VIDEO: Reactie Geert Wilders op begroting 2019

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Graaien, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Reactie Geert Wilders op begroting 2019

 1. andre zegt:

  Geert heeft het over geld terug en ik weet niet hoe het bij jullie vandaag is gegaan maar ik had ineens 1000 eurotjes in mn broekzak na prinsjesdag. Wat is Nederland toch een gaaf land.

  Like

 2. rottenpikwick zegt:

  In het KUTTEland dat Willem vanmiddag nog zo ophemelde! Al die vuile SMOELEN die je vandaag weer langs zag komen zijn medeschuldig aan al deze ellende!! Hoe durven ze nog te beweren dat wij in een VRIJ en VEILIG landje wonen!! Misdadigers zijn het!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/71-jarige-hagenaar-overleden-na-mishandeling-politie-zoekt-getuigen/ar-AAHr6iL?li=BBoPMmi&ocid=mailsignout

  Liked by 4 people

 3. Jules Vismale zegt:

  Toen ik op mijn televisie het journaal opzette kreeg ik wederom zo’n walging van die huichelachtige Troonrede en Prinsjesdag dat ik me maar met mijn gewone hobby’s ging bezighouden!

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  Ik krijg altijd een naar gevoel bij Rutte. Alsof voor het gevoel lijkt dat hij al 20 jaar aan de macht is, en we nooit meer van hem af kunnen komen. De Koning is ook al niet zuiver op de graat. Hij zou zich allang niet meer lenen voor de troonrede, ware het niet dat hij dikke maatjes met links alsmede met de moslims is. Maxima zat tijdens de troonrede Willem Alexander heel raar aan te staren, niemand opgevallen ? En Rutte stond in het gangpad te grijnslachen toen de Koning en Maxima voorbij kwamen. En natuurlijk gaat iedereen er weer op vooruit. Steeds meer mensen die in een villa wonen en twee Rolls Royces voor de deur hebben staan. Comform de uitspraak van Rutte; koop een huis, koop een auto. Maar de werkelijkheid is; steeds meer voedselbanken die de aanvraag niet meer aankunnen, steeds meer zwervers op de straat en steeds meer allochtone misdadigers.

  Liked by 2 people

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het is een loffelijk streven maar hij weet, ik weet en wij weten dat het niet gaat gebeuren.
  Er is tot nu niet één, ik herhaal; niet 1 belofte nagekomen.
  Wachteres en andre zeggen dat ze geld vonden in hun portemonnee, die van mij is van uienleer, als je erin kijkt springen de tranen in je ogen !

  Liked by 3 people

  • Piet Snot zegt:

   Hij verwoord niet meer dan waarom wij op de PVV gestemd hebben.
   Dat er geen 1 is nagekomen, kan hij niks aan doen.
   Ze worden nogal genegeerd in Den Haag ondanks 20 zetels.

   Like

 6. boorzalf zegt:

  BTW is dit jaar verhoogd op voedsel, van 6% naar 9%en dan zeggen de mensen gaan er vooruit??? BTW is diefstal van de burgers. Afschaffen die hele BTW. En de linkse ratten maar roepen verlagen die btw, maar achter de rug van de burgers stemmen ze in met een verhoging van de btw.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Bij de algemene beschouwingen vandaag ( npo1) is Wilders weer op dreef tegen de sharia.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s