Christenen afgeslacht, media kijken weg

Screenshot_238

(Door: Giulio Meotti – Vertaling: E.J. Bron)

“In het Amazoneregenwoud, dat voor de planeet van beslissende betekenis is, werd door langdurig menselijk ingrijpen een diepe crisis veroorzaakt, waarin een ´cultuur van verkwisting´ en een extra activistische mentaliteit heersen”, verklaarde het Vaticaan.

Gatestone Institute

“De Amazone is een regio met een rijke biodiversiteit; ze is multi-etnisch, multicultureel en multireligieus; het is een spiegel van de hele mensheid, die, ter verdediging van het leven, structurele en persoonlijke veranderingen van alle mensen, naties en van de kerk vereist.”

Daarom staat er een bisschoppensynode voor de pan-Amazone regio van 6 tot 27 oktober in Rome gepland. In een interview met de Italiaanse krant “La Stampa” zei paus Franciscus dat de “bedreiging voor het leven van de bevolking en van het territorium” een van de grootste uitdagingen voor de Amazoneregio zou zijn, die voortkomt uit de economische en politieke belangen van de dominante sectoren van de samenleving.”

Het programma van de Amazone-synode in Rome spreekt o.a. van “levensbedreigend”, “interculturatie”en interculturaliteit”, “extra activistische verwoesting” en “oorspronkelijke volkeren”. Er bestaat echter nog een groep “oorspronkelijke volkeren”wier leven “bedreigd” werd en die leven onder existentiële fysieke “verwoesting”. Het gaat om de vervolgde christenen, en aan hen zou het Vaticaan de volgende synode moeten wijden.

“Ze verlangden van hem Jezus te ontkennen, en toen hij weigerde, sneden ze zijn rechterhand; toen hij opnieuw weigerde, sneden ze zijn arm af tot de elleboog. Doordat hij weigerde, schoten ze hem in zijn voorhoofd, hals en borst”, vertelde een Nigeriaanse christen, Enoch Yeohanna, onlangs over de moord op zijn vader in het jaar 2014. Het proces tegen Nigeriaanse christenen wordt gedefinieerd als “een globale nachtmerrie”. Maar het gebeurt in veel landen.

“De vervolging van christenen in de hele wereld is een van de grootste kwaden van onze tijd”, schreef pater Benedictus Kiely, de oprichter van “Nasarean.org”, die zich bezighoudt met de hulp aan vervolgde christenen.

“De mainstream media zijn opmerkelijk stil over aanvallen op christenen. In dezelfde week waarin de vreselijke aanval op de moskee in Christchurch, Nieuw-Zeeland, plaatsvond – een afschuwelijke en gewetenloze daad – werden in Nigeria meer dan tweehonderd christenen gedood. Dat laatste werd nauwelijks in de media genoemd. Er vonden geen optochten voor vermoorde christenen plaats, er werden geen klokken geluid in opdracht van de regeringen, er waren geen ´Je suis Charlie´-T-shirts… er was geen openbare verontwaardiging.”

De terroristen van Boko Haram hebben onlangs bij christelijke vrouwen de oren afgesneden (foto boven), nadat ze hen tijdens een nachtelijke overval op een hoofdzakelijk christelijke stad in het noorden van Kameroen uit hun huizen hadden gehaald. De organisatie “Barnabas Fund” verklaarde dat “de radicaalislamitische extremisten inbraken in huizen, de vrouwen pakten en hen naar de rand van de stad Gagalari in het district Yagoua sleepten, waar ze bij elk van de slachtoffers een oor afsneden.” Enkele dagen later, eveneens in Kameroen, werd de Bijbelvertaler Angus Fung afgeslacht en bij zijn vrouw werd een arm afgesneden. Daarna werd een katholieke priester, David Tanko, in Nigeria vermoord en zijn auto en zijn lichaam in brand gestoken. Vorige maand werd er nog een Nigeriaanse priester, Paul Offu, vermoord. Verleden jaar bevonden zich twee katholieke priesters en 13 gelovigen bij één enkele aanval in Nigeria onder de slachtoffers.

In Burkina Faso werden onlangs vier christenen vermoord wegens het dragen van kruisjes. “De radicale islamieten kwamen en dwongen iedereen om met het gezicht op de vloer te gaan liggen”, vertelde bisschop Laurent Birfuoré Dabiré van het bisdom Dori.

“Daarna fouilleerden ze hen. Vier personen droegen kruisjes. Dus vermoordden zij ze, omdat ze christenen waren. Nadat de radicale islamieten hen hadden vermoord, waarschuwden ze alle andere dorpsbewoners dat ze, wanneer ze zich niet tot de islam zouden bekeren, ook zo gedood zouden worden.”

Honderden christenen, waaronder 433 kinderen, “staan tegenover aanvallen van of slaan op de vlucht voor radicaalislamitische extremisten in Mali”, waarin juni 100 mannen, vrouwen en kinderen in Sobame Da, een hoofdzakelijk christelijk dorp, werden afgeslacht.

David Curry, de president van “Open Doors”, een Amerikaanse NGO die de vervolging van christenen observeert, heeft christelijke vrouwen gedefinieerd als “de meest vervolgde groep ter wereld.” Hun onderdrukking en verminking is verbazingwekkend. In Nigeria houdt Boko Haram nog altijd een ontvoerd meisjes, Leah Sharibu, vast. Ze zou samen met haar medeleerlingen vrijgelaten hebben kunnen worden, maar Leah weigerde haar christelijke geloof af te zweren. Ook in Pakistan worden christelijke vrouwen ontvoerd en tot slaaf gemaakt. “Elk jaar worden minstens duizend meisjes ontvoerd, verkracht en gedwongen tot de islam bekeerd, ja zelfs gedwongen om met hun beulen te trouwen”, zei Tabassum Yousaf, een katholieke advocaat die verbonden is aan de Italiaanse NGO “St. Egidio”. Ook in Egypte is dit een steeds terugkerend patroon, waar christelijke vrouwen voor een “epidemie van ontvoeringen, verkrachtingen, slaag en folteringen” staan.

De beroemdste van deze vervolgde vrouwen, Asia Bibi, bracht ten onrechte wegens “blasfemie” bijna tien jaar in Pakistaanse gevangenissen door – de meeste tijd in de dodencel – voordat ze werd vrijgelaten. In mei werd ze naar Canada gevlogen, waar ze met haar gezin werd herenigd. Volgens Bibi:

“Toen mijn dochters me bezochten in de gevangenis, heb ik nooit in hun bijzijn gehuild, maar nadat ze weer vertrokken waren, huilde ik alleen, vervuld van pijn en verdriet. Ik heb altijd aan ze gedacht en ook hoe ze zouden leven.”

De satellieten van de NASA observeerden de branden in het Amazonegebied en zijn aanleiding voor de wereldleiders om zich in te zetten voor de bescherming van het regenwoud. Maar het in brand steken, in stukken hakken en vermoorden van christenen wordt niet door satellieten gevolgd, en hun leed wordt niet op onze televisies uitgezonden en kan niet in onze kranten worden gelezen. In werkelijkheid lijkt het er in het Westen op alsof de vervolging van christenen helemaal niet plaatsvindt. Het Vaticaan, paus Franciscus, andere geestelijken en de media hebben de keuze: een licht op deze vervolgde christenen te werpen of beschuldigd te worden van opzettelijke blindheid.

Bron:
https://de.gatestoneinstitute.org
Vertaling: Daniel Heiniger

Bron oorspronkelijk artikel:
www.gatestoneinstitute.org
Door: Giulio Meotti

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "Lügenpresse", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, katholieke kerk, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse media, mainstream-media, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Paus Franciscus, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

58 reacties op Christenen afgeslacht, media kijken weg

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Om een lang verhaal kort te maken:
  ISLAM – Weg ermee !!!
  malsion@orange.fr

  Geliked door 5 people

 2. guusvelraeds zegt:

  De elite en met de elite mee heulende media zwijgen bewust over de massale christen vervolgingen gepleegd door moslims. Dit doen ze omdat ze niet in verlegenheid gebracht willen worden met de al 40 jaar durende en door hun gewilde en weloverwogen toegepaste moslim invasie. Een moslim invasie in Europese landen en alle overige westerse landen wereld wijd. Alle misdaden van moslims gedaan aan christenen worden nauwelijks en als het niet anders kan alleen mondjes maat voor het voetlicht gebracht en dan zo ingekleed dat de islam als geheel buiten het gezichtsveld wordt gebracht. Daarvoor hebben ze termen bedacht als gematigde islam, islamisme, moslim radicalisme en moslim extremisme. Alles met het doel de islam als geheel te beschermen voor kritiek en de immigratie van miljoenen moslims in de westerse wereld niet te schaden. Islamofobie is een term die louter uitgevonden wordt om reeds ontstane kritiek op het islamisering traject van en in Europa te criminaliseren. Kritiek geopperd op de islam wordt geduid als vergelijkbaar met de vervolging van de Joden destijds en dat terwijl ze weten dat moslims algemeen gerekend kunnen worden tot de grootste antisemieten. Antisemitisme gelegitimeerd door het islamitische geloof. Maar de moslims als groep zijn niet alleen de grootste antisemieten het zijn daarnaast ook de grootste christen haters. Voor het religieus gevoed haten door moslims van christenen is nog geen goede algemeen dekkende term uitgevonden. Dat is misschien ook omdat men het niet wil.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   “…………Voor het religieus gevoed haten door moslims van christenen is nog geen goede algemeen dekkende term uitgevonden…………….”
   In Frans heb je ’t woord “christianophobie” en in het Nederlands ?, of is ’t algemeen en ook zo dat de socialisten en atheïsten die er niets mee hebben die dit woord gebruiken ?

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Tijl, heb je gekozen voor de 2de link in het rijtje?
   Je link eindigt erg vreemd. Of verkeerd overgenomen.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Oei, dat had ik niet mogen zeggen.
    Zomaar een opmerking maken of er misschien een klein foutje in zou kunnen zitten.
    Ik had de slingers moeten uithangen natuurlijk.
    Voor straf krijg ik nou geen like van Oeps, de kleuter.

    Geliked door 2 people

   • Piet Snot zegt:

    En Oeps, door je eigen kleuter gedrag beloof ik jou alvast dat ik jou in ieder geval nooit van ook maar 1 tip ga bij brengen om je ergens mee wijzer te maken.
    Blijf jij maar braaf je sterretjes plakken.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 22 september 2019 om 12:27

    Je hebt een apart gevoel voor humor. 😆

    Maar Oeps is een beste vent, joh.
    Hij typt zich de hele dag bewusteloos. 😉

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Tis, daar was niks grappigs aan bedoeld.
    Ik zit mij soms wezenloos te ergeren aan het overdreven kinderlijke gedrag van sommige en hun sterretjes uitdeel gedrag.
    Ik denk dat ze dat zelf niet eens door meer hebben hoe kinderlijk dat is.
    En dat zijn er hier een stuk of 5-10 reageerders, ze weten het zelf wel van hun eigen.
    Ik kan ze zo opnoemen, maar dat geeft weer heibel in de tent hier.
    Niet dat ik daar op zit te wachten, alsjeblieft niet, maar het ligt er wel zo dik op.
    Jij bent mijn vriendje, jij krijgt een like, en jij lekker niet.
    En dan denk je toch dat je met volwassenen te maken hebt hier.
    Het gaat niet om een goede of slechte reactie, maar je voorkeur voor iemand.
    Zo zie je meestal dat gelovige alleen andere gelovige liken, let maar op.
    Dat hadden ze nooit moeten bedenken, mensen kunnen daar niet mee omgaan.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Piet Snot 23 september 2019 om 08:46

    Jij bent mijn vriendje, jij krijgt een like, en jij lekker niet.

    Tja, dat zou kunnen.
    Ik deel ook nogal eens een like uit, maar dan toch écht alleen als ik een reactie goed/grappig vind.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Tis, jij komt niet in het rijtje voor van vriendjes uitdeel likes.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Jullie beiden vergeten een belangrijke “ster[retje ! ]

    Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Gelukt, GEFELICITEERD en t’is duidelijk je alle drie de geleuven niet sympathy voor hebt.
   En die paus die de bosbranden in
   Brazilië belangrijker vindt dan z’n geloofsgenoten die uitgemoord worden ?,,,
   Volgens LE FIGARO:
   D’importants désaccords internes secouent le Vatican. Le mot «schisme» refait surface.
   zijn ze ’t nie allemaal eens in ’t Hoofdkantoor en doet ’t woord ( schisma ) afsplitsing al de ronde…..

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 22 september 2019 om 00:36

   😉

   Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   Tijl Uylenspiegel 22 september 2019 om 00:36

   Het is heel simpel, heer Tijl:

   Ga met de muis op een gekozen plaatje (ergens op internet) staan.
   Klik met de rechtermuisknop op dat gekozen plaatje.
   Klik met de rechtermuisknop op Adres van afbeelding kopiëren.
   Klik met de rechtermuisknop op een reactievakje.
   Klik met de rechtermuisknop op plakken

   😉

   Like

 3. henk verhoef zegt:

  weten we toch al jaren
  en ook dat de lhgvd-ers er ook vermoord worden
  en toch is homo partijtje d66 voor import net als de gristenen en links

  maaaar 800 per dag — plus veel meer nareizenden als familie statushouders

  ja dan moet je ook veel huizen bouwen

  Geliked door 1 persoon

  • Oeps zegt:

   @ Oeps (22 september 2019 om 10:41)

   Dames en Heren.

   Veel migranten is veel huizen nodig.
   Veel huizen nodig is veel huizen bouwen.
   Veel huizen bouwen is veel projecten ontwikkelen.
   Veel projecten ontwikkelen is big business.
   Big business is veel geld verdienen door enkelen !!!

   Geliked door 5 people

   • fleckie zegt:

    Maar ook veel onteigenen, van…grond, ( zoals koningin UTOPIA. ( HALSEMA ). ….voorstelde( fantaseerde.?). , OF. liep ze al op. DE. FEITEN. vooruit.?…….<~<~<~<~<~<~<

    Geliked door 1 persoon

 4. Nemesis zegt:

  Dat is dus wat de donker gekleurde glanzende pareltjes doen, die hier met duizenden worden binnen gehaald,
  Weet dus wat jet te wachten kan staan binnenkort.

  Geliked door 4 people

 5. Steven zegt:

  Er komen zo te lezen nog wel meer AANVALLEN op westerlingen c.q. christenen …..

  Minister BiZa Sachsen erkent dat bijna helft migranten crimineel is – Aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein Westfalen: Iedere tweede Marokkaan en Algerijn is crimineel – ‘Containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën onderschept’

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/officiele-cijfers-bevestigen-geweldorgie-duitsland-ruim-70-daders-migranten/

  Geliked door 3 people

  • Lot zegt:

   Wat willen ze daarmee gaan doen?

   Like

   • fleckie zegt:

    Ie wiei waai weg, is ‘het ‘logo, ? van de binnenstromende ..,koppensnellers , …….( het wordt wel …..‘SPANNEND..’… als men naast de eigen auto staand, geconfronteerd wordt, door een koppensneller , die, vanuit een auto stappend, op je af wil komen, maar teruggeroepen wordt, door de chauffeur, ook bewoner van een appartement,, …. maar toch diezelfde donkerkleurige persoon WEER. teruggeroepen moet worden door chauffeur, tijdens het passeren, , op weg naar de lift , naar het eigen appartement!!…….

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Linkse Mediaratten !

  Geliked door 1 persoon

 7. Blaffertje zegt:

  Wij Christenen zijn de nieuwe Joden.
  Overal ter wereld worden chistenen opgejaagd, of je nu naar een kerk gaat of niet, als jou cultuur Christelijk is word je verdrongen en gedecimeerd door de islam, maar daar word niet over gerept.
  Je mag de ‘heilige islam’ immers niet kwetsen.
  Hier in Europa is het nog niet echt begonnen maar je kan er op wachten.
  Daar waar de islam in de minderheid is, houd dat addergebroed zich nog mak, maar zodra ze in de meerderheid zijn moet je je onderwerpen of anders word je een koppie kleiner gemaakt.
  Gelukkig beginnen de Christenen zich te roeren en vragen om aandacht voor de moordpartijen die
  hen treffen, maar ik vrees dat het te laat is.

  (Met ‘wij Christenen’ bedoel ik iedereen die in een chritelijke cultuur is opgegroeid,.
  Ook al ga je niet naar een kerk of hang je geen een of ander geloof aan, onze cultuur is Christelijk).

  Geliked door 7 people

  • koddebeier zegt:

   Opgeofferd door de politiek en media !

   Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Dat is wat die Meneer Balkansky steeds betoogt, Europa heeft een Chr. cultuur van oorsprong, of je nu gelovig bent of niet.
   En al die land[en]-verraders die zeggen dat de Islam bij Europa hoort ?, die misleiden doelbewust de massa.

   Geliked door 5 people

   • Harry zegt:

    Ik krijg een beetje de kriebels van al die soorten christenen :
    De vreselijke refo’s .
    De afgescheiden soorten .
    De lichte en de zwaardere zetelrovers .
    De niet-vergevingsgezinde papen .
    De huispredikers .
    De af-en-toe kerkgangers , die wel érgens in geloven en af en toe bij moeten tanken .
    De gelovigen die niet (meer) naar de kerk gaan .
    De semi-gelovigen die wel érgens in geloven , maar niet precies of ongeveer weten wát .
    De voorheen gelovigen , die nog steeds nijdig worden als je het geloof beschimpt .
    De volledig genezenen .

    En dan heb je nog degenen die nooit ergens mee behept geweest zijn .
    Zoals ik .

    En allemaal kijken ze neer op iedere andere groep !
    Kunnen we al die onzin niet achter ons laten en gezamenlijk die vreselijkste religie ooit te lijf gaan ?
    En niet meer mekkeren over god , christenen , gelovigen , de bijbel , Jezus , etc .

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Blaffertje , 09.18 ,

    “WIJ HEBBEN EEN GULDEN REGEL “ ???
    Dat “ wat gij niet wilt dat u geschied(t) , doe dat ook een ander niet !
    Waar haal je het godverdomme vandaan dat een NIET CHRISTEN ,
    dat wél zou doen dan ?
    Kun je je voorstellen dat iemand , die niet door het geloof bezeten is , wél allerlei rottigheid uit zou halen , die niet door de beugel kan ?
    Zijn wij zo , volgens jou ?

    Donder toch godverdomme op met die religieuze onzin !
    In mijn héle atheïstische vriendenkring is er NIEMAND , HELEMAAL NIEMAND , die ooit van plan zou zijn om iets te ondernemen wat tegen de wet of de fatsoensnormen in zou druisen .

    IK HEB IN REFO KRINGEN WEL ANDERS MEEGEMAAKT .
    Hier regelmatig kond van gedaan , maar dat wordt genegeerd of verdrongen zeker ?
    Ze bedonderen hun eigen soort nog en die slikken het dan ook nog onder het mom van : “ tja , hij is één van óns , hè” ?
    Het is toch godsgeklaagd , dat je je laat bedonderen en bestelen door een farizeeër uit je eigen kerk en het dan ook nog gewoon laat gebeuren ?
    En je waffel daarover houdt ?

    Er is overduidelijk iets ernstig mis met het gelovige volksdeel .
    En niet te genezen , ben ik bang !
    Donder al die onzin overboord !

    Like

   • delamontagne zegt:

    Zoals ik al eerder schreef, als je dat “bedonderen”maar niet op ZONDAG doet.
    Er zullen best wel meer reaguurders zijn die je geloven, sterkte…………..

    Like

  • Harry zegt:

   Ik word toch niet graag bij die christelijke cultuur ingedeeld , Blaffertje !
   Mijn hele leven neem ik al afstand van die “cultuur” .
   Ben nooit links geweest en ook niet gelovig .
   Ik kén ze , de huichelaars , de hypocrieten , de schijnheiligen , de leugenaars , de wegkijkers , de oplichters !
   De kwezels , de eigenkinderen misbruikers , de klootzakken die je op zondag niet aankijken , terwijl je er ‘s maandags weer mee moet werken !
   Als ze dan op maandag aardig tegen je doen , weet je wat voor vlees je in de kuip hebt .
   Ook al ben ik tussen al dat soort opgegroeid , ik heb er niks mee .
   En hopelijk heb ik er ook niks van !

   Ook in het verleden waren er natuurlijk velen die niks van religie moesten hebben .
   Hebben die niet bijgedragen aan onze cultuur , dan ?
   Het lijkt er op dat jullie , net als moslims je alle ontwikkelingen gewoon maar toe-eigenen .
   Vorm van diefstal , dus !

   Is het nou niet mogelijk om je voor te stellen dat er een normale basis is van fatsoenlijke , normale en normaal denkende mensen , zónder die religieuze onzin ?
   Gewoon mensen , met twee voeten op de grond , die ZELF overal over na denken , zélf altijd proberen het goede te doen , zonder hulp van een zelfverzonnen illusie ?
   Of een “handboek” , waar de hele week uit geciteerd wordt ?
   Er zijn toch echt ook normale mensen .
   Ik kén ze wél hoor !
   Ik heb er een fors aantal van om me heen verzameld .
   Ze bestaan echt en ze doen het overwegend goed !
   En het geheim zit er denkelijk in , dat ze ZÉLF nadenken !

   Like

   • Wachteres zegt:

    Harry, er zijn ook christenen die een hekel hebben aan deze vorm van ‘christendom’ en die hen hypocrieten noemen.

    Geliked door 4 people

   • delamontagne zegt:

    Harry bedoelt ’t type gristenen dat vooral op Zondag Christelijk is en heel Hypocriet.
    In al die dingen heeft hij gelijk.
    Begin jaren ’50 had je blijkbaar nog zwarthandel.
    En ik herinner me hoe boos m’n vader kon worden als hij bij zijn Chri familie vandaan kwam óp Zondag en dan te horen had gekregen van zo een:” Nee vandaag kan niet [ zondag] morgen kunnen we weer handelen”.
    Hij had z’n geloof al 10-tallen jaren er voor vaarwel gezegd.

    Like

   • Blaffertje zegt:

    @Harry.
    Dan begrijp je niet wat met cultuur bedoeld word.
    Het is, de manier van omgang met je medemens, je vrijheden, wat je wil eten e.d.
    Je bent vrij in je keuzes tot op zekere hoogte, want iemand vermoorden of bestelen is natuurlijk niet de bedoeling.
    Wij hebben een gulden regel, “Wat gij niet wildat u geschied, doe dat ook een ander niet”, al word dit niet door iedereen nageleeft.
    Daarvoor hoef je niet gelovig te zijn, het zijn ook onze opvattingen hoe je met elkaar omgaat.

    In islamitische landen heb je geen keuze, daar moet je een hoofddoek dragen of erger, een niqaab of boerka.
    De islam verheerlijkt de dood.
    De islam moet alles halal zijn.
    Je mag geen varkensvlees eten.
    Leven op de manier waarop Mo dat 1400 jaar geleden ook heeft gedaan.
    Het is bij hen allemaal dwang en dat heeft onze Christelijke cultuur niet.
    Daar mag je grapjes maken over God of Jezus zonder dat je voor je leven moet vrezen.
    Ik ben ook niet gelovig, maar leef toch naar onze Christelijk normen en waarden omdat het in je opvoeding en leefomgeving word bijgebracht.

    Ik hoop dat het zo wat duidelijker is.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Like

   • Ton Ruygrok zegt:

    Ha .., ha.. , die Harry .., jij bent nu 1x westers.. dus verbonden en verweven met de zgn christelijke cultuur .. of je dit nu leuk vindt of niet.. gaat een talibanner eerst maar eens uitleggen dat jij niet christelijk ben.. dan heeft tie je al 10x opgeblazen of iets dergelijks.., en jij bid heel wat Xen meer tot God dan menig Christen … want vloeken is God vragen of hij je aub wil verdoemen..,
    Ton Ruygrok.

    Like

 8. van Colle zegt:

  Wat heeft de PVV van Wilders toch gelijk en wat zijn die zgn Chr partijen toch een broeder moordenaars bah Maar een griezelig vooruit zicht hier in Europa dank je wel EU

  Geliked door 1 persoon

  • Lot zegt:

   PVV biedt geen oplossing, want wil islamitische scholen afschaffen, en dan komen ze bij de openbare scholen, en krijgen we er nog meer last van. Laat die mensen zich maar afzijdig houden van de samenleving in eigen township en scholen.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Heeft de NASA ook beelden van autobranden?
  Truste goegemeente!

  Geliked door 4 people

 10. De kerken zaten vol in de tweede Wereldoorlog terwijl buiten de razzia’s op Joodse Nederlanders plaats vonden,kwamen er maar weinig Christenen naar buiten om de Joodse burgers te beschermen tegen de Duits – Nederlandse overheid ,gelukkig was toch 1% van de Nederlanders bereidt om Joodse burgers te beschermen en onderduikadressen te verzorgen ,waardoor mijn vader de oorlog heeft kunnen overleven ,waarschijnlijk is mijn vader de moord op zijn vader en moeder nooit te boven gekomen!!Ondanks de wanvertoning van de meeste Christenen geloof ik in YESHUA (JEZUS ) en moet ik zelf ook waakzaam zijn om niet een schertsvertoning te zijn in YESHUA!!Naar mijn niet objectieve waarneming staan Nederland en grote delen van Europa er slechter voor als ooit tevoren!!De meeste overheden zijn van top tot teen gecorrumpeerd door het kwaad ,wat zich uit door ook o.a. De islam te faciliteren als ware het een religie zoals het Christendom !!!Christenen en dom een vreemde woordspeling !!

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   En als zij onderdoken, dan wilden ze de gele sterren er niet afhalen, waardoor zij veel risico liepen. Zo zijn de onderduikers die door mijn grootouders werden geholpen ontdekt. Ze kwamen ook wel buiten, want jaren opsluiten kan niet, en ze weten ook niet hoe lang de oorlog duurt. Ik vertel dit, dat je dan ook de durf hebt om echt onder te duiken. En alle banden te breken. De gele ster eraf tehalen.

   Geliked door 1 persoon

 11. Lucky zegt:

  Uit 2012
  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/02/11/ayaan-hirsi-ali-de-groeiende-volkerenmoord-op-christenen-12164610-a550784

  Ayaan Hirsi Ali: De groeiende volkerenmoord op christenen De westerse miljarden moeten tegen christofobie zijn een hefboom

  Overal in de moslimwereld worden christenen vermoord om hun geloof. De omvang en de ernst van deze christofobie doen die van de islamofobie verbleken.

  In de islamitische wereld worden christenen vermoord om hun geloof. Dit is een groeiende volkerenmoord waarover de wereld alarm zou moeten slaan.

  Het zwijgen van de media over dit onderwerp heeft ongetwijfeld een aantal oorzaken. Eén daarvan is mogelijk de angst om nog meer geweld uit te lokken. Een andere is waarschijnlijk de invloed van lobbygroepen als de Organisatie van de Islamitische Samenwerking – een soort Verenigde Naties van de islam met als centrum Saoedi-Arabië – en de Raad voor Amerikaans-Islamitische Betrekkingen. De afgelopen tien jaar hebben deze en vergelijkbare groeperingen met opmerkelijk succes vooraanstaande publieke figuren en journalisten in het Westen weten te overtuigen dat elk voorbeeld van vermeende anti-islamitische discriminatie een uiting is van een systematische en kwaadaardige stoornis genaamd ‘islamofobie’ – een term die beoogt dezelfde morele afkeuring op te roepen als xenofobie of homofobie.

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:

  http://www.shoeket.com/ingezonden/22907/

  Moslimlanden bezorgd over toenemende christofobie wereldwijd

  In haar slotverklaring van de topconferentie in Mekka zegt de Organisatie voor Islamitische Samenwerking (OIC) vandaag (1 juni 2019) zich zorgen te maken over de toenemende christofobie in vele delen van de wereld.

  De OIC zei dat christofobie “als een hedendaagse vorm van racisme en religieuze discriminatie in veel delen van de wereld blijft toenemen, zoals blijkt uit de stijging van incidenten van religieuze onverdraagzaamheid, negatieve stereotypering en haat en geweld tegen christenen”.

  Hij schrijft dat christenen wereldwijd en “in het bijzonder katholieken” lijden onder “vervolgingen, terreuraanvallen en slachtpartijen”. In het Midden-Oosten en elders betalen zij volgens Drouiche “de prijs voor oorlogen waar zij nooit om gevraagd hebben”.

  De haat tegen christenen neemt nog altijd toe “ondanks dat zij de vrede verdedigen, de armen ondersteunen, zorgen voor de zieken. Ieder jaar besteden katholieken miljarden aan het redden van levens en het bouwen van scholen voor behoeftige kinderen”.

  Toch, zo stelt hij, zijn er mensen die christenen de tol laten betalen “voor het beleid van westerse landen, die over het algemeen seculier zijn”. De Kerk, voegt hij toe, heeft geen macht over deze landen. “Als de plek van christenen belangrijk is in teksten van de islam (de Koran inbegrepen), dan is het tijd voor de islamitische wereld om vragen te stellen over de opkomst van christofobie binnen het hedendaagse islamitische discours.”

  Like

 13. Pingback: Christenen afgeslacht, media kijken weg – dontessers

 14. Wat mainstream media als wereld nieuws ziet is …..auto rijdt moskut binnen.

  Like

 15. Jan zegt:

  Waarom Texanen hun pistool ook tijdens de kerkdienst dragen.
  Moord tijdens kerkdienst, 2 doden

  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/smgsymio&jwsource=cl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s