Gezond verstand . . .

Screenshot_199

Gezond verstand is geen geschenk, maar een straf. Omdat je moet omgaan met iedereen die het niet heeft.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t E.H.G. V.T.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

17 reacties op Gezond verstand . . .

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Behept zijn met de drang om actie te voeren is een straf omdat je om je heen landgenoten ziet die apathisch afwachten wat er gebeurt.
  malsion@orange.fr

  Liked by 2 people

 2. Piet Snot zegt:

  Dat vind ik nou een hele goede uitspraak.
  Het leven wordt er niet makkelijker van in ieder geval.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  ‘Gezond verstand’ ontbreekt in de Europese Politiek, ik sprak met een Pool die in diverse lidstaten staat ingeschreven op diverse adressen, overal wel eens werk verricht, en zich overal bruto laat betalen, overal recht heeft op bijstand en WW-uitkeringen en zegt dat hij zijn verdiensten afdraagt in zijn thuisland…..niet te controleren, en de persoonsgegevens worden niet gedeeld tussen de lidstaten, daar ligt de crux, je word belazerd door Brussel, vreemd hé dat het zo goed gaat in Polen…..dankzij Het Zwart Geld bloeit daar de economie, maar zijn hun economische cijfers te laag voor Brussel om het af te romen…..Geen naheffingen of dergelijks.
  Nederland is op sterven na dood, leeggeroofd door alle lidstaten EN Brussel.

  Liked by 2 people

 4. Lilith zegt:

  Helemaal waar! En er is steeds minder van; ik hou mijn hart vast voor de volgende generatie

  Liked by 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Op de foto Bernard Shaw.

  Hij was een zogenaamde fellow-traveller. Niet alleen de communisten genoten zijn sympathie ook had hij de nationaal socialisten met hun eugenetica (euthanasie) programma’s en het fascisme van Mussolini hoog in het vaandel staan. De genocide uitgevoerd door communisten en nationaal socialisten hadden zijn instemming.

  Na een bezoek aan de USSR in de jaren dertig, waarbij hij Stalin ontmoette, werd Shaw een sterke supporter van de stalinistische USSR en wordt daarom beschouwd als een typische fellow-traveller. Het voorwoord bij zijn toneelstuk On the Rocks (1933) is primair bedoeld als verdediging van de pogroms die door de Staatsveiligheidsdienst (OGPOe/NKVD) werden uitgevoerd in de USSR voor en tijdens de periode van de Grote Zuivering.

  Liked by 1 persoon

 6. Roeland zegt:

  Ik hoop , dat deze link geplaatst wordt.
  De situatie op deze link geschetst is mij persoonlijk, helaas, heel bekend.
  Angst aanjagend hoe de maatschappij zich nu ontwikkelt. Sommige termen in dit item zijn wellicht wat overdreven, maar het komt erg dicht bij de gruwelijke waarheid van nu, die BV nederland heet.

  Liked by 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Moet door deze uitspraak ook aan dr Hare denken. Een citaat van dr Hare: ik wilde dat ik 1 uur de hersens van een psychopaat zou hebben om even rust in mijn hoofd te krijgen van alle ellende die er in de wereld heerst. DrHare is een psychiater, die zich bezig heeft gehouden en misschien nog steeds met de kenmerken van een psychopaat en/of narcist. Deze mensen missen totale empathie.

  Liked by 1 persoon

 8. bigljohn zegt:

  Het is net als in een psychiatrische inrichting. Als de medewerkers niet sterk in hun schoenen staan worden zij net zo gek als de patienten die ze moeten begeleiden. Maar hoe velen van ons zullen zich nog staande houden in een wereld die steeds linkser en islamitischer word….

  Liked by 1 persoon

 9. Ik ben dankbaar met mijn gezond verstand en gebruikt het dagelijks om hier ook mijn opmerkingen te mogen plaatsen.

  Liked by 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Geestesziek…
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/video-knettergekke-sylvana-simons-heeft-nieuw-project-dekoloniseer-de-wiskunde/

  Video! Knettergekke Sylvana Simons heeft nieuw project: ‘Dekoloniseer de wiskunde!’

  Het BIJ1-gemeenteraadslid Sylvana Simons wil dat de Amsterdamse politiek actief het schoolcurriculum gaat aanpassen om te zorgen dat wiskunde en de andere exacte vakken worden “gedekoloniseerd”, zo zei ze gisteren tijdens een raadsdebat. Nee jongens, die vrouw heeft ze inderdaad niet allemaal meer op een rijtje.

  Liked by 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen, dus bij groen slinks is iedereen aan de drugs…..?
  https://www.metronieuws.nl/in-het-nieuws/2019/09/klaver-ik-ben-een-loser-geen-ervaring-met-drugs

  KLAVER: IK BEN EEN LOSER, GEEN ERVARING MET DRUGS

  Een opvallende bekentenis van GroenLinks-fractieleider Jesse Klaver woensdag in de Tweede Kamer, die ook nog eens tot grote hilariteit leidde. „Ik ben echt een totale loser binnen onze partij’, zei hij. „Ik word echt uitgelachen, ik heb nul ervaring met drugs.”

  Hij wees toen op zijn fractie: „Je ziet ze daar al schamper kijken.” De Kamer barstte daarop in lachen uit. Klaver benadrukte het grote verschil in ervaring met drugs tussen hem en zijn fractiegenoten tijdens een debat over de Prinsjesdag-plannen van het kabinet.

  Like

  • Oeps zegt:

   @ Lucky (20 september 2019 om 12:07)

   Dames en Heren.

   Die domme Yasser Feras heeft zijn rood/groene~vriendjes verraden. Zo dom, zo dom, zo oerdom !!!
   Geen wonder, dat die rood/groenen van die rare en idiote ideeën hebben. Die leven in een narcotische staat van duivelse euforie en halucinatie. Dat is dus de logica achter het rookverbod versus de tolerantie met betrekking tot het drugsgebruik !!!

   Liked by 1 persoon

 12. Republikein zegt:

  Je zou toch met gezond verstand rondlopen, loop je dan niet steeds met je ziel onder je arm, niks helpt want ze begrijpen het vaak niet eens, er valt dan ook niks meer te ouwehoeren.
  Zwaar kut, niet dan, ja toch!

  Overigens:
  De geschiedenis herhaalt zich. Vooral bij ons. De massa’s Duitsers hebben van oudsher pech met hun denken. Daarom hebben we een meesterbrein nodig. Bijna 90 jaar geleden was het een kleine man met slechts één ei en één dakbeschadiging; nu is het een klein meisje met een depressie dat lijdt aan het Aspergersyndroom.

  Wie nog steeds niet kan verklaren hoe Hitler met zo’n hanebüchenen en gemakkelijk te vervalsen shithouse-propaganda aan de macht is gekomen, en welke lobotomische idioten ze waren, die op 30.01.1933 door de Brandenburger Tor schreeuwden om hem te eren, heeft vandaag de unieke kans om een antwoord te krijgen op al hun vragen: Eén blik op de gehersenspoelde, geïndoctrineerde zombies die de straat opgaan tegen de “door de mens veroorzaakte klimaatverandering” en smeken om nog meer eco-fascisme is genoeg.

  Dat is precies hoe het toen ging.

  Slechts twee kleine veranderingen, te danken aan de tijdgeest: Het vijandige beeld van de uitbuitende, geldverslindende financiële Jood werd vervangen door de “klimaatzonde”, en in plaats van een Oostenrijkse snorkelende Oostenrijkse ansichtkaartschilder is een mentaal gehandicapte vlechtwerkster uit Zweden het boegbeeld.

  Anders: Zelfde shit, ander toilet.

  Dit is het resultaat van het leren van niets uit de geschiedenis – of gewoon het verkeerde.

  https://19vierundachtzig.com/2019/09/20/was-die-heutigen-fff-demos-mit-dem-aufstieg-hitlers-zu-tun-haben/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s