We zouden een voorbeeld moeten nemen aan moedig Hongarije!

Screenshot_186

(Door: “Elise Nijmegen”)

Moedig Hongarije blijft zich verzetten tegen de door de EU en VN opgedrongen asielinvasie en zal zijn grenzen met alle mogelijke middelen blijven verdedigen, ondanks het besluit van Italië. Minister van Buitenlandse Zaken Szijjártó zegt dat het besluit van de Italiaanse regering om de grenzen open te stellen voor illegale immigranten jammer en heel gevaarlijk is en dat deze immigranten zich bovendien zullen verspreiden over de lidstaten van Europa. Officiële Griekse cijfers laten zien dat er ongeveer 224.000 migranten arriveerden in de eerste zeven maanden van dit jaar.
https://politikstube.com

Hongarije wil zelf beslissen met wie ze samenwonen in hun land en vindt de geplande uitbreidingsplannen van het EU-agentschap voor grensbescherming Frontex geheel terecht niet de juiste oplossing. Frontex is volgens Hongarije een reisbureau dat mensen vervoert naar Europa. Hongarije hoopt dat Ursula von der Leyen, toekomstig commissievoorzitter, zich respectvol zal opstellen tegenover Hongarije en de Oost-Europese landen en dat de tijden waarin individuele EU-lidstaten gepijnigd werden voorbij zijn.
www.epochtimes.de

Hongarije zit niet te wachten op het geweld dat Europa overspoelt sinds Merkel zei: ”Wir schaffen das”…

Volgens onderstaand artikel zijn in Duitsland sinds de grenzen open zijn al 2245 islamitische terroristische processen. In plaats van illegale immigranten aan de grenzen van het land te stoppen, te controleren en af te wijzen, heeft de belastingbetaler sinds de opening van de grens een soort van all-inclusive pakket voor illegalen gefinancierd – en dat met miljarden. Het Instituut of Germans Business (IW) heeft de kosten berekend op federaal, staats- en lokaal niveau, en de jaarlijkse kosten zijn ongeveer 50 miljard euro. Hoeveel is dat in Nederland?
www.pi-news.net

Velen wisten het al, maar het wordt weer eens bevestigd. Het blijkt dat 40% van de “vluchtelingen” liegt over hun leeftijd. Forensische artsen uit Münster hebben namens rechtbanken en kantoren voor jeugdzorg bijna 600 “Niet-begeleide minderjarige vluchtelingen” onderzocht, van wie de leeftijd twijfelachtig was. En 40% daarvan heeft gelogen over hun leeftijd en hebben hun speciale status verloren in de asielprocedure. Even naar een ander land hoppen en opnieuw proberen toch? Of is er een centrale controle?
www.focus.de

In Italië is een soldaat door een “Allahu akbar” roepende dwaas in de nek gestoken, maar is gelukkig buiten levensgevaar.
https://ejbron.wordpress.com

In Londen worden elk uur, vanwege de brute culturele “verrijking”, 2000 passagiers gescreend op messen tijdens een scannerproef van de politie. British Transport Police gebruikt nieuwe Thruvision-scanners, die werken door verborgen voorwerpen in kleding te onthullen die lichaamswarmte blokkeren.
www.standard.co.uk

Nog even weer over 5G dat dictatoriaal uitgerold wordt zonder dat iemand op de wereld kan bevestigen dat het veilig is, terwijl er duizenden rapporten van wetenschappers zijn die laten zien dat het gevaarlijk is voor mens, dier, flora en fauna.

Dr. Martin Pall zegt dat 5G ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt voor mensen en vervolgt: tenminste drie medische deskundigengroepen hebben bepaalde soorten elektrische velden of EMV’s in verband gebracht met kanker, met name kinderleukemie. Wat is aangetoond is dat je er depressief van wordt, je krijgt slaapproblemen, altijd moe, hoofdpijn, vermindering concentratie en stress.
www.activistpost.com

Nu is gebleken dat er een overschot is en dat er miljarden te spenderen zijn, lijkt het me, aangezien het vertrouwen van de Nederlandse bevolking in dit kabinet tot het diepste punt ooit gezonken is door het anti-Nederlandse beleid dat dit kabinet voert en alle loze beloftes van de afgelopen jaren, dat deze miljarden voor de verandering eens goed besteed worden.

Ook om het vertrouwen enigszins te herstellen zouden ze deze miljarden voor de verandering eens uitgegeven moeten worden aan Nederland en de Nederlanders. Misschien de gemeentes ontlasten, ziekenhuizen heropenen, jeugdzorg, huurverlaging, verlaging van de eigen bijdrage of de huur, meer zorg, politie of leraren.

Of ze zouden het geld kunnen gebruiken om de grenzen sluiten voor de veiligheid, om de illegalen eruit te zetten en voor de algemene volksgezondheid zou het ook beter zijn, daarbij levert het langdurig heel veel banen op.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op We zouden een voorbeeld moeten nemen aan moedig Hongarije!

 1. Gerrit zegt:

  Laat maar binnenkomen hier allemaal. Zo een 20 jaar geleden was hier in onze omgeving open ruimte genoeg om de hond uit te laten. Inmiddels is alles volgebouwd. De buurvrouw had Geleidehonden in opleiding en pakte elke dag de auto om de honden in een naburig dorp uit te laten. Dit omdat het in de omgeving van haar huis niet meer kon. En het nieuwste is dat makelaars en bouwbedrijven jagen op mensen met een grote tuin. Bij verkoop kan een bouwbedrijf de kavel splitsen en er huizen neerzetten. Zo wordt alles volgepropt. Maar laat maar toe de 800 per week. Daarna nog de familieleden. Ruimte genoeg in de randstad.

  Like

 2. Jan zegt:

  Illegalen dringen Hongarije binnen

  Video
  https://www.bitchute.com/video/cX0RT3PiMfbD/

  Hungarian police find 2 tunnels used by migrants on border  https://www.bradenton.com/news/nation-world/world/article237876874.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s