O, o, Den Haag . . .

Screenshot_234

Hey @MinPres! Kom je een weekje bij mij logeren in Moerwijk? Gaan we samen wandelen door de wijk. Steken we de weg over richting Schilderswijk. Lopen we tussen de rommel door. Gezellig man! GAAF LAND!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Monno Janssen)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Den Haag, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op O, o, Den Haag . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Daar komen heel veel ratten op af.
  En er zitten al zo veel ratten in Den Haag, als men begrijpt wat ik bedoel.

  Geliked door 2 people

 2. Dit zie je in alle VERRIJKTE steden! Deze troep is zichtbaar, maar wat er allemaal door de plee getrokken wordt, niet. Vraag het de medewerkers van de rioolzuivering!! Van mij dumpen ze die hele (R)KUTTEZOOI niet naast maar IN de container! Het is met geen pen te beschrijven hoe WIJ er aan toe zijn! Hoe een ooit goed en stabiel landje naar de VERDOEMENIS is geholpen! Hopelijk heeft Geert deze week er minstens 5 zetels bijgekregen, heeft ie dik verdiend!

  Geliked door 2 people

 3. edwin vissers zegt:

  you have destroyed my birth ground n.and well you burn in Hell

  Like

 4. Min. President?????? NIET IN MIJN NAAM, N O O I T!!! De Grote Sloper van Het Land van Onze Voorouders!!

  Geliked door 4 people

 5. Als ratten niet meer vinden om te vreten, zullen ze elkaar gaan aanvallen. De dag die komt zie ik gebeuren op het Binnenhof.
  Dit als reactie op Tistochwat.

  Geliked door 1 persoon

 6. kampersrene zegt:

  het visitekaartje van onze getaande broeders en broederinnen

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Bovenstaande foto kan in elke willekeurige grote stad maken. Zover zijn we al gezonken !

  Geliked door 1 persoon

 8. Claudia M. zegt:

  Maak er maar; ‘O, o, grote steden’ van…
  Wij hebben sinds een aantal jaren ook van die ondergrondse containers. Dat heet, ‘het nieuwe inzamelen’ en de bedoeling is dat je daar dus alleen restafval in gooit. Sommigen moeten daarvoor flink op weg, ik woon op 30/40 meter afstand, feitelijk mazzel dus.

  Vooraf werd al gezegd dat deze containers een grote aantrekkingskracht zouden uitoefenen om daar al je zooi neer te knallen en dat is ook precies wat er gebeurd.

  Er werd ook beloofd dat de hiermee de kosten naar beneden zouden gaan, niets is minder waar, want alleen restafval in deze containers krijgen, is compleet onbegonnen werk als je niet met totaal gelijkgestemden in een wijk woont…

  Dus alles wat past en ook niet past, gaat erin of eromheen. Ik heb al meerdere keren een complete huisraad gezien. Ook oude autobanden, een keer een accu! Ik kom aanlopen en er steekt nog half een stinkende zak uit (tegenwoordig neem ik een werkhandschoen mee…).

  Enfin het is dus 24/7 storten, terwijl een grootvuil afspraak gewoon online gedaan kan worden. Het hele afvalbeleid is een mislukking, achteraf scheiden blijkt ook goedkoper en biedt bovendien laag opgeleid werk, wat je dan natuurlijk wel een beetje fatsoenlijk betalen moet!

  En dan wat Rottenpikwick zegt; alles wat door het riool verdwijnt… Stukje inburgering? Je kunt en mag zelfs niet alles door de plee of gootsteen spoelen? Afval scheiden, doe je zo?

  Geliked door 1 persoon

 9. Piet snot zegt:

  Hier gaan ze nu ook van dit soort afvalbakken bouwen.
  Het grof vuil wat nu soms tegen de gevels ligt zal zich dan wel verplaatsen naar die bakken.
  Het is ook bijna onmogelijk gemaakt om grof vuil op te laten halen.
  Geef je iets door, b.v. een stoel, dan staat er binnen een uur complete inboedels bij.
  Die de gemeente dan door berekend aan degene die maar 1 stoel op geeft.
  Dus niemand geeft meer iets door maar stort alles.
  Anders kost het je klauwen met geld omdat je dan voor iedereen betaald.
  En zonder een auto kan ik niks weg brengen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Thomasson zegt:

  De lezers en commentaargevers vergeten dat DEN HAAG IS GEEN NEDERLANDSE STAD MEER! Het is een soort verijdelde Derde-Wereld stad, die steeds verder ontwikkelt in de richting van Johannesburg. Dat ziet men op de eerste oogopslag als men in het centrum komt. Autochtonen die zich een verhuizing kunnen permitteren, verlaten de stad voor wat het is. Anderen; vooral in buurten met sociale woningen, kwijnen langzaam weg. Een van mijn kinderen maakte onlangs een bijzondere opmerking. De Nederlanders die hier in Den Haag wonen, hebben dezelfde uiterlijkheid als de mensen in Drenthe of Friesland. Maar de uitdrukking op hun gezichten is zo anders; het spreekt boekdelen. Bij de Hagenezen – vooral mensen van middelbare leeftijd en ouderen – is de neerslachtigheid van hun gezicht af te lezen. De gezichten reflecteren aanvaarding van een onomkeerbare situatie die alsmaar sleechter wordt. Van mensen die niet leven, maar overleven. Zodra de trein Leeuwarden naderd, of men neemt een bus die langs Friese dorpen rijdt, ziet men autochtonen die precies zo eruit zien als de Hagenezen, maar de uitdrukking op hun gezichten is volstrekt anders. Gezichten van vrije mensen die gelukkig zijn, band met elkaar hebben. Ze hoeven vooral niet van elkaar bang te zijn. Zij gaan naar hun huis in het dorp en niet naar vijandig grondgebied vol gevaarlijke mensen.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s