Geert Wilders vat de koopkrachtbelofte van het kabinet samen: ‘Opnieuw gerommel in de marge’

Screenshot_190

(Door: Bas Paternotte)

‘De beloftes van Mark Rutte komen nooit uit’

Perscommuniqué van de leider van de PVV:

“Ook dit jaar weer mooie praatjes over koopkrachtverbetering, maar de beloftes van Rutte komen nooit uit. We moeten blij zijn met een paar procentjes, maar vaste lasten zoals de huren en zorgpremie stijgen nog steeds. De dagelijkse boodschappen blijven te duur. Ook staan er pensioenkortingen voor de deur. Het begrotingsoverschot is maar liefst € 10 miljard. Rutte moet dat teruggeven aan de burgers die dit hebben betaald. Verlaag de huren, verlaag de Btw, schaf het eigen risico af en voorkom de pensioenkortingen. Daar hebben mensen wat aan!”

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Geert Wilders, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, PVV, Rotzakken, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Geert Wilders vat de koopkrachtbelofte van het kabinet samen: ‘Opnieuw gerommel in de marge’

 1. henk verhoef zegt:

  dit verhaal is voor de meeste simpele nederlanderrs te moeilijk en dus kiezen ze ruttetrutje de grote leugenaar

  Liked by 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  En dan zeggen ze nog dat Wilders nooit met concrete oplossingen komt!

  Liked by 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat roepen ze ook al zeventien jaar over Pim Fortuyn. Maar zijn boek: “De Puinhopen Van Acht Jaar Paars” staat vol met oplossingen. Gelukkig is Prof. Pim vermoord vóór hij minister-president zou zijn geworden, anders hadden ze toe moeten geven dat een deel van die oplossingen ook inderdaad werkte! Die schande is de Koks en de Melkerts en de rest van de vuilehandenbende bespaard gebleven. Maar goed dat ze zijn boek niet hebben gelezen, dan hebben ze ook geen kennis hoeven te nemen van de oplossingen die hij aandroeg.
   Met Wilders gebeurt nu hetzelfde. Alleen zijn het nu geen Kok en Melkert die hem aanhoudend in de zeik duwen. Nu is het leugenaar Rutte en z’n handlangers. Er heeft een enorme vooruitgang plaats gevonden. Mag ik eive auvâhgeive?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Liked by 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat klopt meneer Köhler, ook ik lees nog af en toe weleens zijn boeken (die ik bij mijn weten allemaal heb), punt is wel dat Pim het allemaal goed kon onderbouwen. Het waren niet zomaar losse flodders maar goed doordacht.
    We zullen het nooit weten maar ik heb weleens mijn twijfels gehad of hij het zootje ongeregeld dat zich rond hem had verzameld in het gareel had weten te houden.

    Like

 3. Rensk. zegt:

  Wat denkt men waar al die migranten van betaald worden. De zorg die ze gratis krijgen etc. En degenen die daar flink aan verdienen. Daar gaat veel geld heen. Plus de zakken met geld die Kaag en Ploumen besteden buiten Nederland. Over de rest maar niet te spreken zoals de burgemeester en ambtenaren, die met hun incompetentie nul bijdragen. En dan moet er volgens vrouwtje Jetten nog meer ambtenaren komen. Daar gaat geld heen. Niet naar de burger. Maar de burger heeft weer veel betrouwen in de Coaltitie, maar 88 procent denkt dat ze er niet op vooruit gaan. Vreemde tegenstrijdigheid.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s