Miljoenenschade: forensische artsen ontmaskeren leeftijdsleugen bij “vluchtelingen”!

Screenshot_204

(Door: “PS” – Vertaling: E.J. Bron)

40% van alle naar eigen zeggen minderjarige asielzoekers in Duitsland liegt bewust om er financieel beter van te worden en vooral om de begeerde beschermingsstatus te krijgen.

politikstube

De feiten liggen op tafel en schetsen een onthutsend beeld: forensische artsen uit Münster onderzoeken in opdracht van rechtbanken en bureaus voor jeugdzorg bij bijna 600 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” forensisch de leeftijd. Terwijl de van niets wetende tijdgetuige zich vaker verbaast over deze dikke baarden en hoekige gezichten voor de rechtbank, kwam men er nu achter dat 40% van de jonge mannen al lang volwassen is.

Voor de staat betekent dat een uitbuiting van het sociale stelsel met ettelijke honderden miljoenen euro´s. Het zijn ongelooflijk hoge kosten die voor minderjarige, onbegeleide “vluchtelingen” opgebracht moeten worden. De 24-uurs verzorging van één zo´n “vluchteling” kost maandelijks € 8.469,-, jaarlijks gemiddeld € 101.515,-. Alleen al voor de deelstaat Hessen komt zodoende voor alle jeugdige “beschermingzoekers” per jaar een bedrag van € 138 miljoen tot stand.

Voor het onderzoek werden alle  leeftijdexpertises van het instituut tussen 2007 en 2018 geanalyseerd. Uit de resultaten blijkt dat hier heel nauwkeurig gecontroleerd moet worden. Tegen de zwartgallige geluiden van de profiteurs van de asielindustrie en links-groene kringen in vormt het maken van röntgenfoto´s zonder medische indicatie geen ingreep in de lichamelijke ongeschondenheid van de mannen. Integendeel. Wie volwassen is, moet ook als volwassene behandeld worden. Duitsland mag zich niet langer laten misleiden! En wie lieg tover zijn leeftijd moet vertrekken. Zo simpel is het.

(www.focus.de)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “PS”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Merkel, Multiculti, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Miljoenenschade: forensische artsen ontmaskeren leeftijdsleugen bij “vluchtelingen”!

 1. Rensk. zegt:

  Ze moeten weg. Ze gaan niet weg. Geen papieren geen paspoort. Intussen worden ze weer welkom geheten door de nieuwe Coalitie Italie. Allemaal mannen. En het gaat maar door.

  Like

 2. Steven zegt:

  Tsjaaa… als je graag half Afrika op wilt nemen, ze uitnodigt om hier van de staat te komen leven en hen voorziet van een riante uitkering (soms wel 3x door verschillende paspoorten) dan moet je ook niet zeiken als er misbruik wordt gemaakt….want dat is nou eenmaal Afrika’s eigen overal misbruik van maken. En dan ineens doen alsof niemand dit heeft geweten, dit ineens zomaar uit de lucht komt vallen, vind ik een beetje hypocriet!!

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Als er genoeg zijn, en ze voelen zich de baas op straat, is het begin van de slachtpartij die vroeg of laat op ons afkomt een FEIT. Dit de baas zijn op straat begint in onze hoofdstad al aardig vorm te krijgen, en dat is in heel veel steden in Europa het geval. U kinderen kunnen beter op een vechtsport gaan , dan naar die linkse schooltjes van nu.

  Like

 4. Daan Kranenburg zegt:

  Ach kom op. We zijn toch een tolerant volk, laat ze maar binnenkomen, hoe meer hoe beter. We zullen ze huisvesten, voorzien van geld om te leven, gratis gezondheidszorg, onderwijs enz. en alle verdere gratis voordelen waar een Nederlander zelf voor moet betalen. Wees en blijf lief voor ze want het zijn toch ook mensen, niet dan? Snurk maar lekker door autochtone onbenul.

  Like

  • fleckie zegt:

   En dan te bedenken, : dat. MAXIMUM. ( altijd) stroomt naar. MINIMUM ‘, maar DAT ( gekleurde. MAXIMUM. is feitelijk mede in de hand gewerkt, door. HET. VERBOD op . GEBOORTEBEPERKING, verordonneert door een. zogenaamde ‘charismatische man, uit ROME. .tja, door de ‘ontkerking’ die begonnen was, ( MEN. was al eigenlijk. TE VER ontwikkeld, ( wat NIET mocht, ( normaal werden ‘ontdekkers’ van de. echte waarheid, gewoonweg ‘VERMORZELD’, ( o.a. door de inquisities)., …….( waarom. denkt men dat er NU. een paus is gekozen uit de JEZUÏETENORDE?! de hoogststaande . INTELLIGENTSIA v.d. R.k.kerk. ? ( men moet vanzelfsprekend DE. baas blijven. …….(voor de tweede keer het boek lezend van U. ECO,’ de naam van de Roos’,, en het hele geheimzinnige gedoe om dat klooster, met zijn. Copiisten, etc. …en dan ook nog Verschlusssache Jesus’ gelezen, gaat men. heus wel beseffen. hoe GROOT. DE. MACHTSFACTOR. is, van het GROOT-KAPITALISTISCH- INSTITUUT.( BOLWERK) R.K.KERK, met. ZIJVERTAKKINGEN!………<~<~<~<~<~>>>>>( enfin, de res t mag iedereen naar eigen vermogen.’ bedenken’,( invullen,,); b.v.Bilderbergers, , waarin ook aanwezig Vaticaan, ( jezuïeten,)NIEUWE. WERELDORDE……..( denk ik aan
   ‘. WILLST. DU. NICHT. MEIN. BRUDER. SEIN, SO. SCHLAG. ICH. DIR. DEN. SCHADEL. EIN’……..<~<~<~<~<~<~<

   Like

   • fleckie zegt:

    Nog ( heel). even dit: . in het Algemeen Dagblad 21.9.1984…’
    ‘GELEZEN’: 4/83 Dertien Am. Kloosterorden hebben besloten. hun. aandelen in. bij. kernwapenproduktie. betrokken ondernemingen van de hand te doen.
    Jan.’84 , wellicht bezoek paus aan Rusland.
    Jan.’84 : Het Vaticaan is goed ingevoerd in regio’s waar VS. Grote belangen hebben: Latyns-Amerika, Ar. Kant van vechtende partijen in Midden- Oosten.
    Aug’84 …ARGENTINIE : nazi- veteranen importeerden kernapparatuur . en. brandstoffen uit Bondsrepubliek en werken rustig aan ‘ de bom ‘.
    Sept..’84 : NAZI. BARBIE. regisseert de staatsgreep. van de cocaïne- generaals. in. BOLIVIA
    Juni. ‘84 De paus.liet er. wederom. geen. twijfel. over bestaan dat de kerk alleen maar uitspraken mag doen van algemene aard ( in productie en opslag van kernwapens), zich niet in concrete politiek mag begeven, maar zelf in POLEN politiek zeer actief is”……..<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 5. Vanuit de kleine smokkelbootjes worden de id en paspoorten overboord gesmeten. Duitsland telt 300.000 migranten die zonder id of paspoort zitten en een potentiële bedreiging voor Duitsland vormen. Wat als de derde, vierde en vijfde invasie is geland?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  vooral die zielige zoekers die vergeten waren zich te scheren vielen door de mand…..er waren er zelfs bij die hun leeftijd verdoelzelde door met een fopspeen of tutter rond te lopen

  Like

 8. Wachteres zegt:

  https://vladtepesblog.com/2019/09/19/the-rebel-does-some-exceptional-journalism-on-a-jihadi-operating-in-canada/

  EXCLUSIVE: Where is Othman Hamdan, the ISIS-loving jihadi instructor released in BC? | Keean Bexte

  The Rebel does some exceptional journalism on a jihadi operating in Canada
  Posted on September 19, 2019 by Eeyore —

  De rebel doet aan wat uitzonderlijke journalistiek over een jihadist die in Canada opereert
  Geplaatst op 19 september 2019 door Eeyore –

  This isn’t just another jihadi hiding out or laying low in Canada. He has been caught looking at security around strategic targets. Please watch and spread this video.

  Dit is niet zomaar een jihadist die zich verstopt of zich achteraf houdt in Canada. Hij is betrapt op het onderzoeken van de veiligheid rond strategische doelen. Bekijk en verspreid deze video.

  De man is in Canada met open armen ontvangen omdat hij beweerde dat hij zich als moslims had bekeerd tot het christendom. Hij bleek een jihadist te zijn maar de rechter vergoelijkte alles en hij kwam vrij.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Op ejbron 31.3.2015:, onder ‘De EU kijkt weg’: DIV.artikelen :::Historici DLD vervalsten geschiedenis’, …’Franse deining over archieven Gestapo’,…opmerkelijke insinuatie. FRANCE. Soir’…….<~<~<~<~<~>>>>>> .15.11.2017, onder ‘geheim ooggetuigenverslag’,l Amerika wil uit te wijzen OORLOGSMISDADIGERS NAAR. ISRAËL”,…….>>op 4.3.2015, onder “ holocaust- les’,Amerikanen hebben nu alles op microfilm en willen er wel vanaf”, ( uitgebreid archief over nazi’s zit Duitsers dwars”,………….op 9.6.2014:….0nder ‘commentaar “Jodenhaat is hip”, “WIJ. TEGEN. DE. DHIMMI’s”. .uit ……het boek”KLAUS. BARBIE …”EEN. NAZI. IN. DIENST. VAN. DE. VS”, VAN ERHARD. DARRINGHAUS, …op .. 9.7.2018,, : pag. 127 vermeld ,,onder “ WAAROM. ISRAËL. WEIGERT”……..>>>>>> en dan te bedenken …..W I E. de nazi’s …( onder menslievendheid. ???!!!) hebben geholpen met hielen lichten, toen bleek dat HUN. OORLOG. een verloren. zaak. bleek,
  In het boek ‘ Hitlers Tagelgesprekken, het echte ‘DAGBOEK’ van Adollf. Hitler’, van Dr. Henry Picker, uitg. Loeb, uitgevers, A’dam 1983, isbn 90.6213.494.7. staat op pag. 43 o.a. vermeld. :’14. Oktober 1941, middag. ‘ Speciale gast: SS- Reichsfuhrer Himmler.
  Nadelen van een concordaat met de kerken. De moeilijkheden om tot een vergelijk te komen met een leugen. – Geen gesjacher met godsdiensten voor de Partij.- Antagonisme van dogma en wetenschap- Laat het Christendom langzaam sterven- De metafysische behoeften van de ziel- Geen staatsgodsdienst- Vrijheid van geloof”.
  ‘. ‘ Men kan zich afvragen of het sluiten van een concordaat met de kerken onze uitoefening van de macht zou vergemakkelijken. Over dit onderwerp kan men het volgende opmerken: Ten eerste, op deze manier zou de autoriteit van de Staat bedorven kunnen worden door de tussenkomst van een derde macht, waarvan het onmogelijk is te zeggen hoelang die betrouwbaar blijft. Bij de Anglikaanse Kerk doet dit gevaar zich niet voor, want Engeland weet dat ze kan rekenen op haar kerk. …Maar hoe zit dat met de Katholieke Kerk?Zouden we niet het risico lopen dat ze zich op een gegeven moment tegen ons keert, nadat ze zichzelf eerst in dienst van de staat heeft gesteld alleen om haar macht veilig te stellen? Als de politiek van de stast op een gegeven moment Rome, of de geestelijkheid niet langer aanstaat, zullen de priesters zich tegen de staat keren, zoals ze nu al doen…DE. GESCHIEDENIS levert voldoende voorbeelden die ons tot voorzichtigheid manen’. …….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • fleckie zegt:

   NAZI- BARBIE. REGISSEERDE. DE. STAATSGREEP. VAN. DE. COCAÏNE-GENERAALS’.
   ‘De. Geboorte van. BOLIVIA als. COCAÏNE- LAND’.
   BOLIVIA werd vanaf september 1969 bijna twee jaar lang bestuurd door twee militair- burger regeringen die zich kenmerkten door hun anti-imperialistische opstelling. Op 21 augustus 1971 werd deze periode op een bloedige manier afgesloten door een STAATSGREEP. ONDER. LEIDING. VAN. HUGO. BANZER. SUAREZ. BANZER, generaal in het Boliviaanse leger en. grootgrondbezitter, werd hiermee het gezicht van een alliantie van teaktionaire militairen en. bourgeoisie.
   LANDBOUW. ‘De regering die onder BANZER werd gevormd begon met voortvarendheidde belangrijkste industrieën en mijnen te denationaliseren. De mijnen raakten langzaam uitgeput, al was tin nog steeds Bilivia’s belangrijkste exportartikel, en daarom ging de regeringspartij zoek naar een nieuwe economischesteunpilaar waar zowel de militairen als de bourgeoisie profijt van konden trekken.Deze steunpilaar werd de landbouw. Niet de landbouw die wordt bedreven door de Indiaanse Quchua en Aymara bevolking op de hoogvlakte, maar de landbouw van de agrarische bourgeoisie die haar grootgrondbezit heeft in de laaglanden van de departementen. BENI en SANTA. CRUZ. De aandacht van BANZER voor deze superboeren vertaalde zich in het overhevelen van overheidsgelden naar de grootgrondbezitters die het dienden te gebruiken voor investeringen in hun bedrijven. De financiële middelen hiervoor kwamen uit de BUITENLANDSE. LENINGEN. die. BANZER. tegen zeer ongunstige voorwaarden afsloot. Daar bovenop kregen de grootgrondbezitters ook stukken land van BANZER. kado. Deze gebieden zijn het waar zich op dit moment de cocaïne- en basispastafabrieken en de illegale vliegveldjes bevinden.
   ADEPA. Druk doende met het behagen van zijn bondgenoten ontving. BANZER. een ‘vertrouwelijke’ mededeling van de INTERAMERIKAANSE ONTWIKKELINGSBANK. Deze berichtte dat ‘de mogelijkheid bestond’ dat in de jaren 1972,’73 en ‘74 de vraag naar katoen op de internationale markt zou stijgen, en daarmee de prijs.
   Traditioneel was BOLIVIA geen katoenproducent, maar wat niet was moest nu komen. BANZER had de economie gericht op de agrarische productie en na dit bericht werd besloten dat dat katoenproduktie moest worden. Op initiatief van BANZER zelf richtten een aantal grootgrondbezitters in het departement SANTA Cruz de. ADEPA op, de Verenigde Katoenproducenten. Weinig ging BANZER te ver om dit project te doen slagen.m. De overheid belaagde het minimumloon, stuurde rekruten uit het leger om de oogst binnen te halen, subsidieerde spoorwegtarieven en verstrekte ( vee te hoge leningen). De Interamerikaanse. Ontwikkelingsbank kreeg gelijk : de prijs van katoen steeg. Maar het bericht was niet zo vertrouwelijk geweest dat traditionele katoenproducenten als Brazilië, Argentinie, Peru en. Colombia niet ook hun productie hadden opgevoerd. Dat betekende dat meer nog dan de katoenprijzen, de prijzen van landbouwmachines en de transportkosten omhoog gingen. In 1975 zag BANZER dat het katoenprojekt was mislukt. Van 1972 tot 1975 was het katoengebied jaarlijks met 71% toegenomen. Na 1976 ging er elk jaar weer. 37% af. Niettemin groeide vanaf 1976 het kapitaal in de agrarische industrie ongewoon snel en bleef de vraag om investeringskredieten onverminderd. De katoenboeren waren allang op hun oorspronkelijke PRODUKTEN overgegaan, maar. dat. was. slechts kamouflage. en bijverdienste. Vanaf 1976 deden de verenigde katoenproducenten van de ADEPA. namelijk in. COCAÏNE. COCAÏNE- MINISTER. In februari 1973 bracht een groep INterpol- agenten verslag uit aan het hoofd v.d. Boliviaanse geheime politie ( DIN) over een partij van 10 kg cocaïne die zij in beslag hadden genomen. Al sinds de jaren ‘30; bestonden in de subtropische Yungas fabrieken voor de bereiding van basispasta, een van de voorstadium van cocaïne. Ook was de politie ervan op de hoogte dat sinds midden ‘60; in de departementen BENI. en. SANTA. Cruz de fabricage van cocaïne zelf enige proporties begon aan te nemen. De fabrikage en handel was in handen van een kleine groep. Af en toe kon de politie een handelaar of een partij cocaïne te pakken krijgen, maar veel greep had men er niet op.
   Met deze partij van 10 kg was echter meer aan de hand. Naspeuringen brachten n.l. aan het licht dat zij eigendom was van Carlos Valverde Barbera, minister van gezondheidszorg in de REGERING. BANZER. en. LEIDER. van de RECHTSE FALANGE. SOCIALISTA. BOLIVIANA( in BOLIVIA noemen partijen van uiterst links tot uiterst rechts zich ‘socialistisc’, ‘revolutionair’ of ‘links’) Het geval werd behendig in de doofpot gemanoeuvreerd. De politie moest zich beperken tot notuleren en afwachten. Zij bleef echter wel op de hoogte van de ontwikkelingen……..>>>>>>>>>>>>>>

   Like

   • fleckie zegt:

    VERVOLG( Zij bleef echter wel op de hoogte van de ontwikkelingen:
    ‘ Sinds enige jaren had een groep. militanten. van. de FSB. zich. in. de. drugshandel begeven. En sinds hun leider Valverde in de regering zat konden de chemicaliën worden ingevoerd die in BOLIVIA zo moeilijk te krijgen waren, maar die noodzakelijk zijn om uit basispasta cocaïne te raffineren. Deze groep was ook begonnen met het verplaatsen van de productie v.d. Yungas naar de Chapare en later naar. BENI. en. SANTA Cruz.
    Dezeverhuizing werd ingegeven door verschillende factoren. De toegangswegen. tot. de. Yungas. werden veel beter gekontroleerd dan die tot de laaglanden, en bovendien was het laagland vlak, zodat het moeilijker was daar vanaf de grond een fabriekje te ontdekken, en makkelijker een illegaal vliegveldje aan te leggen dan in de bergachtige Yungas. ORGANISATIE. Een jaar na het Valverde incident brak. BANZER. officieel( maar niet officieus) met zijn koalitiegenoten MNR. en. FSB. Maar zo hij het cocaineverhaalnal vergeten was dan schoot het hem weer te binnen toen hij een jaar later ontdekte dat zijn minister van binnenlandse zaken, kolonel Adett Zamora, ook kontakten had met cocaïne- fabrikanten. Deze kontakten waren een wederdienst. van de EX-NAZI. Klaus Barbie ( de Slagter van Lyon) die in . 1972 door Adett Zamora in bescherming was genomen tegen een officieel verzoek van Frankrijk om de. uitlevering. van deze oorlogsmisdadiger. Door de publieke bekendheid die Adett Zamora’s cocaïne- belangen kregen ( ondanks censuur) ,was. BANZER gedwongen zijn minister te ontslaan. Het was echter ook omstreeks deze tijd dat het mislukken van het katoen- project duidelijk werd, en. BANZER. besloot daarom het roer om te gooien. Hij pakte de zaken groots aan. Hij liet 2 rapporten vervaardigen. Hij vroeg de militairen die de leiding hadden van een zwavelzuurfabriek om vertrouwelijke informatie omtrent de markt voor zwavelzuur. Zwavelzuur is noodzakelijk om uit coca- bladeren de basispasta te bereiden. Daarnaast liet hij INTERPOL. en. DIN. een rapport maken waarin de hele drugshandel in kaart werd gebracht. Officieel heette het natuurlijk dat. dit. de. bestrijding van. de. drugshandel. moest. vereenvoudigen. Deze rapporten vormden de discussiestukken op een besloten vergadering die BANZER. eind 1975. bijeenriep met een aantal militaire. leiders. Zen. de. ADEPA- grootgrondbezitters. Onder hen bevonden zich gerenommeerde drugshandelaren. De organisatie die de binnenlandse cocaïne- productie en een deel v.d. internationale markt zou gaan beheren was geboren.
    INTIMIDATIE. Het jaar 1976 werd het sleutelaar in de Boliviaanse cocaïne- handel. Nadat de organisatie van militairen en agrarische bourgeoisie zich een overzicht had gevormd van productie en handel benaderden zij de bestaande cocaïne- producenten met een voorstel. Dit voorstel luidde verkort: je werkt voor ons of je werkt niet. In eerste instantie wisten de bestaande producenten nog niet. wie. er. achter. dit. voorstel zaten, en weigerden velen dan ook hun medewerking te verlenen. Maar na enkele ‘waarschuwingen’ sloten de meesten zich aan.
    Voor het geven van waarschuwingen had de organisatie de beschikking over een legertje para- militairen. Dat waren voornamelijk militanten uit de FSB die waren opgeleid door BUITENLANDSE KRIMINELEN. waaronder. wederom. KLAUS. BARBIE. Hun praktijken liepen uiteen van intimidatie. tot. moord.
    Nie alle traditionele producenten kregen de kans zichbij de organisatie te voegen. BANZER. en zijn bondgenoten waren alleen geïnteresseerd in de grootste bedrijven. De kleinere bedrijven waren niet rendabel genoeg voor het grootse PRODUKT dat hen voor ogen stond, en bovendien konden de kleine onafhankelijken dienst doen als bliksemafleider. Af en toe mocht de Boliviaanse politie goede sier maken met de arrestatie van een onafhankelijke cocaïne- producent, waardoor de regering. BANZER naar buiten toe de schijn kon ophouden dat. zij. bezig was. de cocaïne- handel te bestrijden. Op dat gebied had. BANZER. nog een andere troef. Hij lanceerde een vijf- jarenplan om de economie van BOLIVIA weer gezond te maken. Dit plan hield niets anders in dan een voorstel om terug te keren naar de traditionele economie waarin
    tinexport ,de voornaamste rol speelt. De bedoeling van het plan wad zowel de mijnbouwburgeoisie als de bevolking rustig te houden en zodoende tijd te kreeren om het cocaïne- project op poten te zetten. PROJEKT. Dit projekt kende de volgende fasen, eerst moesten de illegale aktiviteiten versterkt worden, zowel in BOLIVIA als. INTERNATIONAAL; daarop zou de illegale, parallelle economie de officiele gaan overheersen. Uiteindelijk moest de cocaine- economie worden geïncorporeerd in. de. officiele. landsekonomie, zodat die ook een graantje mee kon pikken. Dit laatste idee kwam niet voort uit de filantropische geaardheid v.d.cocainebazen, maar uit de overweging dat zij niet in staat zouden zijn voor altijd de macht te houden, enkel op basis van onderdrukking van de bevolking. De organisatie zette vaart achter de verplaatsing van de basispasta en cocaïne- productie naar de laaglanden. Hier immers , in het departement SANTA Cruz,hadden de ADEPA- leden en BANZER- zelf hun grootgrondbezit Minister van binnenlandse zaken,Juan Petada Asbun, zorgde ervoor dat de verbouw van coca in de. Chapara in korte tijd enorm toenam. De Chapare, een gebied ten oosten van de stad Cochabama , lag dichter bij de verwerkingsfabrieken in SANTA Cruz. Bovendien had de variëteit die in dit lage gebied kon worden verbouwd meer bladeren dan de cocaplant uit de Yungas, en kon hier 4X per jaar worden geoogst twijg dat in de Yungas maar 3X. kon. De aculliadores, de traditionele. coca- kauwets,moesten niets hebben van het zpChapare- blad dat zij tebitter vonden. Dat was echter geen probleem, want de productie in de Yungas was nog ruim voldoende om de binnenlandse kauwmarkt te voorzien. Zo konden de Chapare- bladeren allemaal worden gebruikt voor de productie van cocaïne. In 1976 had BOLIVIA een totale productie van ruim 25.000 ton coca- bladeren. Ruim 4.000 ton hiervan ging naar de aculliadores, de rest naar de cocaine( in 1984 bedroeg deze schatting respectievelijk 80.000 en 16.000 ton). Ook met het internationale narcoticagebeuren ging de organisatie zich bemoeien. Het transport naar Colombia en van daar naar de Verenide Staten was tot dan toe vooral in handen geweest van Colombiaanse handelaren. Daarom stelde de organisatie een soort handeskommissie in die de mogelijkheden moest onderzoeken om zelf het transport in handen te nemen, immers hoe verder je de cocaïne naar zijn uiteindelijke bestemming kunt volgen, hoe meer er te verdienen. valt. Pogingen om het zelf in de Verenigde Staten te verkopen. mislukten. De. INTERNATIONALE. MAFFIA die vanuit MIAMI. het distributienet beheert liet niet toe dat iemand aan hun handel kwam.
    De organisatie kreeg wel vaste voet aan de grond in het transport van cocaïne, basispasta en cocabladerrn naar Colombia. Een va-banque de personen die daarvoor verantwoirdelijk was, en een sterke machtspositie overhield aan zijn kontakten met de Colombiaanse narcotica- handelaren, was kolonel Luis Arce Gomez. Deze figuur zou een belangrijke rol gaan spelen in de Boliviaanse politiek van rond 1980. …..>>>>>>>

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s