Dappere Slovenen in dienst van Europa: Burgerwacht in plaats van leger


(Klik rechts onderin de balk voor Duitse ondertiteling)

 (Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

“In tijden van massamigratie door moslims is het zaak om onze grenzen te beschermen”

Hij is al legendarisch, de Balkan-route van de zogenaamde vluchtelingen van Turkije/Griekenland naar het noorden naar het door Angela Merkel ter plundering vrijgegeven Duitsland. Verliep de route oorspronkelijk via Servië en Hongarije naar het noorden, dat is nu dankzij de moedige Hongaarse minister-president Victor Orbán niet meer mogelijk. De aanvoer van mensen voor Merkels omvolking verloopt nu via Bosnië-Herzegovina – Kroatië – Slovenië en Oostenrijk.

PI News (2)

Weliswaar spant Kroatië zich behoorlijk in om de constante stroom in te dammen, maar er komen nog steeds massa´s mensen naar Slovenië. Daar willen ook de ijverige Slovenen niet passief naar kijken, of beter gezegd de Sloveense burgers niet. Daarom hebben ze nu ter versterking van de reguliere grensbewaking burgerwachten aan de Kroatische grens opgericht die illegalen oppakken die proberen de grens over te steken, bericht de nieuwszender “Euronews”.

Daarover Blaz Zidar, die met zijn groep de politie-eenheden van het land ondersteunt: “IK denk dat het hier de enige oplossing is dat we het leger naar de grens sturen. De situatie is nu net alsof je de deuren van een gevangenis zou openzetten en zou zeggen alle gevangenen vrij te laten. Wie zou dan in de gevangenis blijven? Niemand natuurlijk.

Andrej Sisko, commandant van de burgerwacht, zegt: “Wat is het doel? Het doel is om vrijwilliger sop te leiden om hun land bij behoefte te verdedigen en het leger en de politie te helpen de openbare orde te controleren. In tijden van massamigratie uit de Afrikaanse en Aziatische landen, vooral van moslims, is het zaak onze grenzen te beschermen. Want een staat die niet in staat is zijn grenzen te beschermen, is geen soevereine staat.”

De Sloveense minister-president Marjan Sarec had tijdens een bezoek aan de Kroatische grens een versterking van de grensbewaking tegen irreguliere migranten aangekondigd. Aan de grens worden 35 extra soldaten gestationeerd. Het leger zal in het vervolg o.a. gepantserde voertuigen en moderne bewakingstechniek inzetten.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", Afrika, Azië, burgermoed, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Slovenië, tolerantie/intolerantie, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Dappere Slovenen in dienst van Europa: Burgerwacht in plaats van leger

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  We zijn in Nederland volkomen van het pad geraakt, vandaag stond in het AD een artikeltje over een man die zich al jaren ‘inzet’ voor illegalen.

  “Zo. Het gesprek is begonnen en dat gaat niet over koetjes en kalfjes. Hoeveel zijn er eigenlijk van die mensen zonder papieren in Den Haag? ,,Nou, de schattingen lopen uiteen tussen de 3000 en 10.000.” Zoveel? Dat is een complete woonwijk. ,,Het blijven schattingen natuurlijk. Wij hebben in het Wereldhuis, in de Julianakerk, jaarlijks contact met zo’n 500 van hen. Sommigen redden zich goed. Zijn hier al dertig jaar, maar vaak genoeg nog behoorlijk kwetsbaar. Kunnen niet terug naar waar ze vandaan komen.”

  Tussen de 3.000 en 10.000, dat scheelt nogal een slok op een borrel!
  En sommigen zijn hier dus al dertig jaar! Waar leven die van, waar wonen ze?
  Als ze een uitkering ontvangen dan is het fraude, gesteld dat ze werken dan moet dat zwart zijn en als ze een woning hebben dan is dat ten koste van mensen die op de wachtlijst staan.
  Als dit in Den Haag gebeurt dan kun je er met een gerust hart vanuit gaan dat het in Rotterdam, Utrecht en Amsterdam ook zo is.
  Hoeveel van die “ongedocumenteerden” lopen er dan rond te huppelen in ons land?
  En wat kost die grap ons ?

  Like

 2. kampersrene zegt:

  wanneer gaan ze die naam zogenaamde vluchtelingen eens veranderen in leefloonzoekers..of profiteurs….dan gaan misschien de ogen open van hun linkse fans en dito politiekers

  Like

 3. er zijn in de EU naar schatting 1 miljoen illegalen, met dank aan Merkel die hen uitnodigde

  Like

 4. Piet Karbiet zegt:

  Was laatst in Kroatie, op de terugreis lange files bij de Sloveense en Oostenrijkse grenzen. Alles groter dan een personenauto werd grondig gecontroleerd. Uren vertraging. Nog nooit zo tevreden in een file gestaan.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  In Nederland is een Burgerwacht ook hard nodig…..de overheid doet toch geen moer !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Gaan we dezelfde kant op als Zweden? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s