DUIDELIJK (44) . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op DUIDELIJK (44) . . .

 1. Steven zegt:

  ZIEK land hier!!
  Géén één land in Afrika of het Midden Oosten zal voorrang op alles verlenen aan buitenstaanders en de eigen bevolking benadelen!
  Hier in Europa hebben ze TEVEEL chemtrails gesnoven!!

  Liked by 2 people

  • koddebeier zegt:

   Het zijn landverraders !

   Liked by 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Steven. De boel is hier inderdaad ziek. Heel erg ziek. Jij schrijft: “Geen een land in Afrika of het Midden Oosten zal voorrang op alles verlenen aan buitenstaanders en de eigen bevolking benadelen”. Je voorbeeld is nog heel zacht uitgedrukt. Er is geen een land in Afrika, en bijna geen enkel land in het Midden Oosten die buitenstaanders met open armen ontvangt of zal ontvangen. De welkom cultuur in deze landen is: met machetes, hakbijlen en keukenmessen. Iedereen die niet van Allah houdt, of niet bij de juiste stam hoort, wordt gefileerd. In Afrika vinden ze het zonde van al het geslacht vlees. Dus ze zetten nog een grote pan met kokend water voor de soep erbij. De avonturen van Kuifje in de landen van de Wilden spreken boekdelen.

   Liked by 1 persoon

 2. Piet Snot zegt:

  Waar staat de afkorting, vKA voor?
  Welke partij is dat?

  Like

 3. Jan j zegt:

  We worden geregeerd door LANDVERRADERS die (veel) multicriminele migranten (geen “vluchtelingen”) bevoordeeld ten nadele van de autochthonen mensen die op deze piassen gekozen hebben om HUN belangen te behartigen. Helaas zijn er veel schijnheiligen die op deze landverraders stemmen ipv in een bejaardehuis etc vrijwilligerswerk te gaan doen

  Liked by 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Jan J. Wij worden inderdaad geregeerd door LANDVERRADERS die al meer dan een halve eeuw samenwerken met BILDERBERG/NWO geld-vampieren. De EU is de Hauptkommandatur van de vampieren in Europa. Daar worden Verordnungen und Befehlen aan bezet Europa doorgegeven. De laatste dagen zijn wij bezig met het vieren van 75 jaar bevrijding van Maastricht en Operatie Market Garden. Daar begon inderdaad de bevrijding van Nederland van Nazi Duitsland, maar wij zijn, tot de dag van vandaag, geen vrij land. De bezetting is veranderd. Tegenwoordig zijn wij bezet door de EU. Wij mogen niet onze grenzen bewaken. Ieder wet wordt getoetst met de authoriteiten in Straatsburg. De bezetter is de baas; ook op juridisch gebied. Wij zijn geen baas op onze eigen economie. De mensen hier kunnen zich ter pletter werken, maar voor wie? Ze moeten op hun rug parasietenlanden dragen. Dat was alles wel te doen. Maar nu wordt Nederland gedwongen smerige tsunami zwermen uit de laagste bevolkingsegmenten van Islamitische landen en Afrika binnen te halen. Zij zijn zielig, dus ze zijn “gast aan tafel”; al slopen ze het huis van de gastheer en verkrachten zijn vrouw, kinderen en zelfs zijn huisdieren.

   De regerende LANDVERRADERS hebben geen last van en worden voor hun verraad goed beloond. De Bahnhofstrasse is om de hoek.

   Liked by 1 persoon

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Met andere woorden en kort samengevat.
  Val maar kapot autochtoon.

  Liked by 3 people

 5. Jan zegt:

  Nederland huist veel landverraders, de beul zal overuren moeten maken

  Liked by 2 people

 6. Zie hier nog eens duidelijk “HET SMOELWERK VAN NEDERLAND”

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s