Viraal op internet: Wij verplichten onze dochter om na de klimaatdemonstratie ecologisch te leven

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

“Bedankt Greta, jij hebt ons geïnspireerd, zoals vermoedelijk niemand anders in opvoedingsvragen dat gelukt zou zijn…” Deze tekst gaat viraal op internet, hij krijgt veel bijval. Wij verzoeken de auteur zich bij ons te melden – opdat we een gastschrijver van hem kunnen maken.

epoch times

Onze dochter kwam zojuist terug van het krankzinnige “Fridays for Future” spijbelen. Ze was heel chagrijnig, omdat we haar (klimaat ontziend) niet opgehaald hebben en ze drie uur met de bus en de trein moest. Bij het drogen van veganistische sojakoeken (alleen voor haar, wij hadden kwarktaart) was er dan nog een verrassing.

Ze mag nu ´s morgens met de bus naar school. Dat is weliswaar nogal idioot, omdat die hier maar één keer per uur rijdt en ze dan of een uur te vroeg op school komt (die we vandaag hebben voorgesteld om niet meer de verwarming te gebruiken, omdat dit nog altijd met olie plaatsvindt) of gewoon te laat verschijnt.

Ze wil ook niet op de fiets vanwege de vele bergen en heuvels en bovendien wordt het immers gauw winter…, tenzij ze met Kerstmis een elektrische fiets krijgt. Waarop mijn vaderlijke verbaasdheid “Kerstmis?, dat is volledig anti-ecologisch al die gekleurde lampjes en dan ook nog de CO²-uitstoot van brandende kaarsen!” Toen kwam al het eerste pre-puberale protest, dat verbazingwekkend veel leek op haar koppigheidsfase tussen haar 2e en 3e levensjaar. En nu dus… “elektrische fiets”?

Heeft ons dochtertje de verwoeste landschappen nog helemaal niet gezien, die bij het winnen van zeldzame aarde voor de accu´s ontstaan?

Nu zit ze boven op haar kamer, bij 8 graden Celsius. We hebben de verwarming al vanwege het ecologisch geweten uitgedaan. Waarschijnlijk typt ze in ieder geval haar vingertoppen warm door op haar iPhone woedende appjes over haar “kloten ouders” aan haar vriend+innen te typen. We hebben al aangekondigd dat ze deze iPhone om 19.00 uur moet inleveren.

Want per slot van rekening is het onverantwoordelijk om nog meer stroom te verspillen om min of meer nuttige conversaties te doen en ten tweede… zie de winning van lithium en ecologische gevolgen…

Tijdens haar protesten tegen deze onteigening verzekerden we haar heel kalm dat we de iPhone of rechtstreeks naar honger lijdende kinderen in Afrika sturen of verkopen en de opbrengst zouden spenderen aan de redding van het Zuid-Amerikaanse regenwoud.

Echt leuk wordt het vanaf maandag:

Dan ruilen we haar mooie kleding om tegen van jute, wol en hennepvezel gemaakte spullen. Haar Nikes met een platte zool worden consequent vervangen door Nederlandse klompen. (en als er iemand denkt dat dit satire zou zijn: Nee, we VOEREN DAT UIT!)

Als ze dan nog steeds rond loopt te krijsen, heeft ze 2 mogelijkheden:

 1. Inzien welke hersenloze eco-fascisten ze eigenlijk steunt
 2. Inzien welke hersenloze eco-fascisten ze eigenlijk steunt!

Bedankt Greta. Jij hebt ons geïnspireerd, zoals vermoedelijk niemand anders in opvoedingsvragen dat gelukt zou zijn. Mama en ik hebben zojuist naar boven geroepen: “We gaan nu MET DE AUTO naar McDonalds, wil je mee?”

We hopen dat het hysterische gekrijs is afgelopen als we terugkomen.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme, hersenspoeling, humor, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, nieuw fascisme, sarcasme, Satire. Bookmark de permalink .

34 reacties op Viraal op internet: Wij verplichten onze dochter om na de klimaatdemonstratie ecologisch te leven

 1. Betty Boob. zegt:

  Grappig gebracht, was het niet zo intens triest, hoe onze jeugd gehersenspoeld wordt!
  op onze nationale tv, hoe krijgen we onze ouders ook zó gek.
  https://www.adformatie.nl/campagnes/emotionele-oproep-kinderen-aan-volwassenen-wwf-campagne
  en deze waanzin gaat niet meer weg, zucht.

  Geliked door 6 people

  • Bastiaan2000 zegt:

   Lieve volwassenen, en dan zie ik de leeftijd van deze kinderen, een is al volwassen de ander zeer rap. De rest is wel kind. Dus zeispreuken iedereen aan van 18 jaar en ouder, tot je statistische dood nog zo’n ca. 70 jaar. Beetje vreemd.
   Daarbij, hoe nu ouder, dan waarschijnlijk vroeger niet zoveel co3 gebruikt. Nu meer, doordat je in deze tijd leeft. Ik heb als kind tot ruim volwassen een nauwelijks CO2 foodprint, het gemiddelde kind nu wel, meerijden met de auto ( ik nooit toen), vakantie ( ik nooit toen), voldoende voedsel en snoep etc ( ik nooit toen), verwarming in huis ( ik nooit toen) etc etc. En zo geldt dat wel meer, nu gebruik ik meer, en de huidige kinderen ook in verhouding tot toen.
   Maar de overheid is goed in stoken en haat zaaien, of tussen bevolkingsgroepen, generaties of wat dan ook. De grootste vijand zijn zij. Kinderen bang maken, dat deden ze in mijn tijd ook al. Ook toen werden de volwassenen schuldig gemaakt en ook toen, ik was toen dus kind vond ik dat niet kloppen.

   Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Wat een herkenbaar en toch verhelderend nieuwe pedagogische aanpak, iets waar men de linksche indoctrinatie vanuit het onderwijs volledig buiten spel kan zetten, Hulde!……..ik verwacht dat de schrijver ons vanaf heden een wekelijks inkijkje gaat geven in de perikelen van de heropvoeding van zijn groen-linkse spruitje……(zonder dat zij daar, zoals bij vele Linksche Looneys, een blijvende hersenaandoening aan zal overhouden..

  Geliked door 7 people

 3. Monalisa zegt:

  Ach formule 1 daar word een uitzondering voor gemaakt

  Geliked door 2 people

  • Oeps zegt:

   @ Monalisa (22 september 2019 om 14:38)

   Dames en Heren.

   Watte, een uitzondering maken voor de formule-1 ??? Nee, nee, die vlieger gaat niet meer op. In een tijd, waarin het klimaat zo ontzettend belangrijk is, kunnen we ons dergelijke geintjes echt niet meer veroorloven. Prins Huisjesmelker, zoekt maar een andere hobby, die wel milieuvriendelijk is. Bedenk eens even, wat die autoracerij wel niet voor CO2 teweeg brengt. Dat kan ècht niet meer. En een prins, die tot het huis van Oranje zou behoren, dient te weten, dat hij het goede voorbeeld moet geven. Autoracerij en formule-1 nog wel, is toch zo slecht voor het klimaat !!!

   Geliked door 1 persoon

  • Tom zegt:

   Ja, geef het volk brood en spelen.

   Ik merk dat er nog maar weinigen zijn die deze uitspraak kennen.

   Er is weinig veranderd.

   Geliked door 2 people

   • Monalisa zegt:

    het levert voor de schatkist weer een hoop geld op velen kunnen niet parkeren in zandvoord, dus dat worden honderden bonnen van fout parkeren.

    Like

 4. N.E. Derlander zegt:

  Heel verstandige ouders. Nu zouden alle klimaatalarmisten het goede voorbeeld moeten geven en onmiddellijk moeten stoppen met de grootste vervuiling, het vliegen…………

  (Waarom hoor je de klimaatalarmisten en de antirookfanaten daar toch nooit over?)

  Geliked door 6 people

 5. Qvic zegt:

  Dit verhaal dat die protesterende kinderen voor het klimaat direct geconfronteerd worden, met wat dat inhoudt dat klimaatneutraal. Dan pas gaan ze dat beseffen wat vor’n onzin het is. Maar zolang zij daar niet fysiek mee geconfronteerd worden, maar enkel alleen woordelijk zullen ze die eco-fasisten blijven steunen.

  Geliked door 4 people

 6. Klaas Dijkstra zegt:

  We moeten “NIET” de kinderen de schuld geven van deze klimaatwaanzin………………….
  MAAR!!!!!!
  “HUN OUDERS MAKEN VAN DE KINDEREN PSYCHISCH GESTOORDE WEZENS”.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik ben bang @ Klaas dat je er voor een groot deel naast zit.
   Het is al dikwijls aangetoond dat het meeste van dit soort onzin op scholen onderwezen wordt en nog erger dat de EU deze zogenaamde klimaatsoepzooi op vrijdag dus eenvoudig subsidieeren.
   Het is niet de waanzin ten top zoals zo veel mensen schijnen te denken het is hersenspoeling ten top.
   Maar dat zie je alleen als je de achterliggende machten in de gaten houd.
   Met de achterliggende machten bedoel Ik de zakkenvullers.

   Geliked door 3 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat klopt Henk, vanavond ging het Journaal van de NOS de eerste ZES minuten over ‘het klimaat’.
    En ik maar denken dat het Journaal er was om ons het nieuws te vertellen.
    En ja ik weet, zes minuten dat klinkt als niet zoveel maar het Journaal duurt maar twintig minuten.

    Bij toeval kwam ik vanavond al zappend langs het programma “Waterlanders” (van de VPRO natuurlijk) en daar was een student die ging uitleggen dat delen van Zeeland, Groningen en Friesland aan de natuur moest worden teruggegeven en dat 1,7 miljoen mensen maar elders een onderkomen moesten zoeken. 1,7 Miljoen, dat is 10% van de bevolking !
    Maar ja, “het was een gedwongen keus, leven met dijken van 20 meter !! hoog of vertrekken”. Je verzint het niet.
    Vervolgens ging hij naar Scheveningen om te kijken wat daar moest gebeuren met een zeespiegel stijging van zes meter…. Nou ja hij gaf eerlijkheidshalve wel toe dat zes meter volledig uit de lucht gegrepen was, het kon ook 2 meter of 10 meter worden !
    En deze jongen was dus bezig met een afstudeerproject.

    Like

   • Bastiaan2000 zegt:

    Ik las in de bieb gisteren de quest. Daar werd de vraag gesteld waarom er nog steeds ontkenners zijn en waarom. Die mensen waren dom, oud etc en met het bekende linkse plaatje erbij. Namelijk een iets wat dikke man ( blank natuurlijk, o sorry wit) bijna verdrinkend in een ondergelopen stad met de vingers in de oren om niets te hoeven horen.
    Als kind had je ook soortgelijke plaatjes in de samsam ( wie kent dat nog) en werd je een schuld aangepraat.

    Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Hier nog zo iets.
  Wat te denken om met een 100 km per uur door te jassen.
  Mijnheer politie Ik had ze niet gezien.

  https://www.telegraaf.nl/video/1119675355/chaos-op-de-weg-door-klimaatprotest

  Geliked door 2 people

  • Wachteres zegt:

   Dat lijkt op de weg waarop je uit komt als je van de trein of de boot komt, Henk.

   Je hebt dan net lekker gang gemaakt en oeps, sorry, ik zag hen niet.

   Zou best kunnen gebeuren. KRANKZINNIGE IDIOTEN!.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Het mooie Ans is dat ze zichzelf vastgeplakt hadden op de weg.
    Weglopen wordt dan wel echt moeilijk.
    Wat moet je dan zeggen.
    VLUCHTEN KAN NIET MEER.

    Geliked door 3 people

 8. delamontagne zegt:

  Greta-Wetenschap-Thunberg voor het Amerikaanse Congres:”Zelfs bij één [ 1 ] Graad opwarming is dit een onacceptabel getal door de verloren gegane levens.


  Greta Thunberg getuigt voor het Amerikaanse Congres over de noodzaak van de klimaat[beheersing]…….
  * * *
  “Zelfs bij 1 graad opwarming constateren we een onaanvaardbaar verlies aan mensenlevens”.

  Deze informatie lijkt ons vals en niet in relatie met de werkelijkheid.
  Deze lichte opwarming ging daarentegen gepaard met een forse daling van sterfgevallen ( per hoofd van de bevolking ) en werd veroorzaakt door meteorologische gebeurtenissen.
  De onderstaande grafische gegevens waren al lang bekend en komen uit de internationale rampen-date-base.
  Hieronder in kaart gebracht.
  ( oranje-lijn sterfgevallen gerelateerd aan klimaat, de blauwe lijn niet gerelateerd.)

  Zelfs als men de getallen in absolute waarden neemt ( de wereldbevolking is tussen 1920 en 2018 ver-viervoudigd), is het netto verschil in aantallen doden door meteorologische oorzaken in scherpe daling.

  Greta WETENSCHAP- Thunberg weet niet waar zij ’t over heeft [ en aapt maar na !], maar moeten wij ons daar over verbazen.
  BRON:
  http://www.pouruneécolelibre.com/2019/09/greta-la-science-thunberg-devant-le.html

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   delamontagne 22 september 2019 om 15:32

   Ik kan de kop van dat mekkerende trutje gewoon niet meer zíén!

   Geliked door 4 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Het verhaal Thunberg is al zo dikwijls doorgeprikt dat elke weldenkende in de wereld er zijn schouders over op haalt.
   Maar wat zie je hier op bovenstaande foto.
   Om even de dingen bij naam te noemen een stelletje volwassenen die ook een graantje mee proberen te pikken over de rug van een kind dat uitgebuit wordt door haar eigen ouders en nog een paar investeerders.
   Echt in en in ziek.

   Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Milieudebielen of Ecodebielen ??

  Geliked door 4 people

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Tistochwat zegt:

  Hypocriet, klein krengetje!
  Dat wicht verdient een flink pak slaag,
  ‘Het klimaat redden’, maar wél van alle ‘klimaatonvriendelijke’ faciliteiten gebruik blijven maken!

  Die ouders zijn goed bezig. Ik zou er elke dag een schepje bovenop doen.

  Geliked door 1 persoon

 12. Laura van der Storm zegt:

  Genoten!!!! Wat een pracht voorstelling en wat een humor.

  Like

 13. Het meest krankzinnige vindt momenteel plaats in de hele wereld. Iedereen is in de ban van het nieuwe bruidje van de duivel. Het zal niet de wereld redden. Het zal eerder alles verbieden wat wij hebben opgebouwd in 75 jaar tijd. Natuurlijk is niet alles goed wat we deden, maar veel zaken wel. Wat niet goed is dat alle veggies eisen dat de veestapel weg moet, de boeren moeten maar ander werk zoeken, zij die voor veel gezonde producten zorgen die gewoon deel uitmaken van de schijf van vijf. Alles moet straks elektrisch waarbij het niets geeft dat kinderen in de mijnen werken om delfstoffen naar boven te halen voor al die duurzame batterijen voor el.auto´s. Het geeft niet dat de vissers wereldwijd aan banden worden gelegd, want Fukushima wil al het radioactieve bluswater wat in bekkens zit, nu in zee gaan lozen. Het geeft niet wat Europa bijvoorbeeld in Afrika heeft opgebouwd voor de armen daar om via pompen drinkwater te hebben, ze worden niet onderhouden en afgebroken en dat zelfde geldt voor al die velden met zonnepanelen, zij zijn door de negers aan gort geslagen, zij willen graag bij hun oude gewoontes blijven zoals een kampvuurtje.
  Naast dit alles zal deze elite jeugd met hun inzichten onder leiding van Gretchen bijna alles in de ban gaan doen, zij die onze toekomstige leiders zullen zijn op elk vlak van de samenleving zullen deze aarde gaan redden.
  Uhh….ze vergeten echter dat er nog een groter gevaar is die deze wereld aan het vernietigen is met alles er op en er aan………”de islam”.

  Geliked door 1 persoon

 14. Het meest krankzinnige vindt momenteel plaats in de hele wereld. Iedereen is in de ban van het nieuwe bruidje van de duivel. Het zal niet de wereld redden. Het zal eerder alles verbieden wat wij hebben opgebouwd in 75 jaar tijd. Natuurlijk is niet alles goed wat we deden, maar veel zaken wel. Wat niet goed is dat alle veggies eisen dat de veestapel weg moet, de boeren moeten maar ander werk zoeken, zij die voor veel gezonde producten zorgen die gewoon deel uitmaken van de schijf van vijf. Alles moet straks elektrisch waarbij het niets geeft dat kinderen in de mijnen werken om delfstoffen naar boven te halen voor al die duurzame batterijen voor el.auto´s. Het geeft niet dat de vissers wereldwijd aan banden worden gelegd, want Fukushima wil al het radioactieve bluswater wat in bekkens zit, nu in zee gaan lozen. Het geeft niet wat Europa bijvoorbeeld in Afrika heeft opgebouwd voor de armen daar om via pompen drinkwater te hebben, ze worden niet onderhouden en afgebroken en dat zelfde geldt voor al die velden met zonnepanelen, zij zijn door de negers aan gort geslagen, zij willen graag bij hun oude gewoontes blijven zoals een kampvuurtje.
  Naast dit alles zal deze elite jeugd met hun inzichten onder leiding van Gretchen bijna alles in de ban gaan doen, zij die onze toekomstige leiders zullen zijn op elk vlak van de samenleving zullen deze aarde gaan redden.
  Uhh….ze vergeten echter dat er nog een groter gevaar is die deze wereld aan het vernietigen is met alles er op en er aan………”de islam”.

  Like

 15. Pingback: Viraal op internet: Wij verplichten onze dochter om na de klimaatdemonstratie ecologisch te leven — E.J. Bron – dontessers

 16. Lucky zegt:

  Ik neem aan dat ze hun dochter ook helemaal vegan verplichten te eten…dus zonder vlees, eieren, melk, mac drek, snackbar etc?

  Like

 17. Lucky zegt:

  Zwaar gestoord…
  https://tpook.nl/2019/09/23/autistische-zweedse-scholiere-maakt-pathetische-overdramatische-apocalyptische-speech-bij-vn/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Autistische Zweedse scholiere maakt pathetische, overdramatische apocalyptische speech bij VN.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s