Trump: groter instemmingspercentage dan destijds Obama

Screenshot_229

(Vertaling: E.J. Bron)

Donald Trump vindt erkenning en lof in de Amerikaanse bevolking

Mainstream media en bevolking – nog nooit lagen ze zo ver uit elkaar als het gaat om de inschatting van de politiek. Dat is zowel hier in het land als aan de andere kant van de Atlantische Oceaan te zien. Terwijl de Amerikaanse media al jarenlang een regelrechte propagandaveldtocht tegen Trump voeren en over alles slecht spreken wat ook maar enigszins te bekritiseren is, vinden de Amerikaanse burgers opvallend veel lof en erkenning voor het werk van Trump en diens kabinet.

Die Freie Welt

Zoals o.a. “Newsweek” berichtte, heeft Trump op dit moment een hoger instemmingspercentage dan destijds Barack Obama (in dezelfde periode van zijn regering). Te oordelen naar een half dozijn peilingen, heeft Trump een instemmingspercentage van circa 44,3%. Obama had destijds een instemmingspercentage van 43,9%. Het verschil mag dan wel niet erg groot lijken, maar Obama had destijds een groot deel van de mainstream media achter zich, die hem dagelijks ophemelden. Trump daarentegen moet zichzelf dagelijks teweerstellen tegen de mediale “shitstorm”.

Zodoende is aangetoond dat veel Amerikanen zich niet meer zo sterk laten beïnvloeden door de media. De Trump-aanhangers zijn al lang overgestapt op alternatieve nieuwsbronnen of consumeren het nieuws van de mainstream media alleen nog heel voorzichtig en vormen hun eigen oordeel.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Linkse media, mainstream-media, Obama, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Trump: groter instemmingspercentage dan destijds Obama

 1. En Trump zou het nog veel beter in de peilingen doen als alle Amerikanen deze mooie website zouden kunnen lezen. Over politieke invloed gesproken.

  Geliked door 4 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Heb me de afgelopen tijd vaak lopen verbazen over de venijnige tweespalt die op meerdere plekken in de westerse wereld voorkomt, niet alleen in Amerika maar bijvoorbeeld ook in Engeland tussen de Brexiteers en de Remainers.
  Het lijkt wel alsof mensen zich niet wensen neer te leggen bij een nederlaag. Althans zo dacht ik er eerst over, maar hoe langer je erover nadenkt hoe meer je steeds uitkomt bij de conclusie dat met name Linkse of ‘Progressieve’ partijen en leden daar slecht mee overweg kunnen.
  De media spelen daarbij een zeer dubieuze rol want zelfs tot in Nederland aan toe hoor je zelden iets gunstigs over Trump.
  Neem bijvoorbeeld ‘De Muur’ bij Mexico, volslagen ondergesneeuwd is dat het leeuwendeel van die muur er al stond en dat daar zelfs onder Obama gewoon gestaag aan doorgewerkt is.
  Trump zag wegens de snel toenemende migratie reden om dat versneld te doen en dan is ineens Leiden in last
  Er werd schande gesproken van illegalen die samen met kinderen in detentie werden geplaatst en dat de opvang aldaar te wensen overliet. Leuk natuurlijk maar onder Obama gebeurde dat ook alleen die had nog niet te maken met zo’n grote instroom.
  En hup, daar heb je dan gelijk hele agressieve betogingen tegen maar men moet toch ook eens in de gaten houden dat een betoging in Amerika van enkele tienduizenden mensen heel wat lijkt maar ze hebben wel 260 miljoen inwoners.
  Ook in Nederland en dan met name bij de klimaatdiscussie zie je het venijn van Links, dat is niet langer een discussie dat is ruzie zoeken, naar argumenten wordt niet geluisterd men ziet alleen het eigen ‘gelijk’. En iedereen die er anders over denkt is maar een lul. (of erger)
  De rol van de media hierin mag niet onderschat worden, Links doet het voorkomen alsof er niet zoiets bestaat als fake-news maar het is toch al meerdere keren aangetoond dat men daar gebruik/misbruik van maakt. En altijd vanuit de Linkerkant.

  Geliked door 6 people

  • Piet Snot zegt:

   Tijl, heb je nog de tijd kunnen vinden om mijn tips hoe je een plaatje plakt van uit je eigen pc, om even door te nemen.
   Of valt dit ook weer onder, oeps helemaal vergeten.
   Ik denk echt dat ik er nou maar mee op houd, met al dat geuitsloof van mij voor andere.
   Je hebt een account, dus je had het kunnen weten als je echt interesse had.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nee het is er nog even niet van gekomen Piet maar zodra ik even rustig de tijd heb zal ik het eens proberen, ik heb die site toegevoegd aan de bladwijzers dus die kan ik niet kwijtraken.

    Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Links beheerst de perceptie. Dat is in het onderwijs en de media aantoonbaar aanwezig. Beheers je de perceptie van mensen dan beheers je ook de samenleving. Het werkelijke het aanschouwelijke doet er dan niet meer toe. De criminaliteit daalt en verdwijnt zelfs onder het kopje overige en de armoede is geen armoede meer als iedereen er even beroerd voor staat. We hebben het nog goed roept iedereen de media na terwijl 60 tot 70 procent van de maandelijkse inkomsten in rook opgaat aan vaste lasten (inclusief gemaakte schulden) en maar een beetje overblijft voor eten, kleding en vrije tijd. Gelukkig wordt wel keihard door de overheid gewerkt om een nakende klimaat ramp om te buigen.

   Like

 3. ruud beijer zegt:

  Daar worden ze wakker. Daar hebben ze een president die het opneemt voor zijn land.
  Wij hebben een regering die liegt en de asielparasieten en de islam geweldig vinden.
  Geholpen door huichelaars en wegkijkers in Nederland.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Parasieten kun je nog verdelgen met duurzame en milieu vriendelijke pesticiden. Het islamitisch rottingsproces is helaas niet meer te stoppen laat staan om te keren als het eenmaal vaste voet heeft gekregen in een ontvangende samenleving. Tot nu heeft nog nooit een samenleving het overleeft als eenmaal de islam penetreerde. Wil Europa zich losmaken van de islam is een burgeroorlog onvermijdelijk.

   Geliked door 4 people

   • koosv8 zegt:

    En die komt ook wel, als ze ook maar denken we gaan het redden zullen ze allemaal gewapend over straat lopen. Vuurwapens, messen, zwaarden, noem het maar. De zelfde stijl als Kosovo.
    Wie de straat heeft, heeft de macht.
    En wat zegt men hier……nou ja…. je bent van de straat. FOUT, FOUT, FOUT!!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    @ Koosv8.
    Als je weet dat enige jaren geleden 52 ton wapens in Griekenland zijn onderschept met bestemming Duitsland die verzonden waren vanuit Turkije dan weet Ik het wel.
    Dan blijft bij mij de vraag hangen, hoeveel containers zijn er niet onderschept.
    Neem van mij maar aan dat hier in het westen de mosketen vol liggen met alle soorten wapentuig.

    Geliked door 2 people

 4. henk verhoef zegt:

  nederland heeft een goed onderwijs systeem !!!
  heel erg links dus nadenken
  Dat mag niet meer maar nog erger- dat kan men niet meer
  En dan krijg je wiskunde decolonisatie

  Geliked door 1 persoon

  • Qvic zegt:

   Je zou bedoelen dat in Nederland enkel nog alleen maar links gezwam onderwijs geeft, waar zelf nadenken afgeleerd wordt. Zodat er enkel nog gehersenspoelde linkse zombies hun diploma kunnen krijgen. Die opmerking van wiskunde dekolonisatie komt van zo’n domme doorgedraaide linkse politici trut, die te dom/stom was om voor haar kappersdiploma nog te zakken. Nederland telt inmiddels genoeg randdebielen die in de politiek zitten, die de ene naar de andere zelfverzonnen onzin theorieën verkondigen. Zonder dat zij zelf deze onzin kunnen onderbouwen.

   Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Wiskunde moet gedekoloniseerd omdat negers nu eenmaal geen kei zijn in wiskunde. De beste wiskundigen vindt je bij de chinezen (Aziaten algemeen) en de Noord Europeanen op een goede 2de plaats. Een neger als ingenieur zul je nauwelijks tegenkomen en dat mag natuurlijk niet want dat is niet eerlijk. In Zuid Afrika hebben ze de standaarden op de universiteit stevig omlaag geschroefd. In de VS ook behalve op de top universiteiten. Wat heb je eraan als negers massaal de universiteit bezoeken maar nauwelijks een doctoraal diploma behalen. Natuurlijk zijn negers die een diploma halen maar het gaat om de grootste gemiddelden. Die gemiddelden waarmee een bruto nationaal product wordt opgebouwd. Bovendien is het niet voor niets dat de chinezen nu grote infra structuur projecten aan het opzetten zijn in Afrika en er natuurlijk ook goed aan verdienen. Met dat verdienen is niets mis mee. De Afrikanen zijn niet in staat zelf grote projecten te ontwikkelen op gebied van wegenbouw, waterbouw en water en nutsvoorzieningen algemeen. Een fatsoenlijk riool ontwerpen en onderhouden is voor de gemiddelde neger rocket science. Op basis van al deze feiten roepen de linksen onder ons iets over uitbuiting en racisme. Dat is natuurlijk de grootste bull shit want de neger zal over duizend jaar nog steeds bij de hand genomen moeten worden door de Aziaat en Noord Europeaan.

   Geliked door 1 persoon

 5. Har Depik zegt:

  Donald Trump jonge, gewoon de beste

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s