Aan Mariëtte Hamer

Screenshot_212

(Door: Jan Dijkgraaf)

Hadden zij geen borsten, maar een snikkel, dan hadden ze het kunnen schudden

Beste mevrouw Hamer,

Gefeliciteerd!

Uw Sociaal-Economische Raad (SER) komt vandaag met het advies om beursgenoteerde bedrijven met minder dan 30% vrouwen in de Raad van Commissarissen vanaf volgend jaar te verplichten bij vacatures éérst een vrouw te benoemen.

Wil zo’n onderneming toch een man benoemen, dan wordt de benoeming nietig verklaard. Daar zijn de onafhankelijke Kroonleden van de SER, de werkgevers en de werknemers het over eens geworden. Hallelujah, praise the lord!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Elite, establishment, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Naïviteit, onwetendheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Mariëtte Hamer

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Over discriminatie gesproken !!!

  Like

 2. edwin vissers zegt:

  Ik heb mijn enorm verdiepte over waarom die wijven op de brandstapels kwamen ,inmiddels niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Dom wief. Ik weet dat wat ik nu tik inhoudelijk 0 is, maar meer woorden heb ik niet voor tante trut. Maar af en toe moet het er even uit met al die idioterie

  Geliked door 1 persoon

 4. edwin vissers zegt:

  Gezond verstand is geen geschenk, maar een straf. Omdat je moet omgaan met iedereen die het niet heeft.

  Geliked door 1 persoon

 5. edwin vissers zegt:

  Ook koning Willem-Alexander geeft acte de présence. Hij heeft warme banden met de Bilderberg-organisatie, aangezien zijn opa prins Bernhard een van de oprichters was. Elk jaar is minstens één lid van het koningshuis aanwezig, meestal de koning zelf.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  Wat Gekke Marietje niet uitspreekt is dat vooral vrouwen met een islamitische achtergrond de voorkeur genieten……net als die Turkse feeks van het MC Slotervaart, ook zo’n PvdA-succesnummer……..Pvda is armoede…..in elke betekenis van het woord.

  Geliked door 1 persoon

 7. edwin vissers zegt:

  Er zal een tijd aanbreken van ‘weeën’ die onder meer zullen bestaan uit oorlogen, geruchten van oorlogen, natuurrampen, en tekenen aan de hemel. De echte weeën komen pas als de Toorn van het Lam losbreekt. Het gaat om een wereldwijde moeilijke tijd, een tijd van loutering, beproeving en van verdrukking, de allerlaatste periode vóórdat de Here Jezus op aarde terugkeert. Net zoals barensweeën steeds heviger worden en uiteindelijk tot de bevalling leiden, zo nemen ook Gods gerichten in intensiteit toe tot de vestiging van Gods Koninkrijk op aarde aanvang neemt. De gerichten zullen de Elite en de ongelovige mensheid als een ‘dief in de nacht overvallen’

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  In zowel het Oude als het Nieuwe Testament wordt geleerd dat de hele wereld uiteindelijk ten prooi zal vallen aan een één-wereldregering, dat onder leiding zal staan van één systeem.In Openbaring 17 wordt gesproken over de 10 laatste koningen, die in de laatste fase vlak voor de terugkeer van de Here Jezus op aarde, hun macht aan het ’Beest’zullen geven. Deze profetie vertoont opvallend veel overeenkomsten met de visie van de ‘Club van Rome’. Op 17 september 1973 publiceerde deze Club een rapport, waarin letterlijk werd gesproken van de verdeling van de wereld in 10 regio’s, die net als in de Bijbel frapant genoeg eveeneens ‘koninkrijken’ werden genoemd.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Daarom staat er een Hamer en Snikkel op de rode PvdA-vaandels, ontman de maatschappij met dergelijke besluiten en voorstellen……BV. Nederland moet stuk.

  Like

 10. Marijke zegt:

  Ik dacht dat we in de grondwet hadden staan dat we gelijk behandeld moesten worden! Het brokkelt steeds meer af; dit bananenland.

  Geliked door 1 persoon

 11. leefbarbaar zegt:

  Misdadig om zo’n muts van de PvdA de leiding te geven van een onafhankelijke instelling.

  Geliked door 2 people

 12. Leon Theunisz zegt:

  Tja ze zitten met 5 in de 2e kamer en hebben de pluche baantjes voor het oprapen want bijna was Dijsselbloem ook nog gegaan.

  Geliked door 1 persoon

 13. Rensk. zegt:

  O.T heb een paar dagen een kritisch stukje over de EU getikt op RF renteflix met als kopje wat betekent prinsjesdag voor uw portemonnee. Werd niet geplaatst zag ik. Ging over pensioenen en ik tikte dat het niet alleen de rekenrente is, maar ook de ECB, die onze spaarcenten en pensioenen laat verdampen door de aanhoudende renteverlagingen.Dat de zuidelijke landen er baat bij hebben bij die renteverlagingen en de noordelijke landen armer gemaakt worden. Twee vrij simpele reacties werden wel geplaatst. Kritisch over de EU mag kennelijk niet. Zitten ze al zo vuistdiep overal in vraag je je dan af.

  Geliked door 1 persoon

 14. henk verhoef zegt:

  rome ging door idioterie naar de kloten en europa ( en daarin ook madurodam) is ook naar de kloten. Als je even boven de dekken kijkt dan zie je echt– europa is allang passe
  Oh shell is op papier een nederlands bedrijf( en engels) maar de aandeelhouders dat zijn toch echt die rijker\’nederlanders niet maar aziaten en amerikanen

  Wij zijn medisch bv ZOOO goed maar asls er iemand iets speciaals moet dan fondswerving voor operatie in usa of china
  Was komt er nu echt nog uitr europa behalve bullshit en politiek geouwe hoer

  oh ja discriminatie , want als je de meest geschikte voor eenn jop ben dan krijg je die alleen als je de juiste geaardheid van sex heb- van vrouw zijn
  Hoe zit het dan met lesbos of homo osf de een of andere omgebouwde
  nou ja de kroeskopkapster wil de wiskunde dekoloniseren
  waaatr hasalt ze4 het van daan
  ZOU zij weten dat de wis- en sterrekunbde feitelijk uit de hoorn van afrika komt– heeeeeel lang geleden en alleen over de latere eeuwen door die blanke verder ontwikkeld is

  Geliked door 1 persoon

 15. Jean zegt:

  Het is niet belangrijk wat je in je hoofd hebt aan kennis maar wel wat je in je broek hebt, man man, o sorry ik moet zeggen gender gender….

  Geliked door 1 persoon

 16. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Oh gelukkig, Mariette Hamer is toch nog goed terechtgekomen nadat ze door de achteruitgang was afgevoerd!!
  Ik maakte mij al zorgen of ze in de bijstand terecht was gekomen.
  LOL

  Like

 17. ruud beijer zegt:

  Dit stuk vuil heeft nooit iets bereikt in de politiek behalve ons geld weg geven. Daar is dat mismaakte wijf goed in. Gelukkig wordt zij gesteund door veel Nederlandse huichelaars en wegkijkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s