Slechts 5 landen doen mee aan herverdeling – veel migranten van de “Ocean Viking” blijven in Italië

Screenshot_40

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Slechts 5 landen doen mee aan de herverdeling van de 182 “Ocean Viking”-migranten, die dinsdag in Messina zijn aangekomen. Het grootste deel van de personen zal tussen Frankrijk, Duitsland, Portugal, Ierland en Luxemburg worden verdeeld. De resterende 58 migranten worden overgenomen door de Italiaanse Bisschoppenconferentie. Die had ook in de afgelopen maanden vaker “vluchtelingen” in haar instellingen ondergebracht, bericht “Krone.at”.

politikstube

Veel migranten blijven behouden voor Italië, zoals ook “Il Giornale” bericht: Frankrijk en Duitsland zullen elk 50 migranten (dat zijn meer dan een vierde deel) opnemen, 20 gaan naar Portugal, twee naar Ierland en twee naar Luxemburg. Daarmee eindigt de Europese edelmoedigheid, want de resterende 58 blijven in Italië.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse media, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Slechts 5 landen doen mee aan herverdeling – veel migranten van de “Ocean Viking” blijven in Italië

 1. En de maffia wordt niets in de weg gelegd, gaan op dezelfde voet door.

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  De nieuwe Italiaanse regering laat direct weten welke kant ze op gaan. Wordt hoog tijd dat Salvini weer aan de macht komt. Die houdt tenminste de deur dicht.

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Nou dat zit toch iets anders @ Scherpschutter.
   Salvini heeft gezegd wij willen niet het vluchtelingenkamp van Europa worden en er komt niemand meer in of Ik moet garanties hebben dat de rest van de Europese landen een evenredig aantal immigranten op neemt.
   Dat klinkt iets anders maar het komt hierop neer dat ook wij weer een aantal Afrikaanse parasieten meer krijgen en Italie zo van zijn ruime overschot af komt.
   Dus Salvini verlegd de problemen naar de rest van Europa.

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Dat heb ik al vanaf het begin beweerd dat hij het probleem enkel verschuift.
    Ze mogen binnen komen, na wat touw getrek, zolang ze maar niet hier blijven.
    Maar dat was tegen het verkeerde been, want Salvini was de held van Italië.

    Like

 3. Rensk. zegt:

  Merkel weet ook wel: je kunt ze zogenaamd herverdelen, maar uiteindelijk lopen ze allemaal door naar het Noorden. Dit herverdelen is voor de buhne. Ze had toch al gezegd: dat er nog miljoenen afrikanen hier naar toe gehaald moeten worden. Mannen alleen mannen. En deze vrouw gaat door. Wat zij wil dat zal geschieden. Totdat ook hier hetzelfde niveau bereikt is als de zuidelijke arme landen. Als de sociale zekerheidsstaat instort. Ook al willen we ze niet, ze komen toch wel met de open grenzen. Geen recht op asiel en weg krijg je ze niet meer..

  Like

 4. Steven zegt:

  .. Maar de volgende bootjes zijn reeds ook al onderweg om in Italië aan te meren… en begint hetzelfde spelletje dan gewoon weer van vooraf aan…en blijft men dat continueren totdat héél Afrika naar Europa is gehaald?

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Als alle negers naar Europa komen dan gaan alle blanke Europeanen naar Afrika. Geen moeite mee. Maken de negers van Europa Afrika en maken de blanke Europeanen van Afrika een nieuw Europa. Wedden dat de negers over pakweg 5 generaties omgekeerd weer allemaal naar het oude Afrika willen. Negers gaan daar waar de rijkdom gecreëerd wordt onder het geroep van racisme om zo mee te profiteren van producten van noeste arbeid, inventiviteit en voor zorgelijke toekomst planning. Allemaal activiteiten en die de neger grosso modo terug geworpen op zichzelf niet kan waarmaken.

   Like

  • Jan j zegt:

   De nederlandse bevolking stemt en zal altijd stemmen op de partijen die deze invasie willen

   Like

 5. henk verhoef zegt:

  ze blijven niet in italie maar gaan op weg naar bv neder;land
  let wel iedere dag een stuk of 800 in nedelrand

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Ja, zegt Rutte maar wij zijn met meer. Flauwe kul natuurlijk. Kijk eens naar Hitler, die is ook in het klein begonnen. De hele wereld moest er met geweld aan te pas komen om hem weer in zijn hok te krijgen. Nu zijn het niet de nazi’s die zo succesvol zijn maar de moslims. Volgens hun handboek soldaat (koran) veroveren ze strak geleid en gedisciplineerd, heel Europa. En we krijgen ze nooit meer in hun hok. Dat het al heeeel ver is met de islamisering in nederland, zag ik vanavond op NPO1. Een omroepster die met een moslimahoofddoek om , de omroepwaar zat aan te prijzen. Ik ben echt geschokt dat het al zover is gekomen. Ik heb direct een protestmail gestuurd aan het bestuur van de NPO. Godsdienstige uitingen op een openbaar medium dienen achterwege te blijven. Hierbij vraag ik mijn medestanders om ook te protesteren. De NPO heeft een emailadres onder het hoofdstuk “contact”, waarop u uw ongenoegen kenbaar kan maken.

   Like

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Maar de grote humor van dit hele verhaal.
  5 landen willen meewerken van de 28 Europeese landen, wat wil zeggen dat 23 landen genoeg hebben van die flauwe kul uit Brussel.
  Is dat geen teken aan de wand dan??

  Like

 7. har zegt:

  maar wie geeft mij de garantie dat die “vluchtelingen” in deze 5 landen blijven ?
  worden ze misschien niet stiekem via de achterdeur naar ons land gesluisd want we hebben immers geen grenzen ???
  .
  het is gewoonweg niet te controleren of ze wel of niet naar andere landen binnen de eu worden gesluisd.
  k,denk dat we chronisch worden genaaid….

  Like

 8. Peter zegt:

  2 maanden ,en ze lopen hier rond

  Like

 9. Lucky zegt:

  https://www.journalistenwatch.com/2019/09/26/hinweise-carola-rackete/

  Hinweise verdichten sich: Carola Rackete schleppte offenbar Mörder, Folterer und Vergewaltiger nach Italien

  Het bewijsmateriaal neemt toe: Carola Rackete sleepte kennelijk moordenaar, folteraar en verkrachter naar Italië

  Rom / Bonn – Zum ersten Mal bestätigen sich genau die Warnungen und Prophezeiungen jener, die in der „Seenotrettung“ Beihilfe zur Schleppung von nicht nur angeblich harmlosen Schutzbedürftigen und unbescholtenen Afrikaner, sondern auch von Kriminellen, Kriegsverbrechern oder sonstigen unbekannten Gefährdern sehen: In Italien wurden drei Migranten geschnappt, die in den libyschen Flüchtlingscamps, aus denen sie ins Mittelmeer aufbrachen, andere Migranten gequält, vergewaltigt und ermordet haben sollen. Nach Europa gebracht wurden sie mutmaßlich von der Frau, die in deutschen Medien als „Heldin“ gefeiert wird: nämlich an Bord der „Sea-Watch 3“ unter dem Kommando Carola Racketes.

  Rome / Bonn – Bevestigd voor het eerst precies de waarschuwingen en profetieën van degenen die in de “reddingshulp” zien voor de ontvoering van niet alleen onschadelijk kwetsbare en respectabele Afrikanen, maar ook van criminelen, oorlogsmisdadigers of andere onbekende bedreigingen: in Italië waren drie migranten gevangen die naar verluidt andere migranten in de Libische vluchtelingenkampen hebben gekweld, verkracht en vermoord waaruit ze naar de Middellandse Zee vertrokken. Ze werden naar verluidt naar Europa gebracht door de vrouw, die in de Duitse media wordt gevierd als een “heldin”: namelijk aan boord van de “Sea-Watch 3” onder het commando Carola Racketes.

  Like

 10. Marc zegt:

  Wat geeft dit aan? Dat veruit het overgrote deel van de regeringen van de EU helemaal niets voelt voor het voortzetten van deze massamigratie. Portugal en Luxermburg nemen er twee op? Dat telt natuurlijk niet.

  We kunnen dus twee zaken nu vaststellen:
  1. Europa wil deze import niet
  2. De volken van Duitsland en Frankrijk (maar indirect ook de rest van de EU) worden door hun regeringen verraden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s