    Helemaal mee eens, dat heeft elkaar gekruist. De mate van hoeveel Rechts wordt geloof ik tegenwoordig alleen nog maar aangeduid met: vóór MCSL, of tégen. Voor EU of tegen EU al minder (zie SP). En deels de hoeveelheid ”christelijkheid”. Idem voor conservatief /behoudend en progressief. De vakbonden met hun eisen voor hun werknemers en niet in t minst voor zichzelf…. de oude socialisten die alle goudgerande verworvenheden willen blijven laten voortduren.

    Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Hier hetzelfde, trouw aan de PVV vanaf het begin. Ik twijfel er dan ook geen moment aan dat zij ooit de grootste worden

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. Monalisa zegt:

  Word het geen tijd voor een twee partijenstelsel??? aan zulke partijen hebben we niks aan.

  Like

 5. A. de Koning zegt:

  Ik las het artikel voor uw reactie en dacht na het lezen “geen enkel anti-islam standpunt” en dat ga ik hem ook mailen. ik blijf Geert Wilders trouw, hij is de enige die bij zijn anti-islam standpunt blijft, de rest draait er omheen zodat ze nog alle kanten uit kunnen.

  Geliked door 2 people

  • Rv Gemert zegt:

   Geachte, ik ben geen voorstander van Islam, maar zoals Geert ook vindt; ze zijn er nu eenmaal, je kan ze niet allemaal terugsturen (zelfs geen 1). En er ZIJN wel degelijk vreedzame moslims, meestal gewoon in spijkerbroek, die er echt niet op zitten te wachten op het kalifaat met sharia hier in NL. Wel wil ik veel harder optreden tegen het Islamiisme. Wanneer wordt hier nou eindelijk eens een haat-imam het land uitgezet, en een haat-moskee gesloten. Kurz van Oostenrijk kan het ook maar niet zijn alle andere partij dan PVV ontzettend slap. Ik zal met mijn standpunt over Islam tussen FvD en PVV in staan. Baudet is veel te slap: https://wnl.tv/2018/05/05/wilders-kritiek-baudet-islam/ . Overigens gaf de SGP met haar motie Bisschop de PVV en FvD mooi het nakijken… (geen rituelen voor NL-kinderen bij verplicht bezoek in moskee). Dus eigenlijk: OpRechts; ietsje minder hard op EU dan FvD, maar wel harder op Islam. Natuurlijk vinden PVV-ers dit niks, maar PVV gaat never nooit 76 zetels halen, en ondertussen gaat ons land naar de knoppen. Dus er MOET wat gebeuren. Ik neem aan dat elke vaderlandslievende nederlander in dat licht bezien mijn initiatief kan waarderen. Want dat geeft enige kans. Met alleen PVV en FvD verandert NL 0,0; ze zitten in cordon, de 120 andere zetels beslissen. Ik droom van dit:
   vvd25, cda15, ORN 10, FvD15, 50plus = 70, gedoogd door sgp3 en pvv10 = 83. het kan dus ”makkelijk”!

   en dan in 2021:

   vvd19, cda15, ORN21, FvD10, 50plus 5 = 70, sgp 3 en pvv 10.

   Komt die 3e partij er niet in 2021, dan is NL verloren.

   Like

   • har zegt:

    nou, beste hr gemert, mijn stem krijgt u zeker niet….

    Geliked door 2 people

   • JvE zegt:

    Er zijn NU moderate moslims, maar “indien wij in de meerderheid zijn”, komt een keuzemoment en dat is beslist niet gunstig voor Nederland…..

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Rv Gemert 17 september 2019 om 21:55

    En er ZIJN wel degelijk vreedzame moslims, meestal gewoon in spijkerbroek, die er echt niet op zitten te wachten op het kalifaat met sharia hier in NL.

    Nooit gehoord van taqiyya? ELKE mohammedaan heeft dezelfde koran in huis, waarin staat dat de ‘ongelovigen’ moeten worden afgeslacht.
    En mohammedanen kun je er wel degelijk uittrappen: ALS JE MAAR WILT!
    Als je je maar niet in de greep van de Brusselse EU-zakkenvullers bevindt.

    Kun jij ervoor zorgen dat wij E I N D E L IJ K niet langer bestolen worden door de ‘overheid’? NEE, DAT KUN JIJ NIET MET JE NIEUWE PARTIJTJE!

    En hoe vind je het dat die ‘oranjes’ er volgend jaar weer een klein kapitaaltje bij krijgen?
    Was je plan om ook eens iets te gaan doen aan deze uitkeringstrekkers, die NOOIT genoeg hebben?

    Wij kúnnen al die mohammedaanse en ‘oranje’ parasieten niet aan de vreet blijven houden!
    Ik maak me grote zorgen over onze ‘toekomst’: armoede, omvolking en uiteindelijk het kromzwaard op je keel of creperen in de goot.
    Nog hooguit 5 jaar en we zijn volledig geïslamiseerd.

    Kortom: man, man, man, denk toch een na!

    Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Inderdaad , alweer een nodeloze uitbreiding .
    Moslims accepteren , ook al roeien ze de halve mensheid uit , MAAR JE KUNT ZE NIET TERUG STUREN ?
    ZELFS GEEN 1 ?
    Wat hebben we aan sukkels met een dergelijke instelling ?
    Moeten we die roofboeven , verkrachters en moordenaars maar accepteren ?
    Het zwarte tuig idem !
    We moeten er zeker gewoon nog even aan wennen ?
    Wat kopen we voor een bijwagen van D66 ?
    De enige optie om ons OOIT BESTE LAND VAN DE WERELD nog enigszins te redden , is om zo ver mogelijk bij lui met jouw instelling vandaan te blijven !
    Slecht lafaards capituleren voortijdig .

    ” Er moet wat gebeuren ” ?

    Nou het gaat door jou niet gebeuren , hoor !
    Daar heb je dan wel kerels van het kaliber Wilders voor nodig .
    Doedels hebben nog nooit wat opgelost .

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Harry 18 september 2019 om 16:09

    **********

    Like

 6. Trucker zegt:

  Dat partijtje van de naaktloper (aka ijdeltuit) zou ik ‘stel dat ik Nederlander was) NOOIT op gestemd hebben.
  Hoe het mogelijk is dat er zelfs op deze blog nog reageerders durven zeggen dat hij een “goede tweede keuze is” valt mijn broek van af.
  De naaktloper Baudet heeft één programmapunt en dat is hij en zijn alter ego, verder doet hij wat in Vlaanderen ook gebeurd is (*) en dat is de enige rechtse partij PVV uitmelken.
  Wie (behalve zijn ego) is gediend met versnippering in het politieke landschap (retorische vraag).
  Dat u hier komt kwaken dat u een verdere versnippering wil doorzetten zou ik er geen nano seconde over denken om op uw opportunistische gedoe te stemmen, NO WAY.
  Geert steekt al meer als tien jaar zijn nek uit, wat steekt u uit –>uw graaiende pollen<– om centen te vangen en in het pluche te vergroeien.
  Ik haat vele SOORTEN en opportunisten staan na islamieten bovenaan in die rangschikking.

  (*) met behulp van de openbare omroep BRT in Vlaanderen werd het partijtje NVA groot gemaakt,, ze melkten onze partij leeg en vervolgens werden ze een mainstream partijtje.
  Het resultaat is dat wij de grootste winnaar van de verkiezingen werden en het feit dat wij niet mogen meeregeren betekend in 2023 dat wij de grootste gaan zijn 🙂

  Like

  • Rv Gemert zegt:

   ALTIJD eerst goed lezen. Er staat dat ik mijn TK-salaris zal weggeven aan 8 NL-goede doelen. (en de leden mogen daarover stemmen). Ik ben JUIST TEGEN dat graaien. Ik doe het dus NIET voor de centen. Wel eerlijk en oprecht blijven aub….

   Like

 7. har zegt:

  is dit het nieuwe vvd proxy opzetje om te voorkomen dat fvd stemmers naar de pvv terug lopen ?

  Geliked door 4 people

 8. Henk der Niederländer zegt:

  Pfff waar gaat het om.
  Om de zeteltjes zodat ze hun eigen meelopers een plaatsje kunnen geven.
  Ik hou het maar gewoon op geert want die wijkt in ieder geval niet af van zijn eigen gedachtengoed.

  Geliked door 2 people

  • Rv Gemert zegt:

   Nee daar gaat het niet om, het gaat juist om het behoud van NL. We gaan eraan op deze manier, met 30 zetels FvD+PVV in cordon… Met alleen PVV en FvD verandert NL 0,0; de 120 andere zetels beslissen. Er MOET iets gebeuren in 2021, of het is daarna klaar. Ik droom van dit:
   vvd25, cda15, ORN10, FvD15, 50plus = 70, gedoogd door sgp3 en pvv10 = 83. het kan dus ”makkelijk”!

   en dan in 2021:

   vvd19, cda15, ORN21, FvD10, 50plus 5 = 70, sgp 3 en pvv 10.

   Komt die 3e partij er niet in 2021, en dus geen rechtse coalitie, dan is NL m.i. verloren.

   Er moet iets of iemand de VVD een toontje lager laten zingen en een echte bedreiging zijn voor hen. De PVV is dat helaas niet. Iedereen die vaderlandslievend is, zou mijn initiatief moeten waarderen. Inzet is namelijk een rechtse coalitie. Ik zal nimmer met D66 en GL, PvdA meeregeren. Het gaat dus niet om baantjes, geld, posities, maar puur om Nederland..

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Nexit gaat nooit gebeuren

  Hoeft ook helemaal niet.

  De EU blaast zich van zelf op. Het is een kwestie van tijd waarbij de 0 rente politiek en het geld bijdrukken zorgen voor een versnelling van het proces. Het gepromoot van de klimaatwaan is er alleen omdat dit een gelegenheid schept de burger te dwingen veel geld in de economie te pompen. Alles om de Euro te redden en de EU. Zij weten dat het klimaat niet gered hoeft te worden. Ze gebruiken deze omweg om de Euro zo lang mogelijk in de lucht e houden en met de Euro de EU.

  Geliked door 1 persoon

 10. wauso zegt:

  Verhaal uit 2015 !!!

  Geachte Hr. Wilders (g.wilders@tweedekamer.nl)(Ook verzonden maar andere partijen).

  U bent vandaag andermaal te gast bij de diepzinnige wetenschappelijke rubriek van Wauso.
  De rubriek waar Jan de Gewone man en Truus ga naar Huus centraal staan. De personen waar ook U voor opkomt in al Uw redes tegen de Policolor Over-Correcte elite. De Policolor elite, zij gaan over de lijken van de medemens heen zonder om te kijken naar de gevolgen van hun desastreuze op moord met voorbedachte rade lijkende beslissingen.
  We gaan een analyse maken van de Moorddadige Achterlijkheid van politieke partijen na de dodelijke aanslagen in Parijs. Nee, niet van november, maar van januari 2015, Charly Hebdo. Dit debat is een zuivere weergave, dat Policolor politici, hun Eigen Bevolking blootstellen aan anarchie, moord en doodslag. En dat met een enorme geestdrift !

  Interrupties Charly Hebdo debat

  Interrupties inbreng Geert Wilders bij debat over de aanslag in Parijs
  youtu.be
  Interrupties inbreng Geert Wilders bij debat over de aanslag in Parijs

  PvdA, SamSom vond het vreselijk, maar hij vond, dat Hr. Wilders precies hetzelfde deed als de terroristen doen, Haat, Haat en verdeeldheid zaaien. De strategie van Hr. Wilders is hetzelfde als die van de terroristen. Het woord en overleg zou de oplossing bieden aldus SamSom.
  Wilders antwoord: Hij was duidelijk kwaad en sprak van een zieke geest, abject en ziek, een dwaas die niet inzag welk een barbarij men naar Nederland gehaald heeft.

  D’66, Pechtold vond, dat de islam geen blaam trof, maar dat men enkel naar het individu moest kijken en uit de islam kunnen moslims inspiratie opdoen.
  Wilders antwoord: Allemaal roepen ze allahu akbar als ze de koppen afsnijden en dit is allemaal gebaseerd op de islam. Ze baseren zich op de Profeet als ze een journalist een kogel door de kop heen jagen. En allemaal gebruiken en baseren ze hun gedrag op de Koran. Dus Hr. Pechtold kom hier niet Uw onzin vertellen, dat het niets met de islam te maken heeft. Niet iedere moslim is een terrorist, maar wel bijna alle terroristen zijn moslims. De islam is Haat, Geweld en Onverdraagzaamheid. De oorzaak, de basis van het Geweld is de islam.

  Denk, Kuzu kwam vertellen, dat Geert Wilders er trots op is, dat hij al 10 jaar lang wijst op het gevaar de bron van het kwaad, de islam. Of Wilders hier wel begreep wat hij zei ? Toen kwam deze Vol-Idioot vertellen, dat Wilders de oorzaak van alle geweld was, want hij stond 30x vermeld in de geschriften van Breivik !
  Op zoveel onzin van ‘KuzuTurk’ voelde Wilders zich niet geroepen om te antwoorden.

  VVD, Halbe Zijlstra kwam vragen wat Wilders bedoeld met de-islamiseren.
  Volgens Wilders zouden er nog binnen 2 jaar 100.000 Islamisten het land binnenkomen. En dat wil de PVV niet, Genoeg is Genoeg. Minder islam, moskeeën en islamitische scholen. Na nogmaals de vraag wat de bedoeling was kreeg Zijlstra te horen, dat hij een ‘onnozele gans’ was en een naïeve Jihadistenvriend, daarna droop Zijlstra als een geslagen hond af. Zijlstra kwam in mijn optiek in dit debat als grootste idioot naar voren.

  Christen Unie, Hr. Slob kwam vertellen, dat het de schuld van ons allemaal was. En waarom Wilders met zo’n hoge toon sprak ?
  Wilders zei Vrijheid en islam gaan niet samen. De islam is een groot gevaar voor Nederland. 10 jaar geleden de moord op van Gogh, de aanslagen op de Twin Towers en nog gaan de ogen niet open. Aanslag, Aanslag na Aanslag en steeds maar weer, weer, weer Over-Correcte politici, die wegkijken. We hadden de aanslagen kunnen voorkomen en dat maakt mij woest.

  CDA, Hr. Buma komt vertellen, dat Wilders niks bereikt heeft. Hij vond dat Wilders niet boos moest zijn, maar samenwerking moest zoeken (en dat krijg je dan te horen van de partij die de PVV uitsluit).
  Antwoord Wilders: De tijden van de Buma’s en van de Rutte’s zijn voorbij. Hier in de 2e kamer kunt U nog wat kletsen, maar de mensen in Nederland en in de EU willen deze Islamisering niet. Aan Uw Haagse politieke spelletjes zal weldra een einde komen. De mensen hebben er genoeg van, genoeg van politici als U. De politieke revolutie zal er komen !!! En we zullen zien wie er gelijk heeft.

  SP, Roemer kwam om de vrijheid te beschermen van alle Nederlanders, speciaal de moslims. Er moeten andere maatregelen komen als de voorstellen van Hr. Wilders.
  Wilders betoonde hier andermaal, dat de islam de oorzaak van alle kwaad is en niet een individuele moslim. De SP als ‘wegkijker’ werkt mee aan de Islamisering van Nederland. Als er een Asielzoeker het land uit moet staat de SP als eerste op de bres om dit te verhinderen. Jihad- gangers krijgen een de-radicaliseringsprogramma i.p.v. ze op te sluiten ! Subsidiewaanzin voor de ‘Gutmensch’ zijn gedachtegang !

  Dierenpartij, Thieme kwam vertellen, dat Hr. Wilders een bange man was. En of dat niet hetgeen is wat terroristen willen ? Een Victorie voor de terroristen ! En Wilders is de Angstzaaier !
  Wilders antwoord: Hij wist niet waar mw. Thieme de laatste 10 geweest is en onder welke steen ze vandaan is gekomen. Duizenden mensen vermoord, afgeslacht en dat heeft niks met Angst te maken. Dat kunnen we niet accepteren. We moeten nagaan hoe dat komt. En het gebeurt niet door Katholieken, Joden, Boeddhisten, maar door mensen in naam van de islam.

  En als slot kwam er de SGP, van der Staay, de ‘mannenpartij’, eigenlijk de enigen die enig realisme ten toon spreiden. Nuchter en vasthoudend om meer bescherming te geven aan de Eigen Bevolking !
  Wilders antwoord: Wetgeving hieromtrent daar wordt te lang mee gedraald. Daar kan de PVV niks aan doen. Het is de keuze aan de anderen om Jihadisten hun paspoort niet af te pakken. Dat het kabinet en de kamer foute analyses maken, daar kan de PVV niks aan doen. Dat ze het hebben over terroristen, maar dat ze weigeren om de ‘Olifant’ bij zijn naam te noemen: ISLAM !
  Schrik en huiver als U de Video, die bij dit debat hoort gaat beluisteren. Uw Veiligheid interesseert ze geen ene malle moer. Hun Achterlijkheidsgedachte zal de dood voor vele Autochtonen betekenen. Nu nog spreekt de meest Achterlijke van het stel over ‘de sobere nasleep van de Arabische lente’. Hun gedachtegang is zwaar ziekelijk en dodelijk voor de Eigen Bevolking. Je zou je kunnen afvragen hoe vaak zijn deze zwaar gestoorden in de Efteling geweest ! Idealisme tegenover Realisme ! De Leugen tegenover de Waarheid !

  Beluister de ‘Charly Hebdo’ Video !!!

  Hier mijn eerdere bijdrage over Hr. Wilders:
  http://fenixx.org/2015/10/29/geert-wilders-de-koning-van-de-rede/

  Wauso

  Geliked door 5 people

 11. Pietersen zegt:

  Erg jammer dat FvD toch voor een groot deel gekaapt blijkt door tegen de VVD aanschurkende opportunisten, die voornamelijk aan hun eigen portemonnee en maatschappelijke carriere dachten.
  Deze ratten kruipen een voor een uit hun eigen stinkende prive-riool omhoog.
  Het zijn aan de VVD verwante ratten die vroeg of laat toch door de mand gevallen zouden zijn. Nederland en rechts heeft totaal niets aan deze figuren. Het behoud van Nederland zoals de PVV en FvD dat nastreven, zal hun een worst wezen.

  Like

  • Rv Gemert zegt:

   Geachte heer Pietersen, de HUIDIGE mensen rondom Baudet, zijn nou net ex-VVD-ers; Frentrop, Roos, de Haze Winkelman & Betty Jo Wevers, Olof EphraÏm, Wim&Astrid de Groot. (bij mijn weten is Otten nooit lid geweest van de VVD). FvD had ook niet voor niets de ”VVD-overstapservice” eind 2017. En waar zouden ook anders de kiezers vandaan moeten komen? Baudet zei op een jFvD-meeting op 4 nov 2017, dat hij ”de VVD ging vernietigen, tot onder de 10 zetels ging brengen”. Maar dat kan met een Nexit-streven helemaal niet; 90% vd VVD-ers wil dat niet, Toen ie daar achter kwam ging hij zich meer op de PVV richten. Wat goed lukte; 3 maanden geleden stond PVV in de peiling op nog maar 8. Maar mensen gaan zijn Narcisme wel doorzien en dus staat PVV nu weer op 15.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Nu lopen de FVD stemmers weer terug naar de PVV deze stemmers weten niet wat ze willen, ook de FVD is gewoon de VVD no 2 het spel is mooi gespeeld.
    het luizenbeest moet nog even blijven zitten, daarom dat spel.

    Geliked door 1 persoon

 12. Tistochwat zegt:

  zonder Nexit

  Alweer een partijtje erbij?
  ZONDER Nexit?

  Dan kunt u wat mij betreft bij voorbaat de boom in!

  Er is maar één partij die voor ons opkomt en dat is de PVV.

  Geliked door 5 people

  • Rv Gemert zegt:

   Er staat iets nieuws in mijn artikel: Hanze10. De Nexit kan nog vele jaren duren, eer ie ooit al komt. Ik wil daar niet op wachten en via 10 staatssecretarissen, dingen met elkaar uitruilen, om dan gezamenlijk TEGEN Duitsland & Frankrijk te stemmen; hun hegemonie te doorbreken. De immigratie MOET stoppen. En ik denk dat met een Hanze10-pact, vanaf 2021, de kans daarop een stuk groter is dan wachten wachten wachten op de Nexit… (die er nooit komt op deze manier).

   Like

 13. koosv8 zegt:

  Iedereen laat zich weer heel makkelijk voor het karretje spannen. Ik zelf ben ook In het stemhokje PVVer en dat blijft wel zo. Maar FvD heeft nog steeds een grote aanhang, laatst in Zaandam geweest op een bijeenkomst en als je dan later hoort in praat programma’s dat het niets was en bla bla bla. Nou sorry hoor, ik vind dat hij en de andere FvDers het goed verwoorden en ook vooruit denken .
  En over de drukte was ook niets klagen. Harry Mens is ook zo’n allesweter, hij had nog een lijntje met Pim Fortuyn na zijn dood. Hoepel op, en nu zit hij Forum weer te versjaggeren. Laat ze, elke nieuwe partij begint als een kruiwagen kikkers. Haantjes gedrag. Wat tot niets leid.
  En nu na de troonrede hoor ik liever zijn verhaal als dat van al die meeheulers, op een paar uitzonderingen na. Laat mensen toch alstublieft op hem stemmen, als de PVV voor de massa een stap te ver is. Jammer natuurlijk
  Maar beter dan dat LINKSE geneuzel.

  Like

  • Lucky zegt:

   Niet alleen allesweter, ook volkomen onbetrouwbaar met zijn dubbellevens?

   https://www.maghreb.nl/2007/07/16/harry-mens-dumpt-marokkaanse-vriendin/

   Harry Mens dumpt Marokkaanse vriendin

   Makelaar Harry Mens uit Lisse heeft definitief gebroken met de Marokkaanse Mouna Boukhrouf met wie hij tien jaar in het geniep zijn voormalig echtgenote Suze bedroog en bij wie hij ook twee kinderen heeft.
   De afgelopen twee jaar had de society-makelaar en tv-presentator naast Mouna al een bijvrouw in de persoon van Lara den Haan. Volgens ZijOnline mag iedereen het weten nu: Harry kiest definitief voor Lara en Mouna blijft alleen met haar twee dochters achter.

   https://www.shownieuws.nl/video/clips/2015/harry-mens-heeft-nog-een-dochter/

   Harry Mens heeft nóg een dochter!

   Harry Mens blijkt maar liefst drie gezinnen erop na te houden. En in De Telegraaf komt Harry met nog een onthulling: hij heeft ook nog een dochter, van 10!

   Business Class-presentator en tv-makelaar Mens (68) wil oud worden met Diana (38). De Bulgaarse is bovendien de moeder van hun beider dochter: Victoria. Wat blijkt: Harry had 12 jaar geleden al een geheime relatie met haar toen zij voor het Joegoslavië-tribunaal werkte

   Like

 14. Harry zegt:

  Alweer een nieuwe partij ?
  Stop met die achterlijke versnippering !
  Zo komen we helemaal nergens .

  En die opsomming van uitspraken van Baudet , tjonge wat vreselijk !
  Ga je daar dan alweer een nieuwe partij voor oprichten ?
  Dat noemen we ; een stok om de hond te slaan .
  Eigenbelang , bekendheid , “ roem “ , machtswellust spelen hier ook mee .

  Alweer een partijtje er bij snoept dan hooguit enkele zetels meer weg bij de PVV .
  En dat is alleen maar zonde . Zij zijn het origineel .
  Baudet komt beslist ook sterk terug .
  En omdat uw nieuwe partij ook niet met iets spectaculairs komt , “ interessante mensen “ ??? ,
  wat ons uit de narigheid ( islamisering ) zal halen , wordt dit in het beste geval een splintergroepje .
  Ik voorspel je dat je hooguit één keer mogelijk enig succes zult hebben , daarna sterft het een stille dood .
  Je hebt al vele voorgangers gehad !
  Je leert toch wel van het verleden ?
  Wilders had ook diverse ongeleide projectielen die het allemaal beter wisten , wat is daar van terecht gekomen ?
  Ook geen donder !
  Ken je Hero Brinkman nog ? Jhim van Bemmel ? Louis Bontes ?
  Ik noem dat het Sylvana Simons syndroom .
  Grote bek en daarna in de vergetelheid verdwijnen .

  Ik ben een trouwe PVV stemmer en dat zal niet veranderen .
  Maar Baudet is geen domoor , in tegendeel .
  Ook al heeft ie het wellicht een beetje hoog in zijn bol , het is wel een zeer intelligent persoon !
  Ik ben zeventig , heb nog nooit van Robert van Gemeren gehoord .
  Wie gaat je completeren ?
  Struikel maar niet over je eigen benen !
  Ik denk , alweer een bij voorbaat mislukt project .
  Zou er nog maar eens goed over nadenken !

  Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Baudet doet het zeer goed bij de jongeren en Hiddema is een grote aanwinst voor de partij, dus ik denk ook dat ze weer opkrabbelen.

   Like

   • Rv Gemert zegt:

    Er zijn heel veel mensen weg bij de FVD waardoor de sfeer is veranderd. Heel veel ouderen gaan echt niet meer terug. En hun jFvD is 5000 leden groot; 1 zetel is echter 70.000 stemmen….

    Like

   • Trucker zegt:

    Ja en dat is net wat de overheid graag ziet.
    U bent zeker ook zo’n stiekeme Baudet fan en stemt op zijn partij, indien niet getuigd u niet van doorzicht in strategie ( u bent echt de enige niet) om te jubelen dat die “Baudet het goed doet” en “Hiddema is een grote aanwinst voor de partij”.
    Een stem voor die narcistische naaktloper is er één minder voor Geert Wilders die nooit naakt zal lopen maar wel tot het eind van zijn leven persoonsbeveiliging zal hebben.
    Die ijdeltuit geeft geen moer over de islamieten en neuzelt wat boreale bullshit..

    GODVERDOMME wat een stom gezeik lees ik weer vandaag

    Geliked door 2 people

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 19 september 2019 om 22:14

    Heerlijk, die gespierde taal.
    Daarom ben ik ook zo dol op kapitein Haddock.
    Van dik hout vouwt men planken:

    https://janhee.home.xs4all.nl/haddock.html

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    De ouderen zijn zeer dom en gemakkelijk te hersenspoelen zij stemmen PvdA CU SGP CDA de 3,5 miljoen gepensioneerden laten het liggen zij kunnen het zo veranderen.

    Like

  • Rv Gemert zegt:

   Dag heer Harry, u reactie is nauwelijks serieus te nemen, en niet erg netjes, maar ik zal mij toch verweren. 1. Wat heeft de PVV bereikt in 14 jr? Hoeveel moslims hebben ze tegen gehouden? Het antwoord is 0. 2. Hoe lang wilt u nog wachten totdat de PVV 76 zetels haalt? In EP ging het van 4 naar 0. En in de TK-peilingen ging het van 20 naar 8. Het is dat Baudet zijn eigen glazen ingooide, waardoor de PVV nu weer op 15 staat. Maar de PVV gaat never nooit meer meeregeren. ZELFS niet met een 3e partij. De 3e partij is de enige manier om CDA en VVD iets naar rechts te krijgen, pas als zij serieus kiezers en leden verliezen, zullen ze veranderen. 3. CDA-ers en VVD-ers stappen niet over naar PVV (ze kunnen ook niet lid worden) en dat komt mede door dergelijke onbehouwen reacties als de uwe. De sfeer/uitstraling/aureool van de partij is niet goed. 4. Als NL u ECHT lief is, dan bent u blij met een initiatiefnemer die werkelijk een rechtse coalitie is omdat hij buitengewoon bezorgd is, en wat wil veranderen. PVV gaat NIMMER die rechtse coalitie voor elkaar krijgen. Ik kan een heel leuk leven hebben, ben niet onbemiddeld, maar ik ga mij ten dienste stellen aan NL. Roem, ego, geld speelt 0 reden; sterker nog; ik word er alleen maar slechter van. Dat u daar zo bot op reageert, helpt niet, en is weinig kies. Temeer daar de cijfers totaal niet in het voordeel spreken van de PVV; ze bereiken niks, en velen stemmen er niet op en zullen dat ook nooit doen. Mede door u. U heeft nog nooit van mij gehoord, had u wel van Balkenende gehoord voordat hij ineens MP werd? 5 miljoen mensen in Nl kennen overigens mijn bedrijf/product wel. Er zijn meer dan 1 miljoen albums gekocht (niet dat dat er verder iets toe doet). Als u dergelijke initiatieven zó neersabelt, dan vraag ik me af of u wel ECHT voor NL bent, want de PVV verandert NL helaas 0,0. PVV-ers worden bij de overheid zelfs zo snel mogelijk eruit gewerkt. Lees nog een maal mijn artikel en denk eens rustig na; is die Van Gemeren echt helemaal fout en dom, en u heel erg slim, mede in het licht gezien van de bereikte resultaten van de PVV. Een partij waar mensen niet lid van kunnen worden. (en ik begrijp waarom). Blijf altijd netjes, zeker naar gelijkgestemden. Anders bereikt u dubbel niks. vrgr

   Like

   • Trucker zegt:

    U richt een partijtje op en gaat vissen in de rechtse vijver betekend EEN ZAAK U VIST IN GEERT WILDERS VIJVER en daar zit die ijdeltuit ook al te vissen.
    Betekend verder (was ik Nederlander) ik NOOIT op uw gedoe zou stemmen omdat u zo eentje bent die zal schipperen, niet te hard en niet te soft ik hoor het nu al.
    Ik ken er alles van, de nep partijtjes sommigen die gemaakt worden door de mainstream media met een welbepaald doel;
    Wat u doet is trouwens een kaakslag naar Geert Wilders en meer als ééns hoe u het in de talloze reply’s verwoord.
    IK HOOP DAT U DE GANG GAAT VAN DE IJDELTUIT (aka Baudet) recht naar de afgang.
    PVV is voor de Nederlanders de ENIGE partij die de islam wil stoppen en de eu HQ brussel demagogen buiten houden.
    U NIET, zegt mij (als Vlaming) reeds meer als genoeg, ik heb trouwens bij het schrijven van men eerste reactie bovenaan men nekhaar overeind voelen komen is bij mij ALTIJD een goede “barometer” geweest .

    Geliked door 2 people

 15. BigLJohn zegt:

  De versplintering op (nep)rechts kent geen grenzen. Alweer bedacht om vele potentiele kiezers bij de PVV weg te houden. Tegen de tijd dat de tweede Kamerverkiezingen er aan komen, krijgt iedereen weer een kieslijst waar alle politieke partijen op staan. Als je hem dan uitvouwt krijg je een kieslijst van 4 meter lang en een halve meter breed. Als dat zomaar door blijft gaan hebben over 10 jaar 100 politieke partijen. Ondanks dat we een kiesdrempel hebben komen er steeds meer politieke partijen op die kieslijst te staan.

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat is nou al zo, dat je een kieslijst krijgt waar je een tafel voor moet leeg maken.
   Met een paar van die lijsten kan je bijna je gang mee behangen.

   Geliked door 3 people

  • Rv Gemert zegt:

   Ik heb het niet bedacht om kiezers weg te houden bij de PVV, maar om 4-6 zetels van de VVD af te krijgen, en 4-5 van de reeds 14 verloren FvD-zetels in de peiling te pakken, en nog 1 van het CDA, en 1 van 50Plus, zodat DAAR een partij staat van 10 zetels wat een bedreiging is voor CDA, VVD en FvD. De PVV is geen bedreiging voor ze. PVV is ”controlled opposition”; dat kunnen ze ‘hebben’…

   Like

 16. Johan zegt:

  Zolang er geen minima wordt gesteld aan minimale zetels bv 5 zal er verder worden gesplinterd in de politiek en de beslissingen alleen maar worden vertraagd of niet genomen

  Like

 17. Ron Bregman zegt:

  Als Hr Baudet gaat wankelen kies ik zoiezo voor PVV puur omdat ik gewoon rechts ben en wil laten weten dat linkse gekkies ( kijk halsema) een fout en slap soort zijn en er een puinhoop van maken. Word tijd dat er bakzeil gehaald word. nederland moet weer een Nederland worden.

  Like

 18. verwardeman zegt:

  Versplintering , versplintering ! stelletje EGO’s , ga godverdomme met zijn allen achter GEERT staan en vorm EEN blok , zootje flapdrollen !

  Geliked door 5 people

 19. Republikein zegt:

  Enige logica is wel zichtbaar!

  Like

 20. oprechts.nu zegt:

  In ieder geval dank aan dhr Bron om het artikel te plaatsen. Natuurlijk stuit ik hier op de harde kern van de PVV, en was felle weerstand te verwachten. Wat me toch nog verbaast is dat mensen vasthouden aan hun eigen gelijk, en niet inhoudelijk reageren, of feiten. Ontegenzeggelijke feiten, en in 2021 gewoon verder gokken met NL. Feit is dat PVV nimmer mee zal doen aan een regering en het VVD en CDA totaal niet boeit wat de PVV staat te schreeuwen; ze houden gewoon wat rechtse praatjes (hoi Klaas!) en gaan over tot de orde van de dag. PVV heeft 0 relevantie. Dus als jullie nou ECHT van Nederland zouden houden in de zin dat je echt wil dat er iiiets verandert; dan MOET je de VVD / CDA een klap geven; dan moet je wel binnen armlengte staan en niet op 5 meter afstand staan zwaaien in de lucht, zoals PVV nu. De realiteitszin bij veel PVV-ers is ver te zoeken, en pragmatisme ook. Ik probeer ten minsten serieus iets voor elkaar te krijgen; een rechtse coalitie. Dat gaat PVV nimmer lukken. Dus als NL u lief is, waardeer iig mijn initiatief. Het neersabelen als een VVD-initiatief is op meerdere manieren; dom. Kijk, ik kan bij Hoek v Holland de zee in stappen en zeggen dat ik naar Amerika ga zwemmen. En al doe je er alles voor; dat gaat niet lukken. Met 10-15 zetels hopen dat ineens zoveel mensen als voor 76 zetels kiezen, is nogal.. uhm… ”opportuun”/ wishful. Ik hoop op dit: vvd25, cda 15, orn 10, fvd 15 en 50plus 5, gedoogd door sgp3 en pvv 10. als rechtse coalitie. ik zie geen enkele andere realistische uitweg. steeds meer pvv-ers ook niet overigens; sommigen gaan naar 50plus, anderen gingen naar fvd. er zou een nieuwe man of vrouw moeten komen, uit de middenklasse bevolking, die een beetje rechts is en de vvd en cda een slag kan toebrengen. Wilders en PVV blijkt dat niet te zijn. NL gaat eraan op die manier. PVV-ers wachten op, ja wat eigenlijk?….

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Natuurlijk zal de PVV niet meedoen aan een regering. Dat noemen we cordon sanitaire.
   Nu zijn er ten aanzien van Oprechts twee mogelijkheden. Je komt met een programma dat tegen de EU is, tegen de islamisering en tegen de onbegrensde immigratie. Dan kom je ook nooit aan de bak, omdat hetzelfde cordon sanitaire zich tegen jou richt. Of je komt met een heel gematigd, zeg maar een polderprogramma, en dan krijg je nog niet 1 zetel bij elkaar. In beide gevallen zit niemand op je partij te wachten. Zoals heer Bron zegt: Er is geen enkele meerwaarde in het oprichten van weer een partij, die nu op voorhand al voor ons belangrijke dingen mist in het programma. En ik zeg het de heer Bron ook na: “Ik ben PVV-er in hart en nieren, dus mijn stem zult u sowieso niet krijgen, maar ondanks dat wens ik u succes.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 4 people

   • oprechts.nu zegt:

    Dag heer Kohler, dank voor uw reactie. Ik wil niet beledigend doen, maar weet niet hoe ik het ánders moet zeggen, maar veel mensen zijn toch enorm kortzichtig. En totaal niet realistisch. Zijn jullie dan eigenlijk wel vóór NL? de PVV gaat nimmer mee doen in de regering. wat willen jullie dan eigenlijk; de hele dag blijven schelden en huilen en vloeken en ALLEEN MAAR wachten op ”betere tijden”; voor de PVV? Die gaat in geen 100jr 76 zetels. Dus wat heeft schelden, vloeken etc dan voor zin? Kunnen mensen wel lezen hier? ik zeg dat er 3 ”sporen” moeten komen; 3 partijen naast elkaar die IEDER zijn EIGEN publiek aantrekt, op rechts. chocolade heb je in meerdere smaken hé? kaas en worst ook. Er ZIJN mensen, rechts, die never nooit op PVV zal stemmen. Deal daar nou eens een keer mee en kijk naar je doelstelling. er zijn ”pvv-ers”, je kan ze aardig uittekenen, en er zijn ”fvd-ers” en die kan ik ook uittekenen en er zijn rechtse mensen, die ontevreden zijn bij vvd en cda, maar toch NET NIET er weg gaan. want?… fvd en pvv vinden ze niks. Wat jullie doen is chocolade-liefhebbers ”verplichten” alleen maar puur te eten. Of in een team allemaal keeper te zijn. Dan scoor je niet want je staat met 11 man in het doel. Er MOET een smaak bij om een rechtse coalitie voor elkaar te krijgen. Er MOET iets van de VVD af. Ik snap echt niet dat mensen dat niet begrijpen… Gelijk wordt het afgebrand met; slap, dit, dat zus zo, maar ”jullie” gaan in EP van 4 naar 0… Past dan niet ”enige bescheidenheid”?? in de peilingen TK van 20 naar 8 en t is dat Thierry gek doen, anders was dat zo gebleven. Nou, ”chapeau”. NL verandert er 0,0 mee. Ik zou iets minder aanmatigend en veroordelend zijn, en mij geluk en sterkte wensen ipv neersabelen want ”jullie” hebben 0 invloed. 0 zeggenschap en verandert ook 0. Als NL je lief is, dan omarm je dat 3 sporen idee, naast elkaar, met n klein beetje 50plus erbij en dat CDA en VVD, op gevaar van een nog grotere leegloop aansluiten. Als orkest. 6 sporen breed naast elkaar. PVV 76 zetels gaat nooit gebeuren. Dus doe iets netter tegen iemand die dolgraag een rechtse coalitie wil. Mijn plan biedt grotere mogelijkheden dan dat de PVV 76 zetels gaat halen… 🙂

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Quote: “Zijn jullie dan eigenlijk wel vóór NL?” U vliegt hier hopeloos uit de bocht. Mijn reaguurders waren al vóór NL toen u nog op links-roze wolk zat en bezig was geld binnen te schrapen.
    Ben ook klaar met het PVV-bashen uwerzijds. Als er één partij is in NL die het opneemt voor de gewone burger, dan is het wel de PVV. U matigt uw toon of u krijgt een ban (wat ik zelden of nooit doe!) wegens schending van blogregel 5:
    Appeasement van en propaganda voor de islam is ongewenst, evenals het PVV- en Wilders-bashen!

    Webmaster

    Geliked door 4 people

   • Tistochwat zegt:

    J. C. Th. Köhler 19 september 2019 om 18:09

    **********

    Like

   • Tistochwat zegt:

    E.J. Bron 19 september 2019 om 20:56

    * * * * * * * * * *

    Ik vind dat ‘meneer oprechts’ al heel veel gratis ‘zendtijd’ van u heeft gekregen.

    Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Ja, vroeg ik me ook al af, als kroeg-filosoof, waar gaat dat bootje naartoe?
   https://ejbron.wordpress.com/2016/01/15/video-vredelievende-cultuurverrijking/
   De kosmos is veel eenvoudiger dan religies.

   Like

 21. oprechts.nu zegt:

  ”Of je komt met een heel gematigd, zeg maar een polderprogramma, en dan krijg je nog niet 1 zetel bij elkaar. In beide gevallen zit niemand op je partij te wachten. Zoals heer Bron zegt: Er is geen enkele meerwaarde in het oprichten van weer een partij, die nu op voorhand al voor ons belangrijke dingen mist in het programma.”

  1. dat zullen we nog wel eens zien. bij de VVD zitten er 7-9 zetels ”los”; in de peilingen gingen ze van 31 naar 24 en nu weer naar 33, en bij de FvD zijn er 14 weg (!): van 25 naar 11. 9 naar VVD, 6 naar PVV. 2. geen enkele meerwaarde; die is er JUIST wel; proberen TOCH een rechtse coalitie voor elkaar te krijgen. PVV lukt dat namelijk totaal niet. Nu niet, nooit niet. 3. ”op voorhand voor ons”. jaaaa, voor JULLIE. maar jullie zijn geen 76 zetels, jullie staan nu op 15, is min 5 en jullie stonden op 8 zelfs eventjes. En in EP van 4 naar 0. Dat heet vasthouden aan je eigen gelijk. En irrealisme. De bevolking is groter dan de PVV en blijkbaar weet Wilders niet meer steeds meer NL-ers te interesseren, maar minder, minder, minder. ONDANKS gestegen criminalteit en de enorme immigratie. Dan moet er toch iets gebeuren, politiek gezien? mensen kunnen geen lid worden van PVV, PVV heeft te weinig geld, enz enz. Wees realistisch aub. Voor NL. SGP zal ook nooit groot worden.

  Like

 22. oprechts.nu zegt:

  ” u vliegt hier hopeloos uit de bocht…. Mijn reaguurders waren al vóór NL toen u nog op links-roze wolk zat en bezig was geld binnen te schrapen.”
  Het is U die hier hopeloos uit de bocht vliegt. Ik ben nimmer links geweest, dus doe even normaal; mijn allereerste stem ging naar Meindert Leerling van de RPF. Ik heb zelfs niet eens VVD ooit gestemd. En ik was bij de allereerste speech van Geert op 31 jan 2005 in Rotterdam…. die speech heeft 13 jaar op mijn bureau gelegen… Ik heb 12 jaar Agema gestemd vanwege het haar geweldige boek Verzilveren. Martin Bosma kent mij wel; er ligt iets van mij bij hem, 400 blzdn dik…Afgelopen zomer heb ik hem nog gesproken op de BBQ in Kootwijk. Dus matig u even uw toon aub. Ik word hier aangevallen en dat is logisch en dat mag, zit ik niet mee, maar ik verdedig mij; jullie zijn toch zo voor VRIJHEIDS van MENINGSUITING??? ”Wilders bashen” slaat nergens op; ik zeg nergens dat het een minkukel is, ik zeg alleen dat de PVV nooit 76 zetels gaat halen en nimmer een rechtse coalitie voor elkaar zal krijgen… Is dat ”bashen”?? dat zou wel een enorme aanfluiting zijn van deze site, voor een partij die voor VvMU is. Bel maar even Martin B. dan… Stevig debat, ik vind het prima. Reaguurders moeten netjes reageren, met respect (doen ze niet; ik word enorm gekleineerd, geeft niet), ZEKER naar iemand die Geert een warm hart toedroeg en daar op 31 jan 2005 was, en Martin kent en hij mij, lijkt mij. Ik appease NERGENS islam, maar maak wel een onderscheid tussen islam en islamisme, omdat 1. moslims nu eenmaal hier wonen en Geert’s standpunt is; die mogen hier blijven wonen/ kan je nu eenmaal niks meer aan doen, en 2. dat is electoraal wat beter. Eerlijk blijven hé? En als u mijn woorden niet gelooft dan stuur ik u even een foto van mij en Martin, voor uzelf…(van die BBQ)…

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Van een foto met Martin Bosma ben ik echt niet onder de indruk. Ik ken hem persoonlijk.
   Alleen al het feit dat u onderscheid maakt tussen islam en “islamisme” is de naïviteit ten top. Vandaar o.a. dat u nooit ook maar één stem zult vergaren van reaguurders van mijn blog.
   Die weten inmiddels véél beter!
   Overigens: ik matig mijn “toon” tegenover NIEMAND!

   Webmaster

   Geliked door 3 people

   • Harry zegt:

    Nou bedankt voor de reactie op de onbehouwen manier waarop ik meen te moeten reageren , mijnheer Oprechts.nu .
    Dus als ik het goed begrijp reageer ik te fanatiek en doe daarom schade aan “ rechts “ ?
    Denk je dan dat jij zelf wél iets zal bijdragen aan “ rechts “ ?
    Door aan te geven dat je moslims hier wilt gedogen ?
    Ik denk het niet .
    Zodra je iets rechts probeert ,
    word je OOK door het cordon sanitaire als paria bestempeld .
    Maar kennelijk ben je te naïef om dat te beseffen .
    Zachte heelmeesters maken stinkende wonden , weet je nog ?
    Eigenlijk zweef je een beetje aan de rechterzijde van D 66 .
    Wie zit daar nu op te wachten ?
    Als ik nog even een beetje méér onbehouwen mag zijn , zou ik zeggen :
    Donder toch op met je nieuwe kutpartijtje , ga maar fuseren met D 66 !
    Vooropgesteld dat je ook maar één zetel krijgt !
    Maar zelfs daar geloof ik al niet meer in .
    Zal k een voorspelling doen ?
    NUL !
    Genuanceerder kan ik hier niet maken !
    En normaal ben ik een héél aardig mens , hoor .
    Maar niet voor totaal overtollige kwezels .

    Geliked door 3 people

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    In de e-mail die ik vanavond heb gestuurd heb ik u gezegd dat ik jurist ben. In een zaak tegen een wooncorporatie heb ik onlangs iemand een “omhoog gevallen patsertje” genoemd. Die term schoot me ineens te binnen toen ik uw mail las.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Maar tegenover mij toch wel, heer Bron? 🙂

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Tistochwat zegt:

   oprechts.nu19 september 2019 om 21:16

   dan stuur ik u even een foto van mij en Martin

   Ik heb ook een foto van mezelf en Martin Bosma.
   Zal ik die jou dan even sturen?
   Hij is gemaakt tijdens een gezellige PVV-bijeenkomst, waar heer Bron heel joviaal met o.a. Martin Bosma heeft zitten praten.

   Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Hey meisje ik heb ook foto’s die ik zeker weet dat die “oprechts” figuur nooit zal hebben al schrijft hij 84 boeken en neuzelt (ik heet dat opscheppen) over dat hij Martin Bosman kent
    momentje bulderlach
    HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Hey “oprechts” ik heb foto’s waar ik op sta met Robby Robinson, in de late jaren ’70 en ’80 US bodybuilder, de glorie jaren(voor mij althans toen Arnie (Schwarzenegger) alleen bekend was in “onze” middens en wij freaks geheten werden.
    Wil zeggen dat ik Robby ken op dezelfde wijze als jij Bosman samen op een foto
    Big deal, zoals de bronmaster zegt een foto zegt niks.
    Trouwens ik blijf er bij u doet aan versnippering en bent geen aanwinst in de Nederlandse politiek INTEGENDEEL.
    Moet toegegeven dat het rauwe commentaar van Harry tot op de letter juist is (zijn beide reacties), die man is allesbehalve mijn “vriendje” maar wat hij schrijft maakt hout, uw geneuzel met “prognoses” (net alsof u een politicoloog bent) zoals u het wil zien is geleuter.
    .

    Geliked door 3 people

 23. Jan zegt:

  Oprechtsnu is zo’n clubje dat op een regenachtige zondag is opgericht en waarvan er al genoeg in de Kamer zitten en nu hier om stemmen bedelt

  Ctaat: Reaguurders moeten netjes reageren, met respect (doen ze niet; ik word enorm gekleineerd, geeft niet),….

  Ik zou zeggen (citaat): Dus matig u even uw toon aub

  Ga ergens anders janken en overigens, geen enkele partij haalt ooit de helft van de zetels bij eenmeerprtijenstelsel.
  Jemoet eens beter leren nadenken, wat je niet doet want nu weer zemel je over islamisme, wat een pvda term is en van iedere ongeinformeerde sukkel die niets weet over de islam en binnen die categorie val je dus.

  Ga naar de winkel en koop een goed boek om je in te lezen is mijn advies en zeg niet dat je Bosma kent want dat valt niet te controleren. Zulke uitspraken zijn een teken van zwakte, van iemand die geen argumenten heeft en zo hoopt indruk op de ander te maken.

  Geliked door 4 people

 24. delamontagne zegt:

  Nou die meneer, [ ben even de naam kwijt] wordt behoorlijk afgez…..
  Niet leuk en hij zal ’t goed bedoelen, want zit kern van waarheid in z’n betoog. MAAR, de grote reden voor mij voor PVV is dat de Heer Wilders de enige is die duidelijk de gevaren van de islam aangeeft.
  Ik stemde, ik stem, ik blijf PVV stemmen.
  Hij zal meer stemmen krijgen in de toekomst wanneer er de Grote Aanslagen in NL gaan plaatsvinden, erg genoeg bij ’t “jan-klootjes-volk”………….

  Geliked door 2 people

  • oprechts.nu zegt:

   Kijk, DAT is tenminste fideel… ”niet leuk, goed bedoelen, kern van waarheid”. Dank u! Sportief. Islam is een gevaar ja, maar zoals GW ZELF zegt, moslims die hier wonen kunnen hier blijven…. Of wouden jullie die buiten de grens zetten? (hoe?). Nergens heb ik gezegd dat ik stemmen wil overnemen van de PVV (!). Sterker nog; PVV moet een sterke partij blijven, op bijv 10 zetels. Echter, alleen VVD25, CDA15, ORN10, FvD15 en 50plus 5 zal met 70 zetels (minderheidskabinet), gedoogd door SGP 3 en PVV 10, een rechtse coalitie kunnen zijn. Al zou de PVV 25 zetels of 30 hebben, dan gaat die er nóg niet komen. CDA en VVD verrekken het. Na aanslagen zal de VVD en CDA dan iets opschuiven naar rechts omdat ze anders kiezers verliezen, maar heel veel kiezers zullen er nooit naar de PVV gaan. Maar gaan we wachten op aanslagen??? Of probeer ik alvast wat ánders?…. En is PVV nou echt alleen maar die one-issue partij: islam? er is toch ook de linkse gekte, met klimaatakkoord en t hele cultuurmarxisme? Ik wil sowieso wat aan die linkse gekte doen. NU al. En niet alleen maar Islam. En wachten op aanslagen….

   Like

 25. Rv Gemert zegt:

  Rabiaat worden hakken in het zand gezet. Ik ben ”dom” en jullie ”weten het als enige”. Die houding heeft de PVV van 4 naar 0 zetels gebracht in het EP, wat een blamage. En in de pelingen van 20 naar 8, wat door dommigheid van Baudet dan weer naar 15 gestegen is. Er is wel degelijk een verschil tussen gematigde en felle moslims, de eerstgenoemde die hier in NL helemaal geen Kalifaat willen en Sharia. PVV gaat blijkbaar nimmer Nederland veranderen. U zwelgt in uw eigen gelijk, en dat is dom; veel rechtse mensen zullen namelijk nimmer PVV stemmen, en stemmen dan tóch maar CDA en VVD. PVV krijgt van hén niks af, en DUS komt er geen rechtse coalitie. Ondanks dat jullie dat zo graag willen. Onwrikbaar vasthouden aan een droom. Achterop het dek van de Titanic niet in een helicopter willen stappen; ”ik wil dat de boot wordt hersteld”. Dom-dom-dom. Het is als koudvuur; als je niet je been laat amputeren, dan ga je eraan. Er zullen genoeg mensen moeten zijn die uit de VVD en CDA stappen en FvD om een 3e partij van gewicht te maken, waarmee een rechtse coalitie komt. Het enige dat PVV-ers willen is: 76 zetels en GW als premier. Ik vind het echt verbijsterend dom en aanmatigend. Als je zó met een oprecht initiatief neersabelt, dan verdien je het ook niet om in de regering te komen. En Martin Bosma; het gaat niet om de foto op zich; iedereen die hem kent mag hem bellen/mailen; ”ken jij die robert van gemeren”? Ik reisde er o.a speciaal voor naar Groningen-stad in jan dit jaar, zijn lezing, met senator Ton v Kesteren. Ligt iets van mij bij Martin, 400 blz…. (ik zal niet het hele bericht neerzetten, dat hoor niet, maar: hier:
  —– Original Message —–
  From: Bosma M.
  To: ”
  Sent: Wednesday, December 19, 2018 11:26 AM
  Subject: dank
  Robert,
  Bedankt voor je pakket. Het is in goede staat gearriveerd. Als ik tijd heb, ga ik ook die dikke map doornemen.

  (natuurlijk gaan de belachelijk-makers weer zeggen; ”kan ik ook ff typen”, maar bel/mail hem maar)

  Ik ben zeker geen ”patsertje”, maar zeer bezorgd om NL Het gaat hier helemaal fout. Uw kwalificatie zegt alles over u.

  vrgrt

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik heb even contact opgenomen met Martin via Twitter. Hieronder zijn letterlijke antwoord:

   “Een keer ontmoet. Weet verder niks van hem. Hij slaat nogal wild om zich heen, zie ik.”

   Webmaster

   Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   CITAAT: U zwelgt in uw eigen gelijk, en dat is dom
   Je bent nogal dom bezig als je met domme mensen wilt communiceren.

   Heb jij de lagere school eigenlijk wel afgemaakt? ’t Is maar een vraag.

   Geliked door 3 people

   • Tistochwat zegt:

    Jan 20 september 2019 om 16:50

    Ik moest om de een of andere reden aan dit stripje denken:

    (Klik op het plaatje voor een groter formaat?)

    Geliked door 2 people

   • Trucker zegt:

    Tis heeft terug gezord dat ik een onbedaarlijke lachbui had door dat stripje
    THUMBS UP die onozele dingen vind ik het beste, alle die jij hier gepost heb heb ik opgeslagen, de éne nog beter als de ander.
    Maar wil niet zeggen dat ik in the real life ook sympathie heb voor domme(rikken) dingen 🙂
    “oprechts heeft reeds de witte vlag gehesen, zijn kruit al verschoten omdat er enkele reageerders wat brutaal zijn of niet beleefd genoeg… een brede rug is het eerste waar je moet voor zien om te overleven en in de politiek moet je een olifantenvel hebben.
    Kijk naar die rukkert Rutte, een nicht (zou ik wel mijn rechterwijsvinger durven voor verwedden) die in de kast blijft steken en toch glijd alles van hem af.
    Dat is het archetype van de gladde politieker die zich geen reet aantrekt wat ze van hem denken, zijn egootje neuzelt alé (rukker)t Rutte nog meer de kiezer belazeren ze hebben niet liever.

    Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Het begon nogal arrogant , meneer Van Gemeren !
   Er zat ook nogal wat oneerlijks in , zoals : “ ik heb niet bedacht om kiezers weg te houden bij de PVV “ , nee maar als je in dezelfde vijver zit te vissen kan dat zo maar gebeuren .
   Dat had je dus kunnen EN MOETEN bedenken .
   Er zijn altijd wel wat enigszins labiele figuren die niet hélemaal op de PVV lijn zitten en zich mogelijk in laten palmen door een of andere versnipper-rookie .
   Dat gaat ten koste van de PVV en dat moeten we hier niet !
   Dit was zo maar even één voorbeeld .
   Geen zin om alles uit te spitten .

   Verder maak je alvast een stel rekensommen van zetelaantallen waarvan menigeen zal vinden dat het een soort utopie is !
   Zelf noem ik het hoogmoed .
   Arrogante hoogmoed .
   Van een dwaas .

   En naarmate de discussie vordert , beginnen je reacties steeds meer op paniekvoetbal te lijken !
   Rekensommetjes , meer rekensommetjes en nog meer hersenspinsels .
   Je geeft de moed niet snel op , dat moet ik je nageven .
   Maar we kennen veel meer hardleerse figuren , ook hier .

   Maar je gaat het hier niet redden , makker !
   Hier zitten doorgewinterde patriotten die niks op hebben met plagiaatfiguren met een iéts ander sausje overgoten .
   Baudet heeft al aardig wat schade aan de PVV bezorgd , we hoeven echt niet meer van hetzelfde .

   “ Wat me nog meer verbaast is dat mensen vasthouden aan hun eigen gelijk “ !
   Wie ben jij dan wel dat JIJ het gelijk aan je kant hebt ?
   Iedereen is gek behalve ik ?
   Arrogante zak !

   Zijn er geen andere sites waar je zieltjes kunt winnen ?
   Hier : NUL !
   Het verwachte zetelaantal voor “ oprechts.nu “ : idem ! NUL .
   Of in je eigen woorden : 0 relevantie !

   In plat Nederlands zou ik zeggen : OPTIEFEN !
   Je maakt alleen maar ruzie , ondanks enig geslijm , dat wordt helemaal niks dus !
   Ik heb Baudet ook nog niet gehoord over het feit dat jouw vertrek een verlies voor de partij is .
   Misschien is ie wel opgelucht , dat je weg bent , wist ie wel dat je er was ?
   Het lijken verdomme wel LPF-toestanden .

   Nogmaals : het wordt helemaal NIKS !
   Ajuu !

   Geliked door 1 persoon

 26. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  RvGemert kondigt aan, dat hij een nieuwe partij heeft opgericht “Oprechts” genaamd. Hij is, naar eigen zeggen, een weglopertje van de FVD. Hij begint de promotie van zijn nieuwe partij met een grote scheldcanonade op de partij, waarvoor hij zojuist heeft bedankt. Is dat wel zo verstandig ??? Met heel veel gebral en verbaal geweld laat hij weten, wat hij allemaal wil. Maar ik lees nergens, dat hij de belangen, de verwachtingen en de wensen van het het kiezerspubliek wil behartigen. Ik denk, dat zijn blik vooral naar binnen is gericht. Hij geeft er weinig of geen blijk van, dat hij ook maar in het minst begrijpt, wat de kiezers beweegt. Hij kijkt helemaal fout. Hij kijkt op de kiezers “neer” in plaats van naar de kiezers “op” te kijken. Uit alles spreekt dat hij zijn eigen belang in zijn hoofd heeft. En ik heb zo de indruk, dat het in zijn hoofd een enorme warboel is. Zit de Nederlandse kiezer werkelijk te wachten op een heethoofd als RvGemert met zijn partij Oprechts ??? Niet RvGemert is belangrijk. De kiezer is belangrijk. De kiezer heeft altijd gelijk, ook al heeft hij het niet. Je potentiële kiezers voor “dom” uitmaken, lijkt me niet erg handig. Je moet de kiezer aaien en paaien en onder de kin kietelen en vooral niet tegen de haren in strijken.

  Geliked door 2 people

 27. Piet Snot zegt:

  Eigenlijk wordt hij alleen maar bozer door alle reacties, en begint er dan van alles en nog wat bij slepen, als iemand die bekend zou zijn zelfs.
  En hij maakt geen schijn van kans met ze middenmoot partijtje tussen deze PVV stemmers.
  En dat vind hij niet zo leuk.

  Geliked door 3 people

  • Rv Gemert zegt:

   Geachte heer Snot, u moet beter lezen en eerlijk blijven; ik zeg nergens dat ik ”bekend ben”, ik zei alleen dat Martin B me kent. (hij zegt 1x ontmoet, t is 3x, maar ik snap wel dat ie er 1x van maakt) ”geen schijn van kans tussen de pvv-stemmers”; daar ging het ook helemaal niet om! Ik ga niet vissen in de PVV-vijver; ik ga vissen in de VVD en FvD-vijver. Waarom leest u niet goed. Via de heer Bron wilde ik laten weten aan de PVV-stemmers dat er wellicht hoop is op eindelijk een rechtse coalitie, (want die gaat de PVV niet voor elkaar krijgen) maar WAT een heethoofdige denigrerende reacties hier joh. Onnnvoorstelllbaar, Mensen lezen gewoon niet goed en begrijpen het niet en willen het ook niet begrijpen. Expres. Kom niet aan held GW, Het enige dat de mensen hier willen is PVV 76 zetels en GW de MP. Gaat nimmer gebeuren. En ik wacht niet op verbetering, ik wil er wat aan DOEN. En wat doen jullie dan behalve hier klagen en schelden op NL?… 🙂

   Like

  • Rv Gemert zegt:

   Onderaan mijn verhaal staat het statement van ”een andere site”, omdat mijn artikelen daar enkele 10-duizenden keren is aangeklikt. en de website http://www.defoutenvanVVDrutte.nl (en van cdabuma) tienduizenden page-views had, ik als onbekend persoon. dan nu ”enigszins” bekend. een beetje dus, in de rechterhoek.

   Like

   • Trucker zegt:

    wat in neonlicht flikkert is uw obstinaat gedram, hoepel toch op man, ga bij Geert Wilders om zijn partij breder te maken ipv achterbaks te gaan roven en daar dolle pret over hebben.
    Wat een miezerige persoonlijkheid hebt u, maak rechts sterker ipv de versplintering nog groter te maken.
    U en Baudet (aka de naaktloper) geen verschil (oude wijn in nieuwe zakken).
    BAH BAH BAH voor uw VALSE intenties.

    Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Piet Snot (20 september 2019 om 17:56)

   Dames en Heren.

   Bullebak Rv Gemert heeft vandaag al heel erg veel bereikt. Hij heeft last van zijn lange tenen, die alsmaar groeien. Hij loopt al naast zijn schoenen. Met zijn gebral, canonades en verbaal geweld heeft hij voor elkaar gekregen, dat bijna alle E.J. Bron lezers hem meteen radicaal hebben afgewezen. Hij probeert ons zijn gelijk door de strot te duwen. En dat is nou precies, wat wij niet lusten. Hij begrijpt er geen bal van. Hij heeft helemaal zelf zijn eigen partij op de eerste dag al de nek omgedraaid. Voorwaar een hele prestatie. Het lijkt erop, dat al onze neuzen nu in één richting wijzen, recht naar de PVV.

   Geliked door 3 people

 28. oprechts.nu zegt:

  Inderdaad, de kiezer heeft altijd gelijk…. PVV in EP van 4 naar 0. hahahaha. En in de peilingen voor TK; van 20 naar 8, door fouten van Baudet terug naar 15. Min 5 nog. Maar anders: meer dan gehalveerd. oops.. Iets met realiteitszin..

  Ik ben geen heethoofd, maar riposteer op denigrerende en aanmatigende reacties. NL gaat door jullie 0,0 ten goede veranderen. De mensen ‘moeten de PVV niet’. Te woest, onwrikbaar. PVV wordt (helaas) uitgespuugd overal. Ik vind het jammer; met iiiets minder bot en iiiets meer de kiezer ”onder zijn kin kietelen”: was er meer mogelijk geweest. GW wordt sleets. En bij de PVV-ers in bestuursfuncties (en zelfs bij iemand in de TK) is er veel onvrede. PVV gaat nooit meer heel groot worden. De volksverlakkers van de VVD winnen; zij staan in de peiling op 33. Ze lachen de PVV-ers vierkant uit. Zo jammer.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Het tij zal eens keren. 😂😂😂😂

   Like

  • Tistochwat zegt:

   oprechts.nu 20 september 2019 om 17:57

   PVV in EP van 4 naar 0. hahahaha.

   Nou zit je nog dom te lachen ook.
   Wát een gedram.

   Geliked door 3 people

  • Trucker zegt:

   Hoe het toontje veranderd en inderdaad dat lachen…
   U doet wat Baudet doet en dat is de PVV leegmelken, ik heb genoeg ervaring met lieden die met gespeelde onschuld je proberen onderuit te halen en in deze bent u éne uit die galerij.
   Geert Wilders steekt al tien jaar zijn nek uit, u kakelvers en neuzelt bovendien van een onderscheid tussen islamieten–> IS ER NIET- BESTAAT NIET- ER IS MAAR EEN SOORT ISLAMIET EN DIE DOET WAT ZIJN MANUAL (u heet dat vast koran) VOORSCHRIJFT–Geert heeft gezaaid met als gevolg dat hij moet vrezen voor zijn leven, u rooft<–

   Geliked door 3 people

 29. Republikein zegt:

  Deze man bedoelt het goed, afzagen is niet nodig.

  Geliked door 1 persoon

  • E.J. Bron zegt:

   Dat doen wij niet, dat doet hij zelf . . . 😦

   Geliked door 4 people

  • Rv Gemert zegt:

   Dank u! Zeker, ik wil mijn best doen wat terug te doen aan NL, want het gaat helemaal niet goed hier. Maar Nederland wordt alleen maar beter, als PVV 76-100-150 zetels haalt geloof ik en GW de MP wordt. Realiteitszin? Ik wacht daar niet op in ieder geval, maar de PVV-ers zijn echt totaal in hun wiek geschoten. Er mag 0 stemmen naar een andere partij, ondanks dat ik duidelijk gezegd heb ik dat ik zetels van vvd/cda en fvd wil afhalen. maar dat zien de reaguurders niet hier. gelijk helemaal met de grond gelijk maken. vrij bizar. en het dan gek vinden dat PVV van 4 naar 0 gaat in EP, en in de peilingen op zwaar verlies staat. iets met de ”uitstraling” vd partij… Get real heren/dames.

   Like

 30. Rv Gemert zegt:

  “Gaan er 4-6 zetels bij de VVD af, 4-6 van het FvD en 2 van het CDA, dan heeft zo een partij al ca.12 zetels en ben je door je dreiging meteen de sleutel” waar staat in deze zin de PVV?…. Antwoord; die staat er niet…. pfff.

  Like

 31. Harry zegt:

  En dan nóg even wat ,meneer Van Gemeren ,
  Als je trots bent Martin Bosma ontmoet te hebben , wat ik heel terecht zou vinden , want hij is fantastisch , en je haalt dan zó uit met vileine opmerkingen over de PVV , zoals we in je reacties hebben kunnen lezen , dan ben je eigenlijk wel een échte politicus !
  Proficiat .
  Likken zolang je er baat bij hebt , maar naar “beneden” trappen zodra het jou uitkomt !
  Kortom , het gedrag van de PvdA-slangenkuil .
  Daar hoeven we er niet méér van !!!
  Zoals het linkse serpent Woutje Bos zei over zijn eigen partij : je hebt geen vrienden in de politiek , als je een vriend wilt hebben , moet je een labrador kopen !
  Voorlopig rangschik ik jou onder de pitbulls .

  Geliked door 3 people

 32. Harry zegt:

  Nee , het staat er niet , van de PVV .
  Maar je denkt het natuurlijk wél !
  Of op z’n minst hoop je het .
  En 4-6 zetels wegsnoepen bij de VVD ?
  4-6 bij het FvD en het CDA ?
  Maar NIET bij de PVV ?
  Dan reken je je rijk met een illusie !
  Man , man , rook je hetzelfde als Pechtold ?
  Je weet wel die junk met z’n hoogmoedswaanzin .
  Maar ach , de meeste mensen hebben geen idee hoe je je voelt na een snuifje wit poeder .
  Sommigen denken dat ze kunnen vliegen , anderen worden Napoleon .
  En eerlijk gezegd heb ik ook geen idee hoe dat aanvoelt .
  Zal het ook nooit “ ontdekken “ .
  Ik sta gewoon met twee grote platvoeten op de grond !
  Vol realiteitszin .

  Geliked door 3 people

  • Republikein zegt:

   Ja man, terwijl het gewicht van hersens bij een volwassene, leeftijd, ongeveer hetzelfde is ongeachte wie hij/zij is.
   Misschien dat Witte Reus een helder verschil duidelijk kan maken.

   Like

 33. Rv Gemert zegt:

  Geachte heer Bron,

  Als u uw eigen regels serieus wil nemen:
  4. Op deze site wordt met open vizier gediscussieerd en er wordt NIET op de man/vrouw gespeeld! Dat recht heeft alleen de webmaster.

  dan moet u even kijken naar de reacties van Harry. Echt beneden alle peil.
  Is dit het niveau van ”de pvv-er” of deze site?

  Hij is buitengewoon grof en speelt heel erg op de man. Wilt u uw blog nog een beetje netjes en normaal houden? of mag ik dan ook ”los” nu?

  Hij is bovendien paranormaal begaafd, want hij weet wat ik werkelijk wil; pvv stemmen; terwijl ik er juist 0 wil (dat kan je ook wel zelf begrijpen als je de reacties hier leest). Er staat duidelijk in mijn tekst vvd, cda, fvd. Pvv wordt niet genoemd. ik heb 12 jaar fleur gestemd hé? en was erbij op 31 jan 2005.

  Gaarne even Harry terechtwijzen. Dit is geen normale discussie.

  grt

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zoals een oeroude Nederlandse uitdrukking zegt: “Wie kaatst, kan de bal verwachten” . . .

   Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   mogen de potentiële kiezers die op uw partij gaan stemmen (de gekende vijf man en een paardenkop) ook weten wanneer u uw nek zal uitsteken ipv te drammen of is de kastanjes uit het vuur halen voor u te gevaarlijk.
   Ik voor mijn part heb u gewogen en te licht gevonden in alle opzichten ! wist het reeds toen ik mijn eerste comment schreef.

   “…Gaarne even Harry terechtwijzen…”

   Dat is iets wat ik verwachte, het zwaktebod 🙂 hulp nodig want ze kunnen het niet zelf of hebben geen incasseringsvermogen.
   Onder het mom van “respect en beleefd”, wel de wereld is niet respectvol en beleefd dus waarom moet het op een forum en blog wel waar ik in de echte wereld kan zeggen ‘lazer op’ als je neuzelt tegen mij.

   Geliked door 3 people

 34. fleckie zegt:

  ‘AANMATIGING’. ’, is. OOK. een zelfstandig. naamwoord, …….toepasbaar op de zich ‘nieuwkomer. noemende’. . in de politiek

  Geliked door 3 people

 35. Monalisa zegt:

  ook deze partij zal het niet worden te veel eigen ik in het program.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s