VIDEO: Martin Bosma (PVV) fileert de handhaving van het boerkaverbod

 

‘Het populistische D66 staat voor wetteloosheid, willekeur en minachting voor democratie’

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Lucky”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Martin Bosma (PVV) fileert de handhaving van het boerkaverbod

 1. Lucky zegt:

  Jaja blabla…
  https://tpo.nl/2019/09/26/kajsa-ollongren-buschauffeur-die-weigerde-boerkadraagster-mee-te-nemen-onterecht-op-vingers-getikt/

  Kajsa Ollongren: Buschauffeur die weigerde boerkadraagster mee te nemen onterecht op vingers getikt
  Kamermeerderheid wil dat kabinet boerkawet beter handhaaft

  Minister Kajsa Ollongren (Binnenlandse Zaken) houdt ‘de vinger aan de pols’ bij de wet die het boerkaverbod regelt. Ze bekijkt of die wet goed wordt uitgevoerd en zal de Tweede Kamer op de hoogte houden, zei ze donderdag in een debat. De wet verbiedt het dragen van gezichtsbedekkende kleding in onder meer overheidsgebouwen, ziekenhuizen en het openbaar vervoer. Het gaat niet alleen om boerka’s maar ook om bijvoorbeeld integraalhelmen

  Ze zei onder meer dat een buschauffeur in Limburg die weigerde een boerkadraagster mee te nemen niet door zijn werkgever op de vingers getikt had moeten worden.

  Liked by 1 persoon

 2. vanColle zegt:

  Wat zou het heerlijk zijn als de PVV het voor het zeggen zou krijgen maar ben bang dat dit niet gebeurt dank zij het Ndl duffe volk en de macht van de multinationals toch hr Bosma dank u wel voor dit heldere betoog

  Liked by 2 people

 3. Rensk. zegt:

  Waarom vraagt Bosma niet: mevrouw Ollongren waarom lacht u eigenlijk? Wat valt er eigenlijk te lachen? Neemt u mij niet serieus of neemt u uberhaupt de burgers niet serieus?m Is het daarom dat u zo arrogant zit te lachen?

  Ik zou zulke dingen direct vragen. Misschien dat ik daarom totaal niet geschikt ben voor de spelletjes in de politiek

  Liked by 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   U ziet iets over het hoofd, voor politici is debatteren ook een techniek en vandaar dat zij (en anderen) kunnen lachen om bijtend sarcasme van een opponent, ze bewonderen de techniek, de inhoud gaat volkomen aan ze voorbij als zijnde niet interessant.
   Alleen het eigen standpunt (het eigen gelijk) telt.
   Noem het maar oogkleppen.

   Like

 4. Pietersen zegt:

  Over 3 jaar pas wil zij evalueren. Wil in ieder geval niet handhaven, iets anders kun je het niet noemen ondanks mevrouw’s slinkse woordspelletjes. Zij ‘laat het van de situatie afhangen’, m.a.w. iedereen die ermee te maken krijgt moet maar zien hoe ie het oplost. Dit is je reinste burgerlijke ongehoorzaamheid in de hand werken, want met zulke slappe spelregels en in de wetenschap dat de overheid niet eens achter je staat, gaat men hoogst waarschijnlijk niet handhaven.
  Dat is ook precies wat mevrouw ook wil. Zijn we weer terug bij af.
  Pervers vrouwtje dat toch weer stiekem haar zin weet te krijgen, want als lesbiënne kunnen moslima’s het niet snel fout doen.

  Liked by 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  @Pietersen idd ze weet op en slinkse wijze haar zin door te drukken. Eng mens

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Mijn achting voor Bosma stijgt bij elk filmpje dat ik van hem zie tijdens debatten.
  Wordt nog moeilijk kiezen, Agema zoals alle voorgaande keren of toch een keertje Bosma ?

  Like

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen in Oosterijk,
  https://www.breitbart.com/europe/2019/09/27/study-70-per-cent-austrians-say-islam-not-compatible-west/

  Studie: 70 procent van de Oostenrijkers zegt dat de islam niet compatibel is met het Westen

  A new study from the University of Salzburg has shown 70 per cent of Austrians feel Islam is simply not compatible with the Western world.
  The study, which involved 1,200 participants, found that Austrians were very concerned about the effect of Islam in their country, with 72 per cent going as far as to say Muslims were not a cultural asset for Austria, Kronen Zeitung reports.

  Half of those who took part in the study said that they would be fine with restricting Muslims’ ability to practise their faith and nearly as many said that mosques should not be tolerated in Austria at all. A third say they oppose Muslims outright.

  Een nieuwe studie van de Universiteit van Salzburg heeft aangetoond dat 70 procent van de Oostenrijkers vindt dat de islam gewoon niet compatibel is met de westerse wereld.
  Uit het onderzoek, waarbij 1.200 deelnemers betrokken waren, bleek dat Oostenrijkers zich grote zorgen maakten over het effect van de islam in hun land, waarbij 72 procent beweerde dat moslims geen cultureel goed voor Oostenrijk waren, meldt Kronen Zeitung.

  De helft van degenen die aan het onderzoek hebben deelgenomen, zei dat het prima zou zijn om het vermogen van moslims om hun geloof te oefenen te beperken, en bijna evenveel mensen zeiden dat moskeeën in Oostenrijk helemaal niet zouden moeten worden getolereerd. Een derde zegt dat ze zich volledig tegen moslims verzetten.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpo.nl/2019/09/27/onderzoek-school-utrechtse-alfitrah-moskee-lijkt-op-sekte/

  Onderzoek: School Utrechtse AlFitrah-moskee lijkt op sekte
  Bij de moskee gebeuren dingen die op of over de rand van de wet zijn

  Het onderwijs dat de Utrechtse AlFitrah-moskee aan kinderen geeft, heeft sektarische trekken. De wereld wordt strak ingedeeld in ‘halal’ (toegestaan) of ‘haram’ (verboden). Kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar leren dat ze afstand moeten houden van alles wat niet-islamitisch is en dat ze zelfs ouders, familieleden of vrienden moeten corrigeren als die andersdenkend zijn. Deelnemen aan pretjes op een reguliere school, zoals schoolreisjes en Sinterklaas, wordt actief ontmoedigd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s