De politiek-correcte bestuurselite blijft blind voor probleem van de islam

 

(Door: “Balkanske priče”)

Politiek-correcte marxisten bedreigen en leveren de westerse cultuur over aan de ISLAM. Merkel verklaart dat de islam bij Duitsland hoort en Duitsland bij de islam. Ook Macron ziet de islam als een onderdeel van Frankrijk. Maar,de PVV ziet de islam als een bedreiging van de democratie, omdat de islam geen democratie duldt en ook geen andersdenkenden naast zich duldt. De islam is gewoon de grootste bedreiging van de huidige tijd. Dat hebben we duidelijk gezien in het verleden, in de geschiedenis…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Geert Wilders, gezond realisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, political correctness, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op De politiek-correcte bestuurselite blijft blind voor probleem van de islam

 1. koddebeier zegt:

  De politiek correcte dwazen bestuurders en hun stompzinnig stemvee graven het graf van onze vrijheid, cultuur en samenleving.
  Waarschijnlijk graven ze ook het graf van de autochtone bevolking !

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  De Harry Potter van D66 vergeet dat ze ook hem met z’n kop naar beneden van een flat af zullen donderen, de hufter !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Sabeltant zegt:

  Het wordt niet alleen doodgezwegen, onwelgevallige geluiden worden verwijderd.
  Hoeveel Twitter,Facebook,YouTube accounts zijn er al offline gehaald?
  Na een “factcheck” van nu.nl zie ik dat fenixx.org er ook niet meer is.
  Wat is daar mee gebeurd?

  Geliked door 1 persoon

  • Eerst hebben ze me van facebook verwijdert en nu zijn ze bezig om mijn youtube videos te verwijderen.Laatste video hebben ze 4 dagen geleden verwijdert bij dit artikel>>>>…https://zlj13051967.wordpress.com/2019/09/20/nederland-eindigt-als-hollandistan/

   Geliked door 2 people

   • Sabeltant zegt:

    Geloof mij maar, dit is slechts het begin, de roep van de EU om onwelgevallige sites te weren wordt steeds groter en nationale regeringen krijgen pasklare jurisprudentie aangeleverd om de websites aan te pakken.
    De meeste kritische geluiden wapenen zich tegen de censuur door te verhuizen naar zoveel andere kanalen als mogelijk is. Als je je video’s nog hebt, zet ze elders!
    Die video’s kun je op veel meer plaatsen neerzetten.
    Als je het zelf niet kan, of er de tijd niet voor hebt zijn er misschien wel mensen die je kunnen helpen. Je wordt bij de grote jongens sowieso al uit de statistieken gehouden, Je aantal views wordt naar beneden bijgesteld en niemand gaat je films ooit vinden tenzij ze exact weten hoe en wat. Elke kritisch geluid heeft tegenwoordig met censuur te maken.
    Gebruik je website voor links naar je video’s en zoveel mogelijk andere kritische websites.

    Geliked door 1 persoon

 4. delamontagne zegt:

  Het zou toch mooi zijn als een [of meerdere ! ] van die zelfgenoegzame, met tegenzin toehorenden, “iets” overkomt.
  Een kleine sharia-toepassing tegen de ongelovige.

  Geliked door 1 persoon

 5. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5149699/opsluiten-sleutel-weggooien/

  LIVE. Tweede zitting tramterrorist Gökmen Tanis

  Lafaard, varken & tyfushond (dixit de vader van Roos, maar eigenlijk ook de rest van Nederland) Gökmen Tanis mag weer eens voor de rechter verschijnen. Niet dat-ie dat gaat doen, want Gökmen is een lafaard, varken en een tyfushond en dus blijft hij in het Pieter Baan Centrum liggen ruften. Hand in de broek, koran op schoot.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hovawart zegt:

  De humaniteit ten onder laten gaan door de inhumaniteit, de instroom van een inhumane ideologie is de doodsteek voor de humaniteit…..dat zegt toch genoeg over de wreedheid van de huidige politiek in Europa, de grondbeginselen van de westerse maatschappij en samenleving afbreken, wie stemt daar nog mee in?
  Brussel is een tirannie, en Den Haag de geldschieter.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Ze blijven ook blind voor de aanpak drugs. Willen meer geld voor jeugdzorg om ze er van af te houden. Gesprekjes houden en praten. Van dat geld hebben weer een aantal mensen werk totdat ze erachter komen dat ook dit niet help.Meer agenten in de wijken schiet ook niet op, want die kunnen de kogel krijgen. Die willen ze niet in die wijken, tenzij het een corrupte is, die doet wat de clan wil. Ik denk dat de oorlog tegen drugs finaal verloren is. Komt niet meer goed. Word alleen erger. Niet uit pessimisme, maar realistisch denken. Keihard aanpakken is onorthodox met deze politici. Omdat we in naam nog steeds een democratie zijn. In naam.

  Komt een moment dat ze zeggen: we moeten toch maar de Sharia invoeren om dit in de hand te houden. En dan zijn we aan het eindpunt.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Dit staat in hun ‘heilige’ boek….
  https://www.businessinsider.com/isis-uses-these-parts-in-quran-to-justify-anti-christian-violence-2014-7?international=true&r=US&IR=T

  Here Are The Parts Of The Quran That ISIS Uses To Justify Violence Against Iraqi Christians

  Hier zijn de delen van de koran die ISIS gebruikt om geweld tegen Iraakse christenen te rechtvaardigen

  Een blik op het heilige boek van de islam, de koran, kan de heftige vertoon van onschuld kwalificeren. De volgende verzen zijn hier voorbeelden van:

  Koran (9:29): “Vecht tegen christenen en joden totdat ze de eer gemakkelijk betalen en laag worden gebracht.”

  Koran (5:51): “Neem geen joden of christenen als vrienden. Als u dat doet, zal Allah u als een van hen beschouwen.”

  Koran (2: 65-66): “Christenen en Joden moeten geloven wat Allah aan Mohammed heeft geopenbaard, anders zal Allah hun gezichten misvormen of hen in apen veranderen, zoals hij de sabbatbrekers deed.”

  Koran (5:51): “O gij die gelooft! Neem de Joden en de christenen niet als vrienden; zij zijn vrienden van elkaar; en wie onder u ook voor een vriend neemt, dan is hij zeker een van hen; zeker Allah leidt de onrechtvaardige mensen niet. ”

  Koran (9:30): “En de Joden zeggen: Ezra is de zoon van Allah; en de christenen zeggen: de Messias is de zoon van Allah; dit zijn de woorden van hun mond; zij imiteren het gezegde van degenen die eerder ongelovig waren ; moge Allah hen vernietigen; hoe zij worden afgewezen!

  Geliked door 2 people

 9. Henk zegt:

  en weeeeer heeft wilders gelijk

  Like

 10. verwardeman zegt:

  Ach , zodra er stront aan de knikker komt peert die hele bestuurselite er gewoon – samen met
  de Von Amsbergjes ( ” Oranje ” ) – uit naar Argentinie of zo , het zal die Bilderberg reetlikkers
  een rotzorg zijn of dit land / volk naar de kloten gaat !
  Misschien geen gek idee om alvast Hongaars of Russisch te gaan leren ……….

  Geliked door 2 people

  • Inge zegt:

   “Misschien geen gek idee om alvast Hongaars of Russisch te gaan leren ……….”

   Bespaar je de moeite, want zodra Orban wordt vervangen kan het de andere kant opgaan. Zie voorbeeld Italië, maar volgens mij allemaal opgezet plan om bevolkingen in eerste instantie het idee te geven dat er toch nog politici zijn die het voor het volk opnemen maar uiteindelijk gaat het allemaal dezelfde kant op.

   Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Onze politici verkwanselen van hoog tot laag ons belastinggeld op ongekende wijze.
  Niet sinds kort maar al heel lang, allerhande ‘gogen’ worden ingeschakeld tegen fantasiebedragen en de uitkomst is nauwelijks te meten.
  Eigenaardig, ze zullen voor zichzelf wel in de gaten houden waar ze hun geld aan uitgeven maar zodra het overheidsgeld is verliezen ze elk gezond verstand. Waarom ? Omdat het virtueel geld is, ze zien niet dat het geld is opgebracht door werkende Nederlanders.
  Men gaat over miljoenen zonder zich nog langer te realiseren hoeveel geld dat is.
  Dat geld lijkt van niemand te zijn maar niets is minder waar.
  En het lijkt wel alsof consumenten het niet in de gaten hebben of het helemaal niet te willen weten.
  Vele duizenden auto’s gaan er jaarlijks “over de toonbank”.
  Geen hond die zich realiseert dat ongeveer de helft van wat zij betalen linea recta in de schatkist vloeit. Dan mag je echter nog niet de showroom uitrijden want eerst moet er wegenbelasting worden betaalt. Vervolgens moet er brandstof in de auto en ook daar geld dat je per liter zo’n 60% belasting afdraagt.
  En dan zit er weer ergens een wethouder die het wel een leuk idee vind om een socioloog in te huren om te kijken waar het misgaat met onze medelanders, dat de eerste de beste de uitkomst al op voorhand kan schetsen blijft onbenoemd, dat de socioloog daar schandalig veel geld voor rekent, tja hij heeft gestudeerd ‘dus’ hij heeft er “verstand” van.
  Wat het voorgaande met de islam te maken heeft?
  Alles.
  Politici verliezen op het moment dat ze worden aangesteld elk gezond realisme, bepaalde dingen betreffende de islam mogen niet worden gezegd want dan hoor je er niet meer bij.
  Kritiek op allochtonen is uit den boze ‘want’ die zijn per definitie zielig.
  Geld uitgegeven om de multiculturele samenleving enigszins in het spoor te houden wordt niet gezien als weggegooid geld en de schuld van het ontsporen ervan is altijd eenzijdig de schuld van autochtonen.

  Like

 12. BigLJohn zegt:

  Ik heb met veel genoegen en interesse naar het betoog van Geert Wilders geluisterd. Allemaal waar wat hij zei. En hij was amper uitgesproken toen in de gehele tweede kamer het geroffel op de bankjes weer te horen was. En daar hebben we dan met zijn allen met ons goede fatsoen op gestemd. Op die arme PVV alwaar men in de tweede kamer Geert Wilders dood kijkt, en al zijn moties massaal weggestemd worden. De stem van Geert Wilders word wel gehoord, maar totaal genegeerd. Hij is de bijna spreekwoordelijk geworden roepende in de woestijn ! Hopelijk spreekt hij nieuwe kiezers aan, vooralsnog de stembusfraude alweer geen spaak in het wiel gaat steken. The NWO vereist immers een Rutte 4 kabinet.

  Geliked door 3 people

 13. Klaas zegt:

  Like

 14. ronjaspers zegt:

  De bestuurselite (kuch,kuch) is niet blind voor de islam.Ze werken mee aan de islamisering van nederland en europa.Dit heeft alles te maken met de resolutie van straatsburg: islamisering van europa voor olie (1975) en natuurlijk de N.W.O. 90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,daarvoor worden de soldaten van allah binnengehaald en binnenkort ook miljoenen barbaarse afrikaanse moordenaars en verkrachters.

  Geliked door 1 persoon

 15. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig gaat Geert Wilders op 2 oktober naar Gilze om daar bij de inloopavond te gaan demonstreren tegen het voorstel om 40 miljoen euro (!) uit te trekken voor het verbouwen van een asielzoekerscentrum aldaar! Ze willen daar ongeveer 1200 asielzoekers (!) in opbergen zonder dat de mening van de omwonenden is gevraagd en natuurlijk hebben de initiatiefnemers weer geen rooie cent over voor de bejaarden en ouderen! Hopelijk lukt het Wilders e.v.a. die hier fanatiek en terecht op tegen zijn om deze asielwaanzin tegen te houden en dat al die 1200 asielzoekers HEEL erg ver buiten Gilze worden gehouden!
  Overigens heb ik nog een interessante vraag aan de webmaster: kent u misschien een linkse site die Krapuul heet en precies de tegenpol is van E. J. Bron? Daar zitten namelijk allerlei pro-islam, pro-Marokkanen- en pro-asielzoekers-figuren op die blijkbaar nog steeds vinden dat Wilders en iedereen die hem steunt een bende xenofoben, islamfoben etc. zijn al mogen wat mij betreft al die linkse idioten daar mooi de lucht in vliegen met hun huichelachtige gezeik omdat zij totaal NIET inzien wie de werkelijk haatzaaiers in Nederland zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s