DE GROTE VERVANGING IN EUROPA LIGT OP SCHEMA

Screenshot_9

(Door: Guy Millière – Vertaling: “delamontagne”)

De Italiaanse journalist Giulio Meotti heeft kort geleden op israelnationalnews.com geschreven dat de Italiaanse autochtonen een minderheid zullen zijn voor het einde van deze eeuw. Deze stelling is niet controversieel, maar het resultaat van een relevante analyse die is gebaseerd op de geboortecijfers in Italië. Op het aantal moslims die nu in het land zijn (niet meegeteld de extra immigratie ) en het verschil in geboortecijfer tussen moslims en niet-moslims in het land. En als Giulio Meotti het heeft over ’t einde van de eeuw,  dan is hij nog optimistisch, zoals hij zelf toegeeft. En de gegevens die hij in zijn artikel aanhaalt, tonen dit ook aan.

Maar de Europese Unie daarentegen publiceert documenten om aan te tonen dat er “niets”aan de hand is, want er zullen altijd inwoners in Italië zijn! En ze wil er niets van weten dat er verschil is tussen Italianen met een christelijke, westerse achtergrond en moslims, die, zelfs als ze de Italiaanse nationaliteit hebben verkregen, toch een cultuur met zich meedragen die ten zeerste anders is en onmogelijk te veranderen.

De bewakers van het politiek correcte en de factoren van het “niet willen inzien” dat wordt verspreid, zullen zeggen: “Ik negeer niets en Giulio Meotti zelf ook niet, want die aantallen moslims veroorzaken geen problemen, als zij maar integreren. Men moet ze niet verwarren met de islamisten”. En als je iets anders verkondigt, het tegenovergestelde zegt, dan ben je een “racist”.

Het kan dan wel gemakkelijk zijn om hen dan te antwoorden dat islam geen ras is (ik houd nooit op dit te schrijven en ’t is toch eigenlijk verschrikkelijk dat ik dit steeds opnieuw in herinnering moet brengen)en dat zij vrijwillig of niet totaal negeren dat de islam al 14 eeuwen lang een strikt dogma is, overwinnend, gewelddadig, vrijheid berovend, moordlustig dat onderwerping eist. Maar het is niet heel makkelijk om hen te antwoorden, omdat ze het publieke woord monopoliseren.

Wat er nu in Italië gebeurt, en wat het van dit land een voorloper maakt (omdat de daling van het geboortecijfer van de autochtonen in Italië veel eerder plaatsvond dan in andere Europese landen), vindt nu ook plaats in de andere West-Europese landen. En dan vooral in Frankrijk, waar deze cijfers dan misschien iets minder alarmerend mogen blijken dan die van Italië, maar er is nog wat anders: Frankrijk heeft tegenwoordig meer moslims dan Italië en het moslim-geboortecijfer ligt in dat land ook hoger.

Nog voor het einde van de eeuw zal hetgeen Meotti voor Italië voorspelt al in Frankrijk zijn gebeurd en zal de oorspronkelijke Franse bevolking een minderheid zijn. De islam zal de voornaamste godsdienst zijn in het land en hij zal zijn wat het altijd al was: een totaal gewelddadig, overwinnend, vrijheid berovend en moorddadig dogma, dat onderwerping vereist.

Screenshot_8

Veel moslims zullen zeggen dat de politiek correcten gelijk hebben en dat de [valse] informatie  die zij verspreiden waar is en dat de gewone moslims integreren en geen problemen zullen vormen. Maar dat zij dus niet moeten worden verward met de islamisten, die niet willen integreren. Maar hierdoor kunnen zij er door de islamisten juist van worden beschuldigd slechte moslims te zijn, omdat ze de strikte voorschriften van de islam niet respecteren. Voorschriften zoals de koran die voorschrijft, moeten tot op de letter worden opgevolgd. Ze zullen vervolgens worden gemaand om betere, vromere moslims te worden en dat zal gebeuren of is al gebeurd. Dit alles kan zwaar zijn en de huidige situatie verder verergeren.

Wie dan ook de moslimwereld beschouwt, kan heel makkelijk enkele feiten constateren die tot nader inzicht zouden moeten leiden: op de 57 moslimlanden zijn er slecht 3 met democratische instellingen. En dan zijn deze nog niet perfect en kunnen bedreigend zijn. Er bestaat geen enkele moslimland waarvan men kan zeggen dat dit economisch ontwikkeld is. Sommigen zijn rijk dankzij de olie en gasvoorraden, maar rijkdom en ontwikkeling zijn twee totaal verschillende begrippen. De alfabetisering is in de moslimlanden zeer laag en daarbij komt ook nog de discriminatie van vrouwen. Wie denkt dat een land dat langzamerhand islamiseert een democratisch land zal blijven en dat het menselijk intellectueel kapitaal niet zal afnemen, is verre van de werkelijkheid verwijderd.

Screenshot_10

De Europese Unie en de politiek correcten die de waarheid verdoezelen en die weten dat de Grote Vervanging, die door bijv. Renaud Camus en anderen wordt getheoretiseerd, al aan de gang is, weigeren dit toe te geven. Zij menen dat de vervanging van de bevolking zonder gevolgen zal blijven. Maar de consequenties zijn er al: in Italië en Frankrijk en andere landen. Een dodelijk proces is in gang gezet en het is moeilijk te stoppen.

En degenen die de alarmklokken luiden, zoals Meotti, Salvini, Orbán, Renaud Camus, Eric Zemmour en Wilders, en gelijk hebben, worden echter door Justitie vervolgd en veroordeeld, omdat zij de waarheid hebben gezegd. Zoals ikzelf, als ik in Frankrijk zou zijn gebleven. (Guy Millière is naar de VS geëmigreerd).

En als er al politici zijn die de alarmklok luiden en de bevolking van hun land achter zich hebben, komen ze zelden aan de macht en worden ze dikwijls ter zijde geschoven. Matteo Salvini is naar de zijlijn geschoven met behulp van de hoeders van de Europese Unie, en dit terwijl hij de steun had van 40% van de Italianen en hij de invasie vanuit Libië een tijdlang heeft kunnen tegenhouden. Een invasie die nu wordt hervat. In andere Europese landen maken de zogenaamde populistische leiders geen schijn van kans een verkiezing te winnen, omdat zij gedemoniseerd worden.

Zelfs als er een Brexit zal plaatsvinden en Engeland de EU verlaat, zal Groot-Brittannië nog steeds niet van de problemen af zijn. Londen werd tien jaar geleden al door de journaliste Melanie Philips uitgeroepen tot “Londonistan” en al decennia lang zijn er steden in GB die een zorgwekkende ontwikkeling doormaken.

Leven vandaag de dag in Europa is leven in de schaduw van de Jihad en degenen die dit niet willen zien, zullen uiteindelijk ook niet kunnen ontsnappen aan deze schaduw die elk jaar erger wordt. Diegenen die het wel beseffen, kunnen in ieder geval zeggen dat ze niet met hun ogen dicht in het leven staan.

Bron:
www.dreuz.info
Door: Guy Millière

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, christenhaat, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Globalisering, Groenen, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, onwetendheid, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op DE GROTE VERVANGING IN EUROPA LIGT OP SCHEMA

 1. Tineke zegt:

  Als dat moloch in Brussel het voor het zeggen blijft houden,gaan we er allemaal aan.
  Wat in Italië gebeurt,geldt voor alle lidstaten,bij de een wat sneller dan de ander.

  Brexit,Frexit Nexit noem ze allemaal maar, ERUIT!
  Anders ziet de wereld van onze kinderen en kleinkinderen er inktzwart uit !

  Geliked door 1 persoon

 2. Dijkstra zegt:

  Op een punt mist de schrijver toch iets. Hij schrijft halverwege:
  “…de politiek correcten die de waarheid verdoezelen…”
  Nee, de politiek correcten beleven de totstandkoming van hun eigen politieke droom, namelijk de eindfase van het socialisme in een anarchistische samenleving waarin elke gemeente en gemeenschap op lokaal niveau zelfbesturend is. Geen gezag, want er is geen natie staat meer, geen meerderheid die sturend kan optreden. De waarheid waar de schrijver naar verwijst, is voor de politiek correcten geen waarheid, maar de nachtmerrie van het ‘ancien regime’.
  En verderop: “…Zij menen dat de vervanging van de bevolking zonder gevolgen zal blijven.” Integendeel, zij zien de gevolgen halsreikend tegemoet, omdat ze denken dat die de vorm zal aannemen van hun anarcho-communistische dromerijen. De schrijver bedoelt (denk ik) dat zij de vervanging als zonder gevolgen voorstellen voor de ‘nationalistische’ bevolking die nog gehecht is aan ‘cultuur’ en ‘eigenheid’. Links leeft in een totaal andere denkwereld.

  Like

 3. Blaffertje zegt:

  Zoals Nostradamus zei, “Het gevaar komt uit het oosten”.
  Die man had het bij het rechte eind.

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   Er zijn dus toch nog mensen die trouw zijn aan hun principes.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    En je ziet het weer, alle andere Nederlanders, die over alles een uitgesproken mening hebben, blijven gewoon zitten.
    Waar zijn ze nou ze, al die mensen die wel even persoonlijk zouden ingrijpen.
    Die bestaan gewoon weg niet, een grote bek hebben ze, meer niet.
    En zo ken ik ze dan ook weer.
    Pas als iedereen uit zou stappen, en dat elke keer weer, maak je misschien nog iets duidelijk.
    Ik hoop dan ook dat de man meer medestanders krijgt met zijn principes.

    Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   Ik was net als die man ook de trein uitgestapt, maar eigenlijk is het de omgekeerde wereld, die nikabdraagster zou de trein niet in mogen.
   Toen hij vroeg aan de conducteur de nikaabdraagster er uit te zetten heeft de NS dat geweigerd.
   Ik vraag mij wel eens af waarom ze in dit land nog wetten en regels maken als ze niet gehandhaafd worden.

   Like

   • Tineke zegt:

    Ik denk voor de buhne,van kijk ons eens stelling nemen en daadkrachtig optreden.
    Een wet die geen hond gaat handhaven,en ze krijgen er ook geen straf voor.
    Behalve als jij en ik het zijn,dan weten ze ons te vinden !

    Geliked door 1 persoon

 4. henk verhoef zegt:

  overal ter wereld hebben de moslims nogal de gewoonte om elkaar af te maken en ze hebben ook kernbommen
  (n de blanke mens heeft dat ook geprobeert– elkaar uit teroeien– ook niet zo succes vol tot op heden met oorlogs geweld
  Nu door gewoon wat omvolken en ook omgenderen– LH en er worden nog maar weinig kinderen geboren– nou ja als ik die krengen ook zie= dan snap ik ook niet waarom ik er twee genomen heb 60 jaar geleden
  de wereld is er niet wijzer/beter vangeworden

  Geliked door 1 persoon

 5. roheline1 zegt:

  Laten we het gezellig houden op ONS continent, moslims eruit!

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Tja, het zal in heel Europa niet anders zijn.

  Met dank aan de EU en haar aanhang.

  Like

 7. Je kunt hardop zeggen dat er geen enkel Islamitisch land is die democratisch is ingesteld, want de islamieten zeggen zelf, democratie kan niet, mag niet en past niet in onze islam. Daarom ook dat in Nederland de democratie een paar jaar geleden al door het sloopkabinet de nek om is gedraaid, daarmee was bewust de weg vrij gemaakt om islamisering toe te staan en alle kansen te geven zich verder te ontwikkelen. Toen kwam gelijktijdig ook het besluit dat moslims in diverse systemen deel mochten nemen onder de noemer diversiteit op de werkvloer, zoals politie, leger, politieke partijen. Nu zijn de scholen aan de beurt om bepaalde lesstoffen toe te laten, moskee bezoek is bij sommige scholen al als normaal beschouwd in het lespakket opgenomen.
  Wil er iemand hier nog iets aanvullen?
  Fijne avond nog, ik wilde uw avond niet verpesten door u weer aan het denken te zetten, sorry hier voor.

  Like

  • ronjaspers zegt:

   Guardia Angel.Tot de islamisering van europa is al besloten in 1975 door de raad van europa.We (europa) zijn toen al verkocht en verraden aan de islam en moslims.De resolutie van straatsburg.

   Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Wat een optimist.
  Door overbevolking is er over pakweg 10-20 jaar aan alles een tekort en van de honger gaan de mensen elkaar opvreten wat goed is voor de planeet.

  Geliked door 1 persoon

 9. Sakura zegt:

  Guardia Angel , neen hoor ! U hebt mijn avond althans niet verpest. Die is al lang verpest. Maar blijft u het aub herhalen ,net zoals ik dat doe . Machteloos maar verbeten met de gedrevenheid van een Jehova getuige . Misschien is er een waterkansje dat men toch ontwaakt ,je weet maar nooit mijn vriend 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s