VIDEO: Mark Rutte en Geert Wilders over het “Marokkanenprobleem”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Piet Snot”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Geert Wilders, Marokkanen, Nederland, Rutte. Bookmark de permalink .

45 reacties op VIDEO: Mark Rutte en Geert Wilders over het “Marokkanenprobleem”

 1. delamontagne zegt:

  Er is geen MAROKKANEN-Probleem, volgens Rutte.
  De Media helpt mee met de sprookjes, zoals normaal in de nieuwsvoorziening…………

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT6yUxROl4-Gf58t4uXyCYH_dWh_T6ZwVl6EWidQKBeKLMvmxdB

  Geliked door 4 people

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  Hetzelfde geneuzel als elk jaar aangehoord mag worden.
  We gaan er alles aan doen en meer politie en zo nog wat van die kwats en over een maand word nergens meer over gesproken en word ook de politie weer met een kluitje in het riet gestuurd.
  En de burgers zitten met de brokken.

  Geliked door 2 people

 3. henk verhoef zegt:

  is een grammofoonplaat met een krasje geworden

  maar de grootste leugenaar krijgt wel de meeste stemmen
  dat is voor mij een groter probleem dan die rotte maroc appels in de mand( samenleving_)

  Geliked door 4 people

 4. Jackholland zegt:

  Waar zijn dan die hardwerkende Marokkanen ? Ik zie ze niet als personeel in winkels fabrieken openbaar vervoer, u wel? Je ziet wel mocro s na 11 uur in de ochtend op straat in de GTI s op scooters of als personeel ( zwart) in de shoarmatent en belwinkels of in sportschooltjes. Het gros van dit volk is direct of indirect betrokken bij drugshandel van broer neef oom enz. De Marokkaanse meiden gaan naar school wat eigenlijk zinloos is want op hun 20 e zijn de meesten al moeder . Rij voor de grap eens smorgens om 7 uur door de Maastunnel het gros van de mensen om u heen is wit. Herhaal dit om 12 uur in de middag het gros is dan zwart of lichtgetint . Kortom ze dragen niets bij aan de maatschappij ook de Marokkaanse groenteboer of bakker niet. Alles gaat daar zwart. Het is gewoon kutvolk dat alleen maar schaamteloos parasiteert op de nl samenleving en zijn daar nog trots op ook.

  Geliked door 6 people

 5. M. zegt:

  Allemaal leuk dat de mensen weer roepen om hardere maatregelen maar de mensen moeten zich beseffen dat er nu al niet of scheef gehandhaafd word dus op wie denkt u dat ze de zwaardere maatregelen dan weer gaan toepassen?
  Daarbij met die open grenzen heeft het niet zoveel nut om te dweilen met de kraan wijd open voor nieuwe ellende.
  Men kan hier misdaden plegen en het land weer uitvluchten naar het land waaruit men zogenaamd gevlucht is al weten ze meestal niet waarvan ze gevlucht zijn.
  Die open grenzen maakt het de criminelen wel erg makkelijk.
  Waar je een probleem aanpakt komen er dagelijks weer nieuwe binnen dus uiteindelijk lost men geen enkel probleem op maar bestrijd men wat symptomen voor de vorm.
  Om maar vooral de bron van alle ellende niet te hoeven benoemen en dat is hun eigen linkse beleid en hun eigen linkse leugen media die alles recht lult wat krom is en wat krom is recht.
  Zodat ze straks elke dag kunnen laten weten hoe geschokt ze zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Parallelle samenlevingen.
  Kinderen worden op scholen en bij naschoolse activiteiten vergiftigd met de ISLAM haat-ideologie.
  De Islam-gemeenschap in Nederland komt daar niet massaal tegen in opstand.
  Marokkaanse jonge mannen gedragen zich ongekend wreed met hun misdadige praktijken.
  De Marokkanse gemeenschap in Nederland komt hier niet massaal tegen in opstand.
  Rutte kan lullen wat hij wil maar het staat vast dat we een ISLAM- probleem en een MAROKKANEN-probleem in Nederland hebben.
  We moeten de taqqya-praktijken van de moslims aan de kaak stellen.
  We moeten het wegkijken van de Marokkanen aan de kaak stellen.
  We moeten ons niet aan laten praten dat dit discriminatie is.
  We moeten NEDERLAND schoon maken.
  Nederland voor de Nederlanders, autochtone Nederlanders, en niet voor allochtone groeperingen die met ideologieën en mentaliteiten, die haaks staan op onze leefwijze, ons land onveilig maken.
  Er is zelfs een link in deze twee problemen. Meeste Marokkanen zijn moslim!
  Kijk niet weg maar steun Wilders die dit probleem bloot legt en aan de kaak stelt.
  malsion@orange.fr

  Geliked door 3 people

 7. Johan zegt:

  Omdat Marokkanen braaf en lief zijn en alleen de maffia onder hen vervelend is, daarom mogen er van premier Mark Rutte volgend jaar weer méér Marokkanen naar Nederland komen.
  Met alle nadelige gevolgen van dien. De aanwas van de Mocro-Maffia kan daarmee ongestoord doorgaan. Het is juist dit wegkijken van Rutte en zijn kabinet, waardoor de problemen met allochtonen in Nederland onbeheersbaar zijn en blijven.

  Toen Geert Wilders jaren geleden riep om minder Marokkanen, sloeg hij de spijker op de kop.
  Als dank kreeg hij een proces aan zijn broek, georganiseerd door de elite van bestuurlijk en rechterlijk Nederland.
  Nu deze week een advocaat van deze zelfde elite door dit Marokkaanse gajes vermoord is, is Nederland plots van slag. Men roept ach en wee en klaagt dat de rechtsstaat ondermijnd is. Maar nog altijd mag blijkens de reactie van Rutte de harde waarheid niet gezegd worden.

  Geliked door 2 people

 8. Corné zegt:

  We mogen het alweer niet hardop zeggen van Rutte: Marokkanen, daarmee doe je de goede Marokkanen onrecht aan. OK, maar waarom hoor je die zogenaamde goede Marokkanen dan niet tekeer gaan tegen hun criminele landgenoten, op een paar na dan misschien? Waarom verlinken ze die niet? Het is altijd weer hetzelfde gezeur. Het zijn Marokkanen en ze worden gedekt en afgeschermd door hun landgenoten. Anders kon de criminaliteit er nooit zo geworteld zijn. Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen. Het is een Marokkanenprobleem.

  Geliked door 3 people

 9. Lucky zegt:

  Ondertusssen,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/bah-groep-vuige-boerkaliefhebbers-nagelt-onschuldige-conducteur-aan-de-schandpaal-knal-hem-tegen-de-grond/

  Bah! Groep vuige boerkaliefhebbers nagelt onschuldige conducteur aan de schandpaal: ‘Knal hem tegen de grond!’

  Een conducteur die alleen maar z’n beroep uitvoert wordt door een stel meedogenloze boerkamafklappers met naam en privégegevens aan de schandpaal genageld. Ook roepen ze op tot geweld tegen de onschuldige man.

  “Iemand die zich Abou Abderrahman noemt, schrijft: ’Film hun gezichten, hun kleren, auto’s, kentekens, noem maar op, zodat ze herkend kunnen worden.’ Anderen roepen op om geweld te gebruiken als ze nikabi’s worden lastiggevallen.
  „We moeten ons zelf leren verdedigen, al is het met pepperspray”, schrijft iemand. ’Knal degene die aan je komt zo hard tegen de grond dat hij er elke keer aan herinnerd wordt als er een vrouw in nikab aankomt’, stelt een ander voor. ’Laat ze dan kennismaken met je onverwachtse vuisten’, oppert een derde.”

  Like

 10. jack black zegt:

  Minder – minder -minder GEEN !

  Geliked door 1 persoon

 11. Rensk. zegt:

  Bewijs maar eens dat er géén Marokkanenprobleem is. Ze zijn constant in de picture. Wie zijn dan die goed opgeleide goed geintegreerde Marokkanen? Welke beroepen hebben ze en waar leven ze en hoeveel???

  Net op de buis dat Trudeau gelogen heeft en nog vaker zijn gezicht zwart geschminkt heeft. Het was dus niet 2 keer maar vaker dan 2 keer. De koekoekmedia. Het neemt idiote vormen aan. Als je net zo gek denkt als de Media dan zouden Erik van Muiswinkel en Georgina Verbaan heel nederig op de knieen voor Silvana Simons om vergeving moeten smeken. Je vraagt je af wat voor een gekken bij de media werken. Niet helemaal top in de kop

  Geliked door 1 persoon

 12. Helaas zijn het niet de criminele Marokkanen, die de opdracht tot de moord op nu weer Derk Wiersum gaven, terwijl Geert Wilders, ter afleiding van de uit naam van de koninklijk wanende familie rechtstaatinfiltrerende club, bij wijze van geconfronteerde oppositie, waarvoor de strafaangiften tegen deze Geert aanleiding moest geven, dat wel iedereen moest doen geloven. Maar die opdracht kwam uit bovengenoemd misdaadkartel, de onderwereld, die rechtspraak en parlement knecht en waarop ik de justitieminister via zijn secretaris-generaal van dat departement wijs.

  Like

 13. Jean zegt:

  Conclusie: islam in zijn totaliteit verbieden én verdrijven incl. alle aanhangers van die zwijnerij.

  Geliked door 2 people

 14. Eigen volk eerst zegt:

  Heb net bij linkse VARA reacties op de vragen van Wilders gehoord. Alleen werd Wilders voor gek gezet door deze nitwits. Wilders heeft zoals steeds helemaal gelijk. Deze regering is een lachertje en staat voor gek wat de Mocromaffia betreft. Er is natuurlijk een groot Marokkanenprobleem, maar ja… het proces…
  Teveel bezuinigd, teveel met bedrijven (Rutte’s stokpaardje) bezig, de zorg is uitgekleed, het onderwijs hetzelfde, de politie is helemaal een ramp. Kortom, het is een zooitje in Nederland en de criminelen lachen de politie uit. Slaan ze zelfs en vermoorden ze.
  Wilders en hij niet alleen vraagt zich af of Rutte er nog wel bij is? Of is Carolien verdwenen en kan hij het niet alleen?

  Like

  • KUTTE komt iedere keer weer met die kutsmoes van hem over bezuinigingen, grote crisis etc etc. Dat is echt niet dé reden waarom het hier zo’n VERLOEDERDE zooi is! HIJZELF, zijn Kontelikkers, de div. WEGKIJKKABINETTEN, de Koning etc etc, die HELE WEGKIJKZOOI die zijn verantwoordelijk / schuldig aan de totale ondergang van ONS LANDJE met hun MISDADIGE politiek! Ze hebben bloed aan de klauwen!

   Like

 15. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Als Marokkanen 10% van de bevolking uitmaken maar 70% van de gevangenissen bevolkt dan heb je een Marokkanenprobleem, dat is een kwestie van het beestje bij de naam noemen.
  En je hoeft niet eens altijd bezig te zijn met criminaliteit, als je met groepen Marokkanen overlast bezorgd dan is dat ook een Marokkanenprobleem.

  Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   Tijl, de gevangenissen zitten voor 95% vol met islamitisch gespuis en dat wil dus zeggen: “nu die islamitische zwijnerij verbieden en de aanhangers verdrijven dan zakken de problemen en de gewelddaden met 99%

   Geliked door 1 persoon

 16. ruud beijer zegt:

  Er is geen marokkanenprobleem volgens de CU.Deze gristenen zijn kampioen wegkijken en meehuichelen.

  Geliked door 2 people

 17. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Reactie op GeenStijl;
  Als het probleem niet benoemd mag worden is er geen intentie iets op te lossen.

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Rutte is er van overtuigd dat de mocro-maffia bestreden kan worden. Hij lult uit zijn nek. De Amsterdamse politie schreeuwt om rechercheurs maar krijgt ze niet. De dag is zelfs nakende dat de hele stad Amsterdam onder het – bestuur – komt van de mocro-maffia en dat Halsema met de staart tussen de benen moet verdwijnen. In Noord Brabant krijgen de politiekorpsen steeds minder grip op de almaar uitdijende misdaad, die zich bezighoudt met verdovende middelen. Hetzelfde geluid; te weinig politie-capaciteit, en door Den Haag afgeserveerd als het gaat om meer mankracht. Brabant was altijd al het ongewenste kindje in Den Haag. De randstad daarentegen word door Den Haag buitenproportioneel overstelpt met geldelijke bedragen. Inderdaad, er is geen marokkanen probleem ? 70% van de islamieten in Nederland draagt de Jihad een warm hart toe….
  Men blijft in Den Haag koppig en eigenwijs, net zo lang Nederland veranderd is in een Mexico aan de Noordzee. Ons land veranderd in een anarchie alwaar het recht van de sterkste heerst; De narco narcotica bendes.

  Geliked door 2 people

 19. Lucky zegt:

  https://tpook.nl/2019/09/20/nabil-b-advocaten-van-leden-mocro-mafia-spelen-geheime-recherchedossiers-door-aan-huurmoordenaars/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Nabil. B: Advocaten van leden Mocro Mafia spelen geheime recherchedossiers door aan huurmoordenaars

  Volgens de latere kroongetuige Nabil B., zo staat in het dossier, zorgen advocaten van verdachten ervoor dat ’de organisatie’ de beschikking krijgt over het onderzoeksdossier. Zo is precies te zien welke verdachte wat heeft verklaard en hoe het onderzoek van politie en justitie verloopt. Damage-control heet dat. Welke advocaten hierbij de onderwereld hebben gefaciliteerd, staat niet in het dossier vermeld.”

  Geliked door 1 persoon

 20. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/09/20/telegraaf-ridouan-taghi-wilde-met-anti-tankwapen-aanval-plegen-op-spyshop-nieuwegein/

  Telegraaf: ‘Ridouan Taghi wilde met anti-tankwapen aanval plegen op spyshop Nieuwegein’
  ‘Aanslag zou en mocht van Taghi meerdere slachtoffers opleveren’

  De voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi wilde in 2015 een aanval met een anti-tankwapen uitvoeren op een spyshop in Nieuwegein met daarin enkele medewerkers. De meervoudig moordverdachte wilde dit doen omdat hij het bedrijf betichtte van samenwerking met politie en justitie. De geplande geweldsuitspatting zou en mocht van Taghi meerdere slachtoffers opleveren. Dat staat uitvoerig beschreven in vertrouwelijke recherchestukken uit het liquidatieproces Marengo, die De Telegraaf heeft ingezien. De groep Taghi zou de aanval met een of meer bazooka’s uitvoeren na de liquidatie van spyshopmedewerker Ronald Bakker (59) uit Huizen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/video-pvv-raadslid-den-haag-gaat-er-snoeihard-in-in-onze-stad-zijn-straks-meer-jihadisten-dan-welzijnswerkers/

  Video! PVV-raadslid Den Haag gaat er snoeihard in: ‘In onze stad zijn straks meer jihadisten dan welzijnswerkers!’

  Den Haag is op weg een stad te worden met meer jihadisten dan welzijnswerkers, met meer weekendscholen voor salafisten dan werknemers in de ouderenzorg. Een stad waar CO2 geldt als een grotere bedreiging dan straatterreur en natuurlijk de niet te vergeten uitsmijter: de kartelpolitici van Den Haag praten liever over groene daken dan over enkele ‘compleet gesegegreerde stadsdelen waar geen Nederlandse winkel meer te vinden is’.

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Inclusief banketbakkers waar “Firini” op de gevel staat.
   Geen idee of het Turks of Marokkaans is maar het is in elk geval (nog) geen Nederlands.

   Like

 22. Hovawart zegt:

  Volg het grote geld, de maatschappij word ontwricht door het Groot-Kapitaal, de elite wil een voorbeeld creëren van een multiculturele staat in de EU, en Nederland moet daarvoor op de schop…..omdat de lokale flora en fauna zich daar het beste voor laat lenen, zonder grootschalige oproer en ophef laat dit volkje zich álles aanleunen, zelfs hun bestaansrecht.

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Deze slappe regering en het merendeel van de 2e slaapkamer zijn met hun gedoogbeleid schuldig aan het uit de handlopen van het drugs en maroc maffia en met hun tweeslachtig beleid gaan ze het niet redden, ze zullen de strijd verliezen !

  Geliked door 1 persoon

 24. Henk zegt:

  we gaan richting Cancun in Mexico , waar de onderwereld de politie heeft weggejaagd in de stad en waar ca 9 doden per dag vallen omdat iedereen een pistool heeft en daar alles mee uitvecht.

  Like

 25. Jan zegt:

  Rutte : “Het gevecht dat wij hebben te voeren”

  Om je te bescheuren.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s