Sabotage: De Liberaal-Democraten schrijven naar de voorzitter van de Europese Commissie en dringen er bij hem op aan geen Brexit-deal te sluiten met Boris Johnson

Screenshot_13

(Door: Jack Montgomery – Vertaling: “Wachteres” en “Henk V.)

Europarlementariërs van de Britse anti-Brexit Liberaal-Democraten hebben Jean-Claude Juncker, de voorzitter van de Europese Commissie, geschreven om hem aan te sporen geen Brexit-deal te sluiten met premier Boris Johnson, omdat zij denken dat ze die nog steeds kunnen voorkomen.

Breitbart

“Als 16 Liberaal-Democratische leden van het Europees Parlement, gekozen met een duidelijk mandaat om Brexit te verhinderen en in de Europese Unie te blijven, willen wij u eraan herinneren dat er miljoenen pro-Europese Britse burgers zijn die strijden voor een alternatief voor Brexit”, schreven zij – “strijden voor een alternatief voor Brexit” is dan een eufemisme voor het ongedaan maken van de stemming van 2016 voor het verlaten van de EU en voor het blijven in de Europese Unie.

Hun brief werd ingegeven door president Juncker, die Sky News vertelde dat ‘Brexit zal gebeuren’ en ‘we kunnen een deal sluiten’ – opmerkingen die zeer in tegenspraak zijn met het verhaal waar de Remain-volhouders in het Verenigd Koninkrijk zich sterk voor hebben gemaakt.

“De Liberaal-Democratische campagne voor een Volksstemming” – een term die ze bij voorkeur gebruiken voor een tweede Brexit-stemming om de daadwerkelijke [eerste] volksstemming voor Brexit ongedaan te maken – “is sterker dan ooit”, beweerden de leden van het Europees Parlement in hun brief, zonder cijfers te noemen. “Als we die veilig stellen, zullen we de kiezers aansporen het VK in de EU te houden”, voegden ze eraan toe. “Namens de miljoenen pro-Europeanen die wij in het VK vertegenwoordigen, vragen wij om uw geduld en steun in deze moeilijke tijd voor ons land”, besluit de brief.

In werkelijkheid is het nu het beleid van de Liberaal-Democraten om de Brexit volledig op te heffen als ze in staat zijn om een regering te vormen, om de uittredingsprocedure uit de EU volgens Artikel 50 uit het Verdrag van Lissabon, die Theresa May in werking heeft gesteld, te herroepen. Waardoor het aftellen naar Brexit voor de derde keer wordt beëindigd.

Dit standpunt bevestigt dat “de Liberaal-Democraten de liberale democratie volledig de rug hebben toegekeerd door te besluiten dat zij en niemand anders mogen beslissen wat goed voor ons is”, is de inschatting van  Brian Monteith, lid van het Europees Parlement voor de Brexit-partij.

Inderdaad, toen zij door de BBC gevraagd werd of ze de beslissing van het volk om zich los te maken van de Europese Unie zou respecteren als het voor de tweede keer voor de Brexit zou stemmen, zei de leider van de Liberaal-Democraten, Jo Swinson: “Nee, omdat ik werd gekozen op grond van een duidelijk verkiezingsprogramma/belofte aangaande… de plaats van Groot-Brittannië in de Europese Unie, en dat is waar de Liberaal-Democraten voor staan … Ik ga mijn kijk op wat ik vind/denk dat goed is voor ons land niet veranderen”.

Bron:
www.breitbart.com
Door: Jack Montgomery

Vertaald uit het Engels door:
“Wachteres” en “Henk V.”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, Elite, establishment, Europees Parlement, EUSSR, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, soevereiniteit, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

5 reacties op Sabotage: De Liberaal-Democraten schrijven naar de voorzitter van de Europese Commissie en dringen er bij hem op aan geen Brexit-deal te sluiten met Boris Johnson

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Dus het komt hierop neer dat ze Boris Johnson op dezelfde manier een beentje proberen te lichten als met Salvini gedaan is.
  Iets andere details maar in grote lijnen hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 2. Monalisa zegt:

  En toch doorzetten om er uit te gaan dan maar zonder deal, was het niet dat 17,5 miljoen mensen er uit willen.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  O,O, wat zijn ze toch liberaal en democratisch !!

  Like

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/25/claim-pm-johnson-will-attempt-to-call-brexit-general-election-this-week/

  Claim: PM Johnson Will Attempt to Call Brexit General Election This Week

  Claim: PM Johnson zal deze week proberen Brexit-algemene verkiezingen te houden

  The British government will attempt to effectively dissolve itself for the third time later this week according to reports, as the unprecedented stalemate and ceaseless campaign to prevent Brexit within Westminster continues.
  While attempting to deliver the decision of the 2016 Brexit referendum, in which the British people gave the largest democratic mandate in the nation’s history in favour of leaving the European Union, the new Boris Johnson government has discovered it is unable to do so as Britain’s parliament is overwhelmingly in favour of the EU. Repeated defeats in the house and outside it, and laws passed compelling the Prime Minister to rule out no-deal Brexit have raised the spectre of a shadow government ruling the United Kingdom without actually taking official office

  De Britse regering zal proberen volgens de berichten later deze week voor de derde keer effectief op te lossen, terwijl de ongekende patstelling en onophoudelijke campagne om Brexit in Westminster te voorkomen voortduurt.
  Terwijl het probeert om de beslissing van het Brexit-referendum van 2016 uit te voeren, waarin het Britse volk het grootste democratische mandaat in de geschiedenis van het land gaf om de Europese Unie te verlaten, heeft de nieuwe regering van Boris Johnson ontdekt dat het dit niet kan doen als het Britse parlement is overweldigend voorstander van de EU. Herhaalde nederlagen in het huis en daarbuiten, en wetten aangenomen dwingen de premier om no-deal Brexit uit te sluiten hebben het spookbeeld opgeroepen van een schaduwregering die het Verenigd Koninkrijk regeert zonder daadwerkelijk officieel ambt te bekleden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s