Leve de koning . . .

Screenshot_213

Pegida infiltratieboerka´s . . .

(Door “Helena”)

Na een paar  “incidentjes” in het openbaar vervoer, veroorzaakt door het niet handhaven van het boerkaverbod, besloot Pegida Nederland een testje te gaan doen in de Hofstad en dat op de mooiste dag van het jaar: de derde dinsdag in september op Prinsjesdag, de dag van de hotemetoten!!

Even daarvoor was er  – via de staatsomroep –  officieel bekendgemaakt dat minister Blok de regering zou gaan vertegenwoordigen wanneer er,  op zo’n belangrijke dag als vandaag,  een aanslag zou plaatsvinden in Denhagistan en de hele regering inclusief  het koningspaar en hun vervangers opgeblazen zouden worden door een Allahu Akbar schreeuwende verwarde man/vrouw!!

We hadden onze strategie al bepaald, maar ook ingecalculeerd dat we hoogstwaarschijnlijk niet eens in de buurt van de route zouden kunnen komen. Denhagistan zou veranderd zijn in een onneembare vesting, maar daar hadden we al rekening mee gehouden! We hadden onze auto’s geparkeerd in het centrum, want om nou de ‘moslima’s’ dat hele eind vanaf het Malieveld te laten lopen, zou teveel opvallen. We zouden – dachten we – niet eens door de eerste controle komen!

In de parkeergarage werden de online bestelde aubergine bid-gewaden na enig gesjor in de juiste volgorde aangetrokken: een rok met elastiek – die bij de kleintjes tot onder de oksels opgetrokken moest worden – de sluier (een soort poncho) en daaroverheen de donkerblauwe boerka’s die qua kleur een mooi contrast vormden met de rest en tot slot de handschoenen. Het zag er erg professioneel uit, stelde ook onze ‘eigenaar’ tevreden vast toen we gewapend met een rood-wit-blauw vlaggetje de lift in  en – midden in het station –  weer uit stapten. Het groepje van drie – waarvan er eentje de snelste weg naar de route wist – struinde al vooruit richting de winkelstraat. De rest zou – als de eerste hindernis genomen was – volgen.

Edwin hield zich   – incognito – nog even op de achtergrond tot het voorste  groepje de eerste controle was doorgekomen.

In het station vertrokken de handhavers geen spier toen we langsliepen! Geen paniek, geen geschokte gezichten, geen argwaan, helemaal niets. We wisten – uit ervaring – dat je met een varkensmutsje meer kans maakte om aangehouden te worden! In Denhagistan is de boerka kennelijk al helemaal geïntegreerd in het openbare leven!

In de winkelstraten was er een enkeling die een vies gezicht trok, maar of dat nou kwam  omdat men dacht  dat we ‘bekeerlingen’ waren òf omdat men vermoedde dat onder die sluiers een stel neppers zaten!?

De eerste controle kwam in zicht, een mannelijke en vrouwelijke agent, waarvan de vrouwelijke naar voren stapte toen we dichterbij kwamen. “Zo dames, hebben jullie je legitimatie bij je?” Nou, dat zou een dingetje worden natuurlijk, we zagen ons in gedachten al voor joker staan en uitgejouwd worden door de toegestroomde schuimbekkende meute, terwijl we ons moesten ontdoen van onze vermomming, en werden uitgejouwd voor “Nazi’s!! Racisten!”

Screenshot_214

Aandachtig bekeek de agente onze ID’s en maakte er nog even een fotootje van – dat was standaard zei ze – en boog zich toen voorover, “Als ik je nu nog even in de ogen mag kijken? Dan mogen jullie doorlopen.” Nou dat ging goed, de eerste hindernis hadden we overwonnen en nu de rest nog!

Het was prachtig weer, daar hadden we mazzel bij, je zult in een plensbui terechtkomen en met druipende lappen aan de route moeten staan! Het zonnetje brak zelfs door en al gauw merkten we  dat het snel te warm werd onder die zweetdoeken!

Ook het volgende checkpoint was een ‘makkie’! Een fietsagent kwam nog wel even vragen wat we gingen doen: “Het is niet de bedoeling dat jullie bij elkaar blijven lopen, dan is het een demonstratie!” We moesten lachen “Het is geen demonstratie! We gaan naar onze koning zwaaien!” Hij was snel gerustgesteld onder voorwaarde:  “Als jullie je religie daar maar niet gaan verspreiden.”

We beloofden dat we dàt niet zouden doen en voor we het wisten, stonden we aan de route en zagen de ‘Ere-escorte der Cavelerie met 2 ordonnansen, het bonte paukenpaard en 4 trompetters’ voorbij lopen! Wàt een sfeer. Heerlijk, die mooie traditie en dat enthousiaste publiek dat juichte en zong!! De fanatieke Oranjefans, uitgedost met olijke hoedjes, kroontjes, verenboa’s en vlaggetjes, gingen helemaal los, en de euforie werd alleen maar groter toen de glazen koets met daarin de koning – mèt baard – en zijn koningin: bekend om de uitspraak: ‘de Nederlander bestaat niet’ voorbij kwam! Op dat moment begonnen wij met onze vlaggetjes te wapperen en riepen geheel volgens aloud gebruik: “Leve de koning!” Toen we echter op onze schouder werden getikt “Komen jullie even mee?” misten we net de reactie van het koningspaar.

De roodharig agent met keurig getrimd baartje vroeg om onze  legitimatie, die we geroutineerd afgaven. “Vanwaar deze actie?!”, vroeg hij, nadat hij de blanke koppies op het ID had bestudeerd. “We willen laten zien dat dit ons voorland wordt, en dat moeten we toch niet willen met z’n allen?” Er kwamen nog een paar agenten bij en intussen was ook het tweede groepje ‘moslima’s’ aangesloten en begonnen de omstanders die ons eerst van een afstandje observeerden aarzelend dichterbij te komen en werden er enthousiast foto’s gemaakt. Voor het raam op de eerste verdieping van het herenhuis voor ons hadden de mensen de grootste schik en staken hun duim omhoog.

“U zou zo het jongere broertje van WA kunnen zijn!” De agent vertrok zijn gezicht  “Laat mijn vrouw het maar niet horen!”, mompelde hij  “Nou ja, de betere versie dan qua looks en postuur!”  Hij zuchtte: “Tja, wat moeten we toch met jullie!” Hij ging even overleggen! Even later kwam hij terug met de vraag: “Wat gaan jullie verder nog doen? Toch niet demonstreren met een spandoek, want dan moeten we jullie oppakken!”

Edwin had intussen vanaf een andere locatie al doorgegeven dat de actie geslaagd was en we die niet gingen verpesten door het spandoek uit te rollen, dus: “Nou, we gaan nog even bidden in de salafistische moskee hier in de buurt! Jullie doen zoveel goed werk, jullie beschermen ons zo goed, en laten ons gewoon met rust! We gaan onze schepper vragen om jullie te beschermen tegen die vervelende gevaarlijke toeterturken Inshallah!!”

Omringd door nieuwsgierigen en toegejuicht vanaf de terrassen stond Edwin te glunderen in het zonnetje. Het was een top-actie! Hij had intussen al een filmpje gemaakt, waarin hij benadrukte dat er op deze dag wel uitbundig werd gecontroleerd en men anders niet eens naar de boerka’s omkeek. Nog even een wandelingetje naar Het Plein, waar we opgelucht de lappen van ons af wierpen en genoten van een welverdiend biertje. Proost!  Op de vrijheid en een  boerka-vrij Nederland!!

Door:
“Helena”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", burgermoed, Den Haag, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Nationalisme, Nederland, Patriottisme, Verzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op Leve de koning . . .

 1. benkok zegt:

  Schitterend! En nou weet ik eerlijk gezegd niet of dit nepnieuws is (in dat geval wel leuk bedacht) of een prima actie en dan laat het maar weer es zien, dat een advocaat zomaar vermoord kan worden, daar had niemand op gerekend en ook dat WA bijna met baard en al naar een eeuwige islamhel was vertrokken.
  So much for our safety !
  Shalom,
  Ben Kok (joods-chr.pastor)
  torayeshua.nl

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ben geloof me nou maar.
   Helena heeft niet de neiging om nepnieuws te plaatsen.

   Like

   • benkok zegt:

    Hi Henk, blijkbaar is het dus inderdaad schokkend nieuws en een prima actie.Bizar dat het nergens in andere media te lezen valt, juist omdat de mogelijkheid van moord op advocaat Derek Wiersum compleet werd onderschat.
    Maar Nederland slaapt gewoon verder, islam moet kunnen, volgens CU Segers en de hele gekke rest, behalve Geert, die weer uitstekend op dreef was en een scheutje FvD dan nog, maar dat is het dan ook wel.

    https://tora-yeshua.nl/2019/09/wilders-uitstekende-toespraak-vs-segers/

    Stel je voor dat de actie “moslima’s bij gouden koets” een echte jihadactie was geweest, zou men dan hier hebben gesnapt wat islam is?
    Nee hoor, dan zouden onze politiek en geestelijk leiders nog in grote meerderheid zeggen, dat jihadisten de islam misbruiken voor hun eigen pollitieke doelen, islam is vrede, toch?
    En WA zou met echtgenote (als ze het overleefd hadden) gewoon weer op staatsbezoek gaan namens Rutte en zijn zootje bij welk islamland dan ook.

    Deze wereld holt naar haar einde toe, doordat de overgrote meerderheid los van God (JHWH wel te verstaan) leeft en denkt in een door mensen maakbare wereld tot eigen eer te kunnen evolueren.
    Met de VN waarden en normen als “bijbel” en voor wie is “diepgaanders” wil de koran, hadith, voorbeeldleven van Mohammed en de umma als ziek “spiritueel ” sausje of de RK gekte etc.

    Shabbath shalom, wees gezegend met het Goede Nieuws van Yeshua als de enige weg tot onze Vader in de hemel: leve de enige ware Koning.
    https://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/

    Ben Kok (joods-chr. pastor)

    Like

 2. Hoe naai je de Elite?
  Zo dus! Prima actie.
  Die pamperende agenten konden hun borst nat maken indien………
  er een echte moslima met veel vriendjes uit Syrië, in jullie plaats zouden lopen, haar hadden opgetuigd en het was daarna een hele grote BOEM en dan heel stil, alleen het suizen in de oren zou je horen.

  Geliked door 2 people

 3. Wim Vreeswijk zegt:

  Prima actie. Komt in mijn plakboek voor mijn achterachterkleinkinderen ! En de groeten aan Edwin.

  Geliked door 1 persoon

 4. Rapunzel zegt:

  Dankjewel Helena, voor je mooie artikel alsook de boerka actie!
  Bespottelijk dat die vieze zweetlappen hier in het openbaar gedragen mogen worden.
  Al die besnorde schommelschepen die er zo bij lopen, daar kunnen wij voor werken, om ze te onderhouden, want aan het werk gaan/komen ze nooit!

  Die ene boerka imbeciel die steeds in het OV gaat zitten met zo’n grafoutfit is een bekeerlinge, bah bah, idioter krijg je ze niet.
  Hopelijk krijgt de NS conducteur die onlangs gefilmd is door dit misbaksel alle steun die hij verdient.
  Met hun boerkabuddies……terwijl het de normale leuke mensen zijn die niet meer veilig over straat kunnen vanwege dit inferieure tuig.

  Geliked door 1 persoon

 5. Tineke zegt:

  Dank voor je relaas Helena.
  Die politie was dit keer maar wat blij dat jullie het waren.
  Want stel je eens ff voor dat……
  Goeie actie weer!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Helena, dank je wel voor deze goede samenvatting, de mens is niet de weg kwijt als je geboren bent met slapende cellen, het zij zo!

  Like

 7. Scheitleister zegt:

  Volgende keer filmen. Je koopt voor een paar euro van die HD cameratjes met vele Gigas aan storage…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s