Drugscriminelen . . .

Door:
K. v. W. 
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Hypocrisie, Islamisering, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, moralisme, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op Drugscriminelen . . .

 1. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  En bij ons zeggen ze: “En gij geleuft dà ??? “

  Geliked door 1 persoon

 2. ruud beijer zegt:

  Als we eens als overheid zouden nadenken om soft drugs te Legaliseren haal je de hele criminele wereld onderuit. Soft drugs zijn niet schadelijk ,aan softdrugs raak je niet verslaafd Allemaal onzin wat men al 40 jaar over u heen strooit. Nergens in de wetenschappelijke literatuur staat een beschrijving van een verslaving aan softdrugs. Behalve natuurlijk bij verslavingsinstituten maar die verdienen daar geld aan..Softdrugs kan voor veel mensen een goedkoop medicijn zijn.Als thee werkt het pijnverdrijvend en zorgt voor een snelle slaap.
  Het is de regering er alles aan gelegen om u wijs te maken dat het niet zo is.Helaas geloven velen onder u de regering.

  Geliked door 2 people

  • Tineke zegt:

   Ruud,de reden dat ze het niet willen legaliseren,hetzelfde met alternatieve pijnstillers en voedingssupplementen die reguliere huisartsen afraden (de mijne in ieder geval ,is omdat de belangen van de Pharmamaffia te groot zijn.
   Heel veel mensen hebben baat bij de ”helende” werking van cannabis,en dat weten ze echt wel in Den-Haag maar ze verslijten liever chemisch vergif aan ons,om ons chronisch ziek te houden.Dan leveren we veel meer op !

   Geliked door 3 people

   • Richard zegt:

    Toen ik mijn voet verbrijzelde na een ongeluk heb ik cannabis gebruikt in plaats van de voorgeschreven oxicontin. Heeft zeer mij goed door de zeer pijnlijke periode geholpen.

    Geliked door 3 people

 3. edwin vissers zegt:

  In het Zwitserse Montreux zijn belangrijke politici, zakenlieden en wetenschappers bijeen voor de 67e editie van de Bilderbergconferentie. Vier dagen lang zullen ze praten over… tsja, over wat eigenlijk?
  World order
  Reflections on the Character of Nations and the Course of History
  henry kissinger
  Investigates into the ‘tectonic plates’ of global history and state relations. This book explains the attitudes that states and empires have taken to the rest of the world from the formation of Europe to our own times.

  Like

 4. edwin vissers zegt:

  Henry Kissinger: 4 visions of world order – YouTube satanische 666 mensen .illuminatie . verlicht door de duisternis .satan .

  Like

 5. edwin vissers zegt:

  what happens at Bilderberg, stays at Bilderberg.

  Like

 6. edwin vissers zegt:

  Jammert, want de dag des Heren is nabij; hij komt als een verwoesting van de Almachtige. Daarom worden alle handen slap en elk mensenhart versmelt. Ja, zij zijn verschrikt, krampen en weeën grijpen hen aan, als een barende krimpen zij ineen; de een ziet verbijsterd de ander aan, hun gelaat staat in vlam. Zie, de dag des Heren komt, meedogenloos, met verbolgenheid en brandende toorn, om de aarde tot een woestenij te maken en haar zondaars van haar te verdelgen (Jesaja 13:6-7-8-9).

  Like

  • Harry zegt:

   Dat gezeik van : ” de dag des Heren is nabij ” ,
   dat hoor ik al haast zeventig jaar .
   Hoe lang zou ie nog onderweg zijn ?
   Oh , hij komt te voet ? Skywalking !
   Dat je die onzin nou nog steeds niet ontgroeid bent , zeg !

   De Amerikaanse overheid heeft nu toegegeven dat straaljagerpiloten min of meer regelmatig ufo’s waarnemen .
   Wat nu , als blijkt dat er op andere planeten levende wezens bestaan die qua ontwikkeling veel verder zijn dan wij en jou hier komen vertellen dat , wat je gelooft bizarre onzin is ?
   Ga je die dan ook proberen te overtuigen van jouw gelijk ?
   Of ben je bereid om dan eens na te denken ofdat je de plank wellicht helemaal mis slaat ?

   Geliked door 1 persoon

 7. edwin vissers zegt:

  Deelnemers uit Nederland bij de bijeenkomst van de Bilderbergers in Turijn in juni 2018 waren onder meer opnieuw Mark Rutte, zoals gebruikelijk Willen Alexander, Shell topman Ben van Beurden en D666 minister Sigrid Kaag. Deze anti-Israël activist is sinds 26 oktober 2017 minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in het kabinet-Rutte III. Zij is getrouwd met de Palestijn Anis al-Qaq, een vertrouweling van aartsterrorist Jasser Arafat. Deze figuur was namens de Palestijnse terreurorganisatie PLO ‘Onderminister van Planning’. Dat was in de tijd dat Arafat wandelende zelfmoordbommen naar Israël stuurde om onschuldige Israëlische burgers op te blazen. Duizenden onschuldige mensen zijn op bevel van Arafat vermoord. Niet alleen Joden en Israëli’s, maar ook vele Jordaniërs, Libanezen en Palestijnen – zowel politieke tegenstanders als Arabieren die wel in vrede met Israël wilden leven. De schurk Arafat heeft zich zijn hele leven bezig gehouden met weerzinwekkende terreur. Dat kan betekenen Kaag’s man persoonlijk de hand in terreur heeft gehad. Kaag is zo gecharmeerd van Arafat dat zij in haar woonkamer een portret van hem heeft hangen. Zij is echte niet alleen gecharmeerd van deze schurk maar ook beroept zij zich in interviews geregeld op haar goede relatie met de Shi’itische terreurorganisatie Hezbollah. Wie is daar nou trots op? Naast veel terreur in het Midden-Oosten pleegt Hezbollah ook terreur op Joden wereldwijd, zoals de aanslag op een Joods gemeenschapscentrum in Argentinië waarbij 85 onschuldige burgers gedood werde

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  het is als je op kakkerlakken het licht laat schijnen ,ze krielhoenen alle kante op .

  Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Twee zaken die Ik persoonlijk ken.
  Ten eerste Antonio Brizzi een bekende coke groothandelaar hier uit het Tilburgse kocht zijn belasting af via een advocaat en een koffer vol met geld waardoor hij in Moergestel met op die manier wit gemaakt geld een op een kasteel lijkend huis kon kopen en gewoon door kon gaan met zijn handel.
  Zaak nummer twee.
  Johan van Laarhoven die in een Thaise cel zit omdat hij verneukt is door de Nederlandse regering die ook met een koffer geld naar de belasting ging en kwijtschelding kocht en later zoals bekend door dezelfde belastingdienst verneukt is.
  Ow ja en dan gaat Rutte de strijd aan met de Drugscriminelen.
  Laat me niet lachen die kut zit ook gewoon te wachten totdat er weer eentje komt met een koffer vol met geld.
  Stelletje leugenaars zijn het verder niks.
  Een tijd geleden vroeg iemand me hier in wie ik dan wel vertrouwen heb omdat Ik schreef dat Ik totaal geen vertrouwen heb in Politie, Justitie en verdere overheden.
  Ik heb daar verder maar geen antwoord op gegeven omdat zwijgen soms beter is dan je uiten, Maar dit geeft een klein beetje een inkijkje in Henkie zijn keuken om het zo maar uit te drukken.

  Ik kan geen foto plaatsen maar zoek maar eens op Villa dennenhoef in Moergestel

  Like

 10. Richard zegt:

  Drugscriminaliteit aanpakken? Denk maar niet dat zij hun eigen dealers zullen aanpakken. Ze zouden eens zonder komen te zitten!

  Geliked door 1 persoon

 11. Soms he soms twijfel ik om toch te denken dat deze jodokus stiekem aan de hashpijp zit te halen.

  Like

 12. Corné zegt:

  Oorlog zegt het kabinet. Ze bedoelen natuurlijk dat de softies op pad gestuurd worden. Dus Halsema, Cohen, Sylvana, linkse kerk vrijwilligers, etc., om te gaan theeën in de moskeeën. Buurtvaders gaan weer praten met de deugnieten. Af en toe een foei-gesprekje. Agenten die een vriendschappelijk schouderduwtje geven. Alles koek en ei dus.
  Voor mij betekent het letterlijk oorlog. Dus een noodtoestand. Met militairen. Geen politie. De burgemeester mag alleen symbolische handelingen doen. Een lintje knippen bijv. Politie gewoon wat ze altijd al doen: parkeerboetes uitdelen. Het bestuur volledig in handen geven van door de wol geverfde militairen met gevechtservaring. Die licence to kill hebben. Met verregaande bevoegdheden bij ondervragingen. Die de probleemwijken afzetten en met razzia’s elke woning van onder tot boven uitkammen op wapens, drugs, geld. De daders oppakken en in volledig geïsoleerde interneringskampen opsluiten. Niet alleen op zoek gaan naar de grote jongens. Die kunnen niks zonder de kleine en de gebruikers. Dus die eerst aanpakken. Dat maakt de grote jongens machteloos.

  Like

 13. M.A.L. Sion zegt:

  Bekend is dat een bestelling van een portie drugs net zo snel wordt bezorgd als een pizza.
  Daar moet een eind aan gemaakt worden door het GEBRUIK van drugs streng te bestraffen.
  Zoals er van overheidswege acties gevoerd zijn tegen roken en alcohol drinken moet er een intensieve actie op gang komen tegen het gebruik van drugs.
  Als de klandizie opdroogt is er voor de drugsmaffia ook geen lol meer aan. We moeten wat drugsgebruik betreft ophouden met wegkijken. Het is niet enkel de volksgezondheid die hier in het geding is maar het drugsgebruik roept ook de criminaliteit in het leven.

  Like

  • ruud beijer zegt:

   Ben je mal sion?Legaliseren is de enige oplossing. Drugs zijn niet schadelijk. Sigaretten wel. 23000 doden jaarlijks in Nederland.

   Like

  • Harry zegt:

   Ik hoor van collega-ondernemers ook voortdurend klachten .
   Bij een groot bedrijf van 2000 man worden er 500 verdacht van min of meer regelmatig druggebruik . Zal ook een beetje branche gerelateerd zijn .
   Dat bedrijf doen af en toe een test , als de werknemers op hun werk verschijnen .
   Dan wordt er druk gebeld door ” de getesten ” en volgen er ineens tientallen ziekmeldingen , die dag !
   Morgen zijn ze allemaal weer beter .

   Ik ken er ook een paar die vele duizenden euro’s schade , soms PER WEEK hadden , door drugsgebruikers .
   Ook metselaars die op de steiger die zooi stonden te roken , op vijf hoog !
   Als er iemand naar beneden mietert , is de baas verantwoordelijk !
   Vaak kregen ze enkel een waarschuwing , omdat er gewoon niet aan personeel valt te komen !

   Wat is dat toch met de mensheid ?
   De een moet zonodig in iets geloven , de ander moet ergens aan snuffelen of op zuigen .
   Is gewoon leven niet goed genoeg meer ?

   Like

   • ruud beijer zegt:

    Beste Harrie ik ken veel mensen die veel alcohol nuttigen
    Ook maar verbieden?
    Ik ken ook veel mensen die roken.
    Ook maar verbieden?Waarom het ene wel en het andere niet?
    V
    Aan drugs sterven er gemiddeld zo’n 10 per jaar. Aan sigaretten 23000.
    Aan alcohol vele doden en gewonden. Ga je druk maken om roken,of rook je zelf?

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Ruud, ik denk dat we hier alles wel over gezegd hebben een keer en uitgelegd.
    Ik begin hier niet eens meer aan.
    De meeste zijn compleet doof voor welk argument dan ook.
    Ze drinken allemaal een wijntje, biertje of een borrel, of roken een sigaartje, maar de weed rokers zijn het grote gevaar in de wereld.
    In hun denk wereld wordt iedereen automatisch een verslaafde junk die gaat stelen.
    En er gaan echt niet in eens meer mensen weed roken als je het vrij geeft.
    Je schakelt dan alleen de criminaliteit uit, want de grove winsten vervallen dan.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En Harry, net zo min als dat het voor iedereen wel duidelijk is dat je niet bezopen naar je werk moet gaan, moet je ook niet met weed gerookt te hebben naar je werk gaan.
    Daar is geen enkel verschil in.
    Het ligt dus niet aan die weed, maar aan het verantwoordelijkheid gevoel van deze “werknemers”.
    Je weet nooit precies wat je aangenomen heb aan personeel, dat moet je eerst even aankijken of het allemaal wel klopt wat iemand beweerd.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Geliked door 1 persoon

 14. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach dat vrij geven is al zo dikwijls over gezeverd maar praat nog eens als je zoon of dochter een lijntje wil snuiven op de hoek van de salontafel.
  Het zou zo maar kunnen zijn dat je kind dan zegt “maar je was toch voor vrij geven.
  Of is het dan plotseling anders??

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Leugenaar Rutte is innig tevreden met, en smoorverliefd op zichzelf.
  Geen wonder dat hij geen vriend(in) nodig heeft.
  Eén blik in de spiegel en hij komt al aan zijn trekken.

  Geliked door 1 persoon

 16. Wachteres zegt:

  “Kabinet verklaart drugscriminelen de oorlog” ….

  De drugscriminelen brullen van het lachen en ze komen niet weer bij.

  Nog één keer zo’n uitspraak van Rutte en ze lachen zich dood.

  Misschien is dat de oplossing?

  Geliked door 2 people

 17. Henk der Niederlánder zegt:

  Ach liever niks dat ze schade toe brengt Ruud maar je kent het probleem als ze buiten de deur zijn heb je er niet veel controle meer op, dat is natuurlijk een probleem op zich.
  Die van mij rookt niet en de alcohol die ze gebruikt gaat zo ver Ik weet niet verder dan een paar glaasjes wijn in het weekeinde.
  Wat betreft hard drugs heb Ik haar naar eer en geweten goed voorgelicht dus zou ze die wel gebruiken is dat haar eigen verantwoording ( ze is 28 jaar)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s