Respect is wat de boeren eisen van de Nederlandse regering! En dat geldt voor vele Nederlanders!

Screenshot_37

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is een motie goedgekeurd op de laatste dag van de Arbeidsconferentie van de Labour Party in Engeland, maar hopelijk gaat dat niet gebeuren met Boris, want deze motie zou betekenen dat er geen illegaliteit meer bestaat en het vrije verkeer wordt uitgebreid. Het manifest bevat punten zoals: verzet u tegen de Tory-immigratiewetgeving, sluit alle detentiecentra, zorg voor onvoorwaardelijk recht op gezinshereniging en gelijke stemrechten voor alle inwoners van het Verenigd Koninkrijk.
https://labourlist.org

Onderstaand artikel zegt dat een klokkenluider aan twee Franse journalisten duizenden documenten lekte van de NGO “Qatar Charity”, die wordt beschouwd als een van de grootste NGO´s van de Golfstaten. Het beschrijft het programma voor de financiering van 140-moskeeën, culturele centrums en scholen, die allemaal verband zouden moeten houden met de Moslimbroederschap, waarvan 10 in Duitsland.

Ik vraag me dan gelijk af hoeveel in Nederland door Qatar gefinancierd wordt en of dit kabinet daar al afdoende maatregelen tegen heeft getroffen… De documenten bevatten donorlijsten, email correspondentie en bankoverschrijving informatie. Ook onthulden ze details van een zendings- en financieringsprogramma om de politieke islam in Europa te bevorderen. Qatar betaalt 120 van de 260 miljoen euro die daarvoor is uitgetrokken.
www.pi-news.net

De hele klimaathysterie slaat nergens op, er is geen reden om deze door de politiek gecreëerde angstcultuur voort te zetten. NOAA heeft zijn meetgegevens voor de getijdenmeter langs de kust bijgewerkt tot 2018. Deze metingen omvatten kustgegevens voor de kustlocaties van 25 staten aan de westkust, de Golfkust en de Oostkust langs de Stille Oceaan. Daarnaast ook van 7 eilandengroepen in de Stille Oceaan en 6 eilanden in de Atlantische oceaan, ook daar zijn de metingen van getijdenmeter voor de kustlocatie bijgewerkt. Geen van deze bijgewerkte NOAA-gegevens kunnen de alarmerende claims die in 1988 aan de Senaat zijn aangeboden, en waar de klimaathysterie op gebaseerd is, bevestigen of anderszins ondersteunen. In de meetperiode van 162 jaar is geen dramatische stijging van de zeespiegel geconstateerd en in de afgelopen 30 jaar helemaal niet.
https://wattsupwiththat.com

De klimaathysterie, waar alweer de boeren de dupe van gaan worden, en ook diegenen die een auto bezitten gaan het voelen, zo luidt het advies van globalist/ vicepremier Carola Schouten. In mijn column van 24-09, o.a. https://ejbron.wordpress.com/, kunt u lezen en horen dat deze maatregelen voor boeren en automobilisten precies passen in de plannen van de Verenigde Naties, genaamd Agenda 21 of Agenda 2030/2050.

Deze waanzin die dit kabinet ons oplegt, waarbij de abnormaliteit als iets normaals gepresenteerd wordt, moet ophouden. Deze maatregelen moeten er helemaal niet komen, de boeren hebben het al zwaar genoeg gehad en gaan heel terecht in protest en gaan massaal dinsdag naar Den Haag. Het is tijd voor respect, respect dat de regering, mijns inziens, al heel lang niet meer heeft voor de boeren en de rest van de Nederlanders.
www.ad.nl

Er zijn gelukkig veel gemeentes in ons land die het dictatoriale gedrag van de regering aangaande de uitrol van het levensgevaarlijke 5G niet zomaar accepteren en dat is maar goed ook, aangezien de megahoge straling die meekomt met 5G een negatief effect heeft op mens, flora en fauna.

Wetenschappers, artsen en milieuorganisaties hebben allemaal hun handtekeningen en steun verleend aan een internationale oproep om de uitrol van 5G te stoppen. Het beroep verwijst naar 10.000 peer-review-ed wetenschappelijke studies die de schadelijke effecten van deze radio-frequente straling op mensen, dieren en planten beschrijven.

Maar net zoals de politiek de terecht bezorgde burgers negeert, de gevaren van de islam ontkent, zo worden ook de gevaren van 5G niet serieus genomen, aangezien velen er veel geld aan verdienen.
www.globalresearch.ca

Dit incapabele anti-Nederlandse kabinet voert EU/VN-plannen uit die slecht zijn voor Nederland en de Nederlandse bevolking. Net zoals Duitsland en Frankrijk dat doen. In het oosten van Duitsland is sinds 1991 het aantal buitenlanders geëxplodeerd. Thüringen steeg met 728%, Mecklenburg-Vorpommern met 655%, Brandenburg met 535%, Saksen-Anhalt met 476%, en Saksen met 333%.
www.bartels-news.de

De EU is niet goed voor Europa en mijns inziens zouden alle lidstaten hun soevereiniteit terug moeten nemen, zodat ze zelf weer beslissingen kunnen nemen. Uit de EU en de VN, die ondemocratisch werken en geenszins positieve plannen hebben voor de wereldbevolking!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Respect is wat de boeren eisen van de Nederlandse regering! En dat geldt voor vele Nederlanders!

 1. Jules Vismale zegt:

  De regering heeft totaal GEEN respect meer voor de boeren maar zonder boeren hebben wij niets te eten in Nederland! Op naar Den Haag, agrariërs!

  Geliked door 3 people

 2. Steven zegt:

  … uit de EU… PAS OP.. er komt dan oorlog zou Paulus gezegd hebben!!

  Like

 3. Voor de meeste berichten hier geldt…Follow the money…en zie waar je uitkomt..!

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.nrc.nl/nieuws/2019/09/24/president-indonesie-schaamt-zich-voor-de-bosbranden-maar-koestert-ook-de-lucratieve-palmolie-a3974406

  President Indonesië schaamt zich voor de bosbranden, maar koestert ook de lucratieve palmolie

  Bosbranden Kalimantan Ook in Indonesië brandt het oerwoud. Anders dan zijn collega Bolsonaro in Brazilië probeert president Joko Widodo de branden te bestrijden. Maar hij wil óók de palmoliesector te vriend houden.

  Na bosbranden in Brazilië, Rusland en Australië staan nu ook delen van Indonesië in brand. Van begin dit jaar tot en met eind augustus is bijna 330.000 hectare bos- en veengrond in vlammen op gegaan

  Like

 5. Daan Kranenburg zegt:

  Doe niet zo hypocriet bijna al die boeren stemmen toch op het CDA, ze krijgen gewoon waar ze om vragen toch!

  Like

 6. scherpschutter1943 zegt:

  De nl.regering neemt kennelijk een voorbeeld aan zuid Afrika. Daar worden blanke boeren vermoord en in nederland worden de boeren administratief / ecnomisch omgebracht door de regeringsmaatregelen. In beide gevallen is het resultaat gelijk De voedselvoorziening komt in gevaar en de prijzen gaan omhoog. Kijk ook eens naar een land Venezuela. Misschien andere oorzaken maar het resultaat is altijd hetzelfde.

  Geliked door 1 persoon

 7. henk verhoef zegt:

  oei respect– wat is dat ook alweer en hoe kom je eraan
  zo,n begripsverwarrend woord
  Toen ik op de HBS zat ( 1947-1952) hadden alle leraren – zonder uitzondering- respect
  Dat hadden ze namelijk verdient met hun optreden gedrag en kennis

  ALs ik thuis klaagde over een leraar– dan kreeg in van mijn vader ongezouten op mijn donder en wie ik dan wel dacht dat was
  DASZ war einmahl– toch

  wat de nederlandse regering en politiek even vergeet– zij hebben niett alleen respect verloren maar misschien erger– VERTROUWEN ( alhoewel de kiezer blijft ze wel steunen natuurlijk want we zijn zo rijk!!!

  zou ik als ik een bedrijf had nog gaan investeren en vergunningen aanvragen( bij de ondeskundige corrupte ambtenaren )om dan weer vertelt te worden — ja jammer – was een foutje) niet alleen stint maar az stadion en vele andere zaken

  Vraagt nu iemand zich wel eens af
  WAAROM moet een bank crimineel geld witwassen oplossen
  De overheid zou toch de criminaliteit moeten aanpakken of niet meer faciliteren dan wel gedogen dan wel promoten( gl en intern drugs gebruik)

  Geliked door 1 persoon

 8. henk verhoef zegt:

  via de corruptie en politieke partijtjes en geloven en nog meer corruptie ( want overheid belasting geld) gaat de overheid boeren UITKOPEN met zakken met geld( om dat trapveldje met wilden te sparen!!) en zo via vermindering vee- de uitstoot te beperken
  MAAAR zou men vergeten dat de nedelrander kiloknallers wil en dat die boer dus in een goedkoper land met veel minder regeltjes neukers gewoon wat minder dier en millieu vriendelijker die kiloknaller gaat producren en er zelf een beetje meer troep via de rijn/maas of via de lucht madurodam vies maakt
  nou ja viese lucht of nog wat jonge afrikanen– wat is verschil

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja en het “vrijgekomen land” gaat men teruggeven aan de natuur, met andere woorden, we laten het braak liggen en kijken er nooit meer naar om.
   Hondenuitlaatlandjes dus.
   Polderlandschap dat in eeuwen is gecultiveerd worden zonneweides en windmolenparken, tjongejonge wat worden we een mooi land !

   Geliked door 1 persoon

 9. henk verhoef zegt:

  zag dat de goede oude sjaak Sirack is overleden– de voormalige premier van frankrijk en zo
  Hij was vooral bekend van de vele vrouwen die hij er op nahield( net als die socialist mitterand trouwens )
  Gek hij – hij heeft nooit last gehad van METOO want hij was een kunstenaar en waren de vrouwen
  altijd tevreden en iedereen vond hem een goede presdident
  Die paar fraude en zo zaakjes– niet zeuren nu
  nu hebben we er eentje die het met zijn oma doet– die andere twee hadden de mooiste vrouwen maar macroontje — zijn oma
  en leuker – in frankrijk vind iedereen hem een zak gras en een slerchte president
  als ik dan wel aan mijn buren vraag-=- op wie heb jij dan wel gestemt– — ja – ja
  maar waaqrop wordt zo,n politicus nu feitelijk beoordeelt

  Geliked door 1 persoon

 10. Peter zegt:

  Prima stuk ,Elise,ga door met schrijven ,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s