Gaan we dezelfde kant op als Zweden?

Screenshot_233

(Door: “Elise Nijmegen”)

Het niet respecteren van gezag van het gastland door mensen die de islam aanhangen, zien we overal terug. Hier in Nederland worden er steeds vaker gezagsdragers (en hulpverleners) aangevallen, maar ook in ander landen waar een anti-nationalistische en ondemocratische regering de scepter zwaait, gebeurt dat. In Leeds, Engeland, is een politiebusje in brand gestoken en zijn de agenten achtervolgd en bekogeld met stenen door immigranten.
www.manchestereveningnews.co.

Als er geen veranderingen plaatsvinden, geen harder beleid wordt ingevoerd in Nederland, dan gaan we de kant van Zweden op, waar de politie de bevolking waarschuwt om ‘s avonds heel voorzichtig te zijn vanwege bomaanslagen die in het laatste jaar zijn gestegen met 45%.
www.thegatewaypundit.com

Denemarken is al hard op weg en ook daar zien we de consequenties van de massa-immigratie die de EU en de VN in gang hebben gezet en controleren… Denemarken heeft sinds februari tien bomaanslagen gehad en wil de grens met Zweden versterken. Een rapport (2018) van het Nationale Statistiek Bureau in Denemarken heeft laten zien dat mannelijke immigranten in 2017 verantwoordelijk waren voor 60% van de criminaliteit en niet-westerse nakomelingen zaten op 234% hoger dan de gehele mannelijke bevolking. Mensen uit niet-westerse landen zijn 3,5 keer meer gewelddadiger dan de hele bevolking.
https://dieunbestechlichen.com

De Slovenen voelen er niet veel voor om de consequenties van de asielinvasie te “omarmen” en daar zijn de moedige Slovenen een burgerleger begonnen en sluiten ze de grens. Ze ondersteunen de reguliere grenswachten en Blaz Zidar, hoofd van de politie, ondersteunt het burgerleger. En ook vanuit de politiek zijn er extra soldaten ingezet om de immigranten te stoppen!
https://ejbron.wordpress.com

De Vallry Butchers slagerij in Adelaide, Zuid-Australië, heeft terecht geweigerd en haalt zijn bord; “Niet halal gecertificeerd” niet weg en krijgt steun van heel veel mensen. De winkeleigenaar, die vaak is gevraagd of zijn vlees halal was, zegt; het is eigenlijk alvast een antwoord op een veel gestelde vraag en is op geen enkele manier kwaadaardig bedoeld, het scheelt gewoon een hoop tijd. De “klagers” zijn nog niet klaar en nemen juridische stappen.
www.worldunity.me

De EU is bezig met het bouwen van een nieuw Europa, een nieuwe economische zone waar de bevolking gedwongen wordt tot een manier van leven, een andere manier van geloven en waar geen vrijheid is. En iedereen moet meedoen, andere meningen worden in de kiem gesmoord, genegeerd of gedemoniseerd en vele mensen, zelfs politici, worden vervolgd voor het spreken van de waarheid.

Ook op scholen en via de media wordt het globalistische groene linkse totalitaire gedachtegoed gepromoot en ook artiesten zoals Grönemeyer roepen anderen op om de nieuwe politieke mening te dicteren aan anderen. Tijdens een recent concert in Wenen riep hij zijn fans op om de rest van de samenleving te dicteren hoe de samenleving eruit moet zien. Hij riep bijvoorbeeld; geen millimeter voor rechts, dat is nu zo en dat blijft zo.
https://dieunbestechlichen.com

Ondertussen blijft Oekraïne paspoorten verstrekken aan ISIS-strijders die terugkwamen uit Syrië. Via een corrupt systeem maken Oekraïense georganiseerde groepen, speciaal daarvoor opgericht, het mogelijk dat deze militanten legaal worden.
www.worldunity.me

Mijns inziens hadden, met het oog op het gedrag van de vele immigranten in vele landen, onze grenzen allang gesloten moeten zijn om de veiligheid te waarborgen, om de volksgezondheid te bewaren en om onze kinderen, vrouwen en ouderen te beschermen. Helaas hebben we hier geen regering die in het bezit is van gezond verstand, geen vooruitziende blik heeft en vaderlandsliefde niet hoog in het vaandel heeft staan.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Gaan we dezelfde kant op als Zweden?

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Een plotselinge politieke draai van 180 graden naar rechts in geheel Europa moeten we niet gek van opkijken. Razzia’s zoals die eind jaren dertig in Duitsland waren zullen hier ook gaan komen. Het is slechts een kwestie van tijd. Huilie huilie is dan te laat en wij zullen geen enkele vorm van compassie met hen hebben. Ze hebben ons in alle opzichten getergd tot het uiterste. Ze vragen erom.

  Geliked door 2 people

 2. jantjeuitnl zegt:

  Ik vrees dat je gelijk hebt. Alleen de vlag zal er dan niet zo uit zien met een Scandinavisch kruis erdoor. Dat is een zeer christelijk symbool.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Hassan, de nieuwe “Zweed”, 19 jaar oud, heeft in 4 jaar tijds al 221 overtredingen begaan.
  De eerste pleegde hij toen hij 12 jaar oud was…………..

  Het is niet de bedoeling van de maatschappij om “jongeren” op-te-sluiten, MAAR HASSAN TOONT GEEN ENKEL TEKEN DAT HIJ ANDERS WIL…..
  Voor de Zweedse Sociale Diensten is hij al vele jaren een Moeilijk geval.
  Op ’t ogenblik zit hij weer in de gevangenis.
  Hassantje:”in de loop der jaren is ’t eigenlijk alleen maar erger geworden. Ik kwam in een inrichting voor jeugdige criminelen waar ik weer kennis op deed aan andere criminelen.
  Uiteindelijk werden zij een voorbeeld voor mij en ik wil net zo goed worden als zij”………………………
  ALDUS HASSAN.
  Afgelopen Februari heeft hij een een aantal “vrienden” nog een man in elkaar geslagen en zijn auto gestolen.
  Gevraagd of hij spijt had van al z’n misdaden:”Nee, ik heb nergens spijt van en ik vind dat al die hulpverleners me ergens toe leiden.
  BRON:
  SVT.se
  https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/han-har-varit-misstankt-for-221-brott-pa-fyra-ar-och-ar-19-ar-gammal

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Overigens accepteer ik intussen het gezag onder dwang. Als een Overheid andere ideeen en idealen heeft dan de burgers en ze drukken die door tja dan raken ze hun gezag en autoriteit kwijt.Dat is een logisch gevolg. Ik zie een Overheid waarvan de premier zegt::de burger heeft een dikke vette ik. In zeker zin heeft ie daarin gelijk. De burger is zo individueel geworden dat er geen gemeenschapszin meer is. Echter het aandeel van de grote dikke ik van de Overheid ziet meneer totaal over het hoofd. De Overheid is sinds de 19 de eeuw steeds verder uitgedijd plus hun aandeel in de markt. Intussen geven ze meer uit (aan onzinnige zaken) dan er aan bruto nationaal produkt binnen komt. En als er dan geld ¨over¨ is dan brengen ze het op een manier alsof het hun grote aandeel is. Ze snappen kennelijk niet dat het opgehoest word door bedrijven en het werk van de burger. Ik meen dat Klaver ook een keer zoiets uitriep. Dit gaat goed mis. Sommige positieven denken dat het wel goed gaat komen en dat de Overheid wel tot inzicht komt dat ze te ver van de burger af staan. Nee ik denk van niet.Niet met de mensen, die zich daar in Den Haag op het pluche genesteld hebben. Net op de buis. Misschien komt het zover dat men de advocaten en rechters anoniem laat werken. Ze gaan in de verdediging daarmee. Pakken weer niet de oorzaak aan Criminelen zijn gehaaid. Die gaan andere wegen zoeken om toch te laten merken dat zijn het gezag hebben en niet de Overheid. Ze zullen niet ophouden. Men moet veel meer de wijken in de gaten houden. Jonge jongens., die met dikke bakken rondrijden etc. Er is genoeg te observeren. Oplettend zijn. Maar ja met een politie,waarvan de top vingerdik in de politiek zit en ongeinteresseerd is (woninginbraken is baldadigheid/straat roven is zakkenrollerij etc etc etc etc) in alles behalve hun inhalige graaicultuurtje. Over grote dikke ik gesproken. O ja Rutte voorbeeld doet volgen. (liegen/bedriegen/graaien) Zijlstra/Keijzer en al die anderen van de VVD , die niet oké zijn. Over dikke vette ik gesproken. Sommigen zijn dikkere vette ikken dan anderen.

  Geliked door 3 people

  • har zegt:

   rensk, wat betreft de dikke vette ikken ? dat is bewust door de overheid gecreëerd, verdeel en heers heet dat.
   bv, in mijn straat wonen steeds meer buitenlanders, spreken geen nederlands, delen onze normen en waarden niet, ik voel me steeds meer een vreemde in de buurt/nederland, dan gaan we vanzelf denken, na mij de zondvloed, oftewel, de gedachte die je krijgt na een verdeel en heers strategie…

   Like

 5. freda110 zegt:

  https://www.vpro.nl/argos/media/afleveringen/2019/Declaraties-politie-onder-de-loep.html#
  Politie geeft steeds meer uit aan feesten en cadeaus dit stukje op Argos is de moeite waard om te lezen.
  Er is GEEN geld voor meer blauw op straat,
  Er is GEEN geld op chauffeurs op te leiden,
  Er is GEEN geld om de nodige forensische onderzoeken te doen,
  Maar er is WEL geld voor een afscheidsfeestje van 90.000 euro
  Er is WEL geld voor een ander afscheidsfeestje van 24.000 euro
  Er is WEL geld voor de meest onzinnige dingen.
  In totaal is door de politie zo’n slordige 15 miljoen gedeclareerd.
  Zo maar een kleine greep uit het WOB verzoek.
  Ook personeelsfeesten, iftar-maaltijden en teamuitjes gaan uit het budget.
  Maar op de lijsten staan ook diners met collega’s, kaarten voor voetbalwedstrijden van Ajax, Feyenoord en AZ, een kookworkshop voor de korpsleiding en zaken als flessen drank en andere onderlinge presentjes.
  Dit word allemaal getolereerd en als het even kan onder het tapijt geveegd want als je het ene aanpakt rol je vanzelf in het andere en bijna iedereen in Den Haag heeft boter op z’n hoofd dus die hebben er helemaal geen belang bij dat dit naar buiten wordt gebracht.
  Schandalig dat dit allemaal kan zonder dat er een verantwoordelijke aan de bel trekt.
  Nog erger dan een bananenland.

  Geliked door 2 people

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. Zweden is het grote voorbeeld voor Europa. De Belgen spreken binnen het kabinet altijd over het Zweedse model of naar het Zweedse model en dat is juist zo tekenend voor België die tegen de zin van vele Belgen hun zin doordrijven. Daarom dat België nog meer “Marokkanen problemen” hebben dan wij hier, maar we gaan de goede kant op….volgens Rutte.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Ook in Nederland is het al 5 over 12…………………..Met deze regering gaan we het niet redden !

  Like

 9. Jan zegt:

  De hel die Zweden is
  Vrouw is buitenlands volk kotsbeu, maar ook de waardeloze politici

  Video

  http://d.tube/#!/v/vladtepesblog/QmeCGyBvDSCdZsPC7kQnEMzVMQDimZvYQj7GdXHYvoU1Cs

  Like

 10. Jan zegt:

  Gestoord Zweden

  SWEDEN: Father Fined for Yelling at Bullies Throwing Rocks at His SonFather is alleged to have caused emotional distress to the boys bullying his son

  https://nationalfile.com/sweden-father-fined-for-yelling-at-bullies-throwing-rocks-at-his-son/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sweden-father-fined-for-yelling-at-bullies-throwing-rocks-at-his-son

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s