Omvolking en islamisering

Screenshot_14

(Door: “Horatius”)

De islamisering via het omvolkingsproces ligt op ramkoers en we zijn te laat om nog met elegante oplossingen te komen om de gehele problematiek tot beheersbare proporties terug te kunnen brengen. De moslimenclaves zullen steeds meer in aantal en omvang toenemen en het wachten is op de eis op een zekere vorm van autonomie als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt. Een gang naar de stembus zou al voldoende kunnen zijn, zeker met de volledige steun van de linkse partijen, die te vergelijken zijn met de NSB die openlijk collaboreerde met de vorige bezetter.

Er kunnen echter gebeurtenissen of incidenten plaatsvinden die de loop van de geschiedenis anders kunnen bepalen dan nu op dit moment is te voorzien. Een nieuwe recessie kan de huidige verzorgingsstaat doen ineenstorten met als gevolg een sterke verlaging van de uitkeringen en toeslagen waar de bezettingstroepen van moslim-signatuur op parasiteren. Met als gevolg grote maatschappelijke onrust en een burgeroorlog waar het recht van de sterkste zal gaan gelden.

Het ongelimiteerd opvangen van miljoenen militante moslims en Afrikanen moet op een zeker moment tot grote spanningen gaan leiden met een politieke omwenteling als logisch gevolg, zeker als de hele zaak niet meer te financieren is. De EU is een reus op lemen voeten, want de voormalige Oostbloklanden willen absoluut niet meewerken aan het herverdelen van de nep-vluchtelingen, die nu weer welkom zijn in Italië, en het aantal landen dat dit wel wil zijn op de vingers van één hand te tellen.

De mogelijkheid van een comeback van Salvini moeten we zeker niet uitsluiten als Italië er niet in zal slagen het merendeel van zijn vluchtelingen het land uit te krijgen. Zelfs Nederland (het braafste jongetje van de klas) staat momenteel niet te trappelen om deel te nemen aan de herverdeling van die invasietroepen. Voorts is de gezondheidstoestand van Angela Merkel het best bewaarde geheim van Duitsland en moeten we een voortijdig aftreden zeker niet uitsluiten.

Kortom: er is een zekere limiet aan het incassering- en tolerantievermogen van de autochtone bevolking van Europa. Zeker bij het uitbreken van een nieuwe financiële en economische crisis. Veel heviger dan de vorige, die werd opgelost door de ECB via het op volle kracht laten draaien van de geldpersen. Dit scenario kan niet vele malen worden herhaald, daarvoor hoef je echt geen economie te hebben gestudeerd.

Het is nog niet definitief gedaan met de natiestaten en de nationale identiteit, al zullen de rampzalige gevolgen van het huidige wanbeleid vanuit Brussel en Straatsburg niet meer op een politiek-correcte wijze kunnen worden opgelost. Daarvoor zitten we al in een veel te ver gevorderd stadium van omvolking en islamisering.

Als de portemonnee leeg is en de bittere armoede toeslaat, zullen zelfs Brood & Spelen niet meer voldoende zijn om ons volk in slaap te sussen, en dit geldt voor geheel Europa.

Door:
“Horatius”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", Europa, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

20 reacties op Omvolking en islamisering

 1. exmarineman zegt:

  De politieke elite inclusief Knot en Dijsselbloem zijn dan al aan hun stutten getrokken

  Like

 2. henk verhoef zegt:

  geld zat en anders lenen we toch gewoon bij
  dus we blijven met ons volle verstand gewoon de bezetter knuffelen en kiezen er gewoon weer voor= dan pikken we een beetje minder pensioen ook want ja die moslim moet toch ook in rijkdom kunnen leven in dat RIJKE land met hoogopgeleide lieden
  Man oh man wat zijn we toch ontzettend stom en wat leren we weinig bij

  Eerst liep het volk massaaall achtter een hitler/mao/stalin aan en nu achter een Klima gretha

  ja we zijn echt wijzer geworden
  tegen hersen schimmen= islam/christen/klima valt niet te vechten

  zou toch veel moeten zeggen dat zelfs de dekolonisatster van wiskunde voor klima is-
  maar nee=

  Like

 3. Piet Snot zegt:

  En geen enkel woord over de daders en hun achtergrond, terwijl we er allemaal naar kunnen raden wie dit zijn.
  ———————————————————————————————————————–

  Dit hadden we in die tien jaar nog nooit meegemaakt. Van stenen gooien, dieren treiteren tot spullen slopen”, zegt Jeffry Freiwald van het gelijknamige circus dat deze week is neergestreken in Heerlen. Een groep jongeren terroriseerde het circus, totdat buurtbewoners en een motorclub in actie kwamen.

  „Maar er kwamen ook jongeren op af, tieners. In een grotere groep. En die waren echt op problemen uit. Publiek lastig vallen, de dieren met stokken treiteren”, vertelt Jeffry Freiwald. „Ook gingen ze de tent in, en dat willen we niet. Spullen werden gesloopt. Uiteindelijk hebben we ze heel indringend gevraagd het terrein te verlaten. Maar ze bleven terug komen. Vervolgens werden onze woonwagens met stenen bekogeld.”
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1711351085/jeugd-heerlen-terroriseert-circus

  Geliked door 1 persoon

 4. roheline1 zegt:

  Kan niet wachten op die economische crisis.

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Weet wat u wenst en bedenk dat ze nog liever de AOW stopzetten dat dat ze de uitkeringen verlagen.
   Het is maar een klein stapje van vrijwillige naar verplichte euthanasie.
   En mensen die veertig jaar of langer hebben gewerkt en afgedragen daar kun je verder toch weinig meer van verwachten, die zijn allang afgeschreven.

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  Horatius, uw visionair inzicht in de islamisering laat exact zien wat ons te wachten staat. Ik wens ons allen sterkte

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Het is voor de massa nog niet erg genoeg om dit onder ogen te zien.
  Ze kijken zelfs weg voor wat in eigen land gebeurt.
  Misschien als er iedere week een aanslag in een tram plaats vind, dat men dan de ogen open krijgt.

  Zoals de schrijver schrijft “De moslimenclaves zullen steeds meer in aantal en omvang toenemen en het wachten is op de eis op een zekere vorm van autonomie als de moslimpopulatie een bepaald niveau heeft bereikt.”.
  Dit zie je al in de Haagse Schilderswijk en Transvaalbuurt waar de muzelmannen regeren en wij niet meer zonder risico over straat kunnen zonder ons aan te passen aan hun normen en waarden.
  In Rotterdam zijn dezelfde ontwikkelingen gaande, maar men blijft wegkijken.
  Zolang men dit niet onder ogen wil zien, zijn we reddeloos verloren.
  Gelukkig stijgen het aantal zetels van de PVV weer in de peilingen naar 17, misschien gaat het toch nog eens lukken voor de PVV om te regeren en dan maken we een kans, anders niet.
  De nieuwe koers die Geert Wilders nu lijkt te varen werpt vruchten af.
  Hij is wat gematigder in zijn taalgebruik en de minder, minder rechtszaak werpt ook vruchten af omdat mensen nu het vuile politiek spel zien wat er word gespeeld.

  Like

 7. Blaffertje zegt:

  Ik heb eens een prachtige spreuk gelezen van Khaled Hosseini “Beter gekwetst door de waarheid dan getroost door een leugen”.
  Dit zou men al die wegkijkers eens op hun hart moeten drukken.

  Geliked door 2 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Begin maar alvast de moskeeën en de enclaves uit te kammen op verborgen wapenarsenalen. Garandeert ze zijn er. Door de islam binnen te halen werd een enorm potentieel aan geweld binnen gehaald. Dit komt vroeg of laat tot uitdrukking. Tegen die tijd is de moslim er klaar voor maar of wij de op dialoog ingestelde en vervrouwelijkte Nederlandse samenleving er klaar voor is zal moeten blijken. Ik heb grote vreze en een leger hebben we ook al niet meer en dat wat we hebben is al geïnfiltreerd tot in de hoogste regionen. De elite zal tegen die tijd het oorspronkelijke volk afvallen door zich massaal te bekeren tot de islam.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   guusvelraeds. nederland en europa zijn verloren. De eu.dictators houden elkaar in de houdgreep en trekken elkaar mee in de ondergang. Lees het boek “de ontscheping”en je schrikt je kapot. Zo zal het echt gaan.

   Geliked door 1 persoon

 9. Bob Fleumer zegt:

  Maak dat onze blinde regering maar eens wijs, die lopen rond als Alice in Wonderland.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Hoe lossen we die linkse NSB probleem op ???? Opsluiten ??
  Maar let op niet alleen links collaboreert ook de liberalen en christelijke doen er aan mee !

  Like

 11. boorzalf zegt:

  Jezus!!!! Zit een presentatrice van bnnvara/NPO 1 met een blauwe theedoek over haar kop. Wat is dat voor een idiote vertoning. Wat een beeld vervuiling. En dat op mijn vrije dag. Walgelijk🤮🤮🤮😝😝

  Geliked door 1 persoon

 12. Klaas zegt:

  Like

 13. Jan zegt:

  Afrikaans drek in Londen, ofwel, verrijking

  https://tinyurl.com/yyvxtqqk

  Geliked door 1 persoon

 14. Lucky zegt:

  Zelfs voetbal….
  https://tpo.nl/2019/09/25/erdal-balci-laat-knvb-geen-strijd-voeren-tegen-de-islam-laat-onze-nederlaag-mooi-zijn/

  Erdal Balci – Laat KNVB geen strijd voeren tegen de islam, laat onze nederlaag mooi zijn
  ‘Ik zeg: laat ons dan maar verliezen in de WK-finale (we zijn het immers gewend om in die finales te verliezen)’

  Voetbalpresentator Jack van Gelder vertelde afgelopen zondag in een televisieprogramma dat Marokkaanse profvoetballers onder religieuze druk staan om niet voor Oranje te kiezen. De jongens krijgen van hun omgeving de opdracht mee om de islam te dienen en niet de nationale ploeg van een niet-islamitisch land.

  Geliked door 1 persoon

 15. Steven zegt:

  Het zal de meesten WORST zijn.. die maken zich liever druk of ze nog met het vliegtuig van thomas Cook mee kunnen op vakantie om al hun geld uit te kunnen geven!

  Like

 16. har zegt:

  hoe je het wend of keert, we zijn sowieso de sigaar want het alreeds aanwezige moslim/allochtone volk fokt ons blanken met een halve eeuw eruit.
  .
  laat uw kleinkinderen maar vast een bidmatje met kompas kopen, kunnen ze vast wennen…

  Geliked door 1 persoon

 17. ronjaspers zegt:

  Er komt geen europees “kalifaat” ook geen westers of wereldwijd kalifaat.Moslims worden door de satanische globalistische elite misbruikt voor een oorlog tegen de oorspronkelijke westerse bevolking.90% van de wereldbevolking moet uitgemoord worden,daarvoor worden de moslims en ook de barbaarse afrikanen gebruikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s