Greta Thunberg VN speech doet denken aan “baby’s uit de couveuses gegooid” speech Irak oorlog

Screenshot_6

(Door: Martin Vrijland)

Wie nu nog steeds niet door heeft dat Greta Thunberg gewoon een goed gecaste marketing actrice is, leeft nog iets te veel met zijn of haar kop in het zand. Vol verbazing zie ik de berichten op Facebook voorbij komen van mensen die helemaal fan zijn van de jonge vrouw en echt helemaal zeker weten dat het een authentieke activiste is die zomaar de hele wereld over kan reizen en alles voor elkaar krijgt. Want ze strijdt voor meer politieke daadkracht om het klimaat te redden. De emotionele VN speech (waar Donald Trump niet bij aanwezig zou zijn, maar toch ineens wel op kwam dagen) is de slagroom op het acteerwerk-toetje.

Deze prachtige propaganda draait maar om één ding en dat is: Het zorgvuldig opgebouwde ‘right-wing’ merk koppelen aan de anti-globalisering, complotdenken, anti-globalwarming-theorie, nationalisme, vrouwonvriendelijkheid en eigen-markt-eerst politiek; om vervolgens de economie op te blazen, zodat dat merk ‘right-wing’ als schuldige aangewezen zal worden door de rest van de bevolking om zo grootschalig en definitief af te rekenen met elke vorm van kritiek. Greta Thunberg is onderdeel van dat propagandaspel. Zij moet mensen op hun onderbuikgevoel bespelen, zodat ze die ‘right-wing’ lastpakken (die zich maar niet aan het 2015 Parijs klimaatakkoord willen houden) gaan haten! De massa moet een hekel aan critici krijgen.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen, belangenverstrengeling, dictatuur, Elite, establishment, gezond realisme, Globalisering, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Greta Thunberg VN speech doet denken aan “baby’s uit de couveuses gegooid” speech Irak oorlog

 1. Het meisje speelt het carillon klokkenspel van Soros. Iedereen luistert bijna ademloos.

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Tja ze gaat met een zeilboot⛵️⛵️van Monaco naar USA, deze boot heeft drie motoren, haar ouders vliegen haar na, nu moet ze nog zwemend terug met haar ouder naar Denemarken. Heb u haar ogen gezien, moet me denken aan de man in de jaren 30, maar gek is ze.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Goed kijken naar deze foto de krankzinnige straalt er van af.

  Geliked door 2 people

 4. Monalisa zegt:

  Over 20 jaar staat ze in een enorm stadion en spreekt de massa, allen gekleed in groen, met een mouwband met eikenblad erop, toe in rauwe taal terwijl de “Grune Polizei” jaagt op klimaatontkenners om ze in veewagens af te voeren alwaar ze tot brandstof dienen voor milieu-vriendelijke stadsverwarming. Oftewel……lach er vooral om maar het is dood-en-dood eng wat hier gebeurt. Waar kennen we dit van.

  Like

 5. Freda110 zegt:

  Weer zo’n enge foto waarop duidelijk te zien is dat het boven in de bol niet helemaal lekker zit.
  Wat mij betreft mogen ze dit monster DUURZAAM opsluiten in een psychiatrische inrichting.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als ze in een psychiatrische inrichting opgesloten moet worden, is ze geen monster maar een patiënt. Ik heb oprecht met het kind te doen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Wachteres zegt:

    Mee eens, J.C. De ouders zouden uit de ouderlijke macht moeten worden ontzet en ze zouden een gevangenisstraf moeten krijgen.

    Maar dat zie ik in Zweden niet gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Meneer Köhler het meisje is een autistische Asperger en god weet wat er nog allemaal mis is met haar.
    Zeker die behoort in een gesloten afdeling van een GGZ instelling, normaliter is medelijden dan op zijn plaats maar zij berokkent de mensheid zoveel schade dat mijn medelijden is omgeslagen in woede.
    Woede niet alleen tegen haar gericht maar ook tegen haar ouders die drommels goed weten dat ze een patiënt is en haar desondanks de hele wereld over slepen, die zouden per direct uit de ouderlijke macht gezet moeten worden.
    Misschien is het wel tekenend voor onze huidige politici dat ze schouder aan schouder staan te applaudisseren voor een psychiatrisch patiënt.
    Soort zoekt soort misschien ?

    Like

  • Jan zegt:

   Dat rotkind had moeten verzuipen

   Like

  • Oeps zegt:

   @ Freda110 (24 september 2019 om 19:56)

   Dames en Heren.

   Er zijn aanwijzingen, dat Greta lijdt aan het “foetaal alcoholsyndroom”.
   Dat ontstaat door alcoholmisbruik door de moeder tijdens de zwangerschap.
   Het heeft invloed op de uiterlijke kenmerken en tast waarschijnlijk ook de innerlijke organen en de hersenen aan. Arme Greta !!!
   Er zijn ook aanwijzingen, dat de aan alcohol verslaafde (???) mama van Greta oneigenlijke doeleinden nastreeft en Greta uitbuit. Echt een geval voor de kinderbescherming, om onderzoek naar te doen.

   (Zie ook: E.J.Bron 24 september 2019, Gezichtskenmerken foetaal alcoholsyndroom . . .)

   Like

 6. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2019/09/project-klimaatangst-is-groot-succes-al-51-van-jongeren-denkt-dat-mensheid-is-uitgeroeid-binnen-15-jaar/

  Project Klimaatangst is groot succes: al 51% van jongeren denkt dat mensheid is uitgeroeid binnen 15 jaar

  Kunnen we al spreken van het Greta-effect? Ruim de helft van alle jongeren gelooft dat de mensheid is uitgestorven over minder dan twintig jaar, zo leren we vandaag uit Amerikaans onderzoek. Het moge dus duidelijk zijn: de angst voor klimaatverandering zit er dus goed in bij de jongste generatie.

  Like

 7. Wachteres zegt:

  “Ons huis staat in brand” samenvatting”:

  Op achtjarige leeftijd zag Greta Thunberg een documentaire over de klimaatcrisis
  en vroeg zich af: “Hoe komt het dat niemand hierover praat?
  Hoe komt het dat volwassenen en politici überhaupt nog over iets anders
  kunnen praten?’

  Greta raakte neerslachtig en weigerde lange tijd te eten. Ze kwam in een
  lang proces van ziekenhuisbezoeken en behandelingen terecht en werd uiteindelijk
  gediagnosticeerd met Asperger.

  Nadat Greta hersteld is, gaat ze zich obsessief verdiepen in het klimaatvraagstuk. Ze krijgt haar ouders zo ver hun leven om te gooien: haar moeder zegt haar baan op zodat ze niet
  meer hoeft te vliegen, de familie koopt een elektrische auto, gaat vegetarisch
  eten en verandert haar consumptiepatroon drastisch.

  Geliked door 1 persoon

 8. Jack Terrible zegt:

  Deze tweet heb ik verleden week naar Greta Thunberg (Gekke Greetje) gestuurd; https://twitter.com/JackTerrible/status/1173648539165048834

  Like

 9. Henk zegt:

  wat is ze lelijk en totaal verzuurd voor nog zo jong…………………….

  Like

 10. oudmarinier zegt:

  Dat hele wicht doet me denken aan het meisje uit de Adams Family …Ietwat lugubere comedy …

  Like

 11. Jan zegt:

  Smerig kreng is het en niets anders

  What Liberal Media Did Not Tell You: Screaming Green Teen Greta Thunberg Linked to Antifa Terrorists – Recorded Song for Antifa-Supporting Org

  The Swedish climate oracle, Greta Thunberg, has recorded a song together with the band The 1975. In a tweet she promises that all revenue from the recording will go to the extreme-left environmental organisation, Extinction Rebellion.

  It all started a few days ago when Greta Thunberg wore a left-wing supporting T-shirt, which caused noise all over Sweden. Now, the alternative news site Samhällsnytt has dug a little deeper to find out more about why Greta Thunberg was posing in her T-shirt, which is a copy of the Converse All Stars logo, except from the text which says “Antifascist All Stars”.

  It turns out that together with the band The 1975, Greta Thunberg is preaching the end of the world, in which she is stating that all solutions to the climate crisis have failed.

  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/what-liberal-media-did-not-tell-you-screaming-green-teen-greta-thunberg-an-antifa-terrorist-supporter-recorded-song-for-antifa-supporting-org/

   

  Like

 12. Torsten Himmelstoss zegt:

  Hoe is het mogelijk dat de halve wereld zich door die Zweedse trol gek laat maken
  over iets waar de mens geen directe invloed op heeft, nl. het klimaat?
  Wanneer gaan idioten van het type Wiebes & co dat ook eens leren, en vooral, dat
  aardbevingen in Groningen niet stoppen als de gaswinning wordt gestopt?
  En dat die hele energietransitie werd verzonnen om de aandacht van andere
  problemen af te leiden, zoals terrorisme en immigratie?
  Hier is de weergaloze analyse van Thunberg door Nausicaa Marbe:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3094976/onfris-kinderen-als-klimaatmartelaars

  Like

 13. Lucky zegt:

  https://clintel.nl/brief-clintel-aan-vn-baas-guterres/

  Brief CLINTEL aan VN-baas Guterres

  Your Excellencies,

  There is no climate emergency.

  A global network of more than 500 knowledgeable and experienced scientists and professionals in climate and related fields have the honor to address to Your Excellencies the attached European Climate Declaration, for which the signatories to this letter are the national ambassadors.

  The general-circulation models of climate on which international policy is at present founded are unfit for their purpose. Therefore, it is cruel as well as imprudent to advocate the squandering of trillions on the basis of results from such immature models. Current climate policies pointlessly, grievously undermine the economic system, putting lives at risk in countries denied access to affordable, continuous electrical power.

  Uwe excellenties,

  Er is geen noodsituatie in het klimaat.

  Een wereldwijd netwerk van meer dan 500 deskundige en ervaren wetenschappers en professionals op het gebied van klimaat en aanverwante gebieden hebben de eer aan Uw Excellentie de aangehechte Europese Klimaatverklaring te richten, waarvoor de ondertekenaars van deze brief de nationale ambassadeurs zijn.

  De algemene circulatiemodellen waarop het internationale beleid momenteel is gebaseerd, zijn ongeschikt voor hun doel. Daarom is het zowel wreed als onvoorzichtig om te pleiten voor het verspillen van triljoenen op basis van resultaten van dergelijke onrijpe modellen. Het huidige klimaatbeleid ondermijnt doelloos, ernstig het economische systeem en brengt levens in gevaar in landen die de toegang tot betaalbare, ononderbroken elektrische stroom wordt ontzegd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s