Grenzen dicht, exit de EU en breng de gulden terug!

Screenshot_202

(Door: “Elise Nijmegen”)

Financiële experts zijn het erover eens, het is tijd om uit de Euro te stappen. De Euro sterft, het vernietigd Europa, onze welvaart en onze banken. Sinds de lancering heeft de Euro al 30% van zijn waarde verloren. Spaarders, levensverzekeraars, ziektekostenverzekeringen en pensioenfondsen – ze bloeden allemaal door het absurde rentebeleid van Draghi. Hoe langer we wachten, hoe harder Europa financieel onderuit gaat.

Draghi heeft de aanbetaling verlaagd tot 0,5% en vanaf november begint het nieuwe aankoopprogramma met een volume van 20 miljard euro per maand. Het laatste aankoopprogramma had een volume van 2,59 biljoen euro en was pas eind 2018 voltooid. Vanaf 1 november zal de ECB, onder leiding van de nieuwe heerser Christine Lagarde, door de computer gegenereerd geld gebruiken om nog meer obligaties te kopen van vrijwel alle failliete staten zoals Italië of Griekenland., evenals obligaties van zombiebedrijven, bedrijven die allang failliet zijn. Uit de EU-stappen is minder duur op de lange termijn en ook beter voor de veiligheid en daarbij zou het een feestje worden als de Nederlandse gulden weer terugkwam.
https://politikstube.com

www.focus.de

De EU, die een beleid voert dat uiteindelijk alle EU-lidstaten naar hetzelfde niveau moet brengen, daarom betalen de “rijke” landen meer dan de armere landen. Dit beleid gaat duidelijk ten koste van de inwoners van de lidstaten. We zien het hier bij ons: miljoenentekorten bij de gemeentes, geen geestelijke hulp meer en de ouderen in ons land worden net zo slecht behandeld door de regering als die in Duitsland. Want ook daar leven vele ouderen op een aalmoes en de voedselbanken daar zien, net zoals die in Nederland, een sterke groei.
https://politikstube.com

De EU, die ons allerlei klimaat- en stikstof maatregelen oplegt die ons financieel naar de afgrond brengen, maar waar ze echt eens aandacht aan zouden moeten besteden is het feit dat het overgrote deel, zo’n 90 %, van het plastic afval uit Azië en Afrika komt. Daar zouden ze maatregelen moeten treffen!
www.breitbart.com

De EU, die miljoenen moslims heeft geïmporteerd in Europa in samenwerking met de VN en de globalistisch ingestelde regeringen van verschillende EU-lidstaten. Moslims die in vele landen voor vele problemen zorgen, en aangezien de islam al 1400 jaar hetzelfde doel heeft dat uitvoerig staat beschreven in de koran, snap ik niet waar deze regeringen van de lidstaten mee bezig zijn. Met het vernietigen van de westerse cultuur in Europa? De normaliteit?

Moslims in Zwitserland hebben weer iets gevonden waar ze door beledigd zijn, ditmaal is dat het kruis op de Zwitserse vlag en ze willen dat het eraf gehaald wordt. Het zou “niet meer overeenkomen met het multiculturele” Zwitserland van vandaag. Gelukkig wordt het krankzinnige plan door velen niet goed ontvangen.
www.frontlinesnews.com

Een Marokkaan in Hannover heeft zijn persoonlijke vluchtelingenhelpster, die hem Duitse lessen gaf, koelbloedig om het leven gebracht.
https://ejbron.wordpress.com

Wat vele moslims willen, is de sharia wetgeving invoeren in het land waar ze te gast zijn. Niet het land accepteren, respecteren, integreren en deel uitmaken van de multiculturele samenleving, maar er een islamitisch land van maken. Het komt overeen met datgene wat er aan de kinderen op islamitische scholen wordt geleerd…

De sharia wetgeving reguleert publiek gedrag, privégedrag en zelfs privéovertuigingen. Enkele regels van de sharia zoals ze beschreven staan in onderstaand artikel:

 • Diefstal wordt bestraft met amputatie van handen (Koran:538).
 • Bekritiseren of ontkennen van de koran is strafbaar met de dood. Bekritiseren van Mohamed of ontkennen dat hij een profeet is, is strafbaar met de dood.
 • Een verkrachtte vrouw of meisje kan niet voor de rechtbank getuigen tegen haar verkrachter(s).
 • Getuigenissen van 4 mannelijke getuigen zijn vereist om verkrachting van een vrouw te bewijzen(Koran:24:13).
 • Moslimmannen hebben seksuele rechten op elke vrouw.
 • Een man kan met een baby-meisje trouwen en het huwelijk consumeren als ze negen is.
 • Clitoris van meisjes moeten afgesneden worden (Mohameds woorden, Boek 41, Kitab Al-Adab, Hadith 5251).
 • Een gescheiden vrouw verliest de voogdij over alle kinderen ouder dan 6 jaar.
 • Moslims moeten deelnemen aan de Taqiyya en liegen tegen niet-moslims om de islam vooruit te helpen.
  www.billionbibles.org

De EU, die de EU-lidstaten in opdracht van de VN, het is een VN-plan, heeft gedicteerd dat er 5G moet komen, ondervindt gelukkig niet alleen in ons land maar ook in Duitsland en Zwitserland veel verzet van terecht bezorgde burgers. Van 20 tot 23 september zijn er protestacties tegen dit van oorsprong militaire wapen dat levensgevaarlijk is voor mens en dier, flora en fauna.
www.legitim.ch

In Asse in Vlaanderen mogen marktkraamhouders die geen Nederlands meer spreken geen marktkraampje meer hebben. Mijns inziens geheel terecht! De gemeente Asse vraagt marktkraamhouders in hun omgang met klanten eerst Nederlands te spreken en wie dat niet doet, kan een boete krijgen.
www.hln.be

Laten we er met zijn allen voor zorgen dat Nederland weer Nederland wordt en het politieke kartel, dat zijn invloed heeft gebruikt en het Openbaar Ministerie heeft aangespoord om de rechtszaak tegen dhr. Wilders te starten en zich zelfs inhoudelijk met de zaak heeft bemoeid, te doen verdwijnen. Het is tijd voor een ander politiek beleid. Een beleid dat de Nederlanders weer op de eerste plaats zet. En het overschot op de begroting mag wat mij betreft gebruikt worden om de veiligheid in ons land te garanderen.

Sluit de grenzen, exit de EU en breng de gulden terug!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Grenzen dicht, exit de EU en breng de gulden terug!

 1. Hovawart zegt:

  Vroeger was een brood één Gulden tien, fl1,10, nu betaal ik twéé Euro veertig, €2.40, en door de EU-wetgeving heeft het brood nog minder voedingswaarde gekregen ook…….Nexit!!
  (het broodbeleg word binnenkort dankzij de klimaatleugenaars een luxe, net als het leven zelf).

  Geliked door 2 people

 2. Gerrit Jan zegt:

  Een prima artikel. Helaas is het zo dat van de Nederlandse bevolking betreft stemgedrag niets te verwachten is. Het lijkt erop dat wanneer alles in puin ligt de bevolking pas wakker wordt, maar dan is het te laat. Economisch zouden er weleens bizarre tijden kunnen komen. Goede kans dat er een economische crisis komt en goede kans dat deze niet meer te beheersen is. Interessant op dit punt zijn de Duitsers Dr. Markus Krall en Prof. Hans Werner Sinn. Op youtube staan weinig vrolijke filmpje van hen betreft de economische toekomst. Ondanks al het geluter van de Nerderlandse politici ten spijt.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Er komt een recessie aan, dat schijnt een wetmatigheid te zijn, een economie kan niet eeuwig blijven groeien.
   Normaal gesproken krijgt de economie (en dus ook de burger) wat vet op de botten wat dan helpt om een klap op te vangen.
   Dit keer is de burger er geen cent mee opgeschoten dat de economie bloeide, sterker nog grote groepen zijn er op achteruit gegaan, er zit dus geen vet op de botten en een crisis zal dus hard aankomen.
   Op Rutte hoeven we niet te rekenen, die presteerde het zelfs om tijdens de laatste crisis de lasten te verhogen, die lasten zijn later niet teruggedraaid, te vrezen valt dat de lastendruk de komende jaren alleen maar verder stijgt.
   Nu al is bekend dat dit Kabinet weer meer gaat uitgeven dan dat er binnenkomt.
   Op zich is dat al een kunst gezien de enorme bedragen die binnenkomen, je zou haast zeggen dat we onder een communistisch regime leven.

   Geliked door 1 persoon

  • Gerrit Jan zegt:

   Laatste zin moet zijn:
   Het geleuter van de Nederlandse politici ten spijt.

   Like

 3. koosv8 zegt:

  Ik ben het helemaal met u eens.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  NU……zo snel mogelijk de EU dictatuur verlaten !!

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Weg uit de waanzin van de EU en de VN !!

  Geliked door 1 persoon

 6. Qvic zegt:

  Hoezo 30% inflatie? het is al meer dan 60% inflatie sinds de euro ingevoerd is. De lonen zijn toen met de verdeelsleutel van 1 euro = 2,20371 gulden gecorrigeerd, maar zijn nu nog steeds lager dan toen in guldens werd uitbetaald ondanks de grote inflatie. Dus met de euro heeft iedereen veel koopkracht ingeleverd. Alles kost inmiddels meer dan een euro, wat in 2001 nog amper een gulden koste. Sommige artikelen zijn nog veel meer gestegen, zoals een pakje Drum shag van 50 gram. Die koste 3,61 euro in 2002, nu kost dat zelfde pakje 10,20 euro. Dat is verhoging van 282,55%. Zo zie je maar weer de belastingen en de accijns stijgen veel harder dan de inflatie. Waardoor de koopkracht nog verder onder uitgaat. Terwijl de politiek maar blijft roeptoeteren dat het zo goed met de economie gaat. Ja heel goed de afgrond in zullen ze wel bedoelen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tiberius Black zegt:

   Ik geef toe alles wordt duurder, maar de vergelijking met sigaretten en/ of alcohol gaat niet op. Naast de gebruikelijke belastingen (Btw) zijn de verhogingen bedoeld als ontmoediging voor roken en alcohol. Bovendien zijn dat geen levensberdreigende producten. Je kan zonder, hoewel dat voor sommigen moeilijk is. Als ik kijk naar andere luxe producten, dan zijn de prijzen gedaald. Kreeg je vroeger een televisie met slechts enkele kanalen en een berldbuis voor 3500 gulden ( philips Matchline) tegenwoordig kost een lcd-tv slechts 800 a 1200 euro en je hebt dan zelfs veel beter beeld, internet en een veel lager stroomverbruik!

   Like

 7. Gerrit Jan zegt:

  Laatste zin moet zijn:
  Het geleuter van de Nederlandse politici ten spijt.

  Like

 8. andre zegt:

  Ja wij hadden toch mooi het mooiste geld. Het briefje van 250 gulden, de vuurtoren en persoonlijk vond ik het 50 gulden biljet het mooist. Moet je nu kijken. Sta je bij de pomp je tank te vullen waar schaamteloos 180 euri in gaat. Maar als je dan met een biljet van 200 euro of 500 euro wil betalen ben je een idioot. Wat wel weer fijn is is dat ze standaard al je kenteken op de kassabon zetten bij cash payments want stel je voor………….Het zijn een stelletje heaumeaus met Rutte voorop! Het begint trouwens lekker te borrelen onder de MH17 steen.

  https://sputniknews.com/world/201909191076841855-german-detective-mh17-evidence/

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nou dan is uw tank een stuk groter dan de mijne!
   Als ik het goed heb is mijn all-time record iets van € 75,00.
   Een tip voor iedereen; let eens op de prijs zoals die op de zuil staan aangegeven bij tankstations, u zult zien dat er tot € 0,10 cent per liter verschil in kan zitten en het zijn bijna altijd dezelfde stations die minder rekenen dan anderen.
   En dat heeft niets met merken te maken, bij mij in de omgeving zit een Shell-station die nagenoeg altijd het goedkoopst is.

   Like

   • andre zegt:

    In het dagelijks verkeer verplaats ik me ook met een tankje van max 70 euro hoor. Maar de benzine daar worden we ook mee genaaid. Want benzine/diesel is een samenstelling van componenten en aan de voordeligere pompen kopen wij een litertje van mindere kwaliteit waarmee we minder ver komen. U wordt genaaid en Shell/koninklijke olie is helemaal niet zo een netjes bedrijf want Henri Deterding van royal dutch Shell heeft maximaal krom gelegen om Adolf Hitler maar in het zadel te krijgen. Fuck de nazi’s want die zitten in Den Haag.

    Like

 9. ronjaspers zegt:

  Die nexit kan je wel vergeten,de satanische globalistische elite willen koste wat het kost een N.W.O.De e.u. is daar een onderdeel van.Niemand houdt de bilderbergers/illuminati tegen.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Makkelijk is dat hè als aluhoedje, het is altijd de schuld van iets ongrijpbaars.
   De elite zit er alleen maar omdat grote delen van de bevolking ze in het zadel houden.

   Like

 10. bigljohn zegt:

  Ik heb vannacht zo lekker gedroomd; De grenzen werden weer gesloten, we gingen uit de EU, de gulden kwam weer terug, en alle vreemdelingen gingen weer huiswaarts onder het kabinet Wilders 1. Maar toen werd ik ineens wakker en het was net of ze met een kolenschop hard op mijn kop sloegen, want ik realiseerde mij ineens de werkelijkheid van alle dag !

  Geliked door 1 persoon

 11. Jules Vismale zegt:

  Groot gelijk heeft Elise Nijmegen met dit artikel! Ik weet namelijk uit eigen ervaring en in de omgeving wat voor een gigantische ramp de euro is geworden! Als ik bijvoorbeeld vroeger in Vught uit ging eten in een restaurant dan betaalde ik voor een kop soep, een Duitse biefstuk (een grote tartaarbal) of een wienerschnitzel met frites, gebakken aardappels en groentes, en ijs als toetje ongeveer 25 gulden!
  Jaren later betaal ik voor hetzelfde gerecht ongeveer 32 euro (dus bijna 68 gulden en dat is 3X. zo duur!) en ik heb ook aanschouwd dat alle restaurants op de grote stations in Nederland allemaal zijn opgeheven omdat men geen zin meer had om bijvoorbeeld voor een kop soep 3,50 euro te betalen terwijl dit vroeger 3,50 gulden was!
  De hele EU is niets anders dan een wolkenkrabber waar men steeds meer verdiepingen op plaats met talloze woedende inwoners daarin en dus zo snel mogelijk moet gaan instorten!

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tijl is oud en heeft flinke tijd nodig gehad om te wennen aan de euro en nog steeds reken ik soms om.
  Teruggaan naar de gulden zou weleens tot schrik kunnen leiden, probeer het zelf maar eens om dingen om te rekenen.

  Like

 13. Geysen zegt:

  Ja dat zou fijn de gulden terug en de grenzen sluiten kunnen we ons weer veilig voelen maar dat is een droom en die zal nooit gebeuren om dat wij rutten en het slijm kabienet hebben dus zal er niks verranderen die doen alles er voor omdat niet gebeurdt

  Geliked door 1 persoon

 14. kampersrene zegt:

  Ik kan erover meespreken ..ik woon al een tijdje in Thailand..ik kreeg vroeger voor 1 Euro 51 BHT nu amper 33

  Like

 15. Gewoon iemans zegt:

  Wat een complete onzin dit. Ik begrijp dat veranderingen lastig zijn, dat het verleden geromantiseerd wordt. Ik ben het ook niet eens met het opkoop programma. Maar de welvaart is de afgelopen jaren zeker niet afgenomen. Er gaat veel fout, maar dat ging het in het verleden ook, alleen zijn we dat alweer vergeten. Laten we eens al die angst/boosheid loslaten en gaan werken aan een beter nederland/Europa. En laten we proberen de welvaart verder te laten groeien, ja verder, we zijn gegroeid de afgelopen tientallen jaren. En heb je twijfels, vraag eens bij de wat oudere mensen wat ze konden kopen als avondeten, wat voor vakantie ze konden boeken, nee, zo slecht hebben we het niet. Als we in elk geval stoppen met overal bang voor te zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s