VN-agenda 21 en VN-agenda 2030

 

(Door: “Elise Nijmegen”)

Wat veel mensen niet weten, is dat plannen die van de Verenigde Naties afkomen effect hebben op de gehele wereldbevolking. De EU voert die plannen van de VN uit in Europa en de regeringen van de individuele lidstaten volgen zonder morren deze plannen op, omdat ze het mondiale gedachtegoed belangrijker vinden dan de nationale belangen en de behoeftes van de nationale bevolking. In bovenstaand filmpje hoort/ziet u Ann Bressington uit Zuid-Australië, die heel goed doorheeft wat er aan de hand is en dat Agenda 21 van de Verenigde Naties een dictatoriaal plan is. Ik zal mijn best doen om te vertalen wat deze moedige dame zegt.

De Verenigde Naties en de club van Rome worden uitgebreid besproken en ook de “religie” van de opwarming van de aarde! Ze begint over het feit dat boeren en mensen die voedsel produceren onder erg hoge druk staan, net zoals hier, want anders gingen de boeren niet de straat op.

Ze kwam in 2008 achter Agenda 21 en wilde er eerst niets van weten zoals de meeste mensen, omdat we ons niet voor kunnen stellen dat “onze” regering en regeringen over de hele wereld zouden instemmen met deze krankzinnige plannen voor de bevolking.

Eigenlijk had Agenda 21 verborgen moeten blijven voor de wereldbevolking, maar het begon met de oprichting van Club van Rome in 1968, een denktank die chaos creëert, zodat de wereld verenigt, en die wereldoplossingen aandraagt voor lokale problemen.

De Lima-declaratie was een blauwdruk voor wat er nu gebeurt, een aanloop naar Agenda 21, en laat landen als Australië achter zonder technologie, zonder basis van fabrieken en dus zonder banen en met handelsverdragen die beperkend werken. Het resultaat is dat 90% van de fabrieken en de agricultuur weg is.

In 1992 zei Moris Strong, lid van de VN en de Club van Rome: het is duidelijk dat de actuele levensstijl van de middenklasse met het bijbehorende consumptiegedrag, het consumeren van grote hoeveelheden eten, het gebruik van fossiele grondstoffen, het bezitten van een motorvoertuig, kleine elektrische apparaten en wonen in de buitenwijken van de stad niet langer mogelijk zullen zijn.

Communisten-Agenda 21 zal zijn uitwerking hebben op elk deel van ons leven; hoe we eten, wat we eten, hoeveel we eten, hoe we ons van de ene plaats naar de andere begeven, op de voedselproductie, op de hoeveelheid aan voedsel en waar we leven.

Een ex-gouverneur zei: Agenda 21 wil een mechanisme opstellen voor het transformeren van de wereld van mensen naar de Derde Wereld. Angst voor milieucrises zullen gebruikt worden om de mensen angst aan te jagen en om een wereldregering te creëren onder leiding van de VN, die uiteindelijk zal resulteren in een reductie van meer dan de helft van de wereldbevolking

Uit een rapport uit 1967 van de VN; land kan niet gezien worden als een gewoon bezit, gecontroleerd door particulieren en onderhevig aan depressies en afhankelijk van de financiële markten. Privé landbezit is ook een groeiend bezit van geconcentreerde rijkdom en contribueert daarom aan sociale onrechtvaardigheid. Individuele rechten zullen geparkeerd worden voor het mondiale plan.

Het is terug te zien, zo zegt Ann, in het feit dat alle hulpprogramma’s voor ouderen en hulpbehoevenden drastisch zijn gekort, datzelfde geldt voor de zieken, de jongeren en de nieuwe groep die het moeilijk heeft, “de arme hardwerkende”. Alle lasten zijn, net zoals hier in Nederland, drastisch verhoogd met desastreuze gevolgen.

Het is tijd dat u wakker wordt, begrijpt wat Agenda 21 inhoudt voor de toekomst en uw naasten, vrienden en familie ook wakker maakt, want, zo zegt Ann heel terecht, dit moet gestopt worden.

Uit de EU en de VN zou de eerste stap zijn voor een beter en veiliger Nederland! Eigenlijk voor elk land!

Deel dit zoveel u kunt, aangezien het een negatief effect heeft op uw toekomst en die van uw kinderen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Europa, Globalisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op VN-agenda 21 en VN-agenda 2030

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Er waren nog mensen die wisten te vertellen dat zij niks anders deed als wat links copieeren .
  Blijkt ze toch ook een eigen mening te hebben die echt goed aansluit bij de dingen die wij vertellen.
  Zo iets van genoeg is genoeg met die miljeukwats.
  Ik blijf haar in ieder geval volgen met grote interesse.

  Geliked door 2 people

  • Bob Koster zegt:

   Ik heb hier nog het boekje “Grenzen aan de groei” van de Club van Rome. Die club gebruikte een primitieve computer (er waren nog maar acht van die apparaten, allemaal in de VS) om te berekenen wat het toenemende verbruik van grondstoffen zou betekenen voor de prijzen. Meer niet.
   Daarnaast heb ik ook een dik boek met commentaren, wereldwijd verzameld door Willem Oltmans. Niks bijzonders aan.
   Opmerkelijk is dat de Club v R toen al voorspelde dat er oorlogen rond schaarser wordende grondstoffen zouden uitbreken. Daar zitten we nu midden in.
   Kortom Elise Nijmegen praat uit haar achterhals.

   Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Geloof je nou werkelijk dat er oorlogen uitbreken wegens de voedselschaarste @Bob.
    Zou het niet eerder zo zijn dat oorlogen beginnen door lobbyisten van de wapen industrie die op elk niveau en in elke regering in de wereld actief zijn.
    Zou het ook niet zo zijn dat de zogenaamde verenigde naties een van de grote problemen in de wereld zijn die er alles aan doen om meer macht te krijgen ook al moeten daar oorlogen voor uitgevochten worden.
    Zou het ook niet zo zijn dat de EU op instignatie van de VN al jarenlang Rusland en met name Poetin de voet dwars zit te zetten en in navolging van de VN en de EU de politiek van de westerse wereld met liefde en plezier deze doctrine blijven volgen.
    Dat zijn zo maar een paar simpele vragen, die niet uit een paar boeken uit een grijs verleden beantwoord kunnen worden.
    Tegenwoordig heeft bijna iedereen een PC en kan zijn eigen onderzoek doen en dat was in de vroegere jaren wel heel anders.
    Toen kon de MSM iedereen nog wel dom houden, maar dat gaat in de hedendaagse tijd niet meer op.

    Geliked door 2 people

 2. Tineke zegt:

  Elise,Dank je wel !
  Dit soort berichten is waar het allemaal om draait.
  Dit zijn de berichten om mensen uit de slaaptoestand te krijgen.
  Dit is de VN agenda waar ze allemaal aan meewerken.
  Dit zijn de artikelen die gedeeld moeten worden.
  Dit duivelse plan zit al in een stroomversnelling.
  Dit is waar wij onze premier en ministers en de hele gore bende voor betalen.
  Dit mogen we niet laten gebeuren.
  Alleen…wie stopt ”DIT” tuig!

  Geliked door 5 people

 3. Jan zegt:

  TRUMP STOMPS AT THE U.N.: ‘The Future Does Not Belong To Globalists, The Future Belongs To Patriots

  Trump swept into the United Nations on Tuesday and lectured foreign leaders on their shortcomings.

  “Looking around and all over this large, magnificent planet, the truth is plain to see,” Trump said. “If you want freedom, take pride in your country. If you want democracy, hold onto your sovereignty. And if you want peace, love your nation. Wise leaders always put the good of their own people and their own country first.”

  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/09/trump-stomps-at-the-u-n-the-future-does-not-belong-to-globalists-the-future-belongs-to-patriots/

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  De Verenigde Nazis is niets anders dan het vehikel van en voor moslims om iedereen aan hen te onderwerpen

  Geliked door 5 people

 5. Henk zegt:

  Yep de afbraak is in volle gang gezet door linkse EU mafklappers.
  Wie er een beetje oog voor heeft ziet dit direct neem voorheen Nedrlands Agentschap
  nu RVO ( rovers van ondernemingen ) belasting potje van milijoenen teverdelen onder
  juist de linkse kliek met behulp van de Energie Toppers een in het leven geroepen kliek
  van ons kent ons, de pot is al leeg het heeft dus geen nut om een demonstratie te geven.
  Het leuke aan RVO is bij contact zeggen zij dat zijj een geheim houds plicht hebben
  wel dat zou je kunnen geloven als je met een Nedrlander zou spreken.
  Het zijn dan wel geen Chinese namen tot nu toe maar begrijpen doen ze het nooit.
  Uw belasting geld gaat direct naar linkse zakken vullers en komt niet tengoede aan u .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Uit de VN en de EU !!! NU !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Meisje Greta, die sprak op de VN-top, heeft, net zoals haar ouders, banden met Antifa | E.J. Bron

 8. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/impeach-yourself-democraten-deden-in-2018-precies-dat-waar-ze-trump-valselijk-van-beschuldigen/

  Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen

  Wat een toeval: Advocaat klokkenluider van Trumps gesprek met Oekraïne werkte voor Hillary Clinton en Democratische senator Chuck Schumer – Klokkenluider geeft toe dat hij geen eerstehands kennis heeft van gesprekken tussen Trump en Oekraïense president – Alle peilingen: Meerderheid Amerikanen wil geen afzettingsprocedure

  Geliked door 1 persoon

 9. De VN…Greta…Soros…islam….Deep State/NWO gebruikt op dit moment alle ontwikkelingen, gooit die in een grote kookpot en laat het maar sudderen tot de brei explosief is geworden. Misschien al over 25 jaar? En dan slaan ze toe. Of er moet een bom op die koppen daar vallen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Sorry heer Bron, in mijn snelheid vergeet ik vaak even op het sterretje te klikken als het een goed bericht is.

  Like

 11. ronjaspers zegt:

  Ze vergeten iets heel belangrijks te vertellen,agenda 21 is ook een depopulatie (genocide) agenda.Er moet ongeveer 90% van de wereldbevolking uitgeroeid worden.De VERENIGDE NAZI,S zijn belast met de uitvoering van agenda 21 (2021) en 2030,met dit gegeven ben ik bang dat tussen 2021 en 2030 het heel slecht gaat aflopen met de wereldbevolking.

  Like

 12. Jan zegt:

  Maduro gaat de mensenrechten verdedigen

  It’s Official: Venezuela’s Maduro Regime Set To Win Seat On UN’s Top Human Rights Body
  https://www.blazingcatfur.ca/2019/09/29/its-official-venezuelas-maduro-regime-set-to-win-seat-on-uns-top-human-rights-body/

  Like

 13. Donald van Es zegt:

  Prachtig verwoord Elise.
  Je bent een topper.
  Als ik die GroenSSlinkse idioot Jesse en zijn trawanten van Drek666 bezig zie moet ik spontaan kotsen.

  Like

 14. Pingback: De VN en de EU zijn ondemocratische instituten waarvan we het lidmaatschap zouden moeten opzeggen! | E.J. Bron

 15. Pingback: Elke dag opnieuw zijn er slachtoffers en vallen er doden… | E.J. Bron

 16. Pingback: Vol gas tegen Agenda 21 van de VN! | E.J. Bron

 17. Pingback: Exit Rutte-III, de EU en de VN! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s