Elke tweede Marokkaan en Algerijn is een crimineel, zo zegt Duitsland

Screenshot_19

(Door: “Elise Nijmegen”)

Duitse cijfers bevestigen datgene wat alle realisten al wisten. Door de immigranten, voornamelijk islamitische, hebben we nu in Europa te maken met een geweldsexplosie. De Duitse minister van Binnenlandse zaken erkent dat bijna de helft van alle immigranten crimineel is in de aan Nederland grenzende deelstaat Nordrhein-Westfalen. Iedere tweede Marokkaan en Algerijn is crimineel en containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën worden onderschept.

In 2018 waren er 265.930 geregistreerde misdrijven, 98 moorden, 261 doodslagen en 1082 verkrachtingen en aanrandingen. 728 per dag. Duitsland is geen rechtsstaat en geen democratie meer en de politiek en de media daar zijn net zoals hier in Nederland verantwoordelijk voor onbeschrijfelijk veel leed.
https://jdreport.com

De EU, die handelt in opdracht van en/of in samenwerking met de VN, om, mijns inziens, in Europa een samenleving te creëren die geen moraliteit meer heeft en waar de meningen en gevoelens van mensen van weinig belang zijn.

Volgens onderstaand artikel krijgen kinderen vanaf 6 jaar verplicht lessen in het zichzelf aanraken of “stimuleren”, die volgens critici de jongeren seksualiseren. De lessen maken deel uit van het controversiële “All About Me” lesprogramma. Documenten verkregen door The Mail on Sunday beschrijven hoe “All About Me-klassen” betrekking hebben op leerlingen tussen 6 en 10 jaar die door leraren worden verteld dat er “regels” zijn om jezelf aan te raken. Een uitleg van “regels over zelf-stimulering” staat in het lesplan van het schema van 6 en 7 jaar. Echt ziek dit!
www.dailymail.co.uk

Sinds 2011 hebben 6,2 miljoen mensen al asiel aangevraagd in Europa en er komen er nog 70 miljoen bij als het aan de VN en EU ligt… Alleen al in Juli 2019 bedroeg het aantal “verzoeken” 62.900, een stijging van 26% ten opzichte van de maand daarvoor. In de periode januari-juli van dit jaar zijn er 400.100 Derde Wereldmigranten geweest die asiel hebben aangevraagd. De omvolking is in volle gang!!!
https://voiceofeurope.com

Intussen blijven we hier water naar de zee dragen en geven we miljoenen uit aan projecten die, aangezien de basis van het probleem/ideologie niet wordt erkend, bij voorbaat al gedoemd zijn om te mislukken…

22 zogenaamde Marokkanen-gemeenten, dat zijn steden die wel, in tegenstelling tot de minister-president, problemen hebben met Marokkanen, ontvingen 33 miljoen aan subsidie in de afgelopen 3 jaar. 33 miljoen weggegooid en geen enkel resultaat geboekt. Misschien had dat geld beter besteed kunnen worden aan de emigratie van vele Marokkanen naar Marokko.
www.ad.nl

De EU lijkt een beetje op de Sovjet-Unie van vroeger zo wordt heel terecht opgemerkt in het onderstaande filmpje. Kijk en vergelijk…
https://youtu.be

Onderstaand filmpje gaat ver, maar eigenlijk zeggen ze dat het nu al gebeurt en dat we de kant van de matrix opgaan…
https://youtu.be

Nog even over de klimaathysterie, waarin zo velen zonder enig bewijs geloven en die is bedacht om u armer te maken en de rijken rijker…

De Wereld Meteorologische Organisatie neemt afstand van de westerse klimaathysterie en ook Petteri Talaas, hoofd van World Meteorological Organization (WMO) vergelijkt het selectief gebruiken van gegevens door de media en politiek om de huidige klimaatagenda te ondersteunen met “religieus extremisme”. Ook vindt hij dat we nuchter moeten blijven en dat er niets klopt van alle doemscenario’s.

Feit is dat van de 108 modellen die IPCC tussen 1998 en 2014 gebruikte om de “global warming” mee te voorspellen, er volgens het “Cato Institute” maar liefst 105 modellen foutief gebleken zijn. En daar is wel een miljarden kostend klimaatbeleid op gebaseerd…

Extreemlinkse klimaatactivisten trokken tot zes keer toe naar de Noordpool om te bewijzen dat daar het ijs ontzettend aan het smelten is. Ook bij deze laatste poging, net zoals bij de vijf vorige, op 3 september jl., kwamen ze weer vast te zitten in de overvloed van ijs en moesten gered worden met een helikopter. De hele klimaatveranderingspolitiek is er enkel om belastingen te verhogen en onze vrijheden en rechten af te pakken.
www.xandernieuws.net

De tijden dat de Nederlandse politiek deed wat goed is voor Nederland en de Nederlanders ligt ver achter ons. Met name de Rutte-kabinetten hebben Nederland afgebroken op vele vlakken en het is tijd dat dit opnieuw falende onrealistische kabinet naar huis gaat.

We zouden uit de EU moeten stappen, we hebben de EU niet nodig om ons te vertellen hoe we moeten leven, wat we moeten geloven en welke normen en waarden we zouden moeten accepteren!!

Het lidmaatschapsgeld en de miljarden die naar de EU gaan om de globalisering/centralisatie/omvolking/islamisering te promoten, zouden heel wat tekorten oplossen en daar zouden heel veel mensen een zo gewilde loonsverhoging van kunnen krijgen. Dit kabinet lijkt de trekpop van de EU te zijn, terwijl we politici nodig hebben die opkomen voor onze belangen, de belangen van de Nederlanders! Politici die vechten voor het behoud van onze vrijheid en het behoud van onze identiteit en tradities en die uw lasten willen verlichtten en niet verhogen, zoals het politieke kartel al jaren doet.

Screenshot_18

Zoek contact met gelijkgestemden, met andere ontevreden Nederlanders, zodat we er samen, want we leiden allemaal onder het politieke wanbeleid, voor kunnen zorgen dat dit wanbeleid stopt!!

 Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Elke tweede Marokkaan en Algerijn is een crimineel, zo zegt Duitsland

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ik zie geen artikel, ik zie een verzameling van doorverwijzingen naar artikelen van anderen op andere sites, de schrijfster Elise Nijmegen geeft niet haar mening, stelt niet zelf dingen aan de kaak.
   In een eerder stadium deed ze dit wel, Bolo plaatste vaak artikelen van haar door, maar toen waren het nog wel echt artikelen, ze pakte een onderwerp bij de staart, gaf haar mening en onderbouwde dit met argumenten.
   Dan schrijf je een artikel, dit is gewoon broddelwerk.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Ik vind haar stukjes juist 10x beter dan wat ze bij Fenixx achter liet.
    Dat was juist niet meer dan een reeks links, zonder enige uitleg.
    En elke keer bijna precies hetzelfde, met elke keer hetzelfde slot verhaal.
    Maar misschien daarom wel beter te begrijpen voor de wat oudere onder ons.
    Die houden wel van herhalingen.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Mij staat het anders voor de geest Piet maar ik kan het niet meer terug zoeken want ik geloof dat Fenixx ‘uit de lucht’ is.

    Like

 1. Pingback: Elke tweede Marokkaan en Algerijn is een crimineel, zo zegt Duitsland – dontessers

 2. Monalisa zegt:

  Ook hier roepen ze woorden van WILDERS minder minder SVP.

  Like

 3. Jean zegt:

  Als wij niet heeeeeel snel die barbaarse troep gaan verdrijven en die zwijnerij gaan verbieden dan zal Europa heeeeel snel een groot kerkhof worden.
  Nu ingrijpen en de politieke lafaards die de ellende veroorzaakt hebben door die misdadige import zwaar afstraffen.

  Like

 4. Lucky zegt:

  Daar hebben ze zo te zien óók geen marukkanenprobleem?

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Natuurlijk hebben ze dat niet daar. Hoe durf jij het te beweren.
   Ze doen het juist ontzettend goed en werken keihard mee om het land op te bouwen, als ik jou zo moet geloven soms.
   Ze schamen zich juist helemaal kapot voor al die criminelen Marokkanen.

   Like

 5. Joannes den Hollander zegt:

  “en containers vol met enorme hoeveelheden wapens voor moskeeën worden onderschept.”
  Deze ene zin beangstigd mij. Hoeveel containers met wapens werden niet onderschept? Met een honkbalknuppel en een keukenmes valt daar niet veel tegen in te brengen.

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Beangstigd moet natuurlijk beangstigt zijn.

  Like

 7. hans-e-pans zegt:

  Ben eigenlijk wel benieuwd wanneer in Duitsland de lont in het kruitvat gaat. Want ondanks dat de Duitsers nogal volgzaam zijn wat hun gezaghebbers betreft, maar ook zij moeten toch nog een ietsiepietsie eigenwaarde hebben.

  Like

 8. henk verhoef zegt:

  de nederlqander is dom– de moslim nieuwkomer pakt slechts wat de volking toestaat
  ennhet volk ach de rechtsatt en beveilkiging

  Moetb je eens aan de racerij in zandvoort denken
  In een overvol madurodam waar een paar honderduizend mensen over een “landweggetje ” naar zandvoort moet op een racedag

  zie dat als “terrorist ” helemaal zitten
  Die gooit een bommetje al dan niet met een drone aan begin weggetje en de hele troep zit als ratten in de val en natuurlijk mooie panioek en vele doden en de hulpdiensten ach en gillen en krijzen en ja= wat warenm we dom

  maar de politiek– vroom en men stemde weer

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Het is bekend dat Marokkanen en Turken in hun land van herkomst begraven willen worden. Zou het voor hen – maar ook voor ons – niet veel beter zijn als ze tijdens hun leven, en dan zo vroeg mogelijk, al naar die landen terugkeren.
  Mijn zegen hebben ze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s