Een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens

Screenshot_201

(Door: “Balkanske priče”)

Vandaag wordt Europa op zijn kop gezet door mensen, die en masse vanuit het zuiden richting het noorden trekken. Sommigen zijn echte vluchtelingen die op de vlucht sloegen, omdat hun levens bedreigd werden. De meesten zijn echter migranten, die elders een beter leven zoeken. De meesten zijn moslims. En we zien dat West-Europa wordt geïslamiseerd. Door het islamitische concept van de migratie – Al Hijra genaamd – staat West-Europa op het punt West-Eurabia te worden…

Na het nazisme en het communisme is de islam de volgende totalitaire horror, waar we zeer veel mee te stellen krijgen. Er zijn problemen en die kunnen alleen worden opgelost wanneer je ze met open ogen tegemoet treedt. De islam is absoluut geen religie van vrede en liefde, maar een ideologie die je haat jegens de ander bijbrengt, en die de minderwaardigheid onderstreept van vrouwen en van niet-moslims. Het grootste deel van de islamdoctrine gaat over de ongelovige/niet-moslims, over hoe die veroverd, onderworpen, gehaat, uitgebuit en vernietigd moeten worden. En ondertussen gaan de aanslagen in Europa door, en door, en door, en door, en door en door…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat nergens

 1. henk verhoef zegt:

  de gemiddelde kiezert vindt het prima die verrijking
  Kijk eens hoeveel blonde mientje gek zijn op die getinte
  Tenminste zolang dan gekkie blankie de oetkering blijft ophoesten
  hoeveel blanke politici zijn er nu tegen import
  maar volk stemt

  Geliked door 2 people

 2. Jean zegt:

  Er is maar ėėn middel in de handel dat redding brengt en dat de veiligheidsschoenen met stalen neus, zodra dat islamitisch tuig op straat op het smerig matje ligt een ferme trap tegen hun klokkenspel tot ze van het grondgebied verdreven zijn en dat ook toepassen op die EU landverraders die ons willen vernietigen door die misdadige importbarbaren.
  Voor ene vraag ik om als eerste te mogen trappen, het betreft die huichelaar uit het Gentse die meer schade heeft toegebracht aan Vlaanderen, België resp. Europa dan denkbaar is hij draagt de naam verrotstad, die huichelaar moet als hij voor je staat rechtstreeks in zijn smoel gekotst worden.

  Geliked door 5 people

 3. Piet Snot zegt:

  Bert, de Lees Verder link loopt niet zo lekker.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Rutte zei dat er ook veel Marokkanen zijn, die het heel goed doen hier in Nederland. Zijn daar ook statistieken van? Bedoelt hij advocaat Roethof, die zijn ¨rasgenootjes¨bij kan staan als ze gesnapt worden op het criminele pad? Of misschien Jesse Klaver de half Marokkaan? Omdat Klaver zn grote bek heeft gebruikt om in de regering te komen en de Staat als pinautomaat te kunnen gebruiken? De Marokkanen, die een shishalounge begonnen zijn? Of een eettentje, waar geen hond komt?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! etc etc Welke Marokkanen doen het nog meer goed volgens Rutte? Kom maar met bewijs zou ik zo zeggen.

  Geliked door 4 people

  • koddebeier zegt:

   Hij kan nou éénmaal alsof het gedrukt staat !

   Like

  • freda110 zegt:

   Dan kijk je niet goed want ik zie snotjochies van twintig compleet in Armani of Versace outfit rijden in auto’s waar wij alleen maar van kunnen dromen.
   Werken doen ze niet want daar word je moe van maar de wegen en de steden onveilig maken met hun idiote (rij)gedrag daar zijn ze goed in en iedereen die er wat van zegt of in de weg loopt wordt vakkundig in elkaar getimmerd of aan het mes geregen.
   Als je dat allemaal kunt zonder een dag werk te hebben verricht kun je niet zeggen dat ze het slecht doen en dat is de dubbele bodem in de uitspraak van een ras narcist.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Om te geloven in een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam moet je volslagen krankzinnig zijn of links !!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Die Mocromaffia die in Beverwijk hun witwaspraktijken samenbundelden, (waar een paar maanden geleden een motorclub werd gesloten), en na getipt te zijn door corrupte agenten, men nog één geldtelmachine waren vergeten weg te halen,…..maar naar de drugstransacties (waar al dat geld, dat ze niet hebben getraceerd vandaan komt) word vervolgens geen onderzoek naar gedaan…….die Marokkanen doen het wel goed, volgens de politieke wegkijkers…..

  Like

 7. Volgens Rutte zijn er geen probleemMarokkanen. Jarenlang had de stad Gouda een Marokkanenprobleem, waarbij in het weekend politie te paard en agenten met honden moesten worden ingezet in het uitgaansleven en dit tot diep in de nacht.

  Like

 8. Anna zegt:

  Dit artikel is helemaal juist.
  Maar vergeet niet wat hier in west Europa gebeurt, een globaal gebeuren is. De moslims willen volgens hun Koran maar een ding en dat is een wereld wijde overheersing van de islam.
  Dit artikel zegt terecht de “ rotte appels” zijn de uitvoerders en de rest loopt er achteraan.
  Maar op geopolitiek niveau is het nog veel gekker.
  Het is momenteel Iran die “ het vernietings en destruktie “ voortouw neemt.
  Zij zijn bezig met een nucleair wapen, en Met de verrijking van uranium zijn ze al aardig ver. ( onomkeerbaar)

  En met dit wapen zullen ze DE HELE WERELD AAN ZICH GAAN ONDERWERPEN. In het midden oosten zijn ze nu al volop bezig met vernietiging, destabiliseren, aanvallen, bewapenen van proxy Hezbollah Hamas Jemen Syrië enz dit zijn legers waarachter ze zich kunnen verschuilen,en onder het mom “ van wij zijn zielig” blijven ze praten met O.a. Het zwakke Europa die nu al uit angst hen veel te veel toegeeft. Het is bijna ironisch maar Obama heeft deze proxie legers met contant geld gefinancierd. En op de vraag van Kerry of ze het geld ook voor terreur gingen gebruiken werd zelfs bevestigend geantwoord!!! ❗️
  Ondertussen gaan ze door met hun produktie van kernwapens en met hun alles verwoestende STRATEGIE EEN WERELD WIJDE ISLAM. Hier zullen onze straat jochies en ook de keurig nette hardwerkende moslim collega’s zich ter zijner tijd van harte bij aansluiten.
  Vanuit het midden oosten zullen ze de hele wereld ( proberen naar ik mag hopen ) gaan veroveren. Turkije doet nu al met hen mee in de alliantie in Syrië en ook Rusland speelt daar een “ vreemde “ dubbelrol…..

  Kijk nog maar eens naar de speech in de VN van Ahmadinejad ( ik geloof 2008 ?) er is daar niets veranderd ze gaan door. Dat is de blauwdruk van wat ze willen en gaan doen.
  Ook al kost het hun eigen leven ( de ayatollas ) want dat telt niet ze gaan juist met deze strategie naar het paradijs. Dat heeft Mohammed hen immers beloofd.
  De islam is een gif wat de hele wereld doortrekt.

  Like

 9. Jean zegt:

  Als iedereen die binnenkomt én reeds binnen is goed gescreend zou worden op ‘vluchteling’ en ‘parasiet’ dan zal vastgesteld worden dat het percentage vluchtelingen nooit de 2% haalt w.w.z. nu starten met die 98% parasieten die een enorme overlast veroorzaken en een gevaar zijn verwijderen te beginnen met de grootste bedreiging voor onze samenleving ‘de islamieten’.

  Like

 10. Lucky zegt:

  Haat voor de ‘ongelovige’….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s