Politiechef Amsterdam breekt vakantie af, vreest meer liquidaties in het Amsterdam van Femke Halsema

Screenshot_211

‘Alle capaciteit is ingezet en er is extra hulp van andere politie-eenheden achter de hand’

Politiechef Frank Paauw van Amsterdam (foto) heeft zijn vakantie onderbroken na de liquidatie van advocaat Derk Wiersum. Hij gaat vrijdag langs bij de rechercheteams die zich bezighouden met de moord op de raadsman van kroongetuige Nabil B. en de eveneens fatale schietpartij in Zuidoost op dezelfde dag, bevestigt zijn woordvoerder een bericht hierover in het kwaliteitsjournalistieke printmedium De Telegraaf.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Groenen, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Maffia, Multiculti, Nederland, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Politiechef Amsterdam breekt vakantie af, vreest meer liquidaties in het Amsterdam van Femke Halsema

 1. Henk zegt:

  Als de burgemeester zelf al een illegaal wapen in haar huis heeft liggen, en regelmatig met haar neus in de coke hangt, hoe moet zij dan een drugsprobleem en illegaal wapenbezit aanpakken ?

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Vreest ie dat? Vrees betekent bij mij angst. En angstige politie¨mannen¨ kunnen we niet gebruiken. Echte kerels dat is wat er nodig is. Ik zie ze niet met wat ik voor de buis zie Misschien zijn ze er wel, maar die komen niet voor de buis. Enkel die zakkenwassers als Akerboom etc.

  Like

 3. Hovawart zegt:

  Symptoombestrijding, een paar takjes wegkappen terwijl de wortelrot dieper zit dan ooit tevoren.
  Het ontbreekt aan een politiek bewustzijn om deze zaken grondig aan te pakken, het ontbreekt Nederland aan een Premier die man en paard durft te noemen en met zijn vuist op tafel durft te slaan…….een verloren generatie.

  Like

 4. In de grote(re) steden gaat alleen het stapvolk (ook niet altijd het fijnste publiek) ’s avonds nog de deur uit, de rest bedenkt zich nog wel een paar keer. Niet alleen de grote steden zijn VERKLOOT, anderen net zo goed. En het wordt alleen nog maar erger! Wim Kok, Ruud Lubbers, BakEllende, Kutte en hun KONTENLIKKERS hebben NEDERLAND verwoest en Klokkenluiders het leven afgenomen, ook verwoest!! Ons Landje is naar de KLOTEN!

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Incompetent. Als hij zijn werk zou doen konden we allemaal op vakantie zonder een leeg huis te moeten verwachten bij terugkomst. Is nog van de PvdA ook.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Politie op de buis. We moeten de jongens die nog niet in de criminaliteit zitten redden door scholing etc aan te bieden. Jongens die thuis niet opgevoed worden redden. Volgens de politie zijn ze de beste politie die er maar kan zijn en ze hebben alles in de smiezen. Gaap.

  Like

 7. Ja ja en de Grappenmaker van Nederland Grapperhaus zet ineens alle zeilen bij en weet niet hoe snel hij alle deskundigen bij elkaar moet schrapen om een speciaal antimocroterroristenkanibalencoketeam moet samenstellen.

  Like

 8. Johan zegt:

  Politiechef Frank Paauw van Amsterdam heeft zijn vakantie onderbroken na de liquidatie van advocaat Derk Wiersum.
  Jawel hoor, alsof dat ene moer uitmaakt.
  Die Marokkanen stoppen zeker gelijk met hun criminele activiteiten ? Geloof jij het ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s