Een feest voor de kraaien

Screenshot_193

(Door: “Young German” – Vertaling: E.J. Bron)

Wanneer je alle dodelijke slachtoffers van de mislukte immigratie- en veiligheidspolitiek van de laatste tien jaar voor het kantoor van de bondskanselier in Berlijn zou neerleggen, zou dit een waar feest voor de kraaien zijn. Misschien heeft men dergelijke drastische beelden nodig om de compleet verblinde Duitse burgers en masse duidelijk te maken wat er eigenlijk met hun land en deze bevolking gebeurt. Geheel onafhankelijk van nationaliteit, geslacht, religie en politie voorkeur zijn ze allemaal de dupe van de geweldscriminaliteit. Om een goede burger met de juiste instelling, een “goedmensch”, te zijn, beschermt niet tegen het bloedige en abrupte einde van het leven, zoals blijkt uit een geval in Hannover.

Jonge Duitser

Verleden week, op 11 september, vond de politie een vermoorde 61-jarige vrouw in haar eigen zolderwoning. Volgens informatie van de politie en de pers had de oudere dame Duitse les aan vluchtelingen gegeven. Een van haar leerlingen vermoordde haar daarop ogenschijnlijk uit hebzucht en ging er met de buit (€ 37.000,-) vandoor naar het buitenland, waaruit hij eigenlijk gevlucht was om hier een beter leven te vinden. Zo groot kan de angst voor het eigenlijke thuisland respectievelijk elk ander land dan toch niet zijn geweest. Zo groot kan de nood om naar Duitsland te komen dan waarschijnlijk gewoon niet zijn. De Marokkaan werd inmiddels gearresteerd door de politie en zit in voorarrest.

In dit geval ging het om een oudere dame, die op de meest brute wijze werd vermoord en als een hoop vuil in haar eigen huis in een hoek werd gepropt. Je zou hier een hele lange lijst kunnen maken om te verduidelijken hoeveel mensen al de dupe waren en je zou deze lijst constant moeten uitbreiden, omdat er nog heel veel slachtoffers zullen bijkomen.

In werkelijkheid hebben andere journalisten en publicisten deze moeite al genomen en zo´n lijst opgesteld. Maar getallen zijn abstract en hebben geen effect op de ingedutte burger. Deze reageert vooral op emoties, hij heeft het sombere vollemaansgezicht van een Greta Thunberg of het gebrul van een Grönemeyer nodig om uit zijn lethargie te ontwaken. Bij hem ontbreekt het aan het voorstellingsvermogen om zich het menselijke leed werkelijk voor te stellen. Daarom hebben we op dit moment ook weer zulke losgeslagen jongeren, die kunnen lachen om napalm en brandbommen op Dresden, omdat zij niet begrijpen dat de mensen daar compleet ontveld werden en dat door hun passiviteit of hun naïviteit jonge meisjes (Maria) in de rivier verdronken, met messteken vermoord (Larissa) of door Irakese criminelen (Ali Bashar, Susanna Feldmann) gewurgd worden.

Duitsland zonder medische infrastructuur en de opruimers zou een waar feest voor de kraaien zijn.

Bron:
https://younggerman.com
Door: “Young German”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een feest voor de kraaien

 1. flo zegt:

  Blind voor de waanzin die er is en die nog veel erger wordt…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  https://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmU4q9wvELWdBgayqc4EDhdgkTEZaK3V95vhH9tr9hR6AQ

  German pop singer goes Goebbels: Herbert Grönemeyer Video

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Aanslag op de rechtsstaat word er gezegd vanwege de moord op een advocaat. (het OM saampjes met de politiek zelf is al een aanslag op de rechtsstaat gezien proces Wilders) Ik hoor nu al weer dat de advocaten beveiligd moeten worden. Weer symptoombestrijding. Ik denk dat men het woord oorzaak niet kent daar in Den Haag. Neu met dat volk in Den Haag gaat er niets veranderen. Helemaal niets.
  Ze weten niet hoe ze problemen op moeten lossen. Kunnen alleen debatteren. Allemaal Ook jij Klaver met je grote mond. Ik zie al voor me hoe het hier binnen 10 jaar is. Politiek/Burgemeesters/hoge ambtenaren allemaal zwaar beveiligd. Geen geld voor de beveiliging voor burgers meer.

  Geliked door 2 people

 4. Wim zegt:

  Die vrouw was ook nog vrijwilligster, gaf dus in feite uit idealisme gratis les. Ongelofelijk hoe naïef mensen toch kunnen zijn. Dat zal mede veroorzaakt worden door de demonisering van iedereen met een kritisch standpunt t.o.v. de ongebreidelde immigratie door vrijwel alle politieke partijen, de president van Duitsland, de kerken, die maar al te graag het “nazi” label gebruiken voor iedereen die kritisch is. Dan gaan mensen inderdaad de sprookjes van “die arme vluchtelingen” geloven, en dan is het ontwaken in de werkelijkheid een nogal onprettige ervaring.

  Overigens is het begin van de voorlaatste alinea in dit artikel enigszins verwarrend, door een onvolledige vertaling (op wie slaat “hem” bijvoorbeeld?). Hieronder een voorstel ter verbetering:

  “Maar getallen zijn abstract en hebben geen effect op de ingedutte burger. Deze reageert vooral op emoties, hij heeft het sombere vollemaansgezicht van een Greta Thunberg of het gebrul van een Grönemeyer nodig om uit zijn lethargie te ontwaken.”

  Like

 5. ronjaspers zegt:

  De soldaten van allah en de barbaarse afrikanen zijn geen asielzoekers,vluchtelingen of migranten.De moorden en verkrachtingen in europa zijn slechts speldenprikjes.De echte pleuris moet nog uitbreken als hun op volle oorlogsterkte zijn.

  Like

 6. Alphons Mantel zegt:

  frau Merkel is de hoofdschuldige, met haar idiote welkomstcultuur; dit heeft honderden miljarden euro gekost, exclusief natuurschade en grotere terreurkans

  Geliked door 2 people

 7. Jan zegt:

  Lebensfrohe Fremdkulturen in Merkelstan

  Like

 8. Pingback: Grenzen dicht, exit de EU en breng de gulden terug! | E.J. Bron

 9. Pingback: Grenzen dicht, exit de EU en breng de gulden terug! | E.J. Bron

 10. Lucky zegt:

  Racistische nigeriaanse rapper in Zweden……

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s