De Europese Centrale Bank (ECB) voert Europa in sneltreinvaart naar de afgrond

Screenshot_181

(Door: “Elise Nijmegen”)

Al vele jaren gaat een heel groot gedeelte van het landelijk budget naar de EU, de VN en andere Soros gerelateerde organisaties in het buitenland om de globalisering kracht bij de zetten. Er is al jaren geen of veel te weinig geld voor de zorg, de politie, de leraren, achterstallig onderhoud bij bijvoorbeeld Rijkswaterstaat en het leger. Miljarden worden er besteed aan asielzoekers voor opvangcentra, zorgverzekeringen, medische (die u gewoon zelf moet betalen) en juridische kosten. Deze gelukszoekers hoeven niet gemiddeld 15 jaar te wachten op een huis, u en uw kinderen wel.

Mijns inziens is het pure discriminatie ten opzichte van de gewone normale Nederlanders. Ook heeft het rijk heel veel verantwoordelijkheden afgeschoven op de gemeentes en tegelijkertijd de budgetten gekort. Dat is ondoordacht en vragen om moeilijkheden, een bruut afbraakbeleid. De gemeentes draaien op voor de kosten van het politieke wanbeleid en hebben nu miljoenentekorten, waar de inwoners van Nederland weer de dupe van zijn. Het is te gek voor woorden dat Rutte en zijn kabinet er nog zitten, aangezien ze de Nederlandse bevolking niet of nauwelijks vertegenwoordigen en alle terecht bezorgde stemmen van de burgers negeren of zelfs demoniseren.

In vele steden moeten nu zwembaden, sportvoorzieningen en/of bibliotheken sluiten, problemen gecreëerd door de regering. Net zoals ze de problemen op de huizenmarkt ook gecreëerd hebben en het probleem elke dag vergroten door nog steeds meer mensen ons land binnen te laten.
www.ad.nl

Het dictatoriale kabinet dat beslist zonder toestemming van de bevolking, net zoals dat geprobeerd wordt met het levensgevaarlijke 5G. Zonder de gemeentes te consulteren, die toch verantwoordelijk zijn voor het welzijn van hun burgers, wil deze regering, in opdracht van de VN en de EU, in Nederland 5G uitrollen. Gelukkig zien steeds meer gemeentes in dat 5G grote risico’s met zich meebrengt, en een negatief effect heeft op alles wat leeft. De hoge elektromagnetische straling zal langzaam uw gezondheid doen verslechteren.

25 gemeentes komen nu in verzet tegen de verplichting om 5G uit rollen en hebben een brief gestuurd naar de overheid, omdat ze zich ook (terecht) zorgen maken over de uitrol. Hun brieven zijn te lezen op Overheid.nl, onderaan het onderstaande artikel vindt u de links. De meeste zorgen gaan over het voortbestaan van flora en fauna en de algemene volksgezondheid, aangezien er nog geen langdurig onderzoek is geweest naar de langdurige blootstelling aan 5G en de gezondheidsrisico’s daarvan voor alles wat leeft. Ook vinden de gemeentes het totaal niet kunnen dat er geen transparantie is van de overheid over de gang van zaken.
https://jdreport.com

Ook de boeren lijden onder het pro-EU-VN-beleid van dit ondemocratische kabinet en hebben er, net zoals zo veel mensen, genoeg van en gaan protesteren in Den Haag op 1 oktober. Respect voor de boeren en ik hoop dat ze steun krijgen van mensen in het hele land. Hieronder kunt u aangeven of u komt en ik denk dat het tijd is dat we allemaal samen moeten komen en de boeren massaal moeten gaan steunen. Want iedereen lijdt door het politieke wanbeleid. Niet alleen de boeren, maar ook de vissers, de vrachtwagenchauffeurs, de politie, de gepensioneerden, de alleenstaanden, de jongeren, de motorrijders en diegenen die de Nederlandse cultuur en tradities willen behouden.
www.pigbusiness.nl

Want wat dit kabinet volgens mij ook niet voldoende doet, is het beschermen van onze cultuur en tradities. Geen standpunt innemen zegt ook iets… De gemeente Apeldoorn heeft traditie ingeleverd voor politieke correctheid en dat is echt fout. Dit jaar komt Sinterklaas daar aan maar de organisatie wil geen Zwarte Piet erbij. De Zwarte kindervriend mag niet komen, dat is discriminatie en zal vele mensen teleurstellen. Misschien is het tijd om Apeldoorn duidelijk te maken dat het sinterklaasfeest iets is dat niet aan verandering onderhevig is en dat Zwarte Piet gewoon bij het sinterklaasfeest hoort. Wie gaat er als hulp Zwarte Piet naar de intocht van Sinterklaas dit jaar?
https://wnl.tv

De Europese Centrale Bank (ECB), het speeltje van de EU, duwt volgens de beroemde Oostenrijkse bedrijfsjournalist Ronald Bazaron Europa “op volle toeren” naar de afgrond. Volgens Bazaron stuitert de ECB niet alleen spaarders op hun deposito’s, maar bedriegt ze ook jonge mensen voor hun pensioen. De bank pompt 20 miljard euro per maand in noodlijdende staatsbegrotingen. En scherpt de boeterente opnieuw aan. Tegelijkertijd sluit de bank consequent uit “dat de stroom geld niet de economie binnenstroomt” en met dit beleid heeft de ECB al bereikt dat “Europa al achterloopt”, zo zegt Bazaron.

Hij bevestigt wat de “Deutschland Kurier” al heeft onthuld; meer en meer instellingen geven deze negatieve rente in de vorm van zogenaamde geldstortingen of andere kosten voor rekeningonderhoud door aan hun klanten. Dit betekent dat spaarders niet eens hun geld gestort krijgen, maar ze moeten boeterente betalen dat ze geld lenen van banken en spaarbanken. De in Bazel bedachte kredietregels zorgen ervoor dat alleen de rijken nog leningen kunnen krijgen…
www.deutschland-kurier.org

De VN en de EU, waar wij als Nederland uit zouden moeten stappen, omdat die onze vrijheid, privacy en veiligheid bedreigen en een dictatoriaal beleid over de bevolking uit willen leggen met één wereldregering, één geloof en geen soevereine landen meer. In onderstaand artikel vindt u uitgelekte documenten van NASA die het helse plan van de NWO onthullen. Echt heel erg schokkend.
https://pointofnoreturnthetruth.altervista.org

Kom op voor uw land, voor de toekomst van uw kinderen, uw vrijheid, onze Nederlandse tradities, de westerse normen en waarden en de vrijheid van meningsuiting! Dit is ons land, het land van de Nederlanders en van iedereen die zich aanpast en zijn steentje bijdraagt.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Europese Centrale Bank (ECB) voert Europa in sneltreinvaart naar de afgrond

 1. henk verhoef zegt:

  er zijn zoveel zaken waarom je kan blijven lachen
  vooral het feit dat de gemideelde nedelrander er steeds weer VOOR STEMT
  men heeft het over g5 stalingen en kunstmatige inteligentie terwijl men GEEEEEN idee heeft waar het overgaat met hun ALVA gratis diploma opleidinkje
  ze hebben het over geld en koopkrtacht maar hoe de pensioenen in elkaar zitten en eigen financien — GEEN idee( anders koop je toch geen kippenhokje voor een 3 ton of meer)
  We hebben het over zorrug ( heet tegenwoordig geen zorg meer|) maar meer dan 50 pct van het volk vreet ongezond en te vet( minder dan 50 pct eet normaal) en over zuipen en blowen/snuiven hebben we het niet
  Gelukkig maar de medische wetenschap voortgang– middel tegen hiv gevonden– goed he en dat mag best wat kosten want ja die zieligerds hoeven dat niet zelf te betalen
  Het is voor de blanke europeaan een korten pijn en ze zijn allemaal verdwenen– edenkt u nu echt dsat de natuur en de evolutie daar stil van wordt
  nee ik bedoel niet de nederlandse natuur van 2 bomen en een spriet gras en een vlo maar van de ratten in amsterstan die moet je knuffelen

  ben nu 84 en echt waar het zal mijn tijd wel duren en mijn nalatenscahp– zal me ook een worst zijn — dood is stof en niets meer- net als met een boom van zaadje tot as/stof en geen nuttig effect achterlaten ( ter veduidelijking een boom produceert zuurstof tijdens groei maar verbruikt dat ook weer bij verbranding/verrotting– nul ,nul nuttig effect

  Like

  • ronjaspers zegt:

   henk verhoef.Stemmen heeft geen zin,politici zijn “marionetpoppen” van de satanische globalistische elite.Deze elite bepalen welke poppetjes op welke plaatsen komen te zitten d.m.v. stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.Politici worden omgekocht,gechanteerd,bedreigd om het beleid van de satanische elite uit te voeren.

   Geliked door 1 persoon

 2. Henk zegt:

  klopt allemaal wat er gezegd is, maar hoe krijg je ” het roer om ” ?
  als ik bij al me vrienden en kennissen kijk is iedereen rechts
  kijk je naar de verkiezingsuitslagen is Links toch wel behoorlijk aanwezig.
  Links stemmen betekend je geeft je land weg aan bezetters en uiteindelijk slopen ze je hele land leeg en eindigd het in een burgeroorlog als het verzorgingsstelsel instort en de uitkeringen niet meer betaald kunnen worden

  Geliked door 1 persoon

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Er wordt nog altijd NIET gesproken over het feit dat er, wellicht jarenlang, vooralsnog vrijwel ongestraft, 16 miljard zwart Nederlands geld kon worden witgewassen in Marokko, Turkije, Dubai en EU-land Spanje. De ING heeft hiervoor onlangs een boete gekregen van 775 miljoen. 4 andere grootbanken liggen nu ook onder een vergrootglas. De toezichthouder, De Nederlandse Bank (DNB) onder leiding van Klaas Knot heeft als ‘toezichthouder’ nog altijd niet zijn/haar boetekleed aangetrokken.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade heeft nooit problemen om andermans geld te besteden, maar zal er zelf nooit ene euro aan bijdragen……..ze zijn zelfs bereid om hun verdere arbeidzame leven met een uitkering uit te zingen om maar geen loonslavernij te hoeven verlenen…….werken loont toch niet in de Pays-Bah, want hoe meer men verdient hoe meer men moet afdragen/bijdragen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De sterkste zullen overleven, de natuurlijke processen moeten de evolutie ondersteunen, maar om dat nu te forceren in een paar decennia, daar zijn epidemieën en natuurrampen meestal de oorzaken van, maar klaarblijkelijk kun je het politieke beleid in Europa ook scharen onder natuurrampen, epidemieën en socialistische terrorismedreiging……..

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Allemaal waar maar hoe absurd het ook mag zijn, de kiezers van Nederland houden deze politici in het zadel, kijk naar de peilingen en je ziet dat de VVD wat zetels inlevert maar nog altijd met afstand de grootste zijn.
  Er is uit Rob Jetten nog maar zelden iets verstandigs te horen geweest maar het is nou niet bepaald zo dat ze naar beneden kukelen.
  Rutte zit al 10 jaar in het torentje en als de peilingen worden bewaarheid kunnen daar zomaar weer vier jaar aan toegevoegd worden.
  Je zou denken dat er na een paar jaar Yasser Klaver de nieuwigheid wel een beetje af is maar hij blijft onveranderd heel veel kiezers trekken, ik zou er niet meer gek van opkijken als ze straks in een volgend Kabinet komen te zitten.
  Het is om horendol van te worden.

  Like

 7. kampersrene zegt:

  ze al een nieuwe naam bedacht “Nedermoslims”

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  henk verhoef.Stemmen heeft geen zin,politici zijn “marionetpoppen” van de satanische globalistische elite.Deze elite bepalen welke poppetjes op welke plaatsen komen te zitten d.m.v. stemfraude,manipulatie,cordon sanitair.Politici worden omgekocht,gechanteerd,bedreigd om het beleid van de satanische elite uit te voeren.

  Like

 9. ronjaspers zegt:

  De satanische globalistische elite sturen aan op een oorlog,alle ingredienten zijn al aanwezig.Begin jaren 90 de grenzen open in europa,in vele europeese landen defensie kapotbezuinigd,de soldaten van allah met miljoenen binnenhalen (resolutie van straatsburg 1975) en binnenkort miljoenen barbaarse afrikanen (duivelspact van marakesh) ik verwacht dat de pleuris uitbreekt tussen 2021 en 2030 (agenda 2021 en 2030 van de V.N )

  Geliked door 1 persoon

 10. Komt er een crisis? Nee toch?…We zijn geschokt!!!

  Like

 11. Jean zegt:

  Laten we de pleuris opruimen voor de pleuris ons vernietigd.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s