Mocro maffia: van kwaad tot erger

Screenshot_13

(Door: Johan Sanctorum)

De moord op de Nederlandse advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de strafzaak tegen voortvluchtig topcrimineel Ridouan Taghi, plaatst de zogenaamde mocromaffia  terug in de schijnwerpers: een Nederlands-Belgisch netwerk van georganiseerde misdaad, in handen van Marokkanen, dat de drugstrafiek controleert, in hoofdzaak dan de cocaïnehandel, met Antwerpen als grote draaischijf. Derk Wiersum werd op klaarlichte dag voor de ogen van zijn vrouw neer gekogeld en laat twee jonge kinderen na. Het netwerk verlegt duidelijk zijn grenzen. In Borgerokko maffia  (2017) behandelde onderzoeksjournalist Raf Sauviller het fenomeen uitgebreid. Hij waarschuwt ook voor Nederlandse toestanden’ in België.

 Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, België, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Maffia, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

8 reacties op Mocro maffia: van kwaad tot erger

 1. aquarius4422 zegt:

  Helaas heeft de Nederlandse justitie het te druk met Geert Wilders en blokkeer Friezen te vervolgen om zich ook nog met dit soort details bezig te houden.

  Geliked door 3 people

 2. BigLJohn zegt:

  Wat onbesproken blijft is dat de onderwereld en bovenwereld zich aan het gelijkschakelen zijn. Men probeert personen op hooggeplaatste posities te krijgen om verdachten vrij te krijgen, c.q. een veel lichtere straf te geven. Dit systeem is c.q. was ook gangbaar in Amerika bij gangster-syndicaten.

  Like

 3. Peter zegt:

  Als je burgers die wegenbelasting betalen ,en dat is voor het te gebruiken van de openbare weg ,voor foutparkeren een boete geeft van 100 euro ,en dit vergelijkt met het in bezit hebben van een wapen ,en de straf die daarvoor staat ,is ronduit belachelijk ,gevangenissen heeft de staat gesloten ,nu is het een gesprekje een kopje thee,plus 40 uur werkstraf ,denken dat het zo is opgelost leeft ver buiten de realiteit.Minimaal 3 jaar geven,of gelijk uitzetten ,dat ze niet in deze maatschappij horen hebben ze al aangegeven ,dit zijn geen kwajongens streken ,laat ze bang worden ,aanpakken die handel.

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  Goed stuk. Naadloos toepasbaar op de Nederlandse situatie. nu nog zien dat we politiek en justitie hiervan doordringen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Rutte gaat de geschiedenis in als de meest onverantwoordelijke premier. Nu nog niet, maar uiteindelijk wel. Althans als er tegen die tijd nog geschiedenis geschreven mag. Gaat met Wilders mee voor de goede sier naar een zieke vrouw. Parijs tekenen zonder te weten wat de consequenties zijn in de toekomst. Marrakechverdrag omdat de EU het wil. Geef mij die vreselijke hork Trump maar als president. Geeft vele malen minder ergernis dan die grijzende spijker. Waait niet met alle winden mee als een slappe drol Rutte.

  Geliked door 2 people

 6. Thomasson zegt:

  Gisteren was op NPO3 een interview met voetballer Christiano Ronaldo. Hij kwam uit het eiland Madeira naar Portugal als een kind van een zeer arm gezin. Zijn vader was aan de drank en zijn moeder werkte als schoonmaakster. Is Christiano Ronaldo crimineel geworden? Of een van zijn broers? Nee! Als hij geen voetballer zou worden, zou hij waarschijnlijk in iets anders uitblinken. Hij is een intelligente man met innerlijke beschaving. Zijn familie was arm, maar mentaal niet verrot. Dat is kennelijk het geval bij 90% van de Marokkanen (voorzichtige schatting). Ze zijn mensen die generaties lang mentaal verrot zijn. Door zware inteelt is een groot deel van de Marokkaanse kinderen in verschillende maten zwak begaafd. Theo Hiddema zei iets interessants in zijn reactie: “nog nooit in enige beschaving is er zo’n discrepantie geweest tussen een laag IQ en de vernietigende kracht die zo’n typetje met dat IQ teweeg brengt”. NEDERLAND HEEFT EEN MAROKKANENPROBLEEM Een probleem die de samenleving in Nederland in gevaar brengt. De enige oplossing voor dit probleem is: kiezen op de eerste plaats voor het welzijn van je eigen volk. PUSH THEM BACK! Dat hoeft helemaal niet op basis van discriminatie te gebeuren. De namen van al de Marokkaanse gevaarlijke gezinnen (families) zijn in de computers van alle instanties te vinden. Willekeur is zo goed als uitgesloten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s