De VN dicteert de wereld!

Screenshot_47

(Door: “Elise Nijmegen”)

De VN bepaalt het wereldbeleid voor een groot aantal zaken, o.a. het globaliserende beleid, geen grenzen, open immigratie, geen soevereine landen meer, en de EU dicteert dit beleid naar de EU-lidstaten. Ook daar komt het anti-nationalistische, gelijke demoniserende beleid voor nationalisten, patriotten en klokkenluiders vandaan, omdat er nu eenmaal is besloten dat iedereen mee moet doen. Onderstaand artikel heeft wat voorbeelden over hoe de VN de wereldbevolking minder gezond maakt via vele door hen bedachte plannen en onze Nederlandse regering, die toch ook kan lezen, gaat er al dan niet bewust gewoon in mee. Het is een grote schande en diep triest.
https://jdreport.com

Al die zogenaamde “groene” windmolens, bijna niet te recyclen, zorgen ervoor dat er vele dieren doodgaan, zo laat onderstaand artikel weten. Windmolens doden duizenden vogels en vleermuizen en kosten meer dan ze opleveren. Heel veel links met informatie in onderstaand artikel en mijns inziens zou er geen enkele windmolen meer bij gebouwd moeten worden.
http://geoarchitektur.blogspot.com

Regeringen die aan de macht willen blijven, negeren de negatieve consequenties van hun beleid, de consequenties waar de bevolking last van heeft. Het draait tegenwoordig allemaal alleen nog maar om het centraliseren en globaliseren. De VN, die de klimaathysterie, gebaseerd op onjuiste oude gegevens, voortduwt, doet hetzelfde met de HPV-vaccinaties.

De HPV-vaccinatie is niet zo goed als men u wil doen geloven en alle kinderen in Nederland met ouders die nog steeds geloven dat de regering doet wat het beste is voor de bevolking laten hun kinderen gewillig inenten. Iedereen zijn keuze, maar het is wel van belang dat u alle feiten weet, zodat u zelf een overwogen beslissing kunt nemen en niet door de media, die in dienst lijken van de politiek, geïndoctrineerd wordt met alleen maar positieve berichtgevingen.

Er is bevestigd dat 11 sterfgevallen na HPV-vaccinatie zijn gemeld bij de Australische Therapeutic Goods Administration (TGA). Ook waren er vier gevallen van acute abortus. Michelle Stubbs heeft een verzoek ingediend bij TGA. Haar dochter werd ernstig ziek na de HPV-vaccinatie, en uit de eerste reactie van TGA bleek dat meer dan honderd gevallen van gemelde bijwerkingen zijn uitgesloten van de openbare database van bijwerkingen. Die gevallen worden alleen vastgelegd in de interne database.

Stubbs organiseert met meer dan 150 eisers een class-action rechtszaak tegen Gardasil, die de Gardasil 9 vaccinatie produceert. Gardasil wordt gepromoot als een anti-kanker vaccin, maar officiële statistieken tonen het tegenovergestelde aan, want in Australië, Groot-Brittannië, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Nederland is de incidentie van baarmoederhalskanker toegenomen sinds het begin van de HPV-vaccinatie. Het is nooit bewezen dat HPV-vaccinatie een enkel geval van kanker heeft voorkomen.
https://changingtimes.media

Hieronder een vader die zijn dochter heeft verloren, 24 uur na een vaccinatie.
https://vaccineliberationarmy.com

De EU heeft besloten dat, in tegenstelling tot de regels voor de Europese bevolking, zij wel meer mag gaan vliegen in de toekomst… En blijft heel “groen” elke maand verhuizen.
www.breitbart.com

Het mondiale beleid dat gevoerd wordt vanuit de VN betekent dat de realisten in deze wereld worden tegengewerkt en aangevallen, maar zoals de realistisch ingestelde president Trump heel juist zegt: De toekomst behoort niet toe aan de globalisten die open grenzen willen, maar aan de patriotten, de realistisch ingestelde mensen die hun land, cultuur, identiteit en tradities willen behouden, zodat toekomstige generaties daar ook in vrijheid van kunnen genieten…
https://politikstube.com

Ook Boris Johnson wordt in Engeland tegengewerkt door diegenen die tegen soevereine landen zijn en die wel wil luisteren naar de meerderheid van de Engelse bevolking en volle kracht vooruitgaat met de Brexit, want dat is nu eenmaal de wil van de meerderheid van de bevolking. Heel terecht zegt Boris ook dat de EU een superstaat wil worden, net zoals Hitler dat wilde. En dat ze druk bezig zijn, op vele verschillende manieren, om Europa onder één leidende autoriteit te krijgen, de EU. De EU heeft Duitsland in macht laten toenemen, heeft de Italiaanse economie “overgenomen” en vernietigt Griekenland.
www.telegraph.co.uk

De waarheid schijnt niet meer belangrijk te zijn. Het achterliggende plan (Agenda 21) is belangrijker dan het behoud van de soevereiniteit, unieke identiteiten en culturen van verschillende landen, juist iets wat ze zo mooi en anders maakt.

Patriotten zoals Tommy Robinson, Avi Yemini en Jayda Fransen worden vervolgd, uitgescholden en betiteld als extreem en zelfs opgesloten voor het vertellen van de waarheid over de islamitische immigranten.

Moedige presidenten en politici die strijden voor hun bevolking, zoals Donald Trump, Geert Wilders, Marine le Pen, Matteo Salvini en anderen worden gedemoniseerd en aangevallen. Het gaat zelfs zover, die haat van de anti-nationalisten, dat er soms sprake is van politieke beïnvloeding in rechtszaken zoals we zien bij Dhr. Wilders.

Het is aan ons, de mensen die het niet eens zijn met het beleid van dit kabinet, de boeren, leraren, ondernemers, de vrachtwagenchauffeurs, de gepensioneerden, de Groningers, de Blokkeerfriezen en alle mensen die de Nederlandse cultuur, identiteit en tradities willen behouden, om een verandering van beleid te eisen!

Want dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders en voor iedereen die zich aanpast en zijn steentje bijdraagt.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op De VN dicteert de wereld!

 1. Andre zegt:

  De VN zien wij nooit terug in onze 1 miljard kostende media. Waarom niet?

  Geliked door 2 people

 2. sweetheart zegt:

  AMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. Jean zegt:

  De VN terroriseert de wereld door ordinaire dictatuur en misdadig open grenzen beleid. Wij eisen gesloten en gecontroleerde grenzen, wij eisen totaal verbod van die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij islam, wij eisen een verbod van islam op ons grondgebied en verdrijving van islamieten, wij eisen verbod van stemrecht voor vreemdelingen en dubbele nationaliteit, wij eisen respect voor onze seculiere wetten.

  Geliked door 4 people

 4. Tistochwat zegt:

  O, WAT LAAIT MIJN HAAT JEGENS DIE SMERIGE WINDTURBINES FEL OP!

  Ik vervloek de voorstanders van die monsterlijke ondingen!
  Ik vervloek degenen die zich gedragen als dictator.
  Ik vervloek de rijke schoften die NOOIT genoeg hebben!

  Voor dergelijke misdadigers hoop ik toch zó dat er een ziedende, roodgloeiende hel bestaat, waarin zij eeuwig zullen branden!

  Geliked door 2 people

 5. raiders zegt:

  Ja de v.n is toch ook overal goed voor het verbieden van oorlogen en het om kijken als het fout loopt . Kort om alles wat wij hebben gezien gelezen en hebben mee gemaakt van de corrupte V N.
  is er maar een antwoord Daar weet ieder een het antwoord op.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hnek zegt:

  zeg ik al jaren, die klote VN bestist wel even dat we heel Afrika hier in de kost moeten nemen

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  Bedankt voor de link m.b.t. alles over windmolens en hun rampspoed voor milieu en welzijn mens en dier. Alle negatieve aspecten (goede aspecten zijn er niet) netjes op een rij. Dat is ook het geval bij andere klimaat waan en alternatieve energie projecten. Milieu rampen bij lithium kobalt winning, milieu rampen bij verwerking en opruiming, Het zonnen panelen drama dat nul effect heeft op echte duurzaamheid. Duurzaamheid van vandaag is bedrog waar je bijstaat. Vroeger mijn opa en oma waren duurzaam. Zij gebruikten en hergebruikten bijna alles. Daar hadden ze geen propaganda voor nodig laat staan duurzaamheid en/of energie belasting.

  Geliked door 3 people

 8. koosv8 zegt:

  Amerika zal wel weer het meeste betalen, Trump trek de stekker uit de VN, liever vandaag dan morgen.

  Geliked door 2 people

 9. Bilderberg
  NWO
  (Illuminati)
  VN
  ——————–Architecten
  Brussel nazi bunker
  ——————–Hoofd Aannemer
  EU lidstaten
  ——————–Kleine uitvoerders

  Geliked door 5 people

  • har zegt:

   eerlijk gezegd denk ik dat de vn de nwo is….

   Like

   • Om het zo te stellen denk ik zelf, dat zeer bepaalde leden er niet mee te koop lopen waar ze exact lid van zijn, zeker niet de leden van Bilderberg, NWO en Illuminati. Waar ik weer wel van overtuigd ben is dat diezelfde leden (een paar) uit genoemde drie, zitting hebben in de VN. De eerder genoemde drie zijn heimelijk verweven met elkaar, zitten er incognito als lid bij. Zo ook de geheime bankiersloge in Bern, het bestaat, maar ik heb nooit een lijst gezien van de deelnemers, die wordt streng afgescheiden en bewaard, dat zelfs onder die leden Illuminati en NWO leden zitten.

    Geliked door 1 persoon

 10. Daan Kranenburg zegt:

  Ilse van Nijmegen, ja dit is ons land, het land van en voor de Nederlanders, maar niet voor iedereen. We zijn te klein, te vol en we zitten niet te wachten op buitenlanders die zich zgn aanpassen en hun steentje bijdragen zo is de realiteit niet! Als autochtone vnl blanke Nederlanders kunnen we als slim genoeg zelf onze broek wel ophouden, hebben we geen buitenstaanders bij nodig.

  Like

 11. https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationaal_recht
  Met internationaal recht wordt meestal internationaal publiekrecht bedoeld, ook wel bekend als Volkenrecht. Het internationaal recht is het recht dat geldt tussen staten onderling. Binnen het internationaal recht vormt het Europees recht een zodanig eigen categorie dat de bestudering ervan vaak als een zelfstandige discipline wordt beschouwd.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  Degene die deze wereld regeren zijn de illuminatie rotschilds/rockefellers,de VERENIGDE NAZI,S voeren hun agenda uit de depopulatie (genocide) agenda 21 (2021) en 2030 voor een N.W.O.In europa mogen de bilderbergers de baas spelen onder toezicht van de illuminatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s