Salvini: onchristelijk Europa is geen Europa!

Screenshot_194

(Vertaling: E.J. Bron)

De leider van de Italiaanse partij LEGA, Matteo Salvini, riep de Italianen op tot een vreedzaam, democratisch en revolutionair verzet tegenover de nieuwe, Italië verradende, regering in Rome.

Mitteleuropa

De leider van de LEGA verklaarde dat minister-president Giuseppe Conte de soevereiniteit en de economische belangen van Italië verkocht zou hebben en daarvoor werd geprezen door Merkel en Macron. Conte zou de havens geopend hebben, omdat hij dit aan de EU beloofde, en zodoende zou hij zijn functie hebben kunnen behouden – zei Salvini. De politicus zei: zodoende zou de regering-Conte niet “tegen Salvini, maar tegen 60 miljoen Italianen” handelen.

Volgens Salvini zou de huidige regering, bestaande uit de Vijfsterrenbeweging (M5S) en de linkse Democratische Partij (PD) het Italiaanse volk verraden hebben. Hij zette uiteen: terwijl de door niemand gekozen regering-Conte van de macht en de ministerszetels zou genieten, zou de LEGA weldra het zegevierende en ware Italië vertegenwoordigen. De migratiepolitiek van de linkse regering zou racistisch, kolonialistisch en slaven houdend zijn, omdat zij miljoenen mensen uit Afrika naar Europa zou dwingen om hen uit te buiten, en tegelijkertijd zou de regering de nationale identiteit, de cultuur en de geschiedenis van de Europese volkeren opofferen.

“Een onchristelijk Europa is geen Europa”, zei Salvini.

“Als je mijn vrouw en dochter met een boerka wilt bedekken, ga dan naar huis terug!”, zei Salvini tegen de migranten. Hij kondigde aan dat de LEGA een referendum ter behoud van de in het afgelopen jaar ingevoerde migratiebeperkingen zou initiëren mits de huidige Italiaanse regering deze beperkingen schrapt.

Aan het eind van zijn toespraak verzocht Salvini de deelnemers om elkaar de hand te geven en ze in de lucht te steken. Daarna zei hij dat de LEGA zich op een vreedzame, democratische, trotse en revolutionaire “bevrijding” van Italië zou voorbereiden en zich zou concentreren op werk en veiligheid. Hij voegde er aan toe dat de “LEGA haar deuren opent” voor alle Italianen die door de huidige regering of andere partijen teleurgesteld zouden zijn. “In plaats van een regering van de macht” dringt hij aan op een regering van het volk.

Volgens schattingen van de pers luisterden in totaal 80.000 mensen naar de toespraak van de LEGA-leider in Pontida. Dat is de symbolische plaats van de oprichting van de voormalige Lega-Nord, waar de partij sinds 1990 elk jaar een bijeenkomst houdt.

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, Duitsland, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Italië, LEGA, Linkse Kerk, Matteo Salvini, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Salvini: onchristelijk Europa is geen Europa!

 1. delamontagne zegt:

  Dat “dingetje, kettinkje met kralen” [ oneerbiedig gezegd ! ] is een z.g.n Rozenkrans bij de R.Katholieken.
  Ook de musulmannen hebben zo iets en ik heb ze er vroeger wel mee zien zitten prevelen.
  Waarschijnlijk iets anders de de R.K. gelovigen, want allahah is tenslotte ook anders = WRAAKZUCHTIG en WREED.
  Maar wat Salvini betreft en die rozenkrans die hij omhoog hield.
  Dat was een tijdje voor de Italiaanse Verkiezingen en hij riep de H.HMaagd Maria aan om hem de overwinning te bezorgen.
  Zo zie je, niet alle gebeden worden verhoord.
  Maar het gevolg was dat de Italiaanse R.K.Kerk woedend was en de Paus voorop.
  De Paus is een heftig tegenstander van deze moedige man, Salvini en ’t zou me niks verbazen als hij nog eens wordt geëxcummuniceerd.
  BRON:
  https://fsspx.news/fr/news-events/news/le-chapelet-de-la-discorde-48102

  Geliked door 2 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Wat Salvini in z’n hand heeft is geen rozenkrans, maar de verkorte versie ervan, het zogenaamde rozenhoedje.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Heb ’t opgezocht. Één keer ’t hele ding rondgebeden heet rozenhoedje, bij meerdere keren weer anders.
    Bij die arabs zat er natuurlijk geen kruisje aan en wat die prevelden weet ik niet, vond ’t een vreemd gezicht, maar dat heb ik bij meerdere geloofsuitingen ’t idee en dan vooral bij moslims.
    Maar dat is dan weer islamophobisch gedacht van mij.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Wat doen ze dan met die verkorte versie in plaats van 10 wees me groetjes en 1 onze vader.
    Als ik het mij goed herinner wat ze met zo’n een rozenkrans deden.
    Ik wist niet dat er 2 soorten gebed kettingen bestonden onder katholieken.

    Geliked door 1 persoon

  • Eigen volk eerst zegt:

   Italië IS katholiek. Vergeten? Niet moslims.
   Salvini heeft alle recht zijn geloof te belijden.
   Verplicht niemand hetzelfde te doen toch?
   Een béétje hypocriet jou commentaar.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Hier begrijp ik geen ene “YOTA”, hypocriete ? ?, als er iets is waar ik een hekel aan heb is het HUICHELEN en dat heb ik vaak laten blijken en dan krijg je moeilijheden.
    Als ik bij m’n reactie ( meestal iets vertaald uit ’t Frans ) mijn MENING zet, zet ik dat er tussen 2 [ ] bij……….en zover ik weet geeft Salvini aan nog belijdend Katholiek te zijn, moet hijzelf weten, maar heeft hij wel moeilijkheden met de Paus om zijn standpunten inzake immigratie van vooral MOSLIMS……………

    Geliked door 1 persoon

  • Mike zegt:

   Naast de Mariaverering kent de kerk van Rome nog een heel scala aan andere gebruiken die nergens in de Bijbel terug te vinden zijn. Zo is de rozenkrans geen uitvinding van Rome maar een oud gebruik bij verschillende heidense godsdiensten overal ter wereld. Ook de stralenkrans rond het hoofd van Maria, van de Here Jezus en van de meeste heiligen, de nimbus, of de cirkel van licht die zo vaak rond het hoofd van de Madonna wordt afgebeeld, is nergens in de Bijbel terug te vinden. Wel is dit te zien in de afbeeldingen van goden en godinnen van Babylon. Zelfs “de Mis” gaat geheel terug naar zijn Babylonische oorsprong, evenals het gebruik van wierook en een deel van de ontelbare feesten van Rome. De monnikspij met kap is terug te vinden bij de duivelsaanbidders in het oude Chaldea en bij de aanbidding van Tammuz in het oude Babel.Zelfs het kruis is vele duizenden jaren ouder dan het christelijke tijdperk. Gods Woord geeft geen enkele aanwijzing voor het gebruik van het kruisteken. Wat nu genoemd wordt het Christelijk kruis, was oorspronkelijk helemaal geen Christelijk embleem. Het teken komt voort uit de mystieke “Tau” van de Egyptenaren en de “T”, het initiaal van Tammuz.Het werd gebruikt in de Babylonische mysteriën met dezelfde magische bedoelingen als de RK-kerk die nu gebruikt. Het Kruisbeeld dat Paus Johannes Paulus II regelmatig bij zich droeg en thans ook in gebruik is bij Benedictus XVI, is geen traditioneel Kruisbeeld. Dit kruis staat bekend als het “Gebogen Kruis” en is een symbool dat door satanisten en Zwarte tovenaars in de zesde eeuw is ontworpen en is lange tijd in de Middeleeuwen in Satansmissen gebruikt.
   http://www.franklinterhorst.nl/De%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

   Geliked door 2 people

   • delamontagne zegt:

    Die Site van Franklin ter Horst ken ik wel. Hij schrijft over de geschiedenis van Jodendom en Israel.
    Veel uit gelezen.

    Like

   • Arnold zegt:

    halo Mike. op het internet is een pdf boek te vinden van alexander hislop, al plusminus 150 jaar in druk: two babylons papal worship prooved to be the worship of nimrod and his wife. daar gaan je ogen van open.

    Like

   • Inge zegt:

    Het wielkruis was de voorganger van het kruis en stond symbool voor de hoogste macht, namelijk de zon en de vier jaargetijden en de zodiac. Het woord Amen is afgeleid van Amon-Ra, dat was een Egyptische zonnegod. Daarom staat o.a. Jezus afgebeeld met een zonneschijf (of nimbus) rond het hoofd wat een verwijzing is naar dezelfde zonnegod aanbidding. De grote obelisk op het Sint-Pietersplein voor het Vaticaan is een zonnewijzer wat daar ook naar verwijst. En ook de ronde hostie ontkomt er niet aan en staat symbool voor de zon. Horus die ook een zonnegod was uit Egypte betekend letterlijk zon en licht en zou geboren zijn op 25 dec. uit de maagd Isis en de geboorte werd voorspeld door een ster uit het Oosten, die 3 koningen naar hem leidde. Werd gedoopt rond zijn 30ste en had 12 discipelen waar hij mee rondtrok en wonderen uitvoerde zoals helen en lopen over water. Werd ook wel -het lam van god-, -het licht-, -de waarheid-, -de goede herder- etc. genoemd. Nadat Horus was verraden werd hij gekruisigd, begraven voor 3 dagen en herrees daarna. Klinkt dit bekend?

    Vast ook niet toevallig dat de terroristische organisatie ISIS (later IS), opgezet door inlichtingendiensten, de naam ISIS kreeg. Een verwijzing naar de ‘moeder’ van Horus.

    Like

 2. Eigen volk eerst zegt:

  Salvini heeft gelijk. Italië is verkocht net als Nederland en andere Europese landen. Wat Hitler gestart is, maakt Merkel mbv Macron af. Wat de bevolking wil, is van nul en gener waarde. Italianen gaan laten zien dat ze dit niet willen. En wij? 1 Oktober samen protesteren met de boeren?

  Geliked door 4 people

 3. Drs.E.N.Schilder zegt:

  Geëxcommuniceerd worden van de kerk kunt u gerust zien als een ware bevrijding van een even doortrap en leugenachtig machtsapparaat als de EU die door een slechts HELE kleine minderheid van uitermate GROOTSE narcisten in hun al dan niet door overmatig alcohol van de werkelijkheid vervreemde wereld wordt geleid. Als het volk ZELF niet ZEER radicaal en drastisch gaat ingrijpen gebeurd er niets. Open grenzen leiden/lijden tot islamisering en daarmee tot meer criminaliteit en we doen NIETS! Christelijkheid is evenzo op macht belust en voor u alles beperkend als de EU. De Islam is een vermenigvuldiging van beiden.
  Waarom WEL gender-neutraal maar NIET ‘religie’ neutraal? Buiten menstruatiele vloeingen heb ik genders nog nooit bloed zien vergieten.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Het gebouw van de EU-in Brussels moest een afspiegeling zijn van de Toren van Babel, die zoals iedereen die een beetje bijbelkennis heeft weet, Nooit werd afgebouwd.
   Maar die van Brussel ????
   ARROGANTIE in de onafgebouwde top.
   laaste zin:
   “WAAR ZIJ 3000 JAAR GELEDEN in FAALDEN, WIL EUROPA NU AFMAKEN…….
   * * *
   Het Europese Parlement bezit sinds 1999 een gebouw in Straatsburg. De ontwerpers van dit gebouw hebben zich laten inspireren door het beroemde schilderij de “Toren van Babel” van de Vlaamse schilder Pieter Bruegel. Dat roept de vraag op of Europa bezig is met dát te herstellen wat de Bijbelse God heeft vernietigd, namelijk het oude Babel van Nimrod uit het Bijbelboek Genesis. Een journalist uit Straatsburg vroeg aan een EU volksvertegenwoordiger: “Waarom is het gebouw van het Europese Parlement een replica van de Toren van Babel?” Zijn reactie: “Waar zij 3000 jaar geleden faalden, dat wil Europa nu afmaken.”

   Like

  • Aegolius cs zegt:

   Ein Amen für die Mafia (Teil 1) 10.08.2011 ARD-Reportage / Dokumentation.

   Like

 4. edwin vissers zegt:

  Je hemelse moeder .vol tranen om je ziel .het kind met het badwater weggegooid ,bid eens de heilige geheimen voor een maand

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Als je mijn vrouw en dochter met een boerka wilt bedekken,neem.. de proef op de som…….zeg tegen uw vrouw ….schat ik heb me bekeerd vanaf nu draag je een boerka…..vergeet ook niet te vermelden in welk hospitaal je werd opgenomen en de bezoekuren

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s