Stikstof heeft een E-nummer en is geen broeikasgas

Screenshot_30

(Door: Gert-Jaap van Ulzen)

De feiten achter de gekte

Vandaag verscheen het eerste deel van het stikstofadvies van de Commissie Remkes. Deze vindt dat het kabinet gebonden is aan de recente uitspraak van de Raad van State dat het Nederlandse stikstofbeleid in strijd is met de EU-regels. Vooral de veeteelt wordt aangewezen als schuldige. Gert-Jaap van Ulzen over de feiten achter de nieuwste hysterie.

Roeptoeter

De stikstofgekte in Nederland neemt langzamerhand bizarre vormen aan. Iedereen roept maar wat en ook de voormalige docent maatschappijleer en tegenwoordig klimaatkonijn Nijpels staat weer eens vooraan. Met de roeptoeter die wij NPO plegen te noemen als versterker. Dat is overigens dezelfde Nijpels die in 1989 als milieu minister wist te voorspellen dat er in Nederland in het jaar 2000 geen boom meer overeind zou staan als gevolg van ‘zure regen’. De visionaire capaciteiten van deze voorman zijn daarmee wel getekend.

Lees verder>>>
(h/t J.B.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Stikstof heeft een E-nummer en is geen broeikasgas

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Stel IDIOTEN!! Het enige goede is dat er minder dieren hoeven te lijden, maar ja moeten we dan alles in gaan voeren? Wat doet een ander land met de dieren en melk? Ik vind dit hele gedoe pure egoïsme. Nederland schoner? Ander land smeriger? En die zogenaamde zeer gevaarlijke stikstof komt toch hoe dan ook deze kant op. Deze stikstofgekte is maar tijdelijk. Hopelijk proberen boeren deze idioterie te overleven. Eigenlijk vind ik dat deze regering zichzelf in de wielen rijdt. Ga vooral door, de PVV wordt steeds groter. Staan nu al 2..
  En de heilige koe, de auto, mag niet harder dan 100? Dat pikken automobilisten niet. Dus regering ga vooral zo door jezelf weg te werken.

  Like

  • heksenhiel zegt:

   Zoals alles : Gat in de ozonlaag, zure regen, CO2 en nu weer stikstof, waarbij het woord trouwens verkeerd wordt gebruikt en dat moet zijn STIKSTOFDIOXIDE en dat zit in de uitlaatgassen en is zo giftig dat je binnen 1 minuut dood bent als je er rechtstreeks aan blootgesteld wordt !! Dus dat de Atmosfeer 78% uit stikstof bestaat heeft hier NIETS mee te maken. Groeten

   Like

 2. Kees zegt:

  Goed artikel!
  Het is wel overduidelijk dat we geregeerd worden door een stelletje nitwits. Niet gehinderd door enige kennis van zaken van alles besluiten zodat de burger er maximale hinder door heeft. Triest!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: De stikstofgekte in Nederland neemt langzamerhand bizarre vormen aan! | eunmask

 4. koddebeier zegt:

  Roeptoeter ???Het zijn meer Droeftoeters !!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Geen idee hoe het anderen vergaat maar deze hele stikstof en klimaatgekte geeft mij een beklemmend machteloos gevoel.
  Het is een gekte en de gekken zijn niet gevoelig voor argumenten en leven in hun eigen bubbel en het is om des duivels van te worden dat de media dit doelbewust aanwakkeren, je kunt geen krant meer openslaan, geen Nieuws op tv volgen of er komt wel weer de een of andere klimaat alarmist vertellen dat het einde der wereld nadert.
  Miljoenen mensen vallen zowat in katzwijm bij een als een razende tekeergaande puber met ernstige psychiatrische aandoeningen. “Ik weiger te vliegen vanwege de uitstoot” zegt de gek en vervolgens gaat de volledige crew met het vliegtuig terug en moet er een nieuwe crew worden ingevlogen en niemand die daar de waanzin van inziet.
  Schattingen over de “stijging van de zeewaterspiegel” lopen uiteen van 1 tot 20 meter, complete doemscenario’s doen de ronde.
  Zelfs in het Journaal komt minutenlang een boswachter aan het woord, geen hond die zich realiseert dat een boswachter nou niet bepaald ‘hoogopgeleid’ is, het is niet zo dat je daar een havo diploma voor nodig hebt, hooguit een boa om mensen te kunnen bekeuren maar verder niks noppes nada.
  “Kijk zie je hier groeien piepkleine graspolletjes, en kijk daar ook, die overwoekeren straks het hele gebied”. Daar hadden ze vroeger schaapskuddes voor mafklapper ! En twee polletjes op een stuk van veertig vierkante meter is geen overwoekeren hoor!

  Like

 6. Andre zegt:

  Alle vrachtwagens en landbouw machines gebruiken tegenwoordig Adblue. Dit is niet alleen een dik verdienmodel maar ook gewoon amoniak/NH3 wat via de katalysator je NOx verbindingen weer volledig terug brengt naar nul/0! Veeteelt kan gewoon lekker veel amoniak blijven produceren en de transport sector verbruikt dit wel weer op om lekker klimaat neutraal te leven. Maar nee Den Haag moet zich er weer eens mee bemoeien en ziet het liefst op elke vrachtauto een koe op het dak om de Adblue tank vol te pissen. We staan altijd weer voor lul in deze rare wereld.

  Alle uitstoten van stikstof verbindingen is de schuld van de Telsa rijder en die mooie windmolens. Bij bliksem heb je electrische ontlading en hierbij onstaat heel veel NOx. Als een Tesla zogenaamd voorbij komt rijden heb je electrische ontlading waarbij giga wolken NOx ontstaan. Ook rondom de electromotor van de Tesla en de generator van windmolens hangt een enorm magnetisch veld waarbij de stikstofgas N2 wordt omgevormd naar de beruchte NOx verbindingen. Dit heet ontzetting van Stikstofgas naar NOx verbindingen

  Hebben jullie ooit wel eens een geitenwollensok of Remkes een meting zien doen bovenop een werkende windmolen? Ik nog nooit. Of Frans Timmermans met een meetinstument eens een Tesla grondig onder handen zien nemen? Ook niet want Frans Timmermans zegt dat een Tesla geen uitlaat heeft dus kan je ook niets meten. simpel toch?

  Deze drama wordt overeind gehouden met allemaal subsidies vanuit Den Haag en Bruxxel en weet U waar die van betaald worden? Die betaalt U aan de pomp met allemaal heffingen toeslagen en accijnzen op de olie.

  Geliked door 2 people

 7. har zegt:

  het feit dat er gefraudeerd wordt met statistieken door het rijk moet bij iedereen de alarmbelen gaan rinkelen, alleen dit feit al geeft aan dat er een verborgen agenda gaande is !
  .
  de georganiseerde aanval die plaatsvind sinds ongeveer 5 jaar op vleesetend nederland, vooral door/via onze geïndoctrineerde jeugd begint voor mij steeds duidelijker te worden.
  .
  den haag/eu/verenigde nazies willen de agrarische sector (en heel veel andere industrieën) om zeep helpen, verdiep je eens in alle punten van agenda 2030 (is de VN) en je zal bemerken dat je met een zooitje lucht-fietsende gevaarlijke utopisten te maken hebt….

  Like

 8. Lucky zegt:

  Eerst werden we gek gemaakt over CO2, nu hoor ik daar eigenlijk niks meer over, vervolgens is het ineens weer stikstof die de grote boosdoener is. STIKstof klinkt ook lekker dramatisch….

  Like

  • Lucky zegt:

   Trouwens, hoe slecht is de overbevolking wel niet voor ons milieu, de CO2 uitsoot en de toename van stikstof…toch blijven ze steeds meer mensen binnenhalen.

   Like

 9. Henk der Niederlánder zegt:

  Met Samsom in de buurt denk Ik eerder dat er eerst een resultaat was en toen de metingen en berekeningen werden uitgevoerd zodat de uitkomsten het gewenste resultaat opleverden.
  Gewoon weer klinkklare manipulatie dus.

  Geliked door 1 persoon

 10. henk verhoef zegt:

  zolang de bevolking met open bek zit te luisteren bij eva – blijft het kloten
  Zag daar een nederlanderr als journalist en schoon zoon linkse democraten kamer voorzitster zijn verhaal over Trump doen
  Waarom deed ddat jonhgetje dat feitelijk bij eva– si er niemand anders in de wereld die heb voor veel geld wil boeken= of is zijn gezwam niets wwaard
  ZOu hij van die voorzitster( beetje alsheimer want vergeet zelf de papieren in vliegtuig) iets goeds over trump mogen zeggen
  HIj gaf wel aan dat die hele afzet gerommel nutteloos was– maar wqaarom vroeg hij dan niet aan oma=- waarom doe je het dan ouwe zak- heb je dan niets beters te doen voor het kland– vraghen die linkse eva natuurlijk ook niet stelde

  gelukkig het kind van Halalsema wordt niet vervolg– vertelt de dure familie advocaat en beschermer van de rechtstaat-Wat ik erg leuk vind- hoe zou het er in huize oey oey aan toe gaan
  Zie dat helemaal voor mij – maar met wie zou zij het dan wel doen– bij GL zijn ze niet vies van buiten de pot piezen- oey oey denk ik dan maar
  De stad besturen– ach dat is toch niet zo van belang– als je de wiskunde maar dekoloniseer
  Denk dat ik wel begrijp wat daar in amsterstan mee bedoelt wordt
  Een en een is geen twee meer want dat is te moeilijk voor doie zilepoten zonder inhoud- dus gewoon voor iedereen begrijpelijk- een en een = veel- vooral als de blanke man betaalt
  Gezien de schuldenberg en het bfinanciele bel;eid in amsterstan denk ik dat links ook aanhanger van de gedekoloniseerde wiskunde
  ben je als bij product ook van alle zinnigheid klimaat af

  Like

 11. koosv8 zegt:

  Het begint er steeds meer op te lijken dat er heel wat mis moet zijn onder je schedeldak voordat men een functie kan bekleden die er toe doet. En het zijn tevens de mensen die Trump niet moeten, of de volkspartijen die men overal heeft, en die waren er niet ……hoe zou dat nu toch komen.

  Like

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Dit is een prachtig verhaal over de babylonische spraakverwarring met betrekking tot de klimaathysterie. Maar ik snap van die hele klimaathysterie nog steeds geen ene bal. Ik geef ronduit toe, dat mijn kennis van de scheikunde heel beperkt is. Ik heb voornamelijk alpha-wetenschappen gestudeerd en scheikunde behoorde niet echt tot het vakkenpaket.

  We worden momenteel vrijwel dagelijks door de klimaathysterici om de oren geslagen met CO2, stikstof, stijging van de zeespiegel, vermeende klimaatveranderingen, afkoeling van de aarde, zure regen, ozongat, opwarming van de aarde, uitsterven van het toenemend aantal ijsberen, en noem maar op. Het is een grote chaos aan informatie. Als leek in deze ”kunde” kan ik er geen koek meer van bakken.

  Uit het onderhavige stuk heb ik begrepen, dat stikstof niet schadelijk is. Ik heb ook begrepen, dat men allerlei stikstof verbindingen, waar eigenlijk heel goed mee om te gaan zou zijn, in de babylonische spraakverwarring op één hoop met de stikstof gooit. Ik heb inmiddels ook begrepen dat CO2 en stikstof totaal verschillende zaken zijn. Maar in de babylonische spraakverwarring wordt het allemaal op één hoop geveegd. Het geeft mij geen enkel inzicht in deze materie. Ik snap er nog steeds geen ene mallemoer van. Met die babylonische spraakverwarring wordt dus geen orde, maar chaos alom gecreëerd.

  Het is mij inmiddels ook duidelijk geworden, dat het wetenschappelijk niveau van de diverse onderzoeken zeer twijfelachtig is. Er zou met dubieuze modellen worden gewerkt en nauwelijks of niet met exacte meetresultaten. Belangrijke elementen, zoals het effect van de zon, zouden buiten beschouwing worden gelaten. Met statistieken en meting zou zodanig worden gemanipuleerd, dat de onderzoeksresultaten volkomen onbetrouwbaar zijn. Het resultaat van het ”wetenschappelijk onderzoek” zou bij voorbaat al vaststaan. De propaganda zou van de onderzoeksresultaten afdruipen. Het menselijk effect zou zwaar worden overdreven en met een dermate klein promillage, pas na zoveel cijfers achter de komma, volslagen onmeetbaar zijn. Dergelijke wetenschap kwalificeer ik derhalve als volslagen onzin en doe ik als zodanig af.!!!

  Kortom de hele hysterische discussie is een grote chaos en roept meer vragen bij mij op, dan ik aan antwoorden krijg. Ik weet nog steeds niet, wat CO2 is en waarom het gevaarlijk zou zijn. Hetzelfde geldt voor stikstof en stikstofverbindingen. En hoe het een en ander het klimaat zou beïnvloeden is mij nog steeds een heel volslagen raadsel. De chaos is inmiddels zo groot, dat ik geen bomen en geen bos meer zie.

  Ik snap nog steeds niet, of het vermeende klimaatprobleem ook een werkelijk probleem is. Mijn intuïtie zegt mij, dat er mij een heleboel leugens op de mouw worden gespeld en door de strot worden geduwd. Als de vermeende problematiek zoooo ingewikkeld is, dat men er geen logisch verhaal in een begrijpelijke taal over kan vertellen is, kan ik niet anders, dan vaststellen, dat het pure leugens zijn !!!

  Vraagje; als wij in het ruttige Nederland met zulke grote problemen te kampen hebben, die door ons zouden worden veroorzaakt, waarom halen wij dan nog steeds alsmaar meer exoten naar binnen ??? Dat is toch dweilen met de kraan open !!! Zo kunnen we die vermeende problemen immers toch nooit oplossen !!!

  Het is inmiddels wel duidelijk, dat de klimaathysterie heeeel erruggg veeeeel belastinggeld zal gaan kosten en dat onze economie binnen de kortste keren helemaal op zijn gat zal liggen. Waar zijn we go@#er$o&&e mee bezig ??? Dimmen go@#er$o&&e !!! Stoppen go@#er$o&&e met die klimaathysterie !!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Twee overeenkomsten die beide vernietigend zijn voor Europa> de klimaatideologie en de islamideologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s