VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen (18-09-2019)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Inbreng Geert Wilders Algemene Politieke Beschouwingen (18-09-2019)

 1. Wachteres zegt:

  Echt de moeite waard om helemaal te beluisteren.

  Geert op zijn best!

  Geliked door 3 people

  • Harry zegt:

   Inderdaad : IJZERSTERK !
   Wat is die Seegers toch ook een valse vrome kloot , hè ?

   Geliked door 4 people

   • Wachteres zegt:

    Ik kan hem schriftelijk bereiken en zal hem de oren eens wassen.

    Like

   • Dewevoga zegt:

    Hij zit links voor in de kerk. Kent de bijbel uit zijn hoofd, maar begrijpt de inhoud niet helemaal. Ik heb ook moeite om sommige teksten te begrijpen, maar er staat vaak genoeg om niet met een ander geloof in dit geval zelfs ideologie (vergelijkbaar met de nazi ideologie) om te gaan. Er staat zelfs letterlijk: wie zegt zijt gegroet die heeft gemeenschap aan zijn boze werken.

    Like

  • Tineke zegt:

   Ik heb t al eerder gezegd.
   Wat een spreker is die man !!
   Genoten vanaf de eerste minuut.

   Geliked door 2 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Wat een geweldige speech!! Daar kan die totale Boevenbende met die uitgestreken hypocriete smoelen nimmer tegenop! Maar het Oude Nederland met oud-nederlandse spelletjes etc. komt nooit weer terug! Dat is echt trekken aan een dood peerd! 45 jaar waarschuwen heeft geen FUK uitgehaald! GTST, BZB en andere PulpTV was belangrijker dan de toekomst van de (klein)kinderen! Gisteren orakelde Willem (Kutte!!) nog diverse lofprijzingen in de rondte over ZIJN landje, vandaag kreeg die WegkijkBende een flinke klap in hun hypocriete smoelen! Dankzij hen is ONZE VRIJHEID / VEILIGHEID gesloopt! Het Gezellige Nederland van Geert Wilders komt nimmer weer terug! Lang Leve Geert Wilders, de PVV en haar sympathisanten!

  Geliked door 4 people

 3. har zegt:

  een zeer sterk betoog van de hr wildrers !

  Geliked door 1 persoon

 4. M. zegt:

  Het word tijd dat ze gaan verdwijnen uit de politiek want zowel het recht als de politiek worden beiden misbruikt om ons land te vernielen en het volk dat er over klaagt de mond te snoeren opdat het volk ook vernield kan worden.
  De politiek heeft niets meer met politiek te maken en de wet heeft niets meer met recht te maken.

  Het enige wat ze hebben bereikt is dat de moord en doodslag is gestegen tot dagelijkse kost.
  Iets wat men gewoon blijft steunen en goed lullen (inclusief complete media) opdat we nog meer moord en doodslag krijgen in ons land waar we dat voorheen allemaal niet hadden en zeker niet dagelijks.
  En mensen die hun zieke beleid tegen de eigen burgers teveel belichten kan men naar believen demoniseren in hun media of met machtsmisbruik in vereniging het leven zuur maken.
  Alles beter dan het laten benoemen van de echte probleemmakers in ons land want daar loopt men dik betaald een beetje om heen te draaien als fluweel zachte heelmeesters die graag een stinkende wond van ons land maken.

  Geliked door 3 people

 5. Henk.V zegt:

  Deze duidelijk toespraak zal de aanhang van de PVV flink doen toenemen en zo hoort het ook.

  Geliked door 3 people

 6. Marc zegt:

  Echt een ongelooflijk mooie persoonlijke oproep aan de hele Tweede Kamer. Op het einde betuigde Dijkhoff zijn twijfelachtige steun aan Wilders. Omdat je op het einde van de video ziet dat hij opgeroepen wordt zijn woord te voeren in de Algemene Beschouwingen, dacht ik dat hij nog even terug zou komen op de ingetogen emotionaliteit van beide heren nog geen minuut daarvoor. Zijn openingszin is buitengewoon laag en ontgoochelend. Het geeft aan dat hij, en met hem de hele Tweede Kamer die weigeren tegemoet te komen aan zijn verzoek om een debat over het debacle-tandem Opstelten-OM, in feite de hele rechtsstaat geliquideerd hebben: wel vrijheid voor meningsuiting voor het islamo-fascisme, niet voor hem die (conform de maatschappelijke overeenkomst van de jaren 1970/80, na de verwerking van WO 2 in de jaren 1960 om nooit meer ruimte te geven aan het fascisme ‘waar het ook vandaag mag komen’) de strijd met dit (voor ons nieuwe) fascisme aanbindt.

  Na vandaag meen ik dan ook dat Nederland definitief rechtsstaat af is. Niet vanwege die moord op die advocaat, maar vanwege de expliciete karaktermoord op Wilders door de grote meerderheid van de Kamer, bij monde van Judas Dijkhoff!

  Geliked door 2 people

 7. Pietersen zegt:

  Dankzij Geert met zijn oprechte andere geluid kan ik er weer even tegen in deze steeds meer afglijdende maatschappij vol politieke leugenaars, intriganten, allochtone criminelen, omvolkers, schijnheilige Gutmenschen en volksverlakkers met hun massa-immigratie en klimaat idealen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Richard zegt:

  Wilders is de enige in NL die raakt waar het raken moet. Wat een spreker! Hij spreekt de taal van de Nederlander. Heel wat anders dan dat moeilijke gewauwel van de FVD. Prachtig om te zien hoe al die kamerleden verstijfden. Chapeau!!!

  Like

 9. Rensk. zegt:

  Het ergste vind ik dat stomme gelach.Dat moment wat die drugs betreft. Ik houd van humor en lachen, maar in het komt zo vreselijk op me over alsof de dood van deze advocaat eigenlijk al snel weer vergeten is en over tot de orde van de dag. Forse verhogingen heeft Rutte het over. Tien jaar de middenstand een dikke middelvinger geven en dan 2,5 procent een forse verhoging te noemen. Jesus die vent Rutte. Ach laat ook maar. Altijd geld tekort voor de dingen die juist belangrijk zijn. Wel geld besteden aan de verkeerde zaken. Stupid volk. Het is de enorme arrogantie van politici die ons burgers gaat opbreken. En zij uiteindelijk zelf ook Zij luisteren nooit. Weten het zelf altijd beter. Met zulke mensen bouw je niks op,maar word er enkel afgebroken.

  Like

 10. Roeland zegt:

  Geert Wilders was (is) in topvorm.Het enige wat k gemist heb is een pleidooi voor de verlaging van de AOW leeftijd naar 65 jaar. Voor de rest alleen lof! Er is maar 1 partij, die voor mij opkomt en dat is de PVV.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s