VIDEO: Willem heeft er genoeg van. FUCK DE EU! (satire)

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Piet Snot”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in humor, Satire. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Willem heeft er genoeg van. FUCK DE EU! (satire)

 1. Jean zegt:

  Vraagje, Willem? Wie is dat? Wat doet die voor de kost?

  Like

 2. Edwin Lauxen zegt:

  GGGGRrrrrr Ik wou dat dit geen satire was, maar de realiteit ! Wel heel leuk gemaakt. 😉

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Zie het verschil https://www.dumpert.nl/item/6617320_de7f6298 deze van 2014, en nu hij is wat dikker geworden, en u wat mager geworden.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Zorgde die multimiljardair, die op ons parasiteert, daar maar voor!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Willem-Alexander doet me haast denken aan een stel ijdele koningszonen die liever geprezen worden wat hun uiterlijk betreft dan hun daden! Zn het is voor hem zeker niet te hopen dat hijzelf het lot ondergaat van die prinsen die ijdelheid en slechtheid tegoed met elkaar hadden gecombineerd!
  In de Efteling wordt dit Nederlands sprookje afgebeeld dat gaat over ‘De Magische Klok’ uit 1952. In dit verhaal ging een goedaardige en sociale tovenaar een magische klok maken voor zes arrogante en ijdele prinsen die hem hiervoor drie zakken goud wilden betalen. De prinsen waren helaas erg gierig voor anderen en gul voor zichzelf en ze hielden zo maar één zak goud over al probeerden ze daarmee de tovenaar te gaan overbluffen.
  De tovenaar joeg de prinsen daarop onmiddellijk de deur uit, hij ging op zoek naar een nieuwe potentiële koper en liet de klok onder toezicht van zijn jonge knecht slimme Toon. Deze was echter hebzuchtig, egoïstisch en vals en hij besloot om de klok alsnog, in het geheim, aan de zes prinsen te gaan verkopen voor één zak goud. Ze stalen allemaal de Magische Klok, zetten hem in elkaar in een toren van het kasteel en zij waren alle zeven hierna nog trots op hun bedrog en oneerlijkheid ook!
  De tovenaar kwam hier alleen snel achter en om de zes prinsen en Slimme Toon zwaar af te straffen werden zij allemaal, via een toverspreuk, opeens aan de Magische Klok verbonden. Voor straf moesten de zes prinsen, zo stijf als een standbeeld, om het kwartier als herauten een fanfare voor de klok blazen en de valse knecht moest voor straf, eveneens verstijfd, in de toren de klok in weer en wind, regen, sneeuw en grote hitte luiden als klokkenluider!
  Het moraal van dit sprookje is dat de zes prinsen zo ijdel, verwaand en gierig zijn naar anderen toe (wat je tegenwoordig ook met de huidige machtshebbers hebt!) en zij zelfs nog een gewoon standbeeld van hen te min vinden om zichzelf daarmee te verheerlijken. Ze denken de tovenaar te kunnen overheersen om voor een lager bedrag aan goud de klok van hem te kopen en daarna niet eens vies te zijn van diefstal en bedrog om de magische klok alsnog in handen te krijgen, ondanks de consequenties.
  Blijkbaar minachten de prinsen zelfs het gewone publiek (gelijk aan de linkse politici) dat zij uitnodigen als ze de gestolen klok aan hen willen doen afspelen in de hoop dat de burgers de prinsen zullen gaan bewonderen (en zelfs in hun macht hopen te krijgen) al zullen er in het geheim genoeg mensen onder hen zitten die de prinsen verafschuwen om hun hoogmoed.
  Slimme Toon daarentegen is een handige en pientere knecht die goed kan werken maar van binnen zo egoïstisch, hebzuchtig, ontrouw, laf en vals als de pokken is! Hij wil namelijk in het geheim achter de toverkunsten van zijn meester komen in de hoop zich daarmee te verrijken en hoopt dan de desbetreffende zak goud te bemachtigen (in deze maatschappij heb je al genoeg oplichters die denken dat ze anderen kunnen bedriegen en bestelen!) als hij de klok steelt en deze voor de prinsen in elkaar zet. Blijkbaar verfoeit Slimme Toon zijn baas zo erg dat hij zelfs hoopt om hierna nog veel meer mensen op te lichten en te bestelen.
  Uiteindelijk moet hij voor straf altijd de Magische Klok luiden in de toren om dan, gelijk aan de betoverde prinsen die op hun beurt weer om het kwartier de fanfare voor de klok moeten blazen, te beseffen hoe hulpeloos Slimme Toon uiteindelijk geworden en dat het goud aan zijn neus voorbij gaat!
  In een herschreven versie hadden die zeven schurken eigenlijk een gigantisch pak slaag gehad moeten hebben om hierna te worden weggejaagd door het bedrogen publiek , net zoals het de EU-politici eens zal vergaan!

  Like

 6. ronjaspers zegt:

  Deze willem alexander is de opvolger van beatrix,zij is decennialang voorzitster geweest van de nazi bilderberg groep.nepprins bernhard nazi/sser is mede oprichter van de bilderberg groep,hun ultieme doel is een N.W.O. daarvoor moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden de overige 10% dient als slaven voor deze satanische globalistische elite.Ik heb dit hier al tot in den treure verteld,maar ik ben bang dat de mensen te gehersenspoeld zijn of nog in een diepe slaap zitten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s