Er ging iets vreselijk mis . . .!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Drs. E.N. Schilder

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Er ging iets vreselijk mis . . .!

 1. Lucky zegt:

  Gary Grant was gay in een tijd dat het nog niet geaccepteerd werd en zelfs strafbaar was, hij moest dus zijn geaardheid verstoppen.

  Like

 2. Betty Boop zegt:

  linkse persoon, duidelijk in ’n gender-crises, maar hij draagt hem omhoog, zo te zien, geef mij maar de tijd dat dat nog ’n raadsel was.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lilith zegt:

  Zeker, er is iets vreselijk misgegaan en men ‘viert’ het. Het komt doordat de tv in handen is van narcistische op geld en macht beluste heteroos en homofielen die de donkere agenda van dat alfabetvolk pushen. Niemand wil meer weten wat homofilie eigenlijk is. Let alone transgender, travestie en godweetwatnogmeer. Het kind is met het badwater weggegooid. Vast staat dat eenieder in vrijheid moet kunnen leven en zijn geluk na moet kunnen streven maar nooit ten koste van een ander.

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Geef mij Rock Hudson maar,althans ik denk dat het hem is
  Walgelijk kerels met knotten op hun kop en baarden, dat noemen ze mannen er is zeker in al die jaren iets vreselijks mis gegaan
  Er loopt wel eens een jongetje van 9 jaar ofzo langs mijn huis met een knot, ik snap die ouders niet om dat goed te vinden of het was misschien hun idee

  Geliked door 3 people

 5. Steven zegt:

  Zo ziet half Europa er inmiddels al uit… althans.. de blanke kerels. Wat een mietjes zijn het geworden. Allemaal SUF gemaakt op LINKSE scholen, de NPO en de fabeltjeskrant nieuws!

  Geliked door 1 persoon

 6. Ad zegt:

  Als je normmaal bent ben je niet normaal

  Geliked door 1 persoon

 7. Rensk. zegt:

  Welvaart. Dikke kinderen.Kerels met knotjes soms oorbelletjes en tietjes. Platte kont. Kerels met zwaar tailleerde jasjes. Rond de 20 jaar lopen meisjes al met cup D (waarschijnlijk plastic of hormonen) Vroeger begon je met cup A bij volwassenheid cup B bij kinderen krijgen cup C en in de overgang cup D. Gelukkig blijft het daar dan bij.Althans gemiddeld denk ik. Denk toch dat de dienstplicht invoeren nog niet zo gek is. Discipline bijbrengen kunnen ze tegenwoordig wel gebruiken.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik ben bang dat de discipline er ook in het leger niet uit gehaald kan worden Rensk.
   Die maffigheid zit tussen hun oren en dat haal je niet weg met een fysieke discipline.
   Er moet aan een gezondere mentaliteit gewerkt worden.

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  Niemand heeft deze “mensen” gedwongen met een vuurwapen om mee te doen met rages of trends,niemand heeft deze mensen gedwongen om te feminiseren of decadent te worden,of zich in het politiek correcte keurslijf te laten stoppen.Het is een vrijwillige keuze van deze “mensen” ze doen het waarschijnlijk omdat ze bang zijn maatschappelijk buitengesloten te worden.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Keek vanavond onder het eten even naar Nostalgie Net en daar hadden ze een programma dat beelden van de mode uit de twintiger en dertiger jaren liet zien en ineens drong tot me door dat zo’n boerkini destijds niet uit de toon zou zijn gevallen ! Ook mannen hadden een soort zwempak met het bovenlichaam bedekt en ‘korte pijpen’ tot net boven de knie.
  En toch is dat pas honderd jaar geleden.
  De Arabische nomaden die tegenwoordig in ons landje rondlopen die hoeven maar honderd jaar in te lopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s