De EU wil ons onze vrijheden afnemen

Screenshot_3

(Door: “Elise Nijmegen”)

Dit wordt voor de nog slapende mens geen fijne column, trouwens ook niet voor de realisten. Het is te schokkend allemaal wat er met ons land en de rest van Europa gebeurt door dictators die het niet zo nauw nemen met de belangen en behoeftes van mensen, maar een beleid hebben gecreëerd waarbij de rijken rijker worden en de armen armer.

Hopelijk maken de schokkende artikelen u wakker en komt u mee met de boeren als zijnde één van de pulsvissers, gepensioneerden, ondernemers, mensen tegen 5G, Groningers, mensen die het referendum terug willen, mensen die geen psychische hulp meer kunnen krijgen, door wanbeleid in de financiële problemen gekomen daklozen, motorrijders en alle vaderlandslievende mensen die onze Nederlandse identiteit, cultuur en tradities willen behouden naar Den Haag op 1 oktober.  Heel Nederland lijdt onder het politieke wanbeleid.

Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid in Amerika heeft “witte” suprematie toegevoegd aan de lijst met bedreigingen. Kevin McAleenan, viceminister van Homeland Security, zei in een toespraak: “De voortdurende dreiging van racistisch gewelddadig extremisme (mijns inziens zoiets als de islam), met name blank/wit suprematistisch extremisme, is een weerzinwekkende belediging voor onze natie, de strijd en de eenheid van de diverse bevolkingen, de kernwaarden van zowel onze samenleving als wel onze afdeling.”
www.nbcnews.com

Miljardair George Soros, u weet wel, de man die zich in elk land bemoeit met het democratisch proces, die Antifa (in vele landen geclassificeerd als terroristische organisatie) en een behoorlijk aantal Europarlementariërs financiert, heeft een brief geschreven waarin alles haarfijn wordt uitgelegd.

Zoals eerder vermeld op Breitbart London, bevestigde Soros publiekelijk dat hij inderdaad alle Europese grenzen wil wegvagen na een beschuldiging vorige week door de premier van zijn geboorteland, Victor Orbán.

In navolging van de verklaring van minister-president Orbán stuurde Soros een e-mail naar Bloomberg Business, waarin hij beweerde dat zijn stichtingen, we weten gelukkig beter, daadwerkelijk helpen “de Europese waarden te handhaven”, terwijl de acties van Orbán om de Hongaarse grens te versterken en zo de enorme toestroom van migranten te belemmeren “die waarden ondermijnen”

De “Open Society Foundation” van Soros (OSF) biedt “hulp” aan pro-immigratie-activisten, de Bill en Hillary Clinton Foundation en andere globalistische organisaties. Orbán zegt heel terecht: ”Niemand heeft gestemd voor wat er aan de hand is in Europa, dus de kwaliteit van de Europese democratie staat ter discussie.”
www.worldunity.me

Net zoals de boeren in protest gaan, gaan ook, na alle stakingen vanuit bijna alle sectoren van ons land, nu ook de gepensioneerden geheel terecht in protest en klagen de regering aan.

De gepensioneerden, De Vereniging Pensioenverlies, slepen de Nederlandse Staat voor de rechter, zo laat onderstaand artikel weten, om alsnog het pensioengat te dichten dat door de kabinetten-Lubbers is ontstaan. De pensioenen zijn al tien jaar niet geïndexeerd en nu dreigen er zelfs pensioenkortingen. Terwijl de ouderen in ons land, zie ook de afleveringen van Geer&Goor, het vaak al ontzettend moeilijk hebben en vereenzamen. Dit, zoals met zoveel dingen, komt door het opgelegde EU-beleid. Nexit is noodzaak!
www.nu.nl

Nieuwe richtlijnen voor het EU-parlement die, alweer, desastreus zouden zijn als ze worden aangenomen!!!

Als de richtlijn in het Europees Parlement zou worden aangenomen, zou iedereen in de toekomst bang moeten zijn extremistisch en strafbaar te worden verklaard, bijvoorbeeld door kritiek te leveren op een religie zoals de islam (artikel 1, lid 2, onder a), bijlage) of seksuele geaardheid (art. 1, lid 2, onder a), artikel 4, lid 5, onder a), b), f), bijlage) vreedzaam, maar kritisch. Elke vreedzame uitdrukking die niet in overeenstemming is met de politieke heersende stroming kan worden aangemerkt als ‘intolerant‘, ‘gevaarlijk‘, ‘haatdragende taal‘ en zelfs ‘extremisme’. De vrijheid van meningsuiting als basis van onze democratie zou niet meer bestaan!

Erger nog, degenen die bijvoorbeeld vanwege hun christelijk geloof niet het relativistische principe onderschrijven dat naar verluidt elke religie en seksuele geaardheid hetzelfde zijn, zouden op een EU-waarschuwingslijst (artikel 13) staan, hun baan verliezen en van het openbare leven worden uitgesloten.  Moet de richtlijn worden gebruikt om een nieuwe vervolging van christenen voor te bereiden?
www.patriotpetition.org

Deze aanval op de gewetensvrijheid in de EU moet worden afgeslagen! Meningen van minderheden moeten ook vreedzaam kunnen worden vertegenwoordigd, zonder het risico te lopen te worden gesanctioneerd als “extremisten”. Onze voorvaders hebben hard gevochten voor vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en geweten en democratie. Laten we die idealen niet opgeven! Met het onderstaande verzoekschrift wenden we ons tot het Europees Parlement en vragen het de anti-extremisme-richtlijn te verwerpen. Onderteken de petitie en verdedig onze fundamentele rechten van vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid!
www.patriotpetition.org

Persoonlijk ben ik erbij in Den Haag met een aantal goede vrienden, niet alleen omdat ik pisnijdig ben op de regering, maar ook omdat de boeren respect verdienen voor hun moedige actie. Zonder deze hardwerkende mensen hadden we niets gezonds te eten en drinken. Want van geproduceerde producten, gemaakt bij de miljoenen, met genetisch gemanipuleerd voedsel vol met glyfosaat en schadelijke E-nummers, daar worden we niet gezonder van.
www.rtvnoord.nl

Heeft u al vrij gevraagd op 1 oktober om naar Den Haag te kunnen gaan?

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op De EU wil ons onze vrijheden afnemen

 1. Jules Vismale zegt:

  Het zal de gehate EU precies vergaan zoals het oude Romeinse Rijk dat wel 500 jaar wist te overleven met allerlei verschillende bevolkingsgroepen maar uiteindelijk werd vernietigd door allerlei kwaadaardige indringers!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jean zegt:

  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat die EU misdadigers heel snel uitgeschakeld worden en via een volkstribunaal de doodstraf krijgen die binnen de 24u uitgevoerd moet worden. Uitdraard zal alles wat ze bij mekaar gestolen hebben, roerend en onroerend goed, ze afgenomen worden en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaars “de Europeanen” alle vreemdelkngen die hier rondlopen met een strafblad en/of geen inkomen hebben voor zelfsonderhoud zullen in grote getale dagelijks afgevoerd worden naar landen van herkomst.
  Door die massa import van1 vreemdelingen op ons grondgebied gaat ons klimaat helemaal naar de kloten en is onze veiligheid totaal in de vernieling, wij eisen snelle maatregels tegen de verwoesting van Europa door importbarbaren te beginnen met de grenzen te sluiten en de verantwoordelijken op politieke postjes zwaar af te straffen.
  Iedereen kent ze met naam, als we dat ernstig aanpakken kan de herstelling van Europa al in oktober starten. Daar wij burgers zijn met een beschaving kan dat zonder geweld maar efficiënt en goed uitgevoerd worden.

  Geliked door 4 people

 3. koddebeier zegt:

  En het merendeel van de politiek !

  Geliked door 2 people

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Overigens De 32 miljard die verdwenen zijn kunnen we gerust een schijntje noemen.
  Momenteel worden er 500 miljard alvast onzichbaar gemaakt.

  Pensioenen – DNB maakt €500 miljard reserves onzichtbaar – Pieter Lakeman en Arno Wellens

  De Nederlandse Bank verplicht pensioenfondsen reeds jarenlang hun pensioenreserves te laag weer te geven door een onjuiste rekenrente te gebruiken. €500 miljard wordt nu verkeerd weergegeven. Een idiote politiek van bankbestuurder Klaas Knot, stelt Pieter Lakeman. De rendementen van de pensioenfondsen zijn ondanks de onvriendelijke ingrepen in het financiële stelsel door Draghi nog steeds zo hoog dat er €500 miljard aan reserves aanwezig is. Door de onjuiste rekenrente voor te schijven dwingt DNB de pensioenfondsen deze €500 miljard onzichtbaar te maken en buiten de balans te houden en daardoor op uitkeringen te korten. De zelfstandigheid van kleine, onafhankelijke pensioenfondsen wordt hierdoor bedreigd.

  Rekenrente
  De rekenrente is de contantmakingsfactor waarmee de pensioenfondsen de waarde haar toekomstige betalingsverplichtingen qua pensioenen berekent. Door de rekenrente jarenlang onjuist vast te stellen lijken de pensioenfondsen arm terwijl ze enorm rijk zijn..

  http://verenoflood.nu/pensioenen-dnb-maakt-e500-miljard-reserves-onzichtbaar-pieter-lakeman-en-arno-wellens/

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  De grote schoonmaak kan mij niet snel genoeg beginnen!

  Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/22/bbc-veteran-kremlin-style-bbc-thought-police-want-to-mould-uk-in-liberal-lefts-image/

  BBC Veteran: ‘Kremlin’ Style ‘BBC Thought Police’ Want to ‘Mould’ UK In Liberal-Left’s Image

  BBC Veteraan: ‘Kremlin’ stijl ‘BBC Gedachten Police’ Wil UK ‘vormen’ naar Liberal-Links plaatje

  John Humphrys, the veteran British Broadcasting Corporation (BBC) journalist who helmed its flagship Today programme for 33 years, exposed the publicly-funded broadcaster “institutional liberal bias” within days of his retirement.
  Mr Humphrys expressed his relief at being free from “the BBC Thought Police” which he claims has “tried to mould the nation into its own liberal-Left image”, despite the broadcaster’s notional legals requirement to remain balanced and impartial, in memoirs which are being serialised by the Daily Mail.

  John Humphrys, de veteraan British Broadcasting Corporation (BBC) journalist die zijn vlaggenschip Today-programma 33 jaar lang heeft gepresenteerd, heeft de door de overheid gefinancierde “institutionele liberale vooringenomenheid” binnen enkele dagen na zijn pensionering blootgelegd.
  De heer Humphrys sprak zijn opluchting uit omdat hij vrij was van “de BBC Thought Police”, waarvan hij beweert dat die “geprobeerd heeft de natie te vormen naar hun eigen liberaal-linkse imago”, ondanks de notionele legale eis van de omroep om evenwichtig en onpartijdig te blijven, in memoires die zijn wordt geserialiseerd door de Daily Mail.

  Like

 7. jetse47 zegt:

  De grootste vijand van Europa IS DE EU waar wij tegen gestemd hebben doch door eigen volksvijandige politici/overheid ons door de strot is gedrukt !!
  En die de EU de hoogste prioriteit in alles geven door hen te financieren met geld wat van ons gestolen wordt!!
  Zo ook de import van de “kansrijke parels”/moordenaarsbende die van gestolen geld betaald worden!!!
  De klimaat leugens, ENZ!!!!
  Doch het Haagse doven en blinden instituut weet van niks en gaat gewoon door met hun eigen volk vijandige beleid!!
  De EU/Nazi ideologie is EIN REICH EIN FÜHRER, toch land en volksverraders??

  Geliked door 1 persoon

 8. Met alle nieuwsberichten vraag je toch af wat dit doet met de Europese burgers? Willen ze net als de Franse burgers in actie komen of blijf het merendeel voor de bagger tv hangen?

  Like

 9. Piet Snot zegt:

  Kijken naar Geer&Goor?
  Ik heb er de kracht niet meer voor.

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Hitler kon nog verslagen worden, maar wie gaat de E.U. verslaan ? De kiezer niet, want de E.U. mannen hebben zichzelf gekozen. Dit verschijnsel is ook in de Nederlandse politiek te bemerken. En wie gaat al die moslims in Europa opruimen als wij zowat gaan stikken met al die (toekomstige) sharia wetten ? De Arabische wereld en Turkije waren ooit in een grijs verleden Christelijke naties. De naakte werkelijkheid gebied ons te zeggen; Eens islam betekent voor altijd islam. Er is wel een (verkeerde) weg naar de islam toe, maar helaas geen weg terug !

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Misschien John dat we in een later tijdstip de hulp van die o zo verfoeide Yankees weer in moeten roepen

   Like

   • BigLJohn zegt:

    De Yankees vinden het wel prima zo. De concurrentie uit Europa zal op deze manier helemaal wegvallen. Hun machtspositie in de wereld zal alleen maar versterken. En zo denken de Chinezen er ook over. En heeft u het wel eens meegemaakt dat het regime van een door de islam gedomineerd land plaats moest maken voor een ander geloof of een democratisch gekozen regering ? Niets van dat alles. Eens islam betekent voor eeuwig islam.

    Like

   • Don Pelayo- Charles Martel- Mihai Viteazul- Jan Sobieski - Eugenius van Savoye zegt:

    Helaas lijkt het ook met Amerika de verkeerde kant op te gaan. Kans is groot dat Trump in 2020 nog wel wordt verkozen, maar daarna is de verwachting dat het snel bergafwaarts gaat. Amerika wordt dan wellicht een Marxistisch land (de Democraten zijn totaal de weg kwijt en hebben extreem links afgeslagen: identiteits politiek, open grenzen, gratis zorg voor illegalen, slachtofferschap enz enz.)…

    Like

 11. Ludo Tausch zegt:

  Dit is op Mother of the Mount Carmel herblogd.

  Like

 12. Jan zegt:

  Identiteitspoliteit heeft slechts 1 doel, de waarheid of verdiensten vernietigen

  Like

 13. andries niezen zegt:

  De mensen zijn dommer en goedgeloviger geworden.
  Men ziet dit simpelweg niet of wil het niet zien.
  Ook denkt men goed over de EU,maar dit was H.C. Andersen nog vergeten te schrijven in het sprookjesboek.
  Come on NEXIT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s