VIDEO: Geert Wilders staat stil bij de liquidatie van de advocaat Derk Wiersum

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Geert Wilders staat stil bij de liquidatie van de advocaat Derk Wiersum

  1. Cathja zegt:

    Waardig en respectvol gesproken, Geert. Hopelijk gaan de ogen van de politici die belast zijn met de veiligheid van kwetsbare mensen in hun beroep, eindelijk eens wagenwijd open. Het is niet te tolereren wat er gebeurt in ons land. Maffiapraktijken moeten worden uitgeroeid.

    Ik vrees dat er eerst weer eens ‘goed gekeken gaat worden’ eer er daadwerkelijk iets wordt gedaan.

    In gedachten ben ik bij de echtgenote en de twee kleine kinderen van de vermoorde advocaat, en wens hen ontzettend veel sterkte toe.

    Geliked door 2 people

    • J. C. Th. Köhler zegt:

      “Hopelijk gaan de ogen van de politici die belast zijn met de veiligheid van kwetsbare mensen in hun beroep, eindelijk eens wagenwijd open.”

      Je weet het zelf ook wel, denk ik, Cathja, maar die ogen ZIJN al tijden wijd open. Het probleem is dat ze de andere kant op kijken. Deze mocro-terreur past naadloos in het plan. De Nederlanders moeten zó bang worden van die allochtone misdadigers, dat niemand meer het lef heeft om ertegen in verweer te komen. Mission accomplished. Onder regie van Brussel, Soros, Bilderberg, etc. wordt Nederland omgevolkt. We worden overspoeld door een tsunami van laaggeletterden en laag opgeleiden. Als ons land, ONS LAND, volledig naar de kloten is, kan het eenvoudiger worden overgenomen door een Nieuwe Wereld Orde. Dat is al decennia de bedoeling en langzaam maar zeker komen de contouren in zicht. Steeds minder goed bewapende strijdkrachten, steeds minder politie, een zijen sok (Erik Akerboom) als korpschef, een vrouw met nul verstand van defensie (Ank Bijleveld) als minister daar, enzovoorts, enzovoorts. Vijftig jaar geleden was een peloton Mariniers voldoende om de Dam schoon te vegen. Nu is het hele leger niet meer genoeg om het geïmporteerde vuiligheid aan te pakken. En de schrik zit er zó in dat vanochtend in de Tweede Kamer bij de Algemene Beschouwingen er wel veel krokodillentranen vloeiden over de vermoorde advocaat, maar vervolgens wilde niemand het met Geert Wilders eens zijn. Niemand durfde ook uit te spreken wat iedereen op z’n klompen aan voelde, dat de dader een Marokkaan was. Zeventig procent van de in ons land levende moslims vindt sharia belangrijker dan onze Nederlandse wetten. En iedereen in de Kamer viel over elkaar heen om toch vooral maar te refereren aan die dertig procent die zo gematigd waren en zo goed geïntegreerd. Dat die dertig procent oplopen tegen een meer dan tweederde meerderheid van orthodoxe moslims die schijt hebben aan Nederland werd onder het tapijt geveegd. Die zeventig procent wonen hier alleen om het land kaal te vreten en als de tijd daar is het over te nemen. En vergis je niet, when the shit hits the fan, kiezen die dertig procent de kant van hun moslimbroeders. Dan bewijzen ze het gelijk van Erdogan, dat er maar één islam is. Dus kom ik maar weer terug op wat ik al eerder heb gezegd:
      DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND.

      j.c.th.kohler@ziggo.nl

      Geliked door 2 people

  2. Wachteres zegt:

    https://www.telegraaf.nl/video/1451653630/rutte-zoek-een-vriendin-en-ga-golfen

    Rutte, zoek een vriendin en ga golfen!’

    Geert Wilders heeft tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen de lachers op zijn hand als hij premier Rutte vriendelijk verzoekt om iets anders te gaan doen.

    Geliked door 3 people

  3. Rensk. zegt:

    Grappenhaus: ik heb meer verdrietjes wat betreft de dood van de advocaat dan woede. Nou mogen we weer met zn allen luisteren naar de verdrietjes en van sommigen de geschoktheid etc van het kabinet en de Tweede Kamer. Kost veel geld, maar dan heb je ook veel verdrietjes voor en geschoktheid.
    Tot de volgende liquidatie allemaal. Wij burgers moeten ze maar gaan troosten met misschien verhoging van salaris? Dan worden de verdrietjes en geschoktheid vast een stukkie minder.
    IK vraag me ook af of Thieme eigenlijk wel weet waar ze over praat. Ze vind dat de pensioenen beter moeten beleggen. Kan zijn dat ik het ook niet weet, maar is het niet zo dat pensioenen door de Staat gebonden zijn aan regels? Dat ze b.v. niet in goud mogen beleggen en nog wat meer regels waar ze van de Staat aan moeten voldoen? Tja ik ben geen Tweede Kamerlid, maar ik heb wel zoiets van iets of iemand gehoord. Met zulke slappe happen als Grappenhaus en de hele mikmak daar zal de criminaliteit alleen maar toenemen. Nog meer verdrietjes dus in Den Haag

    Like

  4. Wachteres zegt:

    ONTZETTEND GOED! ZEER DE MOEITE WAARD OM DIT TE BELUISTEREN.

    WILDERS OP ZIJN BEST!

    Geliked door 1 persoon

  5. Taljaard zegt:

    Hele rede gehoord.
    Conclusie;
    Wilders heeft zich ontpopt als een onvervalste sociaal democraat van de oude stempel, die veertig jaar geleden volkomen op zijn plaats zou zijn geweest in de PvdA. Deze partij heeft, in het voetspoor van Tony Blair en zijn adept Wouter Bos, haar ziel en zaligheid echter verkocht aan het globalisme en daarmee haar oude electorale achterban in feite de rug toegekeerd. Het was eens een onvervalste volkspartij, maar deze rol wordt nu steeds meer overgenomen door de PVV, zoals dit reeds door Martin Bosma in zijn boek ”De schijnelite van de valsemunters” is voorzien.
    Het gaat met horten, stoten en hindernissen.
    Maar deze redevoering van Wilders zal de PVV stemmen opleveren.
    Hopelijk blijft hij deze koers consistent varen

    En net zoals de rol van de oude PvdA steeds meer wordt overgenomen door de PVV, zo lijkt het erop dat de rol van de oude VVD ook steeds meer wordt overgenomen door het FvD.
    Het doet mij als christen en oud lid van deze partij nogal verdriet dat een CU hierin niet wenst mee te gaan, maar zich in plaats daarvan aan de globalistische en eurofiele kartelpartijen heeft verbonden. Zij laten daarmee een grote kans liggen om de rol van het CDA, als christen democratische volkspartij over te nemen. Zij hadden een Nederlandse Fides (Orban) kunnen zijn, maar hebben dit laten liggen.
    De SGP is zonder meer een sympathieke club, maar soms ook hopeloos naief en in veel opzichten nog steeds teveel naar binnen gekeerd en vast zittend in het verkalkte zuilenmodel.
    Misschien worden ze nog wel eens wakker.

    Geliked door 1 persoon

  6. BigLJohn zegt:

    En toen Wilders was uitgesproken begon de hele bende in de tweede kamer met hun handen op hun bankjes te roffelen. Rondom crimineel gedrag dat ook bij justitie en de MSM media te vinden is.
    Wat moet er toch van ons terecht komen in deze door Satanisten geregeerde wereld….

    Like

  7. Hovawart zegt:

    De keiharde ontkenning door de politiek van het stijgende aantal schietincidentjes, is een handreiking aan de verschrikkelijke effecten van de import van de islamitische imbeciliteit, de ideologisch gehandicapten bezitten het vermogen niet om vreedzaam te kunnen samenleven, en hun ideologie is een voedingsbodem voor de instandhouding van de haatcultuur, met alle gevaren die ons nog te wachten staan……..wacht maar totdat de Ayatollah in Iran een Fatwa uitspreekt om de ongelovigen te bestraffen voor hun sympathie voor de USA……….Rutte lacht het gevaar wel weg, en Nederland snurkt gewoon verder.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s