Het gelijk van Geert Wilders . . .

Door:
K. v. W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, Marokkanen, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Het gelijk van Geert Wilders . . .

 1. Hovawart zegt:

  Wij betalen die lapzwansen (excusez le mot) die het kabinet vormen, dan heb je toch de wensen van de Nederlandse meerderheid te vertalen en uit te voeren……of staat dit kabinet in dienst van, en word het betaald door Brussel?

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Er worden wat criminelen vermoord deze week alweer 1 dus het geroep om minder minder criminelen daar word je dus voor vervolgt. In de haag zitten een hoop verkeerde mensen of ze zijn dom en dat regeert u.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  In de Algemene Beschouwingen heeft Wilders gevraagd aan de Rutte om een uitspraak over de vervolging van Wilders, maar de Premier zit al drie kabinetten op zijn zetel, en houd vol dat hij nergens van wist, hoe de politieke leugen dus een beleid is geworden……..schande!
  (zelfs al wist Rutte het niet, is daar dus nog duidelijker dat de man niet te geloven is).

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nou voor mij is hier een ding duidelijk.
   Deze 14 jarige is vooruit geschoven door zijn oudere vriendjes omdat de snotneus nog onder het jeugdrecht valt.
   Maximaal een half jaar en hij loopt weer buiten.
   Met dank aan de klojo’s die nog in zulke flauwe kul geloven.
   De snotneus wordt uiteraard wel vergoed voor de tijd dat hij mag zitten.

   Liked by 2 people

   • Piet Snot zegt:

    Als je 14 jaar bent bent dan wordt je hier geen 1 dag opgesloten.
    Een paar gesprekken bij jeugdzorg, en dat was het.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Er zijn maar bitter weinig politici met gezond verstand,Wilders is er één van !

  Liked by 1 persoon

 5. droevige mof zegt:

  Een lid van de staatsmacht werd vermoord. En niet alleen de woede en het verdriet zijn groot, zoals Grapperhaus gisteren zei, maar ook de pure angst. Ze hebben nu maar één centrale gedachte: Om hun eigen veiligheid te vergroten en dan lekker door te rijden met hun gepantserde Mercedes S-klasse.

  Liked by 1 persoon

  • Corne zegt:

   Inderdaad. De confrères worden heel erg bang. Ongetwijfeld zullen er ingrijpende voorzorgsmaatregelen gaan komen. Dus dat worden gepanserde Duitsers, bewakingsbobo’s, 24 uurs luiers en elastieken voor de pijpen van de pantalon. Maar het merendeel van de juristen gaat afhaken. Die gaan minder gevaarlijke klusjes doen. Zoals tegen de blokkeerfriezen. Of werken voor de asielzoekers. Dat Geert Wildeers al jarenlang met de dood wordt bedreigd en permanente beveiliging nodig heeft is men kennelijk vergeten. Daar hoor je niemand over. Nu is zo’n advocaat de klos en roeptoetert iedereen moord en brand.

   Like

 6. Geert wordt (voorzichtig natuurlijk!) geprezen in de media!! TERECHT!!!!!!!! Geert wat superGOED bij de alg. beschouwingen! Hopelijk krijgt de PVV er minstens 5 zetels bij deze week! Onder Mark Kutte zijn we verkloot en VERLOEDERD!! Lang Leve Geert Wilders, zijn PVV en haar aanhangers!!

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Vrouwe Justitia leeft nog niet met dezelfde beveiliging en vrijheidsbeperkingen als Dhr.Wilders, maar dat zal binnenkort wel aan de orde van de dag worden, met die zalvende kwakzalvers op Justitie en Veiligheid, die hardnekkige ontkenning van het Marokkanenprobleem en die belachelijke fopstraffen.

  Like

 8. Dit sloopkabinet doet het niet meer, het is kapot, dus moet ze weggezet worden bij het containerpark. Tijd voor een nieuw kabinet die wel gaat zorgen voor haar burgers en alle sssmerige
  verdragen van tafel veegt zodat wij onze kinderen weer een veilig vaderland kunnen geven.

  Like

 9. H.van Bree zegt:

  Weg met Mark Kutte. Die vent had al lang weg moeten zijn. Hij heeft al die stronttroep hier geïmporteerd en daar zitten we nu mee. Denk maar niet dat je er af komt!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s