Geld speelt geen rol: Berlijn bouwt tien nieuwe onderkomens voor “vluchtelingen”

Screenshot_205

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Jarenlang werd de woningbouw in Berlijn verwaarloosd, inmiddels is het zelfs voor goed verdienende mensen niet gemakkelijk om een betaalbare woning te vinden. Hoewel het belastingzakje van de multiculti-hoofdstad al lang overbelast is, is er blijkbaar geld voorhanden – vermoedelijk uit de hemel gevallen – om nog meer plek voor verzorging zoekers te creëren, die hier eigenlijk helemaal niet eens mogen zijn.

politikstube

Er worden probleemloos tien nieuwe vluchtelingenonderkomens gebouwd. Daarvoor worden speciale uitzonderingsregelingen voor de bouw van vluchtelingenonderkomens gecreëerd, die een snelle invoering toestaan. Om het eigen slechte geweten, voor zover überhaupt aanwezig, tegenover de “hier al langer levenden” te sussen, komt de aanwijzing dat daar op de lange termijn senioren en studenten zullen wonen – er van uitgaande dat de onderkomens na het vertrek van de gasten nog bewoonbaar zijn.

RT Deutsch bericht:

Berlijn bouwt tien nieuwe vluchtelingenonderkomens. Uitzonderingsregelingen voor de bouw van vluchtelingenonderkomens staan een snelle invoering toe. Op de lange termijn moeten daar senioren en studenten komen te wonen.

In de Berlijnse districten Spandau en Pankow wordt plaats gecreëerd voor elk 300 vluchtelingen, in Treptow-Köpenick voor 270 vluchtelingen en in Friedrichshain-Kreuzberg voor 250 vluchtelingen. De gemeenschappelijke onderkomens zullen woonruimte bieden aan zowel individuele personen als gezinnen. Behalve woonruimte worden er in de gebouwen vrijetijdsmogelijkheden en kleuterscholen gecreëerd. Hier kunnen vluchtelingen en buurtbewoners elkaar ontmoeten. Voor de bouw van vluchtelingenonderkomens gelden speciale regelingen. Deze staan het toe om sneller met de bouw te beginnen. De aanvragen werden dit jaar ingediend.

Sascha Langenbach van het deelstaatkantoor voor vluchtelingenaangelegenheden (LAF) zei over de nieuwe onderkomens: “Er ontstaan moderne, maar geen luxueuze gebouwen. En het wordt geen zuivere appartementenbouw, het zijn gemeenschappelijke onderkomens.”

Tot nu toe is er nog geen datum voor het begin van de bouw bekend. De uitvoerder is de Berlinovo Grondstukkenontwikkeling bv.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Graaien, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geld speelt geen rol: Berlijn bouwt tien nieuwe onderkomens voor “vluchtelingen”

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Wat ze moeten bouwen zijn detentiecentra. Iedere illegaal, man, vrouw of kind, onmiddellijk opsluiten, net zo lang tot ze uit zichzelf zeggen dat ze terug willen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Marijke zegt:

  Ik begrijp helemaal niks van deze weg met ons; deze oikofobie. Niks.

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Zuiver en alleen omdat er mensen in de kring van vriendjes flink aan verdienen om deze onderkomens te bouwen. Het geld. Er word zo schandalig veel verdiend aan de asielindustrie en dat zullen ze niet van zich af laten nemen. De asielindustrie gaat gewoon door.En de misdaad gaat ook gewoon door. Het is hier in Nederland niet anders. Rutte durft het marokkanenprobleem niet te erkennen. Bang.

  Like

 5. Berlijn: Turken vechten tegen Arabieren om hun plek, ze vechten elkaar de tent uit in Kreuzberg. Daarnaast zijn er de Nigeriaanse maffia bendes die alle drugshandel opeisen. Dan heeft Berlijn per jaar dertig miljoen toeristen die vanuit de hele wereld de stad bezoeken. De regering geeft een toeristenbureau die rondleidingen verzorgt een grote subsidie met het doel dat toeristen de stad Berlijn schoonhouden in ruil voor gratis rondleidingen. Dus toeristen worden door de regeringsbende verleid om hun stad schoon te houden, want er zijn niet genoeg stadsreinigers in dienst en al die hoog opgeleide die met veel liefde zijn onthaald, die verdomme het natuurlijk om te gaan werken. De veiligheid is nul komma nul en daarbij gaf de moedige burgemeester aan dat ze zelf niet meer s´avonds buiten de deur ging omdat ze bang was geworden en zich niet meer veilig voelde als vrouw.

  Like

 6. edwin vissers zegt:

  Nederland moet een soort ‘Berlijn aan de Rijn’ worden, betoogde Rob Jetten (D66).

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Het kan verkeren…….mogelijk was den bompa van Merkel bij den SS en hielp hij de joden mee vermoorden nu gaat zijn kleinkindje Merkeltje waar hij zo fier op was….huisjes bouwen voor nieuwkomers die vergelijkbaar zijn met de SS want zij willen ook macht….en hun leider heet niet Hitler maar Allahoe Akbar

  Like

 8. over de kosten voor de belastingbetaler wordt (weer) gezwegen, net zoals over de natuurschade

  Like

 9. Lucky zegt:

  Geld weer binnenharken met CO2 heffingen
  https://tpo.nl/2019/09/20/duitsland-gaat-benzine-diesel-stookolie-aardgas-onbetaalbaar-maken-want-klimaatplannen/

  Duitsland gaat benzine, diesel, stookolie, aardgas onbetaalbaar maken, want klimaatplannen
  Accijnzen des doods vanaf 2021

  Duitsland gaat in de nieuwe klimaatplannen een CO2-heffing op benzine, diesel, stookolie en aardgas invoeren. Dat is een van de uitkomsten van een urenlang overleg van de Duitse regeringspartijen CDU van bondskanselier Angela Merkel en de SPD van vicepremier Olaf Stolz. De CO2-belasting wordt vanaf 2021 gefaseerd ingevoerd.

  Like

 10. Pingback: Stoppen met bouwen, bouwen, bouwen en de grenzen sluiten! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s