“We hoeven alleen maar te wachten”

Screenshot_17

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Een met islam gehersenspoelde advocaat zei (opgeheven vingertje) tijdens een discussie in een of ander links praatprogramma over het boerkaverbod “dat een democratie NIET betekent dat de minderheid zich moet aanpassen aan de meerderheid…” Dat klinkt uit de mond van een moslim echter uiterst hypocriet, want HUN kinderen MOETEN en ZULLEN de islam aanvaarden op straffe van fysieke klappen, excommunicatie uit de moslimgemeenschap of zelfs de dood en dus dwang! De islam moet namelijk gezien worden als een ‘cadeau’ van de hersenloze ouders aan hun hersenloze kinderen. Mijns inziens een gierput met varkensmest verpakt in glanzend cadeaupapier en glitterslingers.

Deze advocaat (zou hij weten dat zijn functie naar alcohol ruikt?) vond het belachelijk dat er een boerkaverbod was gekomen in een land waar ‘vrijheid van religie’ bestaat. Maar inmiddels weten we wel dat vrijheid en ‘religie’ twee volkomen tegenpolen zijn. Gebaseerd op enerzijds de machtswellust van mensen die willen overheersen en anderzijds de zwakbegaafden die u ALLES kunt wijsmaken en derhalve zwijgzaam de voorganger volgen. Welke zogenaamd goede ‘god’ is zo onverdraagzaam, haatdragend en gewelddadig dat als u NIET in hem gelooft, u het zult berouwen…? Wat een tegenstellingen! Wat een leugens!

NIDA vergoedt overigens alle boetes die provocerende moslim ‘vrouwen’, verhuld in zwarte en donkerbruine doeken, bewust opzoeken en ‘incasseren’. De moslimcultuur (er)kent overigens uitsluitend geboortes van jongetjes en meisjes die opgroeien tot al dan niet criminele of volledig met Allah ‘bezielde/bezeten’ mannen en vrouwen. Die (er)kènnen geen homoseksuelen, transgenders, onzijdige randfiguren of weet ik wat ze tegenwoordig allemaal verzinnen om aandacht te krijgen. ‘Vrouwen’ in boerka’s of niqabs, ik kan en WIL ze niet anders zien dan als Nazgûls!

Heel ANDERS zullen de uitspraken van ELKE moslimadvocaat straks echter zijn – als het door de islam verplichte(!) doorfokprogramma, wat uitermate goed werkt om binnen nog maar enkele jaren qua aantal de overhand te hebben en ú de Sharia op te leggen – aangaande de term ‘democratie’! DAN zal volgens hen namelijk WEL moeten gelden dat de minderheid zich aan de meerderheid zal dienen aan te passen… Het is niet voor niets dat Aboutaleb een paar jaar geleden zijn achterban opriep tot rust, “omdat het er nog niet de tijd voor was”… En rekent u er maar op dat het tegen DIE tijd allemaal héél ‘democratisch’, uiterst verdraagzaam en totaal geweldloos zal verlopen… Nazgûls!

Diverse Salafistische weekendscholen hebben de omstreden ‘leermiddelen’ trouwens afgezworen… Wat echter heel nadrukkelijk NIET betekent dat het dan ook niet meer onderwezen wordt…Mozgûls!

Moslims zeggen het openlijk: “We hoeven alleen maar te wachten! Daarna overheersen we qua aantal en nemen wij het hier over. De Sharia zal in Europa ingevoerd worden!” Niet zo vreemd derhalve dat Joden en de vele voor moslimgeweld uit het Midden-Oosten weg gevluchte christenen zich hier steeds onveiliger gaan voelen! Maar ‘we’ MOETEN vooral steeds meer islam binnenhalen en dat vooràl accepteren. Dom en stekeblind wicht Merkel voorop, gevolgd door op geld-en-macht-zuchtige sukkeltjes als Macron, Rutte en het Brusselse EU-parlement, bepalen in al hun tunnelvisie en volkomen achterlijkheid tenslotte voor ons en wij moeten er maar aan wennen!? Met hoeveel zijn zij nou helemaal ten opzichte van ons? Een alles bepalende uitermate kleine MINDERHEID(!) die van ONS belastinggeld zéér ruim betaald wordt(!) om ONZE veilige thuishaven en sociale cultuur naar de verdommenis helpen! Zij zijn (100% zeker weten!) NIET door ons gekozen, maar middels achterbaks gek(r)onkel in de politieke slangenkuil aan de macht gekomen en gebleven. En dat BLIJFT zo totdat OF hun geplande omvolkingsproject is geslaagd OF de bevolking eindelijk ZELF kei en keihard heeft ingegrepen. De islam: hij kwam voor onze cultuur en we zeiden niets, hij kwam voor onze hersenspoeling en we zeiden niets, hij kwam voor onze zielomzetting  naar islam en we zeiden niets. Nu komt hij voor onze levens, dus wat gaat het worden?

En zo gaat het eveneens met de uitermate kleine fantoom-slaven-pijn-jank-negers, de LHBT minderheid en alle andere verzonnen volslagen doorgeslagen gektes die we door volkomen doorgesnoven, slechts minieme werkschuwe groepjes MOETEN accepteren en door de strot geduwd krijgen. ZIJ hebben een psychisch kortsluiting/synapsen-misschakelingprobleem in hun hoofd en WIJ moeten ons maar aan HEN aanpassen…? Ik begin hier ZÓ genoeg van te krijgen!

En het is allemaal om ú van het werkelijke probleem af te leiden!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op “We hoeven alleen maar te wachten”

 1. Harry zegt:

  Uitstekend verhaal weer , heer Schilder !

  Like

 2. Voor eens en altijd.
  Voor de islam bestaat er geen democratie, dat is een vloek, iets onheiligs, iets wat totaal niet past in hun geloofsdenken en wrede ideologie. Daarom ook dat “de meeste” moslims, misschien wel allemaal, hun kinderen zonder democratische instelling en overtuiging, opvoeden. Daarom ook dat alle Marokkanen boven de wet schijnen te staan. En dan nog houdt de deugleider van dit land vol dat er geen Marokkanen problemen zijn.

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  “NIDA vergoedt overigens alle boetes”, Hetgeen volgens mij wel ondermijning van de
  rechtstaat is !!

  Like

 4. jack black zegt:

  Moslims zeggen het openlijk: “We hoeven alleen maar te wachten! Daarna overheersen we qua aantal en nemen wij het hier over. De Sharia zal in Europa ingevoerd worden!”

  Zo, zo ! En jullie moslims denken daadwerkelijk dat wij niet met een vloerzuivering beginnen ?
  Bij de eerste grotere aanslagen van jullie vegen wij jullie uit Europa met een staalbezem !

  Like

  • Woodensledge zegt:

   Zo langzaamaan zie ik voordeel in de ongekende luxe om 73 jaar te zijn. (Incl. een diensttijd van 41 jaren)
   De leeftijd garandeert mij dat het ergste wel aan mij voorbij zal gaan, terwijl 41 krijgsmacht jaren mij de skills brachten om -in voorkomend geval- enkele van die muzelmannen op vakkundige wijze de simpele hersens in te slaan.
   Mensen, kom eindelijk overeind en schop dit achterlijke, hondenmelk drinkende mosim-kleuters de grens over: terug naar hun stinkende zandbak.

   Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Hoe heb jij het daar 41 jaar uitgehouden.
    Mijn broertje zit daar al vanaf ze 18de in, is nu 55.
    En de hoogste onderofficier, sergeant majoor.
    Ze weten daar van gekkigheid niet wat voor cursus ze nou weer moeten bedenken om de man ergens mee bezig te houden.
    Het laatste wat ik gehoord had, is dat ze ‘m maar voor verwarmingsmonteur omgeschoold hebben.
    Eigenlijk is daar alround monteur/ chef werkplaats voor alle rijdende voertuigen.
    Maar ja, zoveel rijd er daar niet meer rond.

    Like

   • Woodensledge zegt:

    Even ter correctie: sergeant-majoor is dus NIET de hoogste onderofficiersrang, dit terzijde en verder onbelangrijk. Sergeant-Majoor is de laagste rang binnen het z.g. “midden-kader” (sergeant-majoor / adjudant-onderofficier / eerste luitenant / kapitein)
    Om een 55-jarige sergeant-majoor -functieomschrijving “Opzichter” – anderhalf jaar vóór zijn UKW om te scholen naar verwarmingsmonteur lijkt me weinig zinvol, zéker voor een “allround chef voor alle rijdende voertuigen”.
    Maar okay- ik kom van een ander onderdeel en heb er blijkbaar weinig verstand van: u zult wel gelijk hebben!
    Om zich in tijden van nood te verdedigen, kan uw broer altijd nog met z’n sleutelbos gooien :))

    Like

   • boorzalf zegt:

    Ik heb er 44 jaar op zitten, en moet nog 8 jaar door. En zoveel jaar bij de landmacht dan heeft U nooit gewerkt.

    Like

   • Woodensledge zegt:

    Oprecht sterkte toegewenst voor de komende 8 jaar!

    Like

  • Harry zegt:

   Ik weet het niet hoor , Jack .
   Hoeveel medestanders heb jij die in actie gaan komen ?
   Ik had een prima buurman , die heel erg op ons spoor zat , maar nu geveld is door kanker .
   Ik ken verder niemand die mij bij komt staan , als de pleuris uitbreekt .
   We zijn verworden tot een land van doedels en watjes .
   Eerlijk gezegd krijg ik er steeds meer een zwaar hoofd in !

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Wat ga je dan doen jack black? Leg hier je plan aan ons voor over het gebruik van de staalbezem dan doen wij (misschien) mee. Maar zonder plan of leiding wordt het niks. Ik ben benieuwd

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  woodensledge. Een voormalig beroepsmilitair die leiding kan geven aan een nl.partizanenleger, dat in kleine groepen opererend , aanslagen plegen en politieke zuiveringen doen. Uw vaardigheden zal men in nederland in de nabije toekomst wel nodig hebben. Zoiets als de Gladio-organisatie maar dan met echte wapens.

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Als ik de berichten moet geloven gaan hele volksstammen straks weer op Rutte stemmen. Een volk van idioten stemt nu eenmaal op idioten. Soort zoekt soort. Rutte hoeft ook alleen maar te wachten tot; hij een van de eerste zal zijn wiens nek er af geslagen gaat worden. Het is alleen in en in triest dat wij, als enigen die wel goed bij ons verstand zijn, door voornoemde idioten meegezogen worden in de poel des verderfs.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @BigLJohn. Jij schrijft: Rutte hoeft ook alleen maar te wachten tot; hij een van de eerste zijn wiens nek er af geslagen gaat worden. Fout! Rutte en zijn vriendjes zouden op tijd vluchten. Een helicopter en een (prive)vliegtuig staat voor hen klaar. Zijn vriendjes zijn net zo intelligent als destijds regering De Geer die tussen 10 en 15 mei 1940 foetsi was. Er zullen hier buiten kijf ISIS taferelen spelen: afhakken van hoofden en ledematen, opvreten van mensenvlees terwijl de slachtoffer nog leeft, massaverkrachtingen van vrouwen en kinderen en andere ISLAMITISCHE- en AFRIKAANSE NEGERS HOBBY’S

   Like

 7. woodensledge zegt:

  Snel, snoeihard en onvoorstelbaar wreed: de taal die ze zullen begrijpen!

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Bedankt Drs. E.N. Schilder voor zijn waarschuwende artikel. Een gewaarschuwd mens telt voor twee; luidt een bekend spreekwoord. Toch moet men dit artikel in een bredere context lezen om het gevaar beter in te zien.
  De Islam is voor ons een levensgevaarlijke bedreiging, maar de islam in Europa staat op geen enkele wijze op zichzelf alleen. De islam kan worden vergeleken met een app op onze smartphone. De app zou niet werken zonder de OS (operating systeem) Android. De OS die de islam mogelijk maakt steeds verder op wilde weg te groeien, en de boel in snel tempo over te nemen, is in de handen van de OS/ EU en de geld-vampieren van BILDERBERG/NWO. Daar is de bron van het kwaad.
  DEEL 2

  Like

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De globalistische miljardairs weten dat grote delen van de wereld, van hen langzaam afkeren. Zij hebben steeds minder invloed op landen rondom China en nul invloed op Rusland. De angst bij deze Chtonische monsters is groot dat Europese landen zouden, op gegeven moment, hun eigen weg gaan. Zij zouden zich op eigen kracht ontwikkelen; vooral op ICT en toekomst technologieën. Zij hopen door het overspoelen van Europa met zwermen analfabeten en beestmensen uit islamitische landen een Afrika, twee doelen te bereiken: a) zorgen voor onrust en chaos. b) omvolking van Europa. Als de islam zal Europa overnemen, zal de oorspronkelijke bevolking worden gedecimeerd, en vervangen door domme hybrids die goed zijn te beïnvloeden.

  Onze politieke leiders leggen hen geen stroobreed in de weg. Ze zijn omkoopbaar en vooral corrupt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s