Kamer woest over jihadisten die paspoort terugkrijgen: ‘Nederland capituleert’

Screenshot_19

(Door: Leanne Sneep)

Vijf jihadisten krijgen hun Nederlandse paspoort terug dat eerder was ontnomen. Ze zijn ook geen ongewenst persoon meer. Dat bleek deze week uit een publicatie van de Staatscourant. De Tweede Kamer is verontwaardigd en vraagt staatssecretaris Ankie Broekers-Knol (foto, VVD) om opheldering: ‘Als je onze samenleving wilt vernietigen, hoor je niet thuis in Nederland.’

De vijf jihadisten zouden volgens de NOS moslimstrijders zijn die zich hadden aangesloten bij verboden groepen in Syrië en Irak. Om welke groepen het gaat, is niet bekendgemaakt. Het gaat om Eddine Benaissa, Benyamine Fadlaoui, Mounir El Kharbachi en Ridvan Öz en Driss Daouayry. Voormalig staatssecretaris van Vreemdelingenzaken Mark Harbers (VVD) trok de paspoorten in rond september 2017, juli 2018 en april 2019.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Overheid, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Kamer woest over jihadisten die paspoort terugkrijgen: ‘Nederland capituleert’

 1. koddebeier zegt:

  Raad van Statenleden wat zijn dat voor onwereldse eikels ??? Wat ongelofelijk stel onbenullen !!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Er is een overvloed van reden om deze terroristen hun Nederlands paspoort af te nemen.
   In de eerste plaats is deelname aan oorlogsactiviteiten van een vreemde mogendheid (IS-staat) reden genoeg om het paspoort in te trekken.
   Het argument dat sommigen daardoor stateloos zouden worden telt niet omdat dit ’n door emotie ingegeven argument is dat niet terzake is.
   Bovendien zijn deze lieden staatsgevaarlijk.
   Al met al reden genoeg tot inname van het paspoort.

   Geliked door 5 people

   • henk verhoef zegt:

    hebben we bij al die ss-ers toch OOOOOOK NIET gedaan
    ze kregen zelfs een ZWART pensioen van mutti merkel en die ander “goede” moffen

    Like

 2. Leon Theunisz zegt:

  Waanzin de RvS beroept zich erop dat dat lidmaatschap is aangevraagd toen ze nog noet op de lijst van verboden stonden

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Huis en uitkering,ook al geregeld zeker ,als de staat zich warm maakt voor je ben je een bofkont ,mensen die zich de pleuris werken dag en nacht betalen zich scheel aan belasting ,en verzekering ,om van een kans op een woning maar helemaal te zwijgen ,maar een Islamterrorist komt alles aanwaaien,Den Haag is doodziek ,dit zou niet eens bespreekbaar mogen zijn .

  Geliked door 6 people

 4. Pistolen-Paultje zegt:

  Dan kan de 2de kamer woest zijn, maar zij zijn het die wegkijken en er geen prioriteit aan geven. Zij kunnen de uitvoerder van de wet hier op aanspreken, en dat doen ze ook niet.
  Is de minister niet verantwoordelijk voor het gevoerde beleid???
  Wat een gespeelde verontwaardigheid en gespeelde woede…..

  Geliked door 8 people

 5. Rensk. zegt:

  Deze ambtenaren of rechters kunnen niet buiten hun hokjes denken. Volgen precies de regels tot in de finesses en zijn te bang om er buiten te kleuren als het nodig is. Slecht voor de burgers deze mensen. Heel slecht. Kun je niet hebben bij belangrijke beslissingen.

  Geliked door 5 people

 6. Steven zegt:

  Kunnen ze straks hun werk afmaken en bij de moskee een wapen ophalen!

  Geliked door 6 people

 7. Tistochwat zegt:

  Zo is de rol van de jihadist bij een terroristische organisatie niet altijd makkelijk te duiden: velen beweren dat ze niet hebben gevochten, maar alleen hebben gekookt of gewonden hebben geholpen.

  DAN ZIJN ZE TOCH MEDEPLICHTIG?!
  Wie gaat er nu ‘werken’ bij een terroristische organisatie?!
  WEG ERMEE!

  Geliked door 4 people

 8. BigLJohn zegt:

  Jihadisten schijnen in Nederland een veel grotere status te hebben dan de autochtone Nederlandse bevolking zelf. Ze hoeven maar met hun vingers te knippen en al hun wensen worden vervuld. Dit in tegenstelling met Geert Wilders, die word als een notoire crimineel behandeld. Hij is het barbertje wat moet hangen bij de rechtbank. Nederland moet dus islamitisch worden volgens het draaiboek van de overheid, aangestuurd vanuit dat rovershol in Brussel. In de geschiedenis van Nederland komt men dergelijke wantoestanden nergens tegen. We zijn met zijn allen geboren op het verkeerde moment, op de verkeerde plaats en op de verkeerde tijd.

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Vraag me steeds vaker af waar we nog een regering voor hebben, als wet en regelgeving niet door de EU geblokkeerd wordt dan is het wel door de Hoge Raad.
  Wie daarin zitten ? Prik mij maar lek, ik zou er niet 1 kunnen noemen maar kennelijk zijn ze machtiger dan Rutte en zijn 20 Rovers.
  Heb het even opgezocht, de leden zijn;
  MWC Feteris
  EJ Numann
  CA Streefkerk
  WAM van Schendel
  J de Hullu
  JACA Overgauw
  RJ Koopman
  J Silvis
  Ik zou ze nog niet kennen al loop ik tegen ze aan maar misschien vergaat het u anders.

  Op de Melis Stokelaan krijgen meerdere bejaarden in een bejaardenhuis die toevallig allemaal onenigheid hebben gehad met de bewonerscommissie al wekenlang de meest schunnige (geschreven) brieven en zakjes stront in de brievenbus, de politie is er al langere tijd “mee bezig” maar hebben tot nu toe “geen idee”.
  Zoals bekend zijn Hagenaars altijd erg vindingrijk als het op schelden aankomt, in een van de brieven stond; “vieze aambeienlikker”, voor mij was het weer een aanvulling op mijn toch al niet geringe scheldwoorden vocabulaire… 😀

  Like

 10. Kuu zegt:

  Ja hoor, ze zijn weer woest en / of geschokt. Iedereen weet toch al la lang hoe het zit hier.

  DOE WAT.

  Geliked door 1 persoon

 11. Lekker zo door gaan op het Binnenhof. Eens klapt daar de boel uit elkaar, onvermijdelijk, dat zeg ik. De schandalen stapelen zich elke dag torenhoog op….prima… volhouden….doe zo voort.

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Nederland is in de 2e wereldoorlog al gecapituleerd voor de nazi,s.Ook is nederland en de rest van europa verkocht en verraden aan de islam.De raad van europa heeft toen in 1975 de resolutie van straatsburg aangenomen,islamisering voor olie.

  Like

 13. jungleelephant zegt:

  Dan hang je ze op:zijn ze niet meer statenloos,maar opgeruimd!Er lopen hier al te veel moordenaars rond,gezien de dagelijkse ” incidenten”!

  Like

 14. Lucky zegt:

  https://tpo.nl/2019/09/25/4-jaar-cel-en-tbs-voor-jihadist-die-16-jarige-meisje-ontvoerde-en-mee-wilde-nemen-naar-isis-gebied/

  4 jaar cel en TBS voor jihadist die 16-jarige meisje ontvoerde en mee wilde nemen naar ISIS-gebied
  Dwong haar tot islamitisch huwelijk en ranselde haar af met riem

  Het hof acht hem schuldig aan voorbereidingshandelingen voor terroristische misdrijven en het ontvoeren en mishandelen van een 16-jarige meisje. Het OM had 5 jaar cel en tbs geëist.

  In juli 2006 ontvoerde G. de 16-jarige en nam haar mee naar België. Daar dwong hij haar met hem in een islamitisch huwelijk te treden om zo met haar naar Syrië te kunnen reizen. G. hield de tiener in Antwerpen vast terwijl hij zich voorbereidde op de reis.

  Like

 15. Pietersen zegt:

  Wat lees ik in het stukje van Elsevier ? 1 Persoon VVD en 1 persoon CDA (NB de regeringscoalitie) haha, met Geert en Thierry Baudet zijn tegen, waarbij Toorenburg van het CDA nog niet eens 100% tegen is.
  Valt dus reuze mee allemaal met die ‘verontwaardiging’. De ondergang van ons land ligt gewoon op schema en gaat onverminderd door.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s