Meisje Greta, die sprak op de VN-top, heeft, net zoals haar ouders, banden met Antifa

Screenshot_18

(Door: “Elise Nijmegen”)

Op de VN-top heeft meisje Greta een in mijn ogen haatspeech gegeven. Waarom een kind daar überhaupt mag spreken, is mij een raadsel, maar nu blijkt dat behalve dat haar persoonlijke adviseur in dienst is van Soros, Greta en haar ouders Antifa-aanhangers zijn. Maar dat is dan wel weer logisch, aangezien Soros deze in vele landen als gewelddadige en terroristische gekwalificeerde organisatie ook financieel steunt. Soros doet werkelijk alles om de democratie in de wereld tegen te werken en de wereld communistisch te maken.
www.infowars.com

De VN, die plannen uitrolt over de hele wereld, en alle landen die lid zijn van de VN moeten die implementeren. De VN, die ook de klimaathysterie promoot die nergens op gebaseerd is. De aarde warmt niet meer op dan normaal en 500 wetenschappers hebben een brief geschreven aan de VN dat er totaal geen sprake is van een klimaat-noodsituatie en willen er een open en eerlijk debat over. Volgens de wetenschappers is er geen enkel statistisch bewijs dat de opwarming van de aarde orkanen, overstromingen, droogte en dergelijke, zoals natuurrampen, intensiveren of frequenter maken en dat CO2-beperkende maatregelen even kostbaar als schadelijk zijn. Verder zijn ze tegen het schadelijke en onrealistische netto-nul-CO2-beleid voorgesteld voor 2050.
www.breitbart.com

Net zoals de VN is ook de EU een ondemocratisch instituut dat zijn wil dicteert aan de EU-lidstaten. De lidstaten mogen zelf niet meer beslissen over hun wet- en regelgeving. Dat hebben we gezien aan bijvoorbeeld de pulsvisserij, de boerenquota en vergunningen, aan de pensioenen en nu weer aan de brandweer. De EU is niet zo goed voor Nederland en de Nederlanders als de politiek u wilt doen geloven. Nieuwe Europese wetgeving, die dus boven de Nederlandse wetgeving staat blijkbaar, heeft grote gevolgen voor alle brandweerkorpsen in ons land nu er geen vrijwilligers meer onbetaald mogen werken bij de brandweer… Een denktank zou met een oplossing moeten komen, er is eigenlijk maar één goede oplossing: Nexit!
www.rtlnieuws.nl

De bank van de EU, de ECB, stort Europa in een financiële afgrond met de negatieve rente en wereldwijd worden er duizenden bankiers naar huis gestuurd. 60.000 om precies te zijn, waarvan 90% in Europa. Misschien wil de EU maar één bank overhouden voor heel Europa, wie zal het zeggen.
www.telegraaf.nl

Minister-president Orbán van Hongarije, die heel wijs zijn grenzen dichthoudt voor de islamitische asielinvasie en het bijbehorende geweld, heeft de EU een voorstel gedaan. Hongarije is klaar om Italië te helpen met de repatriëring van migranten, zo zei Orbán. Geen gemeenschappelijke verdeling, maar een gemeenschappelijke terugkeer zou wenselijk zijn.
https://politikstube.com

Nu hebben we al vaker ondervonden dat dit kabinet-Rutte en de vorige Rutte-kabinetten niet bijster goed zijn in rekenen en dat blijkt weer zo te zijn. Dit incapabele, anti-Nederlandse en pro-EU/islamitisch kabinet mag naar huis! De zorgpremie gaat alweer omhoog, en meer dan was uitgerekend, terwijl deze niet omhoog hoeft als Den Haag zijn prioriteiten op orde had.
www.telegraaf.nl

Onze Nederlandse boeren gaan naar Den Haag op 1 oktober om te protesteren tegen de regering en kunnen alle steun, fysiek aanwezig of financieel, goed gebruiken.
www.doneeractie.nl

Mocht u niet op de hoogte zijn van Agenda 21 (ook wel Agenda 2030 of 2050 genoemd) van de Verenigde Naties; het is een wereldwijd plan dat er uiteindelijk voor zorgt dat de boeren overbodig worden, voedsel zal in massahoeveelheden voor geproduceerd worden en privé-landbezit zal gezien worden als “een contributie aan sociale onrechtvaardigheid” en niet langer zal zijn toegestaan.
https://ejbron.wordpress.com

Als we alle inwoners van Nederland optellen die ontevreden zijn over het feit dat de Nederlandse regering de EU en de VN laat beslissen over de wet- en regelgeving in Nederland met alle negatieve consequenties van dien, dan denk ik dat dit samen ruim 80% van de bevolking is.

Of het nu de gepensioneerden zijn, de boeren, de ZZP’ers, de mensen die hun energierekening niet meer kunnen betalen, de mensen die door het wanbeleid op straat zijn beland, de mensen die door alle hoge lasten nu bij de voedselbank lopen, leraren, de pulsvissers, de hardwerkende mens die niet meer rond kan komen, brandweerlieden, de ondernemers of de studenten die geen hypotheek meer kunnen krijgen omdat ze gestudeerd hebben. En laten we nog maar niet beginnen over de mensen die het referendum terug willen, uit de EU en/of VN willen of de Nederlandse identiteit en cultuur willen behouden…

Hopelijk komen vele ontevreden mensen van de hierboven beschreven groepen de boeren steunen in Den Haag op 1 oktober!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Meisje Greta, die sprak op de VN-top, heeft, net zoals haar ouders, banden met Antifa

  • Edwin Vader zegt:

   zet geen speech voor haar in elkaar, uitvoerd door een kind die dit geemotioneerd voordraagd.na een hele show reis per zeilboot en veel publiciteitLaat haar spelen met haar vrienden.

   Like

 1. Piet Snot zegt:

  Die pulsvisser hebben er geen stuiver verlies mee gelden uiteindelijk.
  Nadat het verboden werd, zijn alle platvissen zo als schol met ruim 30% gestegen in prijs.
  Toevallig precies alle vissen soorten die ze hier mee dachten te vangen.
  Dus de vis liefhebber betaald alles tot de laatste euro hier aan terug.
  Kijk maar op een veiling site wat er binnen gehaald wordt, en dat is geen ton minder dan voorheen.

  Geliked door 1 persoon

 2. P. Puk zegt:

  Het wicht is een kwaadaardige alien. En wat doen we daarmee?

  Geliked door 1 persoon

 3. Twee handlangers van een gevallen engel “de duivel” , wie had ooit kunnen bedenken dat er een kind zou worden ingezet vol haat?
  Wij gaven een paar maanden geleden al hier aan dat dit kind een totaal verwrongen levensgevaarlijke gestalte is!

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.dailywire.com/news/52150/backlash-critics-lambast-melodramatic-greta-ryan-saavedra

  BACKLASH: Critics Lambast Melodramatic Greta Thunberg Speech As ‘Child Abuse’

  Critics responded strongly to a speech given by far-left climate extremist Greta Thunberg at the United Nations on Monday, saying that the apparent level of emotional distress she appears to be dealing with constitutes “child abuse.”

  Thunberg made waves after she gave a melodramatic speech warning of “mass extinction” while attacking capitalism as “fairytales of eternal economic growth.”

  Thunberg, who repeatedly declared “how dare you!” in an arrogant manner, also claimed: “You have stolen my dreams and my childhood.”

  Critics weighed in on her speech, calling it “child abuse,” “disturbing,” “exceptionally creepy,” “scary,” “insanity,” “fanaticism,” and “propaganda.”

  Critici reageerden sterk op een toespraak van extreem-linkse klimaatextremist Greta Thunberg op maandag bij de Verenigde Naties, die zei dat het schijnbare niveau van emotionele nood waarmee ze lijkt te kampen “kindermishandeling” vormt.

  Thunberg maakte golven nadat ze een melodramatische toespraak waarschuwde voor ‘massale uitsterving’ terwijl ze het kapitalisme aanviel als ‘sprookjes van eeuwige economische groei’.

  Thunberg, die herhaaldelijk verklaarde “hoe durf je!” op een arrogante manier, beweerde ook: “Je hebt mijn dromen en mijn jeugd gestolen.”

  Critici wogen op haar toespraak en noemden het ‘kindermishandeling’, ‘verontrustend’, ‘uitzonderlijk griezelig’, ‘eng’, ‘waanzin’, ‘fanatisme’ en ‘propaganda’.

  Geliked door 3 people

 5. Lucky zegt:

  https://voiceofeurope.com/2019/07/greta-thunberg-has-collected-funds-for-antifa-supporting-organisation/

  Greta Thunberg has collected funds for Antifa-supporting organisation

  Greta Thunberg heeft geld ingezameld voor een organisatie die Antifa ondersteunt

  The Swedish climate oracle, Greta Thunberg, has recorded a song together with the band The 1975. In a tweet she promises that all revenue from the recording will go to the extreme-left environmental organisation, Extinction Rebellion.
  In April, the fundamentalist environmentalists caused trouble on the streets of London. Moreover, its Swedish Antifa-supporting key person was sentenced to four years in prison for the Gothenburg riots in 2001.

  It all started a few days ago when Greta Thunberg wore a left-wing supporting T-shirt, which caused noise all over Sweden. Now, the alternative news site Samhällsnytt has dug a little deeper to find out more about why Greta Thunberg was posing in her T-shirt, which is a copy of the Converse All Stars logo, except from the text which says “Antifascist All Stars”.
  It turns out that together with the band The 1975, Greta Thunberg is preaching the end of the world, in which she is stating that all solutions to the climate crisis have failed.

  Het Zweedse klimaatorakel, Greta Thunberg, heeft samen met de band The 1975 een nummer opgenomen. In een tweet belooft ze dat alle inkomsten van de opname naar de extreem-linkse milieuorganisatie Extinction Rebellion gaan.
  In april veroorzaakten de fundamentalistische milieuactivisten problemen in de straten van Londen. Bovendien werd zijn Zweedse Antifa-ondersteunende sleutelpersoon in 2001 veroordeeld tot vier jaar gevangenisstraf voor de rellen in Göteborg.

  Het begon allemaal een paar dagen geleden toen Greta Thunberg een links ondersteunend T-shirt droeg, dat lawaai in heel Zweden veroorzaakte. Nu heeft de alternatieve nieuwssite Samhällsnytt wat dieper gegraven om meer te weten te komen over waarom Greta Thunberg in haar T-shirt poseerde, wat een kopie is van het Converse All Stars-logo, behalve de tekst met de tekst “Antifascist All Stars” .
  Het blijkt dat Greta Thunberg samen met de band The 1975 het einde van de wereld predikt, waarin ze stelt dat alle oplossingen voor de klimaatcrisis hebben gefaald.

  Geliked door 2 people

 6. koddebeier zegt:

  Zolang het volk zo dom blijft om op de kartelpartijen te stemmen zal de ellende voort blijven duren !!
  Al zouden ze maar eens één keer hun hersens gebruiken !

  Geliked door 1 persoon

 7. koddebeier zegt:

  Wat een vals smoelwerk heb dat fascisten kreng !

  Geliked door 3 people

 8. har zegt:

  “Waarom een kind daar überhaupt mag spreken, is mij een raadsel,”
  omdat ze een puppet van agenda 2030, weliswaar via soros die ook een onderdeel van agenda 2030 is….

  Geliked door 2 people

 9. Bob Fleumer zegt:

  Het echt erge aan dit gebeuren is dat de VN dit wichtje serieus neemt en er voor applaudisseert dat is pas erg, we kunnen dat patiëntje Greta ook gewoon negeren maar daar is de elite blijkbaar te stom voor!

  Like

 10. Henk der Niederlánder zegt:

  Dat Viktor Orban zijn grenzen gesloten wil hoeden en de Opvreters en terroristen buiten de deur wil houden wordt met de meest achterlijke argumenten bestreden.
  Seehofer.
  Hij zei:

  Ik verwerp de kritiek op deze procedure in de meest strikte zin. Het is ongelooflijk dat je als minister van Binnenlandse Zaken de redding van mensen uit verdrinking moet rechtvaardigen.

  Ik meen dat Seehofer de insteek niet WIL begrijpen.
  Die mensen zijn gered en Orban wil ze niet in zee mieteren maar repatrieeren.
  Dat lijkt me heel iets anders dan laten verzuipen.
  Nog even en Orban wordt Nazi genoemd let op mijn woorden

  Geliked door 2 people

 11. Pietersen zegt:

  Dit is nou wat je noemt volgens dr.Phil een ‘dysfunctional family’. Allemaal gestoord in goed Nederlands.

  Like

 12. Piet Snot zegt:

  Hier stond mijn reactie (filmpje) plus een geschreven stukje tekst.
  Compleet verdwenen, weg.
  Voor de zoveelste keer hier als je iets probeert te plaatsen.
  Ik lees zelden hier iets over van andere, over compleet verdwenen reacties.
  Zal wel toevallig zijn dat het mij alleen treft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s